Hur man flirtar på nätet

Vill du få din flört på via chatt? WikiHow har du täckt. Du kan lära dig att förbättra din flirtation och konversationskunskaper online, liksom hur man får datum och gör anslutningar på Internet för att ge dig den bästa chansen att träffa någon.

Steg

Del 1 av 3:
Chattar flirtatiously
  1. Bild med titeln Flirt Online Steg 1
1. Starta konversationen med något intressant. Om du vill att någon ska prata med dig, måste du ha något att prata om. Oavsett om du känner personen i "verklig" livet eller bara från en dating profilsida, det är omöjligt att hitta en anslutning om allt du måste säga är "Hallå" eller "du är söt."
  • Starta inte samtal med, "Hallå" eller "läget." Det ger dig inte någonstans att gå. Börja med en intressant fråga eller en observation, eller en kommentar. Även om det är litet, börja med, "Whoa, whoa-whoa. Det finns inget sätt att jag inte kan fråga dig om din nya profilbild. Är det ett vattenfall? Snälla maträtt."
  • Börja inte med en linje. In Innuendo eller Crude Jokes är inte vägen för att få någon intresserad. Läs nästa avsnitt för mer specifik rådgivning för att välja konversationsämnen.
  • Bild med titeln Flirt Online Steg 2
    2. Få den andra personen att prata. Människor gillar att prata när det är lätt. Om du vill ha en rolig, flirtig konversation, gör det enkelt för den andra personen att ha det genom att fråga dem frågor och vara bra "lyssnare" till deras svar.
  • Fråga många uppföljningsfrågor. Om vattenfallsprofilbilden var i Cancun förra sommaren, fråga om resan. Hur var det? Vad var den mest löjliga sak du såg där? Värsta du åt?
  • Inte pry. Frågar frågor som, "Det låter så kul! Jag skulle vara rädd för att försöka sky-dykning. Hur var det?" är en sak. Men svaret på "Hur har du råd att Sky-dyk när du arbetar inom servicebranschen?" är inte något av ditt företag.
  • Bild med titeln Flirt Online Steg 3
    3. Vara lekfull. Det är svårt att definiera flirta exakt. Massor av människor vill bara leta efter en anslutning, någon form av el. Ofta har det att göra med din humor och din lekfullhet. Låt din känsla av humor komma igenom. Om du tycker att det är roligt att referera dunkla Wu-Tang Clan-låtar, eller slumpmässiga fakta medan du pratar, gör det. Var dig själv. Om någon inte tycker det är roligt, är de bättre med någon annan.
  • Ibland kan mild teasing vara flirty och elektrisk, eller det kan få dig att komma som en jerk. Det kan vara roligt för en person att säga, "Whoa trevlig vattenfall bild. Det ser kallt ut. Plus dessa växter är Wack. Trevligt försök men." Till andra, inte så mycket.
  • Bild med titeln Flirt Online Steg 4
    4. Svara i rätt tid. Flirta behöver någon att vara i den andra änden av linjen eller det kommer inte att sparka. Svara på så många meddelanden som du kan när du ser dem, och visa den andra personen du njuter av utbytet mellan er två.
  • "Lämnar dem väntar" Är det rallyande gråt av människor utan datum. Om du vill chatta online, var där för att chatta. Om du vill ignorera människors meddelanden, gör du något annat.
  • Om någon annan inte pratar med dig, lämna dem ensamma. Det är ingen mening att peppar dem med en miljon intressanta och välformade frågor som de kommer att svara "LOL" till.
  • Bild med titeln Flirt Online Steg 5
    5. Var den som slutar konversationen. De bästa flirtiga konversationerna slutar med den andra personen som vill ha mer. Du vill lämna dem och tänka på dig och önskar att du loggar in på för mer chattar. Innan konversationen löper ut ur ånga är det en bra idé att skära den kort och lämna dem att tänka på dig.
  • Leta efter en hög anteckning som kan vara svårt att toppa. Om du får någon skrattar, men kan inte tänka på någonstans att gå utöver det, sluta bara samtalet: "Bra att prata med dig. Gotta mata hunden, men. Han är på väg att äta mig."
  • Bild med titeln Flirt Online Steg 6
    6. Vara beständig. Investera lite ansträngning i flirta, men förvänta dig inte mycket avkastning ursprungligen tills du "klick" med rätt person. Om du inte kan starta en konversation med någon, kan du inte starta en konversation. Flörta runt. Ha så kul. Har massor av konversationer, och håll dem ljus.
  • Å andra sidan, ge inte upp för lätt. Online chattar kan ta lite tid att lära känna någon. Som tidigare nämnts, håll det lätt och håll dig tillgänglig.
  • Bild med titeln Flirt Online Steg 7
    7. Sluta försöka få dig att se bra ut, och bara vara dig själv. Om du vill flörta och hitta en genuin anslutning med någon är det viktigt att vara dig själv, inte den självfrämjande Facebook-versionen av dig själv. Det är alltför lätt att komma ut som det är uppfattat online, desto mer pratar du om dig själv och dina prestationer. Så gör det inte. Bara vara dig.
  • Skriv på samma sätt som du pratar. Du behöver inte göra dig själv "smart" eller försök att använda ord som du normalt inte skulle använda för att flörta. Det kommer att komma ut som falskt och besvärligt.
  • Å andra sidan kan självförstärkande humor ibland vara rolig, men det kan också ibland komma av som desperat eller irriterande. Det är bra att prata om dig själv på positiva sätt.
  • Del 2 av 3:
    Vet vad man ska säga
    1. Bild med titeln Flirt Online Steg 8
    1. Hålla det lätt. Flirta är precis som att ha en vanlig konversation, men roligare. Gå in i väntan på att du ska skratta och du kommer att ha en bra tid, inte som att du ska få ett datum med någon, eller få dem att bli kär i dig. Det är för konstigt. Bara chatta som du skulle med en ny vän.
    • Dra nytta av Internet som en resurs. Läs bara en rolig artikel eller såg en rolig .jpg eller en söt video? Skicka vidare. Något att dela och prata om.
    • Olika människor gillar att prata om olika saker. Till en person kan det vara flirtigt att berätta för långa historier och prata om allvarliga ämnen, medan det till ett annat kan det vara tråkigt. Till en person kan det vara flirtigt att prata om att festa, medan det för andra kan vara en avstängning. Läs varje person och justera.
  • Bild med titeln Flirt Online Steg 9
    2. Ta det lugnt. Online flirta är en maraton, inte en sprint. Det finns ingen anledning att skynda sig till att prata om vad du vill, eller planera ett datum, eller räkna ut där du ska flytta in med alla de barn du ska ha. Whoa där. Bara fokusera på att ha några skratt och ser om du gillar någon.
  • Gå inte rätt för de råa sexuella referenserna. Vissa In Innuendo kan vara flirty med rätt person, men bara när du har fått känna någon. Om, om det känns pornografiskt, flirta det inte.
  • Undvik att bluta ut "jag älskar dig" På grundval av fem minuters chatt och ett profilfoto. Det kommer att bli en omedelbar relation mördare. Det är okej att berätta för den andra personen du tror att de är underbara, fascinerande och underbara, men lämna ut kärleksspråk tills du båda verkar känna varandra ganska mycket bättre. Om du inte skulle säga det flirta i det verkliga livet, säg det inte online.
  • Bild med titeln Flirt Online Steg 10
    3. Prata om vanlig mark. Om du är i klass med någon du chattar med, prata om klassen. Om du är i samma stad, prata om vilka stadsdelar du gillar. Prata om de bästa hang-outsna. Prata om något som du har gemensamt med varandra för att hjälpa till att göra en anslutning.
  • Om du inte har något gemensamt, eller kan inte ta reda på vad du har gemensamt, fråga frågor tills du hittar något. Även om frågorna är dumma, som, "Vad är den bästa månaden och varför?" eller "Vad är ditt tecken?" Du kommer att kunna börja prata om någonting.
  • Bild med titeln Flirt Online Steg 11
    4. Prata om något roligt som hände med dig idag. Alla du pratar med online har matats samma linjer vid någon tidpunkt, och blev frågade samma tråkiga frågor. "Vad tycker du är roligt att göra?" och "Vad har du för hobbies?" är slags tråkiga flirtationsfrågor. Men om du berättar om hur dina grannar kämpar om hur den hunden peed på den andras stoop, har du något roligt att hoppa av från. "Vad tycker du om hundar? Och löjliga grannar?"
  • Rama inte om ditt eget liv för mycket. Att prata om hela din historia och backstory är ett bra sätt att få någon att tro att du är självbesatt. Dela smarta detaljer.
  • Bild med titeln Flirt Online Steg 12
    5. Övervakas inte. Någon behöver inte alla intima detaljer om hela din livshistoria, dina problem och dina innersta tankar och önskemål. Spara det för senare. Det flirter inte, det är blurt.
  • Var inte en sorglig säck om du försöker flörta. Om du har slagit ut mycket på sistone, låter det inte flirtigt att säga det. Det kommer att låta desperat.
  • Var väldigt försiktig med att prata om allvarliga saker som äktenskap, monogami och ha barn, speciellt om du inte känner till personen. Det här är alla flörtiga ord. Vänta tills du är personligen att prata om dessa saker.
  • Bild med titeln Flirt Online Steg 13
    6. Spela ett dumt associativt spel. Om du verkligen inte kan tänka på något att prata om, men verkligen vill vara flirtig, kan du alltid bara börja spela det slumpmässiga fråget spel och prata om dumma saker. Prata om dina bästa måltider, dina favoritdjur, oavsett om Katy Perry är ett geni eller mer tråkigt än vit toast. Bra dumma frågor eller uppmaningar att visa din roliga sida:
  • "Berätta för mig historien om den bästa smörgås du någonsin åt."
  • "Vilken medlem av Wu-Tang Clan eller en riktning eller The Beatles bäst representerar dig som en person?"
  • "Om du kunde gå till något land, vad skulle det vara?"
  • "Vad är bättre, tårtor eller badkar? Eller netflix? Eller...vandring? Jag säger vandring, jag är inte lat jag svär. Fortsätt, jag är ledsen."
  • Bild med titeln Flirt Online Steg 14
    7. Komplimanger den andra personen, ibland. Bra komplimanger kan vara ett sätt att få dörren öppen och har mer att prata om. Välj något som du gillar om personen, eller har märkt, och använd det som en komplimang, vänd sedan den komplimangen till något du kan prata om.
  • Komplimanger är trevliga, men de är också svåra att svara på. Försök att vända det till en konversation: "Den bilden av dig vid vattenfallet är så söt! Du ser bra ut. Vad hände den dagen?"
  • En komplimang per konversation är lämplig. Om du börjar verka alltför gratis, kan det verka obsessivt eller obehagligt. Om du tror att någon är attraktiv, det är trevligt att höra, men det är inte nödvändigt att säga fem gånger varje minut.
  • Del 3 av 3:
    Få datum online
    1. Bild med titeln Flirt Online Steg 15
    1
    Anmäl dig till en online dating service. Online-dating är allt vanligare och nästan nödvändigt, särskilt i större städer. Det är bara hur människor möts nuförtiden. Om du vill flörta online och träffa spännande människor, starta en profil på en dating service och börja nå ut. Det är ett bra sätt att komma i kontakt och flörta på nätet. De mest populära och vanliga datingsidorna är:
    • Match
    • Ok
    • tinder
    • Möte
    • Massor av fisk
    • eharmony
  • Bild med titeln Flirt Online Steg 16
    2. Gör din dating profil ärlig. Om du vill ansluta till någon, fyll i din profilinformation ärligt och på ett smickrande sätt. Gör dig själv låta som den typ av person du är, för att locka likasinnade människor.
  • Var inte grundläggande och tråkig. Varje annan profil har fraserna, "Lever livet fullt ut" och "Jag gillar bara att resa" på det. Var ärlig och hitta något intressant att säga.
  • Tänk noga på hur du sammanfattar dig själv i profilen. Dra ut de mest karakteristiska, intressanta och sanna sakerna om dig själv att sätta där ute för att alla ska läsa.
  • Ärlig betyder inte desperat. Om du inte har varit på ett datum på 20 år är det inte nödvändigt att sända det till uppmärksamhet.
  • Bild med titeln Flirt Online Steg 17
    3
    Använd en smickrande profilbild. En anslutning är viktigare än utseende, det är sant. Men när du flirtar med någon online är snygga bilder av ditt ansikte och klädda kropp fortfarande viktiga. Om du inte kan ta underbara skott av dig själv, ha en vän eller professionell ta några som fånga dig i ditt bästa ljus.
  • Var dig själv. Försök inte vara den tuffa, skrämmande klädda, eller bisarra versionen av dig själv i ditt foto. Visa dig som en äkta, regelbunden och likbar människa med ett foto som visar dig bäst.
  • Inga nudder och inga berusade bilder. Inte en bra idé.
  • Bild med titeln Flirt Online Steg 18
    4. Håll lite mysterium. Det finns ingen anledning att översätta dig själv. Håll lite integritet, även om du är dating online. Spendera mycket tid på att lära känna någon innan du ger ut intima detaljer och även då, gör de första mötena mycket offentliga. När du håller fast vid denna regel handlar resten av din online flirta om att ha kul.
  • Att ha någon som verkade trevlig först men blir riktigt konstig med ditt telefonnummer eller adress är vanligt otrevligt, om det inte är helt skrämmande.
  • Undvik frestelse att skicka hundratals bilder av dig själv för att jag ska kolla. Den som du flirtar med kommer att börja tro att du är förgäves.
  • Tips

    Låta den andra personen omedelbart kontroll över interaktionen (och relationen) kommer som resultat av alltför många "du är så snygg" hälsningar. Allvarligt, varje idiot skickar den andra personen dessa - var inte en av dem. Om han eller hon är den heta, gissa vad? De vet det redan! Så vem bryr sig om du meddelar dem det, nu vet de att du inte är värt att ta på allvar.
  • När du chattar, lägger du till åtgärder, låt den andra personen veta vilken typ av person du är. Komplimangerade de dig? Säg tack, och om du är smickrad, skriv * rodnar *. Den andra personen kan se mer av din reaktion i din åtgärd, så att säga.
  • Se till att den person du flirtar med faktiskt vill prata med dig. Om de svarar med korta ord svarar du som "ok", Försök sedan inte flörta med den här personen - de vill sannolikt inte prata med dig.
  • Visa dem du bryr dig om deras intressen. När du är klar med att prata med den här personen, skicka en rolig video eller en av deras favoritlåtar på sin online-sida. Detta visar den person som du faktiskt lyssnade på vad de sa.
  • Skriv inte bara vanliga meddelanden. Använd utropstecken och frågetecken, det här hjälper dig att komma av så mycket mindre tråkigt. Om du känner dig bekväm nog med den personen använder smiley ansikten :) och om du känner dig riktigt självsäker, det blinkande ansiktet -).
  • Utöka dina sätt att kommunicera online. Använd inte bara meddelanden, försök med hjälp av videochatt eller online-samtal.
  • Varningar

    Människor ligger online. Ibland kan du bli besviken eller förvånad.
  • Möt alltid på offentliga platser tills du känner varandra tillräckligt bra. I synnerhet bör det första mötet alltid vara på ett offentligt ställe.
  • För kvinnor, ta med flickvänner om du möter på natten.
  • Bilder av dig själv på 1980-talet avslöjar helt enkelt att din mentalitet fortfarande vilar där. Undvik dem som pesten.
  • Var inte obehaglig. Om det är första gången att prata med den här personen kanske du vill undvika att berätta för dem mycket personliga detaljer om dig själv eller fråga dem mycket personliga frågor.
  • Undvik att använda några bilder som har en ex (eller en beskuren ut ex).
  • Undvik avstånd i bilder. Låt potentiella datorer se dig nära.
  • Steve Santagati, en självformad datingsexpert, föreslår att kvinnor ska söka så mycket personlig information som möjligt om mannen samtidigt som man håller tillbaka för mycket personlig information om sig själva, som en säkerhetsåtgärd. Oavsett ditt kön, det här är förnuftigt råd, du vill inte ansluta till en bot, bedrägeri eller seriemördare. Använd snabbmeddelanden som ett sätt att få information du behöver veta. Sök i identiteten online, för att se vad du kan ta reda på det. Det är också bra att känna den här personen genom en vän eller någon annan för att se till att den här personen faktiskt existerar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande