Hur man hittar ditt barns skolvågor

Idag använder många skolor online-system för att ge föräldrarna tillgång till sina barns betyg. Denna tekniska utveckling ger ett användbart verktyg som hjälper föräldrarna direkt att delta i sitt barns utbildning. Det finns inget universellt system som gör det möjligt för föräldrar att hitta sitt barns betyg, och systemen kommer att vara olika på olika skolor. Med tanke på detta har föräldrar vanligtvis möjlighet att hitta sina barns betyg online, och dessutom att hitta sitt barns betyg utan användning av onlineverktyg.

Steg

Metod 1 av 2:
Hitta betyg på nätet
  1. Bild med titeln Hitta ditt barn
1. Få ett ID och ett lösenord. Ditt ID och lösenord gör det möjligt för dig att komma åt webbplatsen där ditt barns betyg är belägna. Det finns ett antal sätt på vilka du kan hitta ditt ID och lösenord. I vissa fall måste detta göras personligen på skolan, det sättet, skoladministrationen kan verifiera din identitet.I andra fall kommer informationen att skickas hem i ett brev- eller informationspaket.
  • Observera att vissa webbplatser kan kräva ditt barns student-ID. Detta kan erhållas på samma sätt som ditt föräldra-ID erhålls.
  • Bild med titeln Hitta ditt barn
    2. Börja med din Internet-sökning för att hitta skolans hemsida. Det är på skolwebbplatsen att du kommer att kunna komma åt ditt barns betyg. Material från skolan, till exempel skolhandboken, föräldrahandboken eller studenthandboken, bör informera dig om vilken webbplats du behöver besöka för att komma åt betygen. Om du har den här informationen, skriv den i din webbläsare.
  • Om ingen sådan information lämnades av skolan, börja med att skriva namnet på ditt barns skola till en webbläsare, till exempel Internet Explorer, Google Chrome, Safari eller Firefox. Identifiera ditt barns skola i sökresultaten och klicka på namnet för att komma in på webbplatsen.
  • Om du inte kan hitta ditt barns skola via en Internet-sökning eller via information som lämnats av skolan i handböcker, kontakta skolan direkt.
  • Bild med titeln Hitta ditt barn
    3. Leta reda på föräldrars område på webbplatsen. En gång på webbplatsen, noggrant undersöka hemsidan som letar efter nyckelord, som kan inkludera men är inte begränsade till "föräldrar", "föräldraresurser", "föräldraportal" eller "föräldrainformation".Vanligtvis kan du hitta dessa menyalternativ på den vänstra sidan av sidan, toppen av sidan, eller undersidan av sidan. När du har identifierat föräldrarmenyn, klicka på den.
  • Observera att vissa skolor kommer att ge en webbplatsadress som ger direkt tillgång till modersidan, som tar dig rätt till följande steg.
  • Bild med titeln Hitta ditt barn
    4. Följ anvisningarna som presenteras på föräldrars inloggningssida. Det innebär vanligtvis att ange ditt användarnamn och lösenord. När du anger den här informationen ska du ange en ny sida med ett antal olika menyalternativ. Dessa kan innehålla "uppgifter", "närvaro", "betyg", "utvärderingsrapport", "kalender", och "mina inställningar". Klicka på betyg för att se hur ditt barn går i skolan.
  • Om det här är första gången loggar du in kan du behöva ange personlig information bortsett från ditt användarnamn och lösenord, inklusive: Ditt namn, e-postadress, önskat användarnamn, studentinformation och svaren på flera säkerhetsfrågor.
  • Många online-föräldrawebbplatser gör att du kan ställa in meddelanden när nya betyg är postade. Du kan ställa in dessa i "inställningar".
  • Metod 2 av 2:
    Hitta hårda kopior av betyg
    1. Bild med titeln Hitta ditt barn
    1. Besök skolan. En gång där, fråga skolsekreterarna hur skolan kommer att distribuera betyg för det aktuella läsåret. Fråga också skoladministrationen vad ditt ansvar är när du får betyg. På det här sättet är du välinformerad om när du kommer att få betyg och vad du ska göra med dem när du har dem.
  • Bild med titeln Hitta ditt barn
    2. Kontakta läraren direkt. Lärare kommer att bli välinformerade om hur kvaliteter fördelas och när de kommer att distribueras. Lärare kontaktas enkelt via e-post, och du kan hitta e-postadresser i skolhandboken eller på skolans hemsida. Det är också möjligt att nå en lärare via telefon genom att ringa skolan och be om ditt barns lärare. Ditt barns lärare kommer att kunna styra dig genom processen att hitta ditt barns betyg.
  • Bild med titeln Hitta ditt barn
    3. Fråga ditt barn! Ditt barn kan vara en bra kontaktpunkt för att upptäcka vad som händer i skolan. De borde vara välinformerade om och hur de kommer att få sina betyg. Faktum är att många elementära och gymnasier kommer att skicka ditt barns betyg hem med dem på specifika datum.
  • Vissa skolor kräver att föräldrarna undertecknar rapportkortet för att bevisa att barnet har visat dem. I andra kommer rapportkort att skickas hem i slutet av termerna.
  • Du kommer att kunna hitta de datum som betygen skickas hem i skolhandboken.
  • Tips

    Håll ditt användarnamn lösenord på ett säkert och säkert ställe.
  • Om ditt barns skola använder ett online-system för att skicka betyg kan du också begära en kopia av ditt barns rapportkort via post.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande