Hur man är på ett allt star cheer team

Nuförtiden skulle många människor hellre vara på ett allt stjärna cheerleading team och inte på deras skolteam. Andra människor vill vara på skolans team och gör alla stjärna cheerleading på samma gång. Anledningen är att du är i allmänhetens öga, du är passform medan du har kul, och du möter många människor. Du bygger också förtroende och självkänsla!

Steg

Del 1 av 3:
Undersöker lag och alternativ
  1. Bild med titeln vara på ett helt stjärna jubellag Steg 1
1. Få dina föräldrars tillåtelse och stöd. De flesta människor vet inte vad cheerleading verkligen är. Om dina föräldrar tror att cheerleaders är genomsnittliga människor som gör ingenting annat än Wave Pom-Poms, förklara för dem vad du verkligen vill göra, hur mycket du älskar cheerleading, och det allstjärnig Cheerleading är inte samma sak som jublar för din skola eller fotboll. Se till att du inte sätter dem på platsen. Se till att de håller med dig och du pressar dem inte. De kommer mer sannolikt att hjälpa dig om du blir lugn och visar dem din mogna.
  • Bild med titeln vara på ett Allt Star Cheer Team Steg 2
    2. Börja agera som en cheerleader, även innan du gör laget. Var glad, le, få vänner, Var inte meningsfull, skratta mycket och vara sportig! Kom ihåg att det är genomsnittligt och oförskämt till andra lagkamrater kan få dig att sparkas av det cheerleading-laget, så kom ihåg att vara snäll mot alla i ditt lag och utanför vårt team. Se också till att du väljer ett bra lag.
  • Bild med titeln vara på ett helt stjärna jubellag Steg 4
    3. Forskning bra cheerleading. Innan du blir en All-Star Cheerleader behöver du veta vad All-Star Cheerleading är. Leta upp videor på YouTube eller besök USASF (US All-Star Federation) -webbplatsen för att se hur det är som att vara en All-Star Cheerleader. Känna till alla regler och nivåer så du har en uppfattning vilken nivå du kommer att vara på och vad du ska göra. Och var noga med att känna skillnaden mellan all-stjärna cheerleading och fotboll / basket cheerleading innan du registrerar dig!
  • Bild med titeln vara på ett helt stjärna jubellag Steg 5
    4. Bestäm vad du ska vara. Om du är lång och stark, kommer du förmodligen att vara en bas eller backspot. Om du är kort, flexibel och smidig, kommer du förmodligen att vara en flygblad. Om du är en kombination av båda, kanske du kan vara två saker i taget!
  • Bild med titeln vara på ett allt Star Cheer Team Steg 6
    5. Forskning ett allt stjärnteam i ditt område så att du har all information. Titta på webbplatsen för bilder, titta på YouTube för videor och se om de på webbplatsen har krav på det lag du vill prova för. För förhandsgranskningar på tävlingar gå till webbplatser som Jamfest eller U.S. Medborgare. Kom ihåg att hitta en bra lag. Om laget bara har sju tjejer eller går i bara två tävlingar om året, kanske du inte vill gå med om cheerleading är din passion. Se till att du går med i ett bra medelstag med gott om nivåer och det går på tävlingar! Och om möjligt, försök att gå med i ett lag som går till världar.
  • Del 2 av 3:
    Förberedelser för försök
    1. Bild med titeln vara på ett helt stjärna jubellag Steg 3
    1. Motivera dig själv och håll dig fokuserad på ditt mål. Var inte lat! Du borde träna lite varje dag. Om du är en bas är viktlyftning en bra idé. Samma för backspots. Flygblad, du kan prova hamstring sträcker! Sträcka och träna.
  • Bild med titeln vara på ett All Star Cheer Team Steg 15
    2. Förbättra din styrka och flexibilitet. Tro det eller inte, desto mer flexibel, desto mindre blir du skadad, eftersom din kropp kommer att vara så van att böja. Sträcka varje dag och gör ett par styrka övningar som crunches, citron squeezes och push-ups ungefär tre gånger i veckan.
  • Bild med titeln vara på ett Allt Star Cheer Team Steg 16
    3. Få passform och motion. Kör minst en gång i veckan. Att vara stark kan hjälpa dig att bli bättre på många cheerleading saker, som att hoppa, tumbling, stunting, eller kanske ens dansa om ditt lags dans är snabbt och svårt.
  • Bild med titeln vara på ett All Star Cheer Team Steg 11
    4. Ta en förberedelse klass innan du går med. Gör tumbling, privata lektioner eller en fritidsgrupp i ungefär två månader innan du faktiskt gör det riktiga saker och kom ihåg att du måste känna till grunderna. Dessa klasser kommer att lära dig alla grunderna. Om du redan tog något som gymnastik eller tumbling innan, behöver du inte. Ju bättre du är på tumlande, desto mer sannolikt kan du göra en högre nivå i ditt lag.
  • Bild med titeln vara på ett Allt Star Cheer Team Steg 8
    5. Lär dig de grundläggande rörelserna: Hög V, Låg V, T, Broken T, etc. Öva framför spegeln och kom ihåg att klämma din kropp hela tiden. Medan du gör rörelser, håll dina nävar rakt upp och tätt, inte böjd! Ju bättre dina grunder är desto bättre kommer din tumlande att vara.
  • Bild med titeln vara på ett helt stjärna jubellag Steg 9
    6. Lär dig cheerleading hoppar. Öva varje dag och när du sitter, var i ståndpunkten för det hopp du vill lära dig / förbättra. När du hoppar, piska dina ben och armar så hårt som möjligt och håll armarna täta (det är därför grundläggande rörelser är viktiga i cheerleading).
  • Bild med titeln vara på ett helt stjärna jubellag Steg 10
    7. Lär dig hur man dansar. Det kan låta dumt, men dans är viktigt i All-Star Cheer. Om du inte vet hur man dansar, kommer du att bli så krossad när dina lagkamrater gör det bra i en tävling, och alla all-star-cheer-rutiner har minst en dansdel i dem. Dina dansrörelser ska vara rena och täta och kom ihåg att göra ansiktsbehandlingar / le medan du dansar.
  • Bild med titeln vara på ett Allt Star Cheer Team Steg 12
    8. Lär dig Roundoffs, Back HandsPrings och Handstands. De är mycket viktiga cheerleading färdigheter. Kom ihåg att i de flesta tumlande passerar kommer en cheerleader att göra en roundoff / roundoff back handspring innan hon gör det sista tricket. Även trodde att en rygg handspring är viktigt, försök inte en om inte din tränare redan gav dig tillåtelse att, för om du gjorde en själv och föll, kan det leda till allvarlig skada.
  • Bild med titeln vara på ett helt stjärna jubellag Steg 13
    9. Lär dig hur du faller ordentligt! Om du faller bakåt, gör bara en ljusrock med dina armar rakt över huvudet och står upp igen. Om du faller framåt, tuck din haka in och rulla.
  • Bild med titeln vara på ett All Star Cheer Team Steg 14
    10. Möt dina rädslor. Om du har en rädsla för att gå bakåt, träna bara hoppa bakåt på en madrass och göra broar. Kom ihåg att tumbling ibland kan vara skrämmande / farligt, så var beredd att falla, för det är omöjligt att aldrig falla!
  • Var inte rädd i någon position du tar. Om du är en bas, se till att du får under din flygblad och var inte rädd. Om du är rädd kommer flygbladet också rädd. Var självsäker. Om din back-spot, var inte rädd också. Se till att du tar din flygblad om du gör vaggar eller korgar. Du måste ta tag i flygbladets anklar eller basens handleder och dra upp för att lindra lite av vikten. När du gör vaggar eller korgar, hjälp genom att trycka sedan åt sidan för att fånga.
  • Bild med titeln vara på ett Allt Star Cheer Team Steg 20
    11. Lär ansiktsbehandlingar. Ansiktsbehandlingar ger dig fler poäng i tävlingar och bara gör att ditt lag ser bättre ut medan du utför. Du måste se ut som om du har kul i en tävling, för om du ser ut uttråkad, kommer du förmodligen att förlora.
  • Del 3 av 3:
    Pröva och gå med i ett lag
    1. Bild med titeln vara på ett All Star Cheer Team Steg 17
    1. Bli Medlem. När du känner till, anmäl dig till försök. Oroa dig inte, du gör alltid laget när du är en all-stjärna!
  • Bild med titeln vara på ett All Star Cheer Team Steg 18
    2. Prova med förtroende. Le hela tiden och Försök inte något du inte kan göra eller något för farligt. Vara självsäker och sträck alltid först. Bära bekväma kläder. Titta på domarna / tränarna i ögat och låtsas att du bara är hemma och ingen tittar på!
  • Bild med titeln vara på ett All Star Cheer Team Steg 19
    3. Prata med dina lagkamrater och gör vänner med dem, när du har gjort laget. Gör inte klienter i ditt lag och försök inte röra någon upp! Skratta inte heller någon om de föll eller de kan inte göra ett tumlande trick som alla andra i laget kan göra.
  • Gråt inte, var upprörd, eller vara för hårt på dig själv. Alltid vara positiv, eftersom alla cheerleaders ska ha en positiv attityd.
  • Bild med titeln vara på ett Allt Star Cheer Team Steg 21
    4. Ha ett lätt mellanmål före varje övning. Granola barer eller energidrycker kan vara bra, men drick inte för mycket koffein eller du blir för hyper och kommer inte att kunna tumla!
  • Bild med titeln vara på en All Star Cheer Team Steg 22
    5. Fortsätt träna hemma och träna varje dag, även om du redan är riktigt bra och har hårt tumbling färdigheter nere. Även om du redan har en rygg handspring, kommer du att använda en fat / rulle göra dina rygghäftningar ännu bättre än de redan är.
  • Bild med titeln vara på ett All Star Cheer Team Steg 23
    6. Tänk på att det tar år att vara en riktigt bra tumbler.
  • Bild med titeln vara på ett All Star Cheer Team Steg 24
    7. Var självsäker. Le, tro på dig själv, och var glad!
  • Var inte rädd. Ju mer du är rädd, desto sämre kan det vara. Bo clam i hela rutinen, håll din lugn och arbeta på ansiktsbehandlingar. Ansikts är vad som vinner domarna över.
  • Tips

    Cheerleading är inte bara någon annan sport. Det tar mycket fokus, flexibilitet, styrka, lagarbete, samordning och är orädd.
  • Förbättra dina handstandar! Handstands hjälper dig med i princip alla dina tumbling färdigheter. Om du har fina och täta handstands, blir det lättare att lära sig tumbling tricks och de kommer att se vägen bättre!
  • Om det finns ett lag i ditt område som låter dig vara på laget oavsett vad din färdighetsnivå är, börja med det gymet så att du kan utöka dina färdigheter.
  • Styrka är nyckeln till bra tumbling!
  • Lär dina vänner din rutin. Det kan låta dumt, men Undervisning hjälper dig att lära dig.
  • Försök att fråga cheerleaders vad det är.
  • Ta din tid och vara tålmodig.
  • Kom ihåg att le!Även om du förstör på tryouts eller dina färdigheter är inte så höga som de andra idrottarna ", kommer domare att komma ihåg din karisma och kan hämta dig över högkvalificerade idrottare utan showmanship.
  • Om din tränare ber dig att göra något som du normalt inte gör, säg ja om det inte är något farligt eller olagligt eller omoraliskt. Mest av tiden vill de bara se om du är mångsidig eller om du kan ta förslag.
  • De flesta lag tillåter inte dig att träna med lös hår. Löst hår kan vara distraherande och kan orsaka olyckor. Frisyrer som låter dig flytta fritt och fortfarande ser bra ut är idealiska. Stilar inklusive a flätbulle, Rope flappen, bulle, pigtails, eller låg eller hög hästsvans.
  • Alla är viktiga i laget. Var inte bummed Du är inte flygblad, som baser är super viktiga.
  • De anser också mycket, din ålder och mognad. Eftersom de inte vill ha någon som verkar som om de är 6, men de är verkligen 15, på ett nivå 5-lag.
  • Försök att arbeta med tumbling färdigheter året innan ny säsong tryouts.
  • Känn inte avundsjuk på andra idrottare eftersom det är frestande att prova de hårda rörelserna. Så om yngre idrottare är på en högre nivå än du är, än, försök inte de hårda rörelserna, eftersom det kan leda till skador.
  • Underskatta inte denna sport. Det tar allvarlig uthållighet och de flesta som vill göra konkurrenskraftiga jubel, har inte styrkan att stödja sitt lag. Kom också ihåg att bara för att du är lång betyder inte att du inte kan vara en flygblad. Detta är en vanlig missuppfattning. Jag är 5`9 och flyger på Senior Elite 5.
  • På de flesta Star Cheerleading Gyms gör alla laget.
  • Om du inte gör All Star Cheerleading Team kan du alltid prova igen nästa år om du vill.
  • Försök aldrig en stunt utan tillsyn även om du är bra på den. Allting kan hända och din säkerhet är det viktigaste.
  • Varningar

    Kom ihåg att du inte får det du vill ha så snabbt. Det tar månader att lära sig en rygg handspring och förmodligen ännu mer. Ta bara tid och var tålamod och du kommer dit.
  • Om du är skadad, vänta tills du är helt läkt innan du går tillbaka till fullständig övning - om du blir skadad igen, kommer du vara ute längre andra gången.
  • Sträck alltid före träning. Om du inte sträcker, kommer dina muskler att känna sig svåra och du har högre risker för att bryta ben och dra muskler.
  • Alla stjärna cheerleaders är skyldiga att delta i tävlingar. Alla stjärna cheerleading tävlingar kräver att fem medlemmar från varje lag tävlar. Om du vägrar att gå till tävlingar kommer du att sparkas av laget. De kommer att göra en acceptation om du inte kan tävla om medicinska skäl eller om du går ut ur staden helgen av en tävling.
  • Det finns ingen Jag i TEAM. Arbeta hårt med dina lagkamrater, lita på dem och vara vänner med alla. Aldrig göra klienter (!!!!!)
  • Även om du kan vara kort, förvänta dig inte att bli flygblad. Det här är vad många tror, ​​och då slutar det att de blir en baksida eller bas. Var flexibel, ha goda tumbling färdigheter, och du kan vara en flygblad. En flygblad går vanligtvis till den minsta, yngsta och med mer tumbling färdigheter som du behöver göra walkovers eller färdigheter i en stunt mm. Var inte ledsen!
  • Om du blir skadad och kommer att vara ute under en lång tid, ta med din coach en doktorsanteckning. Du kan fortfarande gå för att träna och titta på att stödja ditt lag.
  • Vid cheerleading tävlingar måste du stanna för hela tävlingen tills det är över när ditt lag fortsätter att inte bara få dina utmärkelser, utan att stödja andra lag som finns där.
  • Om du planerar att gå ut ur staden, se till att du låter din cheerleading coach, lagmamma och cheerleading personal vet i förväg. Om du berättar för dem att du går ut ur staden i sista minuten kommer du i trubbel.
  • Var beredd att spendera tid och pengar på tävlingar, uniformer och mer.
  • Vissa tjejer kan vara riktigt konkurrenskraftiga och menar, så var beredd. Om någon mobbar dig eller gör det roligt med ditt lag, berätta omedelbart till din tränare eller en vuxen.
  • Be alltid efter en plats om du inte är bekväm att göra något, särskilt tumbling.Om du inte gör det kan du sätta dig själv och andra människor i fara.
  • Var beredd att förlora några tävlingar. Om du förlorar, kom ihåg att det som verkligen är viktigt är att du arbetade hårt och du gör all-stjärna cheerleading eftersom du älskar sporten, inte för att du vill vinna varje enskild tävling du går till. Var snäll mot de människor som vann, även om du är arg.
  • Cheerleading är tidskrävande. Var beredd att inte ha tid för andra saker.
  • Cheerleading är farligt. De flesta tror att det inte är och andra sporter är farligare, men 2002 fanns det cirka 280 000 cheerleaders med brutna lemmar och sämre.
  • När du arbetar med tumbling färdigheter, se till att du är på ett mjukt område med en instruktör. absolut aldrig tumla på betong, trä eller någon hård yta om du inte gör något som ett vagnhjul eller du har redan behärskat det.
  • Saker du behöver

    • Stamina, flexibilitet, styrka, konditionering, familjesupport, karisma, showmanship, uthållighet, uthållighet och en bra attityd.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande