Hur man dumpar din pojkvän snyggt

Om du vill dumpa din pojkvän kan du göra det snyggt. Det är aldrig lätt att bryta upp med någon, och det är verkligen inget bra sätt att göra det. När någon dumpas kommer deras känslor att bli skadade. Det finns dock sätt att få honom att må bättre som du gör det. Och det kommer också att hamna bättre för dig. Varför vara? Han menade något för dig en gång.

Steg

Del 1 av 3:
Hitta ett snyggt sätt
  1. Bild med titeln Dumpa din pojkvän snyggt steg 1
1. Berätta för honom i hans ansikte. Det kommer att skada honom mer om du bryter upp med din pojkvän på distans. Aldrig text dumpa en pojkvän om du inte vill orsaka honom mer smärta. Det är det värsta sättet att gå om det.
  • Att dumpa din pojkvän per telefon, Skype, FaceTime, över sociala medier eller via e-post är också kalla tillvägagångssätt som du inte ska använda. Du skulle inte vilja det om någon gjorde det för dig, så gör det inte för dem.
  • När du dumpar din pojkvän till ansiktet kan du visa medkänsla och omsorg. Att dumpa din pojkvän elektroniskt är för avlägsen och visar respektlöshet. Det är också lätt att felaktiga tonen i ett mail eller text, så han kan läsa saker i dina ord som inte är där.
  • Om du verkligen inte kan hantera att berätta för honom i ansiktet, eller det är bara inte möjligt, välj att skriva honom ett hjärtligt och detaljerat brev. Skriv inte det, antingen. Du försöker visa medkänsla. Han kommer att känna mindre smärta om du får honom att känna att han gjorde det, men det fungerade bara inte.
  • Bild med titeln Dumpa din pojkvän snyggt steg 2
    2. Inte spöke. Ghosting är en term som har blivit populär nyligen med några kändisbrott. När människor spökar någon annan, döljer de dem utan förklaring. De försvinner bara.
  • Ghosting är grym. Det får människor att känna sig respekterade och förvirrade. Det är uppbrytningsmetoden som är mest garanterad att orsaka honom, så, även om det är svårt, vända mot din rädsla och bara nivå med honom.
  • Han kommer inte att kunna hitta stängning så fort om du spökar honom, vilket innebär att han kommer att hålla sig längre längre och försöker kontakta dig och nå ut för att ta reda på vad som händer. Så om du verkligen vill bryta med honom, kommer spöken inte att få honom ur ditt liv så snabbt.
  • Bild med titeln Dumpa din pojkvän snyggt steg 3
    3. Led inte honom på. Ibland försöker människor att låta människor ner så lätt att de slutar leda dem. Det här är inte så trevligt. Det kommer att förvirra honom och ge honom falskt hopp.
  • Kontakta honom inte efter att du dumpar honom, och låt honom inte dra dig i oändliga diskussioner om det. Vara slutgiltig.
  • Var kort och fast. Säg inte saker som "Jag behöver bara lite utrymme" Eftersom det kommer att ge honom falskt hopp. Om det verkligen finns ingen, måste du stå fast och inte förvirra honom.
  • Berätta inte för honom att du älskar honom eller betalar honom överdrivna komplimanger eller rör honom på något sätt. Du kan visa omsorg och att du hoppas att han kommer att bli bra, men några tecken på övertygad känsla eller röra (även en kram) kan leda honom att tro att det fortfarande finns en chans. Det är snällt grymt.
  • Förklara mycket tydligt parametrarna för ett framtida förhållande. Om det inte finns någon chans, säg det.
  • Bild med titeln Dumpa din pojkvän snyggt steg 4
    4. Håll det för dig själv. Skvaller är inte trevligt. Han kommer att känna sig illa nog, så varför skadade hans ego mer genom att sprida det runt?
  • Låt honom berätta för andra människor, inklusive dina kretsar av vänner. Och hålla anledningarna till dig själv. Om folk frågar, säg bara det av respekt för honom, kommer du inte att dela.
  • Om han berättar för människor, bli inte för arg. Om han inte ljuger om dig eller är överdrivet, kommer han att behöva någon att prata med förmodligen.
  • Om du försäkrar dig om uppbrott, be dem att hålla det hemligt. Det är förståeligt att du kanske vill ha råd eller stöd från en vän eller släkting, men du vill inte att din pojkvän ska ta reda på uppbrottet från någon annan.
  • Del 2 av 3:
    Säger de rätta sakerna
    1. Bild med titeln Dumpa din pojkvän snyggt steg 5
    1. Använd inte klichéer. Det är frestande att bara trjuta ut en kliché. Du vet, något som, "Det är inte du, det är jag" eller "Jag tror att vi bara borde vara vänner." Ingen vill få veta att de är i vänzonen ändå. Det suger, så säg det inte.
    • Problemet med klichéer är vi alla hört dem förut, så de är bara inte trovärdiga. Det kommer att göra honom upprörd eller defensiv om han tycker att du inte är ärlig. Linjer som "Jag behöver bara lite tid att jobba på mig själv," eller "Jag behöver bara utrymme" omedelbart våren i sinnet som toppbrottslingar här. Det är inte att dessa uttalanden inte kan vara sanna, det är bara att det måste vara lite mer än det. Han förtjänar ett mer specifikt svar.
    • Ett mycket bättre tillvägagångssätt är att bara tala från hjärtat och vara ärlig. Var väldigt tydlig, men också vara väldigt enkel och direkt. Säg bara vad som verkligen händer.
    • Kanske kan du förfalska en vänskap med honom på vägen, men om du försöker göra det direkt, kan det lätt bli förvirrat. Det är bättre att lägga ett avstånd mellan ditt förhållande och en vänskap ändå. Så hoppa över "låt oss vara vänner" klyscha.
  • Bild med titeln Dumpa din pojkvän snyggt steg 6
    2. Ta lite av skulden. Om du verkligen tror att du inte gjorde något fel, bör du undersöka dig själv. Båda människor är vanligtvis att skylla på vissa sätt när relationer misslyckas. Eller kanske två personer inte är kompatibla och ingen är verkligen att skylla på.
  • Till exempel, säg något liknande, "Jag vet att jag inte kommunicerade bra" eller "Jag har inte varit så öppen för att försöka saker du gillar att göra."
  • Det är verkligen ett hemskt drag att agera rått till honom så han dumpar dock. Om du vill ha ut, dumpa honom, men acceptera att han inte är den enda personen på fel.
  • Om han verkligen är skyldig - till exempel, om han har varit missbrukande eller han lurade på dig - sätt din säkerhet först och inte känner att du måste axla någon skuld. Ingen förtjänar att missbrukas eller ljög till, så behåll dig själv och bara gå bort.
  • I de fall du bara inte är intresserad längre eller hans brott var mer mindre, varför inte axeln lite av skyllet själv? Detta kommer att minska sin smärta genom att låta honom behålla stolthet. Om du lägger hela skulden på honom, blir det ett argument istället för en konversation.
  • Du dumpar honom redan, så det är inte nödvändigt att ge honom en lång lista över allt han har gjort fel. Undvik överdrivet skyllande språk, och se till att din ton är mjuk och mild, inte arg och anklagande.
  • Bild med titeln Dumpa din pojkvän snyggt steg 7
    3. Ge honom en anledning. Människor förtjänar att veta varför de dumpas. Du borde inte fortsätta och säga skadliga saker. Men ge honom en anledning.
  • Stanna inte länge. Bara ge honom dina skäl - säg dem vänligt, tydligt, och snabbt - och uttrycka empati mot honom. Samtidigt, när du har sagt till honom, förvänta dig inte ett svar omedelbart. Om han är kär i dig kommer det förmodligen att bryta sitt hjärta. Så respektera det och låt honom vara. Dusch honom med frågor. Han kommer att behöva några minuter för att låta den sjunka in.Ge honom de få minuterna, och låt honom ha sitt ord, förstärka ditt meddelande och lämna sedan.
  • Koka ner din resonemang till en 3-5 meningen sammanfattning. Detta hjälper dig att hålla det fokuserat.
  • Bild med titeln Dumpa din pojkvän snyggt steg 8
    4. Säg snälla saker. En liten vänlighet går mycket lång. Det kommer att göra det mer troligt att han inte kommer att se dig som en fiende, och att han inte kommer att bli defensiv.Om han börjar bli arg, svara inte i natura. Argumentera eller skrika inte.
  • Berätta för honom att du är ledsen. Du är ledsen att det inte fungerade som han hoppades det skulle, och du är ledsen att han är skadad. Låt honom reagera. Om han gråter eller ber, låt honom säga sin bit, men svara inte på det. Bara hålla fast vid ditt meddelande - vänligt.
  • Tacka honom. Tack honom för de goda tiderna du gjorde, men förstärka det faktum att det bara inte kommer att träna. Tacka honom för allt han gjorde för dig eller gav dig.
  • Förklara för honom att du är säker på att han kommer att bli bra och kommer att kunna hitta någon ny eftersom han är en bra person med mycket att erbjuda, men du är bara inte rätt för varandra och det kommer bara inte att träna.
  • Bild med titeln Dumpa din pojkvän snyggt steg 9
    5. Ljuga inte. Det är bara inte trevligt, och det värre, han kommer nog att ta reda på att du lyser så småningom - och det kommer att göra det mycket, mycket värre.
  • Det betyder inte att du behöver hammar honom med detaljer om den nya pojken du gillar (om det finns en). Det betyder bara att du inte borde berätta något som inte är sant.
  • Vad sägs om att ge det lite tid innan du hoppar in i ett nytt förhållande ändå? Ge honom lite tid att läka innan han måste se dig med någon annan (eller höra om det).
  • Del 3 av 3:
    Plockar rätt inställning
    1. Bild med titeln Dumpa din pojkvän snyggt steg 10
    1. Välj rätt tid. Det är bara rättvist att dumpa någon när de går igenom en kris i sina liv. Så du borde verkligen välja en tid som kommer att fungera bäst för honom, inte du. Vad är brådskan?
    • Gör det under dagen. Det är bättre att inte dumpa någon på natten (och gör det aldrig efter att de har druckit eller du har).Du vill att det här är en kort konversation, och långdragen diskussioner är mer benägna att hända på natten. Längre diskussioner skapar mer potential för smärta.
    • Morgon eller lunch är bättre, men välj en helg eller en dag som han inte har skola eller arbete. Du vill inte dumpa honom om han måste gå någonstans direkt. Det är orättvist att sätta honom i känslomässig oro när han måste visa sin bästa sida.
    • Dumpa inte honom vid speciella tillfällen, som precis före semestern, på födelsedagen, eller strax före eller på din årsdag. Det kommer att få honom att känna sig värre.
    • Medan du plockar en bra tid är viktigt, spendera inte för mycket tid att tänka på det. Det är bättre att agera snabbt när du vet att ditt förhållande är över.
  • Bild med titeln Dumpa din pojkvän snyggt steg 11
    2. Få honom ensam. Det är nog bättre att dumpa honom i privat. På det sättet kommer han inte att känna sig förödmjukad, och om han visar känslor, kommer ingen annan att se. Du kommer att kunna ha ett hjärt-till-hjärta att prata i den här situationen.
  • Aldrig, dump aldrig när han är med sina vänner. Ge honom möjlighet att berätta för resten av världen om uppbrottet på sina egna villkor. Du vill i alla fall ge honom en viss förmåga att behålla stolthet.
  • Gör det på hans ställe, inte din. På det sättet, när du är klar med dumpningen, kan du lämna på egen hand. Om du gör det i ditt hus, kan han försöka förlänga ögonblicket eller ens göra ett drag på dig eftersom han kanske vill spara förhållandet. Det kan vara besvärligt att behöva be någon att lämna.
  • Undantaget till den här är om du alls har någon anledning att frukta för din säkerhet. Om han har ett problem med ilska, dumpa inte honom i en privat miljö. Träffa honom på ett offentligt ställe som en kafé. Ta med en vän till support.Om han är missbruk, träffa honom inte alls. Har någon annan leverera nyheterna eller gör det skriftligt.
  • Bild med titeln Dumpa din pojkvän snyggt steg 12
    3. Välj en neutral plats. Du vill inte välja en inställning som har någon romantisk konnotation till den. Det kommer att göra det svårare på honom, och det kan ge honom blandade meddelanden.
  • En bar är en hemsk idé eftersom alkohol kommer att bränna känslor och göra saker mer dramatiska.
  • Den fina restaurangen där du gick på ett datum? Det kommer att få honom att känna sig värre. Istället, välj något neutral, som en kafé eller gå en promenad så du har integritet.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Fusk inte på honom. Om du är intresserad av någon annan, dumpa honom först. Det är mycket trevligare. Break ups fungerar aldrig bra om en person har lurat.
  • Det är aldrig en bra tid att bryta upp. Gör bara det och få det över med. Men du kanske vill öva vad du ska säga först, snarare än att vinge det.
  • Ge dig själv tid att komma över uppbrottet.
  • Stanna inte med honom om du inte tror att du kan hantera det.
  • Ta bort honom Facebook, Myspace, eller något annat socialt nätverk om du bestämmer dig för att inte vara vänner med honom längre. Det kan störa honom att se bilder eller uppdateringar av din lycka eller nya datum.
  • Bli av med några bilder eller gåvor som han fick dig, och bli av med någonting som kommer att påminna dig om honom.
  • Aldrig skryta eller vara grym för honom att du bröt upp.
  • Varningar

    Tipsa en vän där du går och vad du gör.
  • Återigen, om det finns något tecken som han kan vara missbruk eller våldsam, sätt din säkerhet inför sina känslor och inte träffa honom i privat och bryta inte upp med honom utan att söka hjälp först. Sök hjälp från en professionell - en rådgivare, en förälder, en brottsbekämpande tjänsteman.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande