Hur man räknar ut om din kille är arg på dig

Om du är i ett förhållande med en kille som undertrycker problem, kan du behöva fråga honom vad som stör honom. Det finns en chans att något du gjorde honom arg, eller han störs av något annat. Lära sig att något stör honom är lätt. Du kan räkna ut det genom hans beteende eller genom att prata med honom. Mest av allt måste du vara uppmärksam på honom.

Steg

Metod 1 av 2:
Observera från hans beteende
 1. Bild med titeln Figur ut om din kille är arg på dig Steg 1
1. Var uppmärksam på hur han behandlar dig. Ilska kan manifestera som undvikande, snippiness, negativt kroppsspråk, aggressivitet eller ojämna känslomässiga temperament. Det innebär att ilska inte alltid överför sig som en oenighet.
 • Om han är en tyst person, kan undvikande inte betyda att han är arg. Om han ständigt är uppenbar, kan snippiness bara vara hans sarkasm. Notera endast dessa kroppsspråk om de är annorlunda än hans normala beteende.
 • Bild med titeln Figur ut om din kille är arg på dig Steg 2
  2. Observera gruppinställningar. Om han undviker direkta engagemang, visar deference, som ägnar mer uppmärksamhet åt andra än normalt, eller gör sig avhandlade, kan han vara undertryckande ilska. Överanalysering av dessa faktorer kommer att orsaka problem, så diskutera dessa interaktioner med vänner som var i gruppen. Se till att fråga en vän som konsekvent har varit runt båda i gruppinställningar för att få en riktig åsikt.
 • Bild med titeln Figur ut om din kille är arg på dig Steg 3
  3. Märka brist på åtaganden. Det betyder inte att om han inte har föreslagit, är han arg på dig. Helt enkelt taget, om han inte kan begå en dag eller fest i framtiden, kunde han vara arg. Om han är arg för tillfället, vill han inte begå något i framtiden med dig.
 • Bild med titeln Figur ut om din kille är arg på dig Steg 4
  4. Studera hans kroppsspråk. Ilska kommer inte alltid att manifestera sig som aggression och våld. Även om det här är tydliga tecken på ilska, kommer hans kroppsspråk inte alltid att vara det här rakt framåt. Korsar hans armar är ett tecken på att han har lagt upp sin defensiva sköld och blockerar dig ut. Omfattningen av armkorsningen indikerar hur fast stängt han är. En extrem version som kan indikera ytterligare fientlighet är ett tätt nära med händerna som är formade som nävar. Om benen är korsade, lägger den till den här signalen.
 • Observera att inte alla korsade armar är defensiva. Ofta används korsade armar när personen är kall i temperaturen. Så ta inte bara denna kroppsspråk förändring för att dra nytta av att din kille är arg på dig.
 • Bild med titeln Figur ut om din kille är arg på dig Steg 5
  5. Provocera svar. Att använda positivt beteende bör resultera i en positiv reaktion. Att göra något trevligt och få ett kallt svar är en indikator på ett problem. Gör något trevligt för honom, som att göra honom ett mellanmål eller ge honom en gåva och notera hur han svarar.
 • Metod 2 av 2:
  Konfrontera honom direkt
  1. Bild med titeln Figur ut om din kille är arg på dig Steg 6
  1. Välj en plats att prata. Att hitta ett säkert, tyst utrymme är bra för både dig och honom. Det kommer att få båda att du känner dig bekvämare och öppna än om du var framför andra människor. Om du vill ha vänner där för att hjälpa dig att känna dig mer bekväm, se till att du inte får honom att bli attackerad. Gäng inte upp på honom, eller han kommer sannolikt att stänga ut dig.
  • Prata med honom direkt, snarare än över telefonen. Detta kommer att få honom att svara snabbt och direkt. Om du diskuterar det med honom via telefon, har han hävstångseffekt och kan svara på fritiden, främja negativ konflikthantering.
 • Bild med titeln Figur ut om din kille är arg på dig Steg 7
  2. Repetera en öppning. Antingen med en nära vän, ett husdjur eller i spegeln, förbereda de första minuterna av konversationen. Detta kan vara ett besvärligt ögonblick för din kille och om han känner attackerad, vilseledlad eller omhändertagna, vill du stanna direkt och känslomässigt neutral. Detta kommer att hjälpa honom att känna sig mer bekväm att öppna upp till dig.
 • "Jag känner att du har varit arg på mig om något, och jag har tänkt på vad. Kan vi rensa luften?"
 • "På sistone känner jag att vi inte har varit desamma. Jag har märkt att du stänger av mig, är du arg på någonting?"
 • "Är något stör dig? Du har agerat annorlunda nyligen och jag skulle gärna hjälpa dig."
 • Bild med titeln Figur ut om din kille är arg på dig Steg 8
  3. Vara kvar. Eskalerar inte den emotionella nivån på konversationen genom att visa inkonsekventa känslor. Håll dig positiv och konsekvent för att hålla konversationen flödande. Påminna honom om att du är orolig för honom och att du vill hjälpa honom genom några konflikter som han kanske känner.
 • Bild med titeln Figur ut om din kille är arg på dig Steg 9
  4. Håll dig förlovad i konversationen. Visa dig omsorg genom att använda positiv ögonkontakt och genom att prata med dina händer. Ibland röra sin hand eller axel kommer att uppmuntra honom att vara mer öppen. Undvik att rulla dina ögon till varje pris! Han kommer att ta det så irriterande från din sida och kan göra honom mer upprörd med dig.
 • Bild med titeln Figur ut om din kille är arg på dig Steg 10
  5. Var beredd att empati. Om han är arg är det viktigt att du inte blir defensiv. Var beredd att be om ursäkt för eventuella misstag du har gjort. Du har lagt honom på plats och bad honom vara öppen för att dela sin ilska med dig, förnekar den eller blir aggressiv kan stänga det här fönstret i framtida konversationer.
 • Video

  Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

  Tips

  Vänta inte flera dagar för att konfrontera problemet. Om du märker en förändring i hans beteende, ta upp det innan det börjar manifestera till ett större problem.
 • Om det här är en vanlig förekomst, utvärdera förhållandet. Var beredd att avsluta om du inte verkar gå igenom en dag utan problem.
 • Varningar

  Om din kille blir aggressiv när som helst, gå omedelbart gå bort.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande