Hur lockar man någon man

Låt oss möta det - det finns inget idiotiskt sätt att få varje Man att bli kär i dig. Men många män har samma behov när det gäller att leta efter rätt kvinna, så det finns otaliga knep för att fånga ögat av nästan vilken man som helst. Letar du efter några konkreta steg för att vända huvudet på många en man, eller bara hoppas att locka en man du har haft ditt öga på? Hur som helst kan dessa tips gå långt för att hjälpa dig att uppnå dina mål. Läs vidare! Och kom ihåg, det handlar inte alltid om utseende och din kropp! Det är också insidan! Nu, som jag sa att läsa på!

Steg

Metod 1 av 4:
Var ditt bästa jag
  1. Bilden med titeln lockar någon man steg 1
1. Innan du lockar en man, behöver du utveckla självförtroende. Om du inte är nöjd med vem du är, kommer det att visa från en mil bort. Män är mest lockade till kvinnor som ser ut som de har kul med vem de är, inte de som desperat söker någon att fylla en tomrum i sina liv. Här är några tips för att förbättra ditt självförtroende:
  • Berätta själv vilken fantastisk person du är! Påminna dig om dina bästa attribut och färdigheter, och var stolt över vad som gör dig unik. Håll en tidskrift där du kan lyfta fram några av dina styrkor som en person för att få dig att känna att du är värdig för en mans uppmärksamhet. Håll alltid en positiv attityd! Ställ in ditt sinne!
  • Kom ihåg att du är vacker på insidan - och utsidan. Även om vi är långt ifrån perfekt, innan du spenderar en kväll, är det viktigt att titta i spegeln och komma ihåg dina bästa attribut, oavsett om det är ditt rockande leende, dina perfekta tänder eller dina milslånga ben. Om du fokuserar på de positiva aspekterna av ditt utseende, kommer män att se dem också. Om du har krokiga tänder eller håriga ben, som ger en jävla! Var dig själv, och var inte rädd för att visa det krokiga leendet av din eller dina vackra håriga ben! Aldrig skämmas för dig själv!
  • Var säker när du träffar nya människor. Att interagera med nya människor kan vara läskigt, men om du är uppmärksam, redo för någonting, och reservera dom, kommer folk att lära känna dig. En man kommer att vara mer lockad till en kvinna omgiven av vänner än en som ser ledsen och ensam. Han vill vara en del av din positiva energi. Läs mer om hur man mår bra om dig själv här.
  • Fortsätt att förbättra. Det är en sak att vara självförtroende och en annan att vara självabsorberad eller blind för sina brister. När du fokuserar på dina goda egenskaper, arbetar du med att förbättra det som kan förbättras. Tänk på all konstruktiv kritik innan du avvisar det.
  • Bilden med titeln lockar någon man Steg 2
    2. Utveckla din egen identitet och standard på värden. En man lockas till en kvinna som känner sig bekväm med var hon kom ifrån, där hon är nu, och var hon går. Han vill ha någon som är bekväm med sina önskningar, hennes begränsningar och hennes ambitioner.
  • Att utveckla din egen identitet Innan du träffar en man kommer att se till att du inte helt ändrar vem du är för honom, eller följer hans ledning alltför ofta.
  • Att veta vem du är innan du träffar en man kommer också att göra det tio gånger lättare att prata med honom och att locka honom. Män vill ha kvinnor som ser ut som de skulle vara bra utan dem. Hitta dig själv och verkligen tänka på det!
  • Jämför mig inte! Många människor faller i en cykel att jämföra sig med folket runt dem istället för sina egna standarder. Om du gillar din outfit när du lämnar huset, borde du fortfarande gilla det när du kommer hem. Låt inte andra människor eller dina uppfattningar av andra människor påverkar hur du känner för dig själv.
  • Bilden med titeln lockar någon man steg 3
    3. Behåll meningsfulla och kärleksfulla personliga anslutningar. Nyckeln till att känna sig bra om dig själv är att ha ett utrymme att vara dig själv och bli älskad för det själv. Vänner, familj och andra personliga interaktioner är nödvändiga för att du ska älska och förtjäna kärlek.
  • Se till att dina personliga anslutningar är fördelaktiga för ditt emotionella tillstånd. Giftiga och skadliga relationer, förflutna och nuvarande, kan påverka hur du känner dig själv och hur du bär dig själv. Hitta vänner som fokuserar på dina positiva attribut, erbjuda hjälpsamma råd och är ärliga om vem du är och vem du kan vara.
  • Ha ett varmt förhållande med dina familjemedlemmar. Att göra tid att prata med de personer som har känt dig den längsta kan påminna dig om dina rötter, och hur mycket du har vuxit.
  • Metod 2 av 4:
    Var din bästa själv - fysiskt
    1. Bilden med titeln lockar någon man steg 4
    1. Titta på. Nu när du känner dig vacker på insidan är det dags att visa upp ditt utseende genom rätt kläder och smink. Du behöver inte gå på en shopping spree, men du borde hitta det utseende som hjälper dig att snag en man.
    • Hitta kläder som betonar dina bästa attribut. Om du har tonade armar, gå till en tank, eller om du vill visa upp dina långa ben, hitta den perfekta klänningen och klackarna för din kropp. Gör dig lite kul men fokuserar inte alltid på det - fokus på insidan också!
    • Klä på lämpligt sätt för tillfället. Om du hoppas att locka en man på ett bröllop, till exempel, se snyggt - inte trashy. Du vill inte ha en man att tro att din kropp är din bästa funktion - det är bara en av de saker som gör dig unik. Men om du är ute på en klubb, undvik affärer-avslappnad klädsel, vilket gör att du sticker ut som en öm tumme. Om du ska till en fest, än säkert! Gå visa upp de vackra benen på din, eller dina fina armar, men bli inte för skimpy och olämplig - titta på vad du bär.
    • Ha rätt hår och smink. Lätt hår och sminkunderhåll kan gå långt i att betona dina bästa funktioner. De flesta män föredrar ett naturligt utseende, så undvik att försöka för hårt genom att applicera för många lager av smink eller hårspray. Tja, om du frågar mig det är bäst att inte var smink och visa din naturliga skönhet, men om du vill lägga lite, var min gäst! Men för mycket kan få dig att se ut som du försöker för hårt.
  • Bilden med titeln lockar någon man Steg 5
    2. Öva god hygien. Den nya klänningen eller nyfunnet självförtroende har inte mycket av en effekt på dina drömmars man om du inte har duschat på en vecka. Det är viktigt att vara ren och luktar trevligt. Jag skulle bära lite deodorant, eller den minsta spritzen av parfym! Men inte för mycket för att vissa människor reagerar väldigt dåligt på det, och vem vet vad som kan hända?
  • Dusch minst varannan dag, och definitivt på dagen för ett speciellt tillfälle. Det är viktigt för din kropp att lukta fräscha. Och du vet aldrig vad som kan hända!
  • Tvätta håret så ofta som du behöver. Vissa kvinnor tvättar håret varje dag, medan andra tar mer tid mellan tvättar. Hitta vad som helst för dig för att hålla ditt hår att se oljigt.
  • Hålla en ren mun. Kom ihåg att borsta tänderna och använd mints eller tuggummi för att hålla din andedräkt fräsch när du behöver. Du kan även testa lukten av andan genom att blåsa in i dina händer. Ingenting kommer att stänga av en man snabbare än en vacker kvinna med drake andetag!
  • Bilden med titeln lockar någon man Steg 6
    3. Ge din kropp den kungliga behandlingen. Även om en riktig man kommer att älska dig för vem du är, att vara hälso-medveten och träna, hjälper du att behålla en trimfigur och kommer att öka ditt förtroende för processen. Om du mår bra om din kropp, kommer någon man du möter att känna detsamma.
  • Träna minst tre gånger i veckan i minst trettio minuter, eller mer. En solid träningsregim är viktigt för att få och hålla sig frisk. Låt inte din rutinmässiga stillastående - hålla utmana dig själv när du blir starkare och montör.
  • Om du inte har mycket tid att sätta åt sidan för träning, överväga hur du kan lägga till mer promenader till din dagliga rutin.
  • Om du inte bryr dig om motion för träning eller hälsa, hitta en extern motivation - till exempel ta en lokal kickboxing eller boxningsklass eftersom du vill kunna försvara dig själv eller ta en yogaklass eftersom du vill Gör några nya vänner.
  • Äta hälsosamt. Moderering är en nyckel i livet, så ta dig tid att splurge på din favoritglass eller pizza, samtidigt som du tar tid att äta massor av frukter, grönsaker och mat som är rik på näringsämnen. Undvik bearbetade eller oljiga livsmedel så mycket du kan. Din kropp kommer att må bättre, och din hud kommer att se bättre ut.
  • Metod 3 av 4:
    Fokusera på kroppsspråk
    1. Bild med titeln lockar någon man Steg 7
    1. Gör ett bra första intryck. Nu när du känner dig fantastiskt både fysiskt och emotionellt är det dags att locka den speciella personen.
    • Kom ihåg att du bara får ett första intryck, så har du en positiv attityd innan du träffar mannen i fråga.
  • Bilden med titeln lockar någon man Steg 8
    2. Upprätta ögonkontakt. Det första du kan göra är att upprätta ögonkontakt för att visa en man du är intresserad.
  • Håll hans blick för precis rätt tid. Du behöver inte stirra i ögonen i timmar, men titta på honom i bara några sekunder från hela rummet visar att du är intresserad.
  • Var coy yet approachable. När du tittar på mannen, försök att inte titta för ivriga, men gör det klart att du skulle vara glad om han började en konversation med dig.
  • Låt dina ansiktsuttryck prata. När mannen närmar dig, glöm inte att le, le, le! Ingenting säger att du är vänlig och attraktiv som ett bra leende.
  • Le - men inte över det. Gör ditt leende något du närmar dig världen med. Inte bara kommer det att göra ditt leende mer naturligt och frekvent, men du kommer att känna dig lyckligare i allmänhet. Försök ler när du inte är glad - du kommer att upptäcka att vissa lycka bubblar upp. Du behöver inte se alltför ivriga när du ler - bara vara naturlig.
  • Bilden med titeln lockar någon man Steg 9
    3. Har hela tiden positivt kroppsspråk. Nu när din man har sett utseendet i dina ögon, liksom dina pärlvita, är det dags att använda din kropp för att visa honom att attraktion är ömsesidig.
  • Bära dig själv på ett självsäkert sätt. Slåppa inte, titta på dina fötter, eller korsa armarna över bröstet. Undvik nervösa åtgärder som att leka med ditt hår eller bita på naglarna. Istället, ansikte mannen och hålla armarna att röra sig genom gester. Detta kommer att göra att du verkar som en öppen och dynamisk person.
  • Visa honom att du är intresserad. Om du känner din kärlek, är det ingen skada i att luta sig in för att höra honom prata, speciellt om du är högt eller trångt ställe. En lätt touch på armen eller knäet kan också visa honom att du gillar vad han har att erbjuda utan att vara för aggressiv.
  • Fysiskt hålla sin uppmärksamhet. Se till att du behåller ögonkontakt och för att undvika att titta runt - eller ännu värre, kontrollera din telefon var femte minut - när han pratar med dig. Han vill känna att han är den enda personen i din värld, och ingenting kommer att stänga en man snabbare än någon som kontrollerar hennes mail varannan minut istället för att hålla upp sin slut på konversationen.Rör honom men inte på det konstiga sättet, men en vänlig / flirty Kinda berör dig när han är rätt du håller med och ler och berör hans knä? Men hitta alltid något sätt att komma nära!
  • Metod 4 av 4:
    Prata prat
    1. Bilden med titeln lockar någon man steg 10
    1. Bara säg "ja". Det betyder inte att du bör hålla med någon konstig idé som din drömman kan ha, men det betyder att du borde ha en positiv attityd och vara intresserad av vad han måste säga.
    • Om han frågar om du har varit i en viss restaurang, skära inte av konversationen genom att säga att du inte säger att du har hört bra saker om det och ställa frågor om hans erfarenhet. Det är troligt att det här är hans sätt att be dig om ett datum!
    • Om han retar dig, leka med. Njut av sin lekfulla personlighet. Om du säger "Nej" Till någon lite offbeat idé kan han ha, du kommer att se prudish, och inte som någon han vill umgås med.
    • Var inte alltför obeveklig, även om du inte håller med. Om du upptäcker att dina favoritsportlag är båge rivaler, eller att du faller på motsatta sidor av det politiska spektret, starta inte en kamp om det. Att vara lekfull om dina skillnader är en sak, men att komma på en tvålbox om dina åsikter kommer att få dig att se envis och självisk.
  • Bild med titeln lockar någon man Steg 11
    2. Var inte rädd för att vara rolig. Män älskar kvinnor som har en bra humor och som är övertygade nog att visa det.
  • Även om det här kanske inte är tiden för knock-knock-skämt, var inte rädd för att kasta in ett skämt eller två om tillfället är lämpligt.
  • Visa att du kan skratta åt dig själv. Ingen man vill ha en kvinna som tar sig själv allvarligt - visar att du kan skratta åt dina egna foibles visar inte bara att du har förtroende, men att du är medveten om dina brister. Män vill inte ha en tjej som är "för perfekt" och det kommer att få dem att känna sig säkrare om sig själva.
  • Bild med titeln lockar någon man steg 12
    3. Visa upp ditt skarpa sinne. Var inte rädd för att visa upp dina hjärnor av rädsla för att skrämmande en man. Om han är rätt kille, kommer han att lockas av hur smart du är, och vill spendera mer tid att plocka din hjärna.
  • Visa honom din kunskap om aktuella händelser, historiska figurer, eller till och med din kvickt analys av popkultur. Om du vet vad du pratar om, kommer han gärna att höra dig Pontificate om något ämne.
  • Det finns en skillnad mellan att låta smart och visa upp. Undvik att skryta om var du gick till college, vad du kom på SAT för tio år sedan, eller någon annan information som kan göra det låter som om du flyter din egen båt.
  • Bilden med titeln lockar någon man steg 13
    4. Visa vad som gör dig unik. Det finns gott om självsäker, rolig och smarta kvinnor där ute, men det finns bara en du. Var inte rädd för att sätta dig där ute för att visa vad som gör dig som du är.
  • Om det är lämpligt, berätta för honom en rolig eller intressant historia från ditt förflutna som kommer att ge honom en känsla av vilken typ av person du är och vilken typ av erfarenheter som har format ditt liv.
  • Var inte rädd för att dela dina intressen. Om du lär dig franska eller lär dig att rida unicykeln, berätta om det om det. Han kommer att bli imponerad av att du marscherar till takt av din egen trumma och kommer att bli imponerad av din zest för nya saker.
  • Dela något om dina vänner eller familj. Medan du vill undvika att berätta för honom att du inte kan vänta med att presentera honom för mamma och pappa efter att du har bytt namn, kan du säga några saker om vem din familj och vänner ska visa vem som har påverkat dig att vara din bästa möjliga själv.
  • Bilden med titeln lockar någon man steg 14
    5. Om konversationen går bra, gör planerna att träffas igen. En del av att locka en man håller honom intresserad. Om kärlekens flamma är glödande, bör du lägga till loggar i hjärtat!
  • Även om du fortfarande kan spela Coy, se till att utbyta information innan du lämnar om attraktionen är ömsesidig. Du bör undvika att komma på för starkt, men uttrycka ett intresse som gör att mannen ser att du vill spendera mer tid med honom. Du skulle bli förvånad över hur blyg många män, och hur lyckliga de är när kvinnor går upp och tar initiativet.
  • Bilden med titeln lockar någon man steg 15
    6. Om din plan misslyckas, förtvivla inte. Tyvärr kan vissa män inte lockas till dig oavsett hur svårt du försöker. Men svett inte det - det finns gott om män där ute, och du har gjort dig en bättre person redan genom att följa dessa tips! Om mannen du söker inte känner igen ditt nya förtroende, ser ut eller konversationsförmåga, så kommer någon annan att följa med vem som aldrig kommer att lämna din sida.
  • Även om du kan försöka locka en man med all din makt, kan hans hjärta tas. Även om han inte är i ett seriöst förhållande, kan han ha haft ett nytt heartbreak eller kan klappa för någon annan, och det finns inget du kan göra för att ändra det.
  • Om du avvisas, spela den av. Det finns inget behov av vattenverk eller arg textmeddelanden om din förälskelse inte återkallar dina känslor. Häng hård och rätt kille kommer med!
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande