Hur man dekorerar ett barns rum utan att måla

Din 5-årige vill ha ett livsstorlek av wiggles på hennes sovrumsvägg, eller kanske är din 11-åriga bestämt att hon vill bo i ett helt svart rum med silverglitter plastered över teceiling. Hur kan du undvika sådana katastrofer och fortfarande njut av ditt barns törst för självuttryck? Här är några kreativa (men ändå tillfälliga) dekorationsideer som du och ditt barn kan använda för att personifiera hans eller hennes utrymme.

Steg

  1. Bild med titeln dekorera ett barn
1. För små barn, använd crepe papper på en rulle (tillgänglig på lärarens leverans eller hantverk) för finger, svamp eller annan taktil målning. Du kan lägga pappersplattan, låt ditt barn måla till sitt hjärta innehåll, och sedan häng den färdiga målningen från ditt barns vägg. En annan metod är att hänga tomma lakan från tak till golv som tapeter och låt ditt barns kropp måla på väggen. Detta kan vara rörigt och har oförutsägbara resultat, men.
  • Bild med titeln dekorera ett barn
    2. Pre-Teens kommer att njuta av den tid som är hedrad tradition av tidningen collage. Använd ett avtagbart, icke-skadligt lim (t.ex. klibbig tack) för att ordna klippt bilder av filmstjärnor, favoritmusiker och eftertraktade skor över väggarna. Den bästa delen av rolig aktivitet för hela familjen, så länge du inte har något emot att bli lite rörig själv. Gör handutskrifter, fotspår och splatters. Det är som att färga väggarna, men utan föräldra vrede och permanent skada.
  • Bild med titeln dekorera ett barn
    3. Äldre barn kan redan ha en samling konstverk från skolkonstklasser. Vänd ditt barns rum till ett mini-museum genom att inrama ditt barns teckningar och målningar med papper, pegbräda eller träramar och hänga dem i hela rummet. Denna dekoreringsteknik är att ditt barn kan lägga till det varje dag.
  • Bild med titeln dekorera ett barn
    4. Om ditt barns hjärta är inställt på att ändra väggens färg, försök att använda tapet - utan att klistra in det. Ta en tur till hemvaruhandeln och plocka ut pappersprover eller rester. Oroa dig inte om resteren inte är tillräckligt stora för att täcka hela väggen - skapa en collage av olika mönster och färger är en del av det roliga.
  • Bild med titeln dekorera ett barn
    5. För att lägga till textur, välj några tygrester från ett hantverksbutik för att hänga som gobelänger. Om ditt barn sover i en våningssäng, kan tyger hängas från sidoboards för att skapa en "tält". Detta kan göra rummet att känna sig större och skapar ett bra ställe för att låtsas!
  • Bild med titeln dekorera ett barn
    6. Hängande mobiler är inte bara för spädbarn. Fyll ett utrymme i rummet genom att modifiera a "kristallkrona" Av gamla leksaker, fyllda djur, eller några lätta föremål. Äldre barn kan njuta av att göra mobiler som återspeglar sina hobbyer. Baseballkort, gamla ballettslippare och sportband är alla bra material.
  • Bild med titeln dekorera ett barn
    7. Hängande tyg från väggarna - fäst endast på toppen med några snygga spikar - lägger till ett stänk av färg till ett rum, och du kan alltid ta ner det.Försök också hänga bildramar (med naglar genom tyget) ovanpå tygarket för att ha en fin bildkollage.
  • Bild med titeln dekorera ett barn
    8. Lägg till dekorativa knoppar till möblerna. Tusentals är tillgängliga nu, du hittar en som kommer att relatera till något viktigt i ditt barns liv - deras favorit sport, ett djur de älskar... Du kan även få dem verkligen involverade genom att låta dem måla sina egna knoppar!
  • Bild med titeln dekorera ett barn
    9. Självpinne, avtagbara, tapeter gränser, väggmålningar och mönster. De skadar inte väggarna, men lägg till mycket färg och karaktär. Har din son ut odlad ABC och tecknade bilar? Skala dem, tvätta väggarna, hålla fast på batmangränserna och klistermärkena. De är tillgängliga på många ställen som säljer tapeter såväl som on-line. De kommer att vara i ett år åtminstone.Egentligen är dessa självstickgränser trevliga för att lägga till ett enkelt stänk av färg till vilket rum som helst. Några av dessa produkter är "billig" (som hyllpapper), men många är oskiljbara från kvalitetsplåt.
  • Bild med titeln dekorera ett barn
    10. Kom ihåg att hänga konst och andra dekorationer tillräckligt låga för barnet att uppskatta... och ja, Rör. För många snyggt dekorerade barnrum har bilderna, hyllorna, etc. allt på vuxen höjd. Vem bryr sig om det ser ut som om det kom ut ur en tidning? Vars rum är det ändå? Sätt den abc affisch ner på småbarnsnivå så att hon kan uppskatta det.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Håll ett öga ut för favoritkaraktärer - tidskrifter, sko lådor, kläder taggar, tandkräm lådor, vad som helst. Bilder skärs från en shoebox, en favorit shoppingväska etc. kan tapas till väggen, till exempel en spiderman som "svänger" från en "web" gjord av en bit av garn.
  • Göra en dag ur att dekorera. Bjud in ditt barns vänner över till svampfärg de papperade väggarna. Detta kommer att göra processen mer spännande och låt ditt barn veta att kreativitet är viktigt och roligt.
  • Spendera inte mycket pengar på dekorationer. Kom ihåg att kreativitet är målet här. Ditt barn kommer att vara mer stolt över ett rum fullt av sitt eget konstverk och uppfinningsrikedom än hon kommer av dyra butiksköp dekorationer. Dessutom vet du att barnen ändrar sina smaker snabbt och kanske vill ersätta en dekoration nästan så snart de sätter upp det.
  • Gör det väldigt roligt och inte tråkigt.
  • Fyll ballonger upp med färg och kasta dem på väggen för att göra ett episkt mönster om du gillar att ha lite roligt.
  • Varningar

    När du hänger mobiler, var noga med att de är utom räckhåll för små barn som kan försöka hänga på dem eller dra ner dem. Se också till att det inte finns några skarpa kanter eller tunga bitar som kan orsaka skada om mobilen faller. Tapestries bör också hängas säkert, speciellt om de är knutna till en våningssäng eller används för att göra ett tält. Var noga med att barnen är gamla nog att förstå att tyget inte är avsett att hänga eller spela på.
  • Håll hängen bort från lampor och takfläktar. Detta inkluderar papper ovanför skrivbordslampor - du vet aldrig när tejpen kommer att förlora sin klibbighet och låt en affisch saga ner på en glödlampa. (Har varit där, sett det, förlorade en favorit affisch - men lyckligtvis inte mitt hus).
  • Om de insisterar på tunga saker, spika dem säkert, annars kan de falla på barnet och orsaka allvarlig skada.
  • Se till att eventuell färg du använder är en giftfri form. De flesta färger avsedda för barns användning kommer att ha denna beteckning på förpackningen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande