Hur man är slät med damerna

Vem vill inte vara Oh-So-Silky Smooth Med The Fairers Sex? Män som kan till synes attrahera kvinnor utan att lyfta ett finger är några av de mest avundade folket i världen. Medan vissa män är födda släta, lyckligtvis är det också något som är möjligt att träna och bli bättre än. Om du för närvarande är så smidig som en kvadrat med höggrit sandpapper, ingen svett - med några enkla tricks (och mycket träning) kommer du så småningom att vara slicker än ett oljeutsläpp. Se steg 1 nedan för att komma igång!

Steg

Metod 1 av 3:
Verkar smidig
  1. Bild med titeln 108086 1 1
1. Vara lekfull. Experter är överens om: För många kvinnor kan en av de mest attraktiva egenskaperna en man ha är en känsla av lekfullhet. Det är inte svårt att se varför - pratar med människor som är lekfulla och njuter av den livliga fram och tillbaka "dansa" av en feisty konversation är mycket roligare än att prata med människor som är allvarliga men ointressant. Hålla en känsla av ondskan när du pratar med kvinnor. Leta efter möjligheter att skämta, försiktigt reta henne och medvetet missförstår de saker hon säger. Om hon är i humör för lite verbal fram och tillbaka, kan det vara absolut oemotståndligt.
  • Till exempel, låt oss säga att du pratar med en dam du är lockad till på en fest. Om hon säger att hon är i från staden och att hon går hem snart, kan du försöka säga något som "Vad är du redan sjuk av oss?" med ett leende på ditt ansikte. När hon börjar protestera, låtsas att bli överdriven förolämpad, hela tiden och ler för att göra dig sarkasm klar. Många kvinnor reagerar riktigt bra på den här typen av mild, lekfull retning (vilket ett samtal "flirta").
  • Bild med titeln 108086 2 1
    2. Håll dig enkelt med kontroll över situationen. Det finns en bra anledning till att damer män kallas "släta operatörer": Dessa typer av människor har ofta dominerande personligheter och vet hur man kontrollerar (eller "fungera") sociala situationer till deras fördel. De smidigaste, Saavest-spelare av alla vet hur man leder konversationer i de riktningar de vill ha utan att ens göra det.
  • Denna lösthet är nyckeln - någon som insisterar på att dominera en social interaktion men är synligt upprörd om prövningen kan ge verkligen bisarra blandade signaler. Tänk på det: Om du hade en konversation med någon som var självklart försöker väcka dig och var självklart nervöst om det, skulle du lockas? Tveksam.
  • Stör inte med "hämta artist" guider som uppmuntrar dig att använda noggrant planerade rutiner av back-handed komplimanger och psykologiska tricks för att locka kvinnor. Kom ihåg, om du i grunden reciterar från ett skript när du pratar med en kvinna, är du inte verkligen enkelt i kontroll över situationen, är du?
  • Bild med titeln 108086 3 1
    3. Håll dina reaktioner Low-Key. Vi har alla sett det på TV och i filmerna - den tysta men dashing dåliga pojken som säger nästan ingenting men verkar få tjejer utan att ens försöka (e.g., "Namnets bindning. James bond."). Medan populär underhållning ibland kan skapa några ohälsosamma attityder mot dating, finns det en liten kärla av sanning här. Vara cool och diskret burk Gör en man mer attraktiv för kvinnor. Försök att reagera på nästan allt som händer runt dig tillfälligt, som om det är helt naturligt. Att vara lugn oavsett vad som händer är en högsta show av självförtroende, och förtroendet är nästan alltid sexigt.
  • För att vara tydlig betyder det inte att du måste vara snällt om allt. Det betyder emellertid att om du ser en möjlighet att spela Coy och gnista lite intrig i din konversation, bör du ta det och se vad som händer. Till exempel, om en härlig dam är casually frågar var du bor, kanske du svarar med, "Oh varför? Planerade du att åka dit senare?" Det är lite ostlikt, men med ett svar som detta, avslöjar du ingenting om dig själv och får en lekfull gräva på din kvinnliga följeslagare på samma gång.
  • Det är särskilt viktigt att ha en lågknappsreaktioner som avvisas. Om du försöker starta konversationer med många olika damer på en fest, finns det en chans att vissa (eller ens alla) inte kommer att vara intresserade av att prata med dig. Det här är ok. Reagera på varje avstötning med inga mer skadliga känslor än om du bara har fått höra dina skor är obundna.
  • Bild med titeln 108086 4 1
    4. Tillfälligt initiera kärlek, men aldrig vara desperat. Låt oss vara ärliga - om du försöker "smidig" Med damerna vill du förmodligen engagera sig i en liten ömsesidig kärlek med dem, om det här kysser, har sex, eller bara håller händerna (hej, alla börjar någonstans). Detta är bra - friska, ömsesidiga visningar av kärlek är underbara saker. Håll det i åtanke när du är i situationer med damer där du vill initiera tillgivenhet. Verkligen släta män är inte rädda eller skäms över att göra sina avsikter kända. Men de är inte heller behövande eller desperata. Inte bara är desperation oerhört oattraktiv för de flesta, men det demonstrerar också lågt självvärt (och släta killar alltid har högt självvärt).
  • Till exempel, låt oss säga att du just stärkt ett bra första datum med en underbar dam och du går ut ur restaurangen tillsammans. Om du känner en stark attraktion och vill hålla handen, ta hand om det när du flyttar genom en folkmassa som om det är helt naturligt. Gör inte en stor produktion ur akten - gör det som om du inte ens har tänkt på konsekvenserna. Om hon verkar sjuk eller lossa hennes grepp, kan du enkelt följa sin ledning och släppa utan att göra situationen besvärlig, men om hon reagerar bra, håll dig fast!
  • Notera: Verkliga släta killar kryper inte. Att vara tillfälligt tillgivna är en sak, men trakasserande kvinnor eller kränker sitt personliga utrymme är en annan, så håll händerna till dig själv eller du kan ha på sig ett palmtryck på din kind för de närmaste dagarna.
  • Bild med titeln 108086 5 1
    5. Placera inte några förväntningar på dina sociala interaktioner. Verkligen släta killar njuter av vad de gör. De gillar att ha lekfulla, spännande samtal med kvinnor. De gör det inte bara för att få vad de vill ha. Någon form av romantik eller dating framgång som kommer är en lycklig biprodukt av dem gör vad de älskar, inte något som de agonize över och "bekämpa" att få. När du pratar med en kvinna är du lockad till, har inte en slutgam i sikte. Säg bara och gör vad som kommer naturligt. Om din konversation naturligt leder dig till romantik, bra. Om det inte gör det är det - du hade det roligt!
  • Detta är en anledning till att du kanske vill blyga bort från "hämta artist"-stil förföringsguider. Dessa guider är ofta skrivna med ett mål i åtanke (kön, självklart), och medan deras rutiner kan eller kanske inte fungerar på någon liten delmängd av kvinnor, kommer de aldrig att få dig den äkta glädjen som kommer från naturligt, utan problem med varandra människa.
  • Bild med titeln 108086 6 1
    6. Var rolig. Alla har ett gott skratt. Humor gör att alla mår bra, så om du kan få ett rykte som en rolig person, kommer andra människor (inklusive damer) naturligtvis att vara omkring dig. Försök att leta efter möjligheter att göra ljuset av situationen du är i eller (försiktigt) poke kul på folket runt dig. De flesta människor har den naturliga förmågan att vara rolig när de är avslappnade och runt människor som de gillar, men om du verkligen känner att du har svårt att vara rolig, kanske du vill försöka undersöka ämnet (vår guide till att vara rolig är ett bra ställe att börja).
  • Var försiktig med självförstoppande humor. Medan några enastående individer kan lyckas vara sexiga medan de gör roliga av sig själva (som manliga leder i Woody Allen-filmer), är det ett riskabelt drag för de flesta vanliga människor, som oavsiktligt kan göra sig själva självmedvetna eller osäkra med den här typen av närma sig.
  • Metod 2 av 3:
    Vara cool och självsäker
    1. Bild med titeln 108086 7 1
    1. Låtsas tills du lyckas. När du stressar om en högtryckssituation är du i, det kan vara svårt att komma ihåg att alla runt dig kan inte berätta Du är nervös om du inte visar eller berätta för dem att du är. Det betyder att om du har rätt inställning och du kontrollerar ditt beteende på rätt sätt, behöver de aldrig veta! Att helt enkelt agera är vanligtvis nog att lura människor att tänka på att du är. Bäst av allt, det är en självuppfyllande profetia - vanligtvis kan det vara säkert att göra det lättare att känna dig självsäker, vilket gör det lättare att se dig själv.
    • För att börja med, försök att agera som allt du gör är naturligt. Tveka inte över något beslut och agonize inte över hur man utför små, oväsentliga åtgärder. Till exempel, om du är på en fest och du vill fråga någon att dansa, tänk inte på det - bara göra det! Gå över till den person du har ställt ögonen på och fråga, "Hej, vill du dansa?" Det är allt du behöver göra.
  • Bild med titeln 108086 8 1
    2. Använd kraftfullt kroppsspråk. Kom alltid ihåg - se delen, var den del! Om du ser ut som om du är självsäker och självsäker, kan du också vara självsäker, för att andra människor inte kommer att kunna berätta skillnaden. Om du är naturligt blyg eller inåtvänd och du försöker vara smidig, med tanke på och dominerande (men avslappnad) kroppsspråk kan omedelbart förbättra dina utsikter med damerna. Nedan är bara några tips för de oinitierade:
  • Stå upp rakt med dina axlar drog försiktigt tillbaka. Att göra det gör att du verkar större, puffar ut bröstet och gör vanligtvis vilka muskler du har look så bra som möjligt.
  • Håll huvudet högt. Att hålla huvudet upp, gör att du är stolt, självsäker och ojämn av din omgivning. Men titta inte ner näsan på andra - det här kan bli snobbiga eller nedlåtande.
  • Var inte rädd för att ta upp utrymme. Trygga människor är inte rädda för att ha en bred, avslappnad ståndpunkt. Om du sitter ner, var inte rädd att luta sig tillbaka och sprida dina ben lite. Om du står runt andra människor i ett trångt område, återkalla inte andra om du oavsiktligt borstar mot dem.
  • Korsa inte dina armar. Detta gör att du är avstängd och otillgänglig.
  • Stirra inte på din telefon. Detta gör att du ser upptagen och upptagen och kommer att avskräcka människor från att prata med dig.
  • Bild med titeln 108086 9 1
    3. Använd lämplig ögonkontakt. Trygga människor är inte rädda för att se andra människor i ögat (speciellt om dessa andra människor är attraktiva, intressanta kvinnor). Det finns en anledning att se någon i ögat ses traditionellt som ett tecken på att någon är äkta. Att göra detta ger intrycket att du är öppen, un-skrämmad och uppmärksam. Å andra sidan kan en ovillighet att se någon i ögat göra att du verkar som om du skäms, nervös eller gömmer något, även om du inte är. Försök att se människor i ögat mest av tiden när du pratar med dem, och när du inte pratar med dem, använd några sekunder med stadig ögonkontakt för att gnista någons intresse från hela rummet.
  • Stirra inte eller leer på kvinnor - för mycket ögonkontakt kan definitivt vara en dålig sak! Om du pratar med en kvinna, känner du dig fri att behålla ganska stabila ögonkontakt, men om du inte ser henne i ögonen i mer än några sekunder i taget kan hon sätta henne allvarligt illamående.
  • Bild med titeln 108086 10 1
    4. Koppla av! Snabb, vad är det svåraste att göra när du är befalld att göra det? Om du gissade "koppla av", Du har rätt. Aktivt påfrestande Att koppla av är som att simma i Quicksand - desto svårare jobbar du, desto mindre framsteg gör du. Om du befinner dig som stressar om svåra sociala situationer, tyvärr finns det ingen singel "rätt" sätt att komma till den punkt där du kan koppla av i samma situationer. Alla slappnar av på olika sätt. Men många ser framgång med några vanliga metoder, listade nedan:
  • Mentalt nedspelar betydelsen av situationen eller poking kul på det
  • Utövande
  • Få mycket sömn
  • Djupa andningsövningar
  • Mediterande
  • Bild med titeln 108086 11 1
    5. Gå ut och leva lite. Bild Detta: Du chattar med en dam du är lockad till och du spelar saker coy (som en smidig operatör ska), hålla information om dig själv bara nog för att hålla henne fascinerad. Låt oss säga att sakerna går bra och du ordnar ett datum för helgen - när du så småningom do Börja med att berätta om dig själv, skulle du föredra att presentera dig som en komplett, intressant person, eller som någon utan några drömmar eller ambitioner som huvudsakligen bara tittar på TV och bläddrar på internet? Svaret ska vara uppenbart. Verkligen släta män tillbaka upp sin suave mystik med faktiska intressanta liv. De spenderar tid att driva sina lustar och prova nya saker. Kommer inte bara att göra ett försök att gå ut och uppleva världen, vilket gör att du verkar mer intressant - det kommer också att ge dig det förtroende som bara en mängd livserfarenheter kan.
  • Om du letar efter nya hobbyer, börja med något som intresserar dig eller att du naturligtvis tycker om och försöker bli bra på den där saken. Gillar du att arbeta med dina händer? Börja göra egna möbler. Gillar du musik? Plocka upp ett billigt instrument på en bondeaffär och börja träna. Älskar du videospel? Även detta kan vara en källa till intressanta upplevelser om du till exempel deltar i spelturneringar eller gör en spelkanal på YouTube.
  • Metod 3 av 3:
    Håll din unika charm
    1. Bild med titeln 108086 12 1
    1. Skäms inte över dina intressen. Fråga den genomsnittliga personen vad en "slät kille" är som och du får förmodligen ett svar i linje med, "Han är oklanderligt stilig, cool, självsäker och välklädd, med massor av maskulin hobbyer och intressen." Medan de första fyra objekten i den här listan säkert kan vara en stor hjälp i datingspelet, är det sista är knappast den allra allt som det ofta görs för att vara. Känn inte ett behov av att dölja eller ljuga om de saker du gillar att göra. Om du är geekig, var oskadligt geeky. Om du gillar att göra något riktigt bisarrt, som att titta på sirapiga franska romansfilmer från den tysta filmtiden, inte göm det här faktum - det är super coolt att gilla något unikt! Att vara 100% ärlig om hur du vill spendera din tid gör att du verkar äkta och självsäker och skiljer dig från alla andra runt dig.
  • Bild med titeln 108086 13 1
    2. Leta efter kvinnor där du är naturligt umgås. Klubbar, singlar barer och andra traditionella dating "hotspots" är bra för människor som är i deras element när musikens blaring högt och alla runt dem är full. För alla andra kan det vara mycket lättare att träffa människor någon annanstans. För att börja med, försök att träffa kvinnor på platser och evenemang som du naturligtvis tycker om att delta. Till exempel, om du gillar motion och utomhus, kanske du vill försöka springa i en populär park. Genom att använda detta tillvägagångssätt är du mer benägna att träffa kvinnor som du har saker gemensamt med än du bara skulle besöka en lokal klubb.
  • Bild med titeln 108086 14 1
    3. Ha din egen stil. Vi har alla hört det förut: "Var dig själv och du kommer att gå långt." Denna åldersgamla råd är lite ostlik, men när det gäller smidiga operatörer är det helt sant. Smidiga killar följer inte andra när det gäller att definiera sig - de gör vad de vill göra och presentera sig hur de vill presenteras och låt andra döma dem som de passar. Att ha din egen unika personliga stil gör dig enormt mer intressant och minnesvärt än att försöka vara någon annans idé om "Häftigt", Så är det inte bara lättare än att vara trendig, det är också smartare om du försöker vinna människor över.
  • Ett sätt att omedelbart och synligt skilja sig från andra människor är att klä på ett sätt som inte är 100% vanligt (medan det uppenbarligen inte helt absurt heller). Till exempel kanske du vill försöka köpa dina kläder på en begagnad butik eller en vintagebutik för en sliten, retro utseende eller ens göra egna kläder och tillbehör stickning eller sömnad dem själv.
  • Bild med titeln 108086 15 1
    4. Vara öppen och uppriktig. När det gäller att driva kvinnor är ärlighet den bästa politiken. För det mesta kan alla (damer ingår) berätta en falsk från en äkta person, så försöker att agera som någon du inte eller döljer dina sanna känslor kommer bara att leda till ömsesidiga känslor av obekvämhet. Förutom detta tycker de flesta kvinnor att uppriktighet är söt, så du har nästan ingen anledning inte att vara helt ärlig och öppen om dina tankar, åsikter och avsikter. Det absolut värsta scenariot som kan uppstå från att vara ärlig är att du förlorar möjligheten att datera någon, men om du skulle ha varit tvungen att ljuga om hur du känner för att den här personen, skulle du någonsin ha varit helt nöjd med dem? Antagligen inte.
  • Till exempel, om du har viss "dealbrickor" - saker som du helt enkelt kan inte Tolerera i din betydande andra, du vill definitivt vara öppen och ärlig om dessa med din partner (eller potentiell partner). Tänk på det: vill du hellre spendera några veckor som låtsas vara i någon som röker, belches och lyssnar på limp bizkit hela dagen, eller skulle du helst artigt nypa detta förhållande i knoppen?
  • Observera att det är en sådan sak som överdelning. Medan du vill vara uppriktig om dina tankar och känslor, vill du förmodligen inte göra saker besvärliga genom att ta upp intensivt personlig information innan du verkligen lär känna någon.
  • Bild med titeln 108086 16 1
    5. Älska dig själv innan du älskar andra. Du kan inte älska andra människor om du inte älskar dig själv, så om du har en eländig åsikt av dig själv, rensa bort romantik tills du gör det. Idealiskt bör romantiska relationer vara körsbären ovanpå ett lyckligt, nöjda liv - erfarenheter som är riktigt underbart att ha, men inte saker som du behöver att vara glad. Släta män är alltid lugna delvis för att de vet det, oavsett vad som händer i sitt romantiska liv, kommer de att vara mer eller mindre glada oavsett. För att ha en lycklig grund för möjligheten till framtida relationer, är det bara några av de saker du förmodligen vill att ditt liv ska innehålla:
  • En rimlig mängd personligt oberoende (som till exempel att kunna stödja dig själv och spendera din fritid som du vill).
  • Möjligheten (och motivation) att driva hobbyer och intressen.
  • Stabil, tillfredsställande icke-romantiska vänskap.
  • En tillfredsställande nivå av professionell och / eller personlig prestation (som att utföra bra på jobbet, bli en viktig medlem i ditt samhälle, etc.)
  • Tips

    Försök att vara känslig när hon berättar om hennes förflutna.
  • Gör de små sakerna för henne. Håll dörren, erbjuda att hämta sin flik, artig och etc. Många kvinnor älskar det.
  • Lyssna färdigheter, förtroende och respekt är de tre sakerna är i allmänhet de viktigaste attributen du behöver om du börjar ett förhållande med en kvinna.
  • Bra skämt eller något som kan få henne att skratta på det positiva sättet är en bra isbrytare under de besvärliga ögonblicken.
  • Var aldrig rädd att närma sig en enda tjej i en folkmassa istället försök att få henne att flytta sig från bullret.
  • Varningar

    Respektera dem.
  • Respektera en kvinnas gränser. Låt henne inte känna att hon är din egendom och hon måste rapportera till dig hela tiden.
  • Använd aldrig samma kläder två dagar i rad. Flickor kommer att märka och hitta det väldigt oattraktivt.
  • Om du respekterar kvinnor, gör en medveten ansträngning för att undvika förbannelse runt dem.
  • Du är fet, du är ful, eller några andra oförskämda kommentarer = bra sätt att förlora kvinnor. Så förolämpningar är alltid ett bra sätt att förlora dem för gott.
  • Försök inte att agera coolt. Vissa damer gillar inte det.
  • Bli inte involverad intimt med en tjej som har en pojkvän!
  • Om du inte är den typ av kille som kan dra av det och du har problem att återuppfinna ditt utseende / personlighet som sådan, kanske det är en "dammänniska" är inte för dig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande