Hur man blir en framgångsrik politiker

Politiken kan vara ett utmanande och givande yrke, där du potentiellt har makt som en vald tjänsteman att göra skillnad i ditt samhälle. För att vara en effektiv politiker måste du kombinera hårt arbete med smarta val. Du måste också fokusera på att driva en framgångsrik kampanj för kontor så att du kan hamna i en inflytande och representera väljare på lokal eller nationell nivå.

Steg

Del 1 av 3:
Få den nödvändiga utbildningen
  1. Bildbeteckningen blir ett framgångsrikt politiskt steg 1
1. Få en grundutbildning i statsvetenskap. Även om du kan komma in i politiken utan att ha slutat gymnasiet, kan du vara mer tilltalande för väljare om du har en relevant examen. En grundutbildning i statsvetenskapen tillåter dig att få en stark grund i grunderna för regeringen och politiken, liksom politikens historia i ditt land.
  • De flesta högskolor och universitet erbjuder en b.A. i statsvetenskap. En statsvetenskaplig grad kommer att låta dig förstå hur man behandlar och analyserar politiska data och stärker dina kommunikationsförmåga. Du kommer också att ta kurser i konfliktlösning och offentligt talande.
  • Bildbeteckningen blir ett framgångsrikt politiskt steg 2
    2. Ta offentliga talarklasser. Om du bestämmer dig för att inte driva en b.A. I statsvetenskap bör du fortfarande överväga att ta offentliga talande klasser. Du kan ta dessa klasser på ditt lokala högskola eller universitet, eller genom en offentligtalande förening. Offentliga talarklasser kan hjälpa till att förbereda dig för ett viktigt inslag i en framgångsrik politiker: förmågan att prata övertygande och effektivt framför en folkmassa.
  • Detta är ett bra alternativ om du inte har pengar att betala för en B.A. i statsvetenskap eller om du letar efter ett sätt att förbättra dina politiska färdigheter under fritiden. Att ta även några offentliga talarklasser kan hjälpa dig att få mer självförtroende och självförsäkring, båda viktiga egenskaperna hos en bra politiker.
  • Bildbeteckningen blir ett framgångsrikt politiker Steg 3
    3. Delta i tal och debatt. Om din gymnasium erbjuder tal- och debattklasser, bör du anmäla dig och driva dig själv för att konkurrera mot dina kamrater i debatter. Starka debattkunskaper kommer att vara till nytta för när du måste debattera med andra kandidater på lokala problem under din kampanj.
  • Du kanske vill tävla i Forensics tävlingar genom den nationella tal- och debattföreningen att driva dig ännu längre och bli bättre att utföra framför en publik.
  • Bildbeteckningen blir ett framgångsrikt politiskt steg 4
    4. Håll dig uppdaterad om den senaste politiken i ditt samhälle och nationellt. En bra politiker kommer att vara väl utbildad på lokala evenemang, speciellt om hon körs för lokalt kontor. Håll dig ovanpå de senaste politiska händelserna i ditt samhälle, från de minsta till de största frågorna. Du bör också vara medveten om vad som händer på nationell nivå så att du är välinformerad och få vana att komma ihåg de senaste nyheterna.
  • Ett sätt att göra detta är att använda sociala medier till din fördel och följa kända politiker och individer som är involverade i politik på plattformar som Twitter och Facebook. Du kan då läsa vad de pratar om och får information genom sina nyhetsflöden.
  • Du bör också få vana att kontrollera flera politiska nyheter och bloggar varje dag. Försök att titta på flera nyhetskällor som presenterar olika åsikter om ett ämne. Till exempel kan du kontrollera ett konservativt nyhetsuttag för information om ett abortfall och sedan ett liberalt nyhetsuttag för information om samma fall. Detta ger dig en väl avrundad känsla av båda sidor av problemet och hjälper dig också att bestämma var du står på ett problem.
  • Del 2 av 3:
    Skapa en stark offentlig person
    1. Bildbeteckningen blir ett framgångsrikt politiskt steg 5
    1. Bli involverad i lokala gemenskapsinitiativ och orsaker. Innan du kan springa för president i Förenta staterna, måste du börja små och arbeta dig upp från den lokala politiken till nationell politik. För att vara effektiv på lokal nivå måste du ansluta till ditt samhälle och bli involverad. Du bör frivilligt för lokala utskott och försöka sitta på lokala styrelser för orsaker att du är passionerad. Gå med i det lokala kapitlet i ditt föredragna politiska parti och bli involverad i initiativ för det politiska partiet i ditt samhälle.
    • Att skapa en stark närvaro i ditt samhälle kommer att varna samhällsmedlemmar av vem du är och vad du står för. Att ägna din tid till lokala orsaker och initiativ kommer också att visa ditt samhälle att du är villig att frivilliga din energi utifrån ett behov av att göra gott, inte bara för att få betalt. Detta kommer att bli användbart senare när du bestämmer dig för att köra för kontor.
  • Bildbeteckningen blir ett framgångsrikt politiskt steg 6
    2. Anslut med samhällsledare. Du bör också nå ut till ledarna i ditt samhälle och ansluta till dem. Detta hjälper till att ställa grunden för din kampanj senare, eftersom du kommer att få dessa politiska relationer att luta sig när du behöver dem. Att bilda starka obligationer med dessa ledare kommer också att låta dig lära dig och titta på hur dessa ledare utför sig i samhället. Du bör ta mentala anteckningar och uppmärksamma hur dessa ledare får respekt och erkännande i samhället. Du kan sedan använda dessa färdigheter senare i din kampanj.
  • Bildbetatled blir ett framgångsrikt politiskt steg 7
    3. Tala om lokala evenemang och delta i lokala debatter. Du bör använda lokala händelser som ett tillfälle att öva dina offentliga talkunskaper, även om de inte är politiska sammankomster. Försök att vara i allmänhetens öga så mycket som möjligt, speciellt för orsaker att du är passionerad om. Du bör också delta i lokala debatter som en representant för ditt samhälle, eftersom det gör det möjligt för dig att visa upp din passion för förändring och dina offentliga talförmåga.
  • Förutom att tala med stora publik, bör du också få vana att prata med individer i samhället en på en. Detta kan vara genom konversationer med lokalbefolkningen på kaféer och lokala hangouts och tid som spenderas i folkmassorna som pratar med individer som deltar i lokala evenemang. Att göra det kommer att få dig att ansluta till personer i mindre skala och göra en personlig anslutning med dina potentiella väljare.
  • Bildbeteckningen blir ett framgångsrikt politiskt steg 8
    4. Använd sociala medier för att marknadsföra dina idéer. I denna dag och ålder är det viktigt att ha en stark social media närvaro för att upprätthålla en offentlig person. Du bör konfigurera sociala medier för dig själv som visar ditt offentliga själv och använder det på en konsekvent grund för att ansluta till andra. Dina sociala medier profiler borde ha professionella fotografier och du bör behålla en person som är lämplig för någon som kan bli en vald tjänsteman en dag.
  • Du kan använda dina sociala medier för att följa kända politiska siffror i ditt samhälle och nationellt. Du kan också använda dina sociala medier senare för att bygga momentum för din politiska kampanj.
  • Del 3 av 3:
    Running för kontor
    1. Bildbeteckningen blir ett framgångsrikt politiskt steg 9
    1. Börja små och arbeta sedan uppåt. De flesta framgångsrika politiker startade på lokal nivå och arbetade sedan upp för åren till nationella positioner på den federala nivån. Om du bara går in i politiken bör du fokusera på att bygga momentum som en lokal politiker och sedan använda detta som en grund för att sikta på högre positioner. Du kan börja med att kampanjer för en skola eller en styrelsepappersposition, en position som borgmästare eller en rådsledamot eller ett säte i statens nedre hus.
    • På lokal nivå är personal, budget och kampanjfonder vanligtvis små och begränsade. Du får inte ha mycket finansiering eller en stor personal, men du kanske inte behöver det vara framgångsrik på den lokala nivån.
    • Att få en position på lokal nivå kan också låta dig bygga relationer inom ditt föredragna politiska parti, vilket kan hjälpa din karriär senare om du bestämmer dig för att gå till en högre position i festen.
  • Bildbeteckningen blir ett framgångsrikt politiskt steg 10
    2. Ställ in ett politiskt lag. Även på lokal nivå måste du skapa ett politiskt team som kommer att stödja dig under din kampanj. Du kan ha ett litet team av individer som du kan lita på och sedan ett litet team av volontärer som kan fungera som stövlar på marken. Ditt lag kan bestå av en kampanjchef, en marknadschef, och en volontärchef, eller du kan ha en till två personer som splittrar dessa roller. Du kan be familj och vänner att uppfylla dessa roller för din kampanj, eftersom du kanske inte vill betala för extern hjälp och du vill ha individer du kan lita på.
  • Du bör också utnyttja familjen och vänner att fungera som volontärer för din kampanj. Du kan göra det genom att skicka ut en massa-e-post som begär hjälp med din kampanj, genom att gå i person för att få hjälp, eller genom att skapa en volontär registreringssida på din kampanjwebbplats.
  • Bildbeteckningen blir ett framgångsrikt politiskt steg 11
    3. Skissera din plattform. För att driva en effektiv kampanj måste du utveckla din politiska plattform. Din plattform ska detaljera där du står på viktiga problem i ditt samhälle och hur du ska uppfylla förväntningarna på din valda roll.
  • Du kan också inkludera en kampanjplan tillsammans med din plattform. Kampanjplanen kan användas internt av ditt team för att säkerställa att kampanjen är väl planerad och lagt ut i tid. Kampanjplanen kan detaljera den beräknade budgeten för kampanjen, din marknadsföringsstrategi och din insamlingsstrategi.
  • Bildbeteckningen blir ett framgångsrikt politiskt steg 12
    4. Skapa en marknadsföringsstrategi. Effektiv kommunikation är en stor del av en framgångsrik kampanj. Du bör sitta ner med marknadsföringen på ditt lag och komma med en detaljerad marknadsstrategi. Detta gör det möjligt för dig att hålla kontakten med dina väljare och hjälpa till att marknadsföra din plattform.
  • Din marknadsstrategi kan innebära att du skapar en kampanjwebbplats, där du har ett professionellt fotografi av dig, din kampanjslogan och information om din plattform. Du kan också göra dagliga sociala medier uppdateringar för att ansluta till potentiella väljare.
  • Du kan också skapa tryckta material, som broschyrer eller flyger, att lägga upp runt samhället för att främja din kampanj.
  • Bildbeteckningen blir ett framgångsrikt politiskt steg 13
    5. Uppmana finansiering för din kampanj. Oavsett hur liten din kampanj kan vara, behöver du fortfarande finansiering för att köra din kampanj. Dessa medel hjälper till att betala för ditt marknadsföringsmaterial, dina kampanjleveranser, och alla resor du behöver göra för kampanjen.
  • Du bör använda listorna, etiketterna och bokstäverna. Börja med att skapa en lista över personer för dig eller fundraiser-volontärerna att ringa. Etikett och skicka ut bokstäver för att få uppmaningar till medel i händerna på potentiella supportrar i ditt samhälle.
  • Du bör också vara villig att knacka på dörrarna i grannskapet och be om stöd av dina väljare på valdagen. Dela ut broschyrer och flygare på allmänhet, lokala evenemang för att begära mer insamling för din kampanj.
  • Bildtiteln blir ett framgångsrikt politiskt steg 14
    6. Kör en ärlig, motiverad kampanj. Kom ihåg att de flesta politiska kampanjer, även på lokal nivå, kan vara utmanande och kräver mycket hårt arbete. Du kan sluta arbeta övertid för att försöka vinna valet och dina volontärer kan arbeta med dig för att få din plattform ut till så många väljare som möjligt. Även om du kan vara motiverad att vinna, bör du också försöka köra en ärlig kampanj. Göra kampanjen lovar att du kan hålla och sträva efter att arbeta med ditt samhälle för att svara på deras behov, snarare än att tjäna dina egna behov eller önskemål. Att köra en ärlig motiverad kampanj kommer sannolikt att öka dina chanser att lyckas och dina chanser att återstå på kontoret när du är vald.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande