Hur man frågar en kille ut när du är rädd

När du verkligen gillar en kille, kan du känna dig nervös omkring honom.Du kan känna dig ännu mer nervös om tanken på att fråga honom.Men du vet aldrig vad du kanske saknar om du inte sätter dig där ute.Du kan fråga en kille även om du är rädd genom att arbeta på dina rädslor, bjuda in honom, mäta hans intresse för dig och sedan acceptera hans svar.

Steg

Metod 1 av 4:
Övervinna din rädsla och fråga
 1. Bilden med titeln Be en kille ut när du
1. Frågar dem via telefon eller e-post.Om du är för rädd för att fråga din förälskelse i person, kan du göra det elektroniskt.Om du har sitt nummer, ring eller skriv dem och se om de vill gå ut.Du kan till och med DM eller maila dem om du har sin e-postadress eller social media information.
 • Du kan säga något som "Hej Trevor, hur mår du?Jag undrade om du skulle vilja gå ut med mig på lördagskvällen?"
 • Om du är nervös om hans svar, gå och gör något annat som att titta på en show i 30 minuter eller så att lugna ner, och kolla sedan din telefon.
 • Bilden med titeln Be en kille ut när du
  2. Öva i spegeln.Om du föredrar att inte fråga via text, öva att fråga honom i spegeln för att bygga upp ditt förtroende.När du gör det, tänk på hur du ser och vad dina gester eller ansiktsuttryck transporteras.Om de uttrycker nervositet, fortsätt sedan träna tills de inte gör det.
 • Bilden med titeln Be en kille ut när du
  3. Lyssna på lite förtroende för att öka musik.Sätt ihop en bemyndigande spellista av dina favoritlåtar.Lyssna på dem den morgonen medan du klär dig, i din bil på väg till jobbet eller skolan, och när du har lite ledig tid under dagen innan du ser honom.Detta kommer också att lägga dig i gott humör, vilket gör frågan lättare och roligare.
 • Metod 2 av 4:
  Bjuda ut honom
  1. Bilden med titeln Be en kille ut när du
  1. Föreslå något lågt tryck.När du frågar en kille ut på ett datum, undvik att fråga honom att göra saker som att gå till ett bröllop med dig, gör någonting som kommer att involvera din familj eller dela ett viktigt ögonblick i ditt liv som din födelsedag.Rädda dessa tider för killar som du är seriös om.Istället föreslå mer låga insatser idéer som film, bowling, kaffe, rullblad, en bar eller ett museum.
 • Bilden med titeln Be en kille ut när du
  2. Bjud honom på ett gruppdatum.Om en massa dina vänner går ut på staden, till en film, eller till middag, be honom att tag-a-long.Detta kan potentiellt vara lågt tryck, eftersom båda kommer att ha andra att du kan prata med genom natten.
 • Om dina vänner har varit med sina partner under en lång tid, fråga honom inte att gå.Att vara runt seriösa par kan vara lite intensiv för ett första datum.
 • Du kan också fråga honom om en grupputflykt med vänner, men var noga med att uppmärksamma honom och involvera honom i konversation.
 • Bilden med titeln Be en kille ut när du
  3. Ha en extra biljett.Om du har biljetter till ett spel eller konsert, bjuda in honom att gå med dig, speciellt om du vet att han gillar laget eller bandet.Även om han inte går, kan du fortfarande bjuda in en vän och ha en bra tid.
 • Du kanske säger något som "Hej Ryan, jag har en reservbiljett till Drake Concert nästa helg.Vill du gå med mig?"
 • Denna metod kommer att fungera bäst med de som redan vet.
 • Bilden med titeln Be en kille ut när du
  4. Bjud honom att göra något han är intresserad av.Han kanske säger att han verkligen vill se en film eller att han gillar baseball - bjuda in honom till filmen eller battingburarna.Men låtsas inte att du gillar det om du inte gör det, men var en bra sport om det.
 • Bilden med titeln Be en kille ut när du
  5. Köp honom en drink.Om du är 21 år eller om och ut på staden, och se en kille du gillar eller vill lära känna, köp honom en drink.Du kan antingen skicka den till honom via bartendern och vänta på att han kommer över, eller du kan närma dig honom och fråga vad han skulle vilja.Hur som helst, det här är en konversationsstart.
 • Du kanske säger till bartendern "Hej, vad är den där killen i det blå drickningen?Jag vill skicka honom en annan på min flik."
 • Du kan närma dig honom genom att säga "Hej, hur mår du.Jag märkte dig över baren och undrade vad du dricka.Kan jag köpa dig en annan?"
 • Metod 3 av 4:
  Mätning och piquing hans intresse
  1. Bilden med titeln Be en kille ut när du
  1. Initiera konversation.Det första steget att mäta hans intresse är att helt enkelt prata med honom.Om du inte känner dig bekväm med en fullständig konversation med honom, försök bara säga "hej" eller "hur mår du" de första tiden du talar.Varje gång, säg mer och mer tills du känner dig bekväm att fråga honom.
  • Du kan också chatta om något du båda gör eller bevittnar.Till exempel, om du är i samma klass, kanske du frågar honom vad han tänkte på avläsningarna eller det sista testet du hade.
 • Bilden med titeln Be en kille ut när du
  2. Flört.Även om du är för nervös till höger fråga den här killen på ett datum, kan du fortfarande flörta med honom för att se om han är intresserad av dig.När du ser honom, gör ögonkontakt för några ögonblick och långsamt le.Om du har en chans att prata med honom, lägg din hand på axeln eller armen när han gör ett roligt skämt.Komplimanger honom och berätta för honom hur trevligt han ser ut.
 • Bilden med titeln Be en kille ut när du
  3. Utvärdera hans kroppsspråk.När du flirtar med honom eller bara pratar, märker du om han lutar in dig när du talar eller lyser när han ser dig.Det här är tecken på att han kan vara i dig.Han kanske också ler eller blinkar på dig mycket.
 • Ju fler tecken på att du har att han gillar dig, desto mer självsäker kommer du att vara att fråga honom.
 • Bilden med titeln Be en kille ut när du
  4. Ge en ledtråd.Säg "Har du hört talas om den nya restaurangen downtown som har sushi?Jag vill verkligen gå."Du kanske tycker att han kommer att fråga dig istället.Även om han inte, om han säger att han är intresserad av att gå också, kan du använda det som ett naturligt sätt att fråga honom.
 • Bilden med titeln Be en kille ut när du
  5. Se ditt bästa ut.När du vet att du ska se den här killen, försök att se ditt allra bästa ut.Var säker på att du är duschad, ditt hår är snyggt, och att du har på en outfit som passar dig bra.Du kan också överväga att bära lite parfym eller Köln, liksom.
 • Du kan också skicka attraktiva bilder på sociala medier om han följer dig.
 • Bilden med titeln Be en kille ut när du
  6. Text honom oftare.Om du redan är vänner, nå ut till honom för att kommunicera med honom mer regelbundet.Text honom ibland under hela veckan för att checka in, berätta för honom en rolig historia, eller bara för att se hur hans dag går.Om han svarar snabbt, i flera meningar och är flirty, kanske han gillar dig.Om han är kort eller inte svarar är det bäst att inte fråga den här killen.
 • När du har skrivit ett tag och konversationen går bra, kan du fråga honom om han skulle vilja gå ut någon gång.
 • Metod 4 av 4:
  Hantera sitt svar
  1. Bilden med titeln Be en kille ut när du
  1. Samplanera ett roligt datum.Om han håller med om att gå på ett datum med dig, låt honom antingen välja vad du äter eller vad du gör eller ger några alternativ.Detta kommer att se till att du båda har en rolig tid på datumet.Eller du kan låta honom välja middag och du väljer filmen.
 • Bilden med titeln Be en kille ut när du
  2. Njut av ditt datum.Lämna din telefon i väskan eller i fickan så att du kan fokusera på ditt datum.Betala honom en komplimang eller två medan du är ute.Ha lite kul och glöm inte att vara dig själv.
 • Bilden med titeln Be en kille ut när du
  3. Acceptera ett nej."Om killen säger nej, det är okej också.Fortsätt inte fråga honom eller badger honom med frågor om varför han inte kommer att gå.Istället säga "okej då, det är coolt" och berätta för honom att du ser honom senare.
 • Bli inte upprörd eller upparbetad framför honom.Om du känner att du kan gråta, gå vara ensam i toaletten eller ring en vän.
 • Bilden med titeln Be en kille ut när du
  4. Gå vidare.Om han berättar att han inte vill gå ut med dig eller att han redan är att träffa någon, inte fret.Ta några dagar för att komma över avslaget och sedan fokusera dina sevärdheter på någon ny.Eller du vet aldrig, någon kan vara på väg att fråga dig också.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande