Hur man utformar en plantskola på en budget

Plantskolor kan bli dyra, speciellt när du behöver nya leveranser. Om du är på en budget, finns det många sätt att spara pengar på en plantskola. Leta efter billiga eller secondhand objekt att lägga till i din plantskola. Välj enkla dekorationer, som ränder, för att undvika överskridande på saker tapeter och professionella målare. När du väljer praktiska saker som spjälsänger, ta ett minimalistiskt tillvägagångssätt.

Steg

Metod 1 av 3:
Hitta billiga föremål
  1. Bild med titeln Design en plantskola på en budget Steg 1
1. Köp secondhand leveranser. Många begagnade leveranser är kvalitet. Sparsamhetsbutiker och garageförsäljning säljer ofta föremål som bara har använts minimalt. Medan du kanske vill fel på sidan av försiktighet och köpa nya saker som cribs, kan andra saker enkelt köpas secondhand. Saker som möbler, ett skötbord, och även några dekorationer kan vara secondhand.
  • Var på utkik efter flygblad för garageförsäljning. Du kan också slå upp etablerade sparsamhetsbutiker i ditt område.
  • Kontrollera alltid ett begagnad objekt noga för skador innan du köper den. Vissa saker kan enkelt fixas, men. En byrå med flisad färg, till exempel, kan enkelt repainteras hemma.
  • Bild med titeln Design en plantskola på en budget Steg 2
    2. Hitta webbplatser att handla varor. Det finns många webbplatser speciellt utformade för att byta föremål med andra. Du kanske kan hitta de plantskolor du söker här. Skapa ett konto på webbplatser som byte.com, freecycle och thredup.com.
  • Gå igenom ditt hem och leta efter saker du inte längre behöver eller använda. Chansen är att det finns många saker du planerade att ge bort, donera eller sälja. Dessa kan handlas för baby- eller plantskolor.
  • Var noga med att välja högkvalitativa saker i ditt hem. Människor kommer inte vara nöjda med dig om de inte får bra saker i gengäld för en handel. Välj objekt som har minimal skada och att du inte har använt mycket genom åren. Försök till exempel att handla den extra stolen i ditt matsal bord ingen någonsin använder.
  • Bild med titeln Design en plantskola på en budget Steg 3
    3. Titta på nätet. Du kan ofta hitta billiga erbjudanden online. Detta betyder inte bara begagnad saker. Webbplatser som överstock.com sälja namn varumärkesartiklar för billigare priser, till exempel. Du kan också anmäla dig till e-postlistor för butiker du älskar att vänta på online-försäljning. Webbplatser som Craigslist och eBay låter dig ofta köpa saker för billigt.
  • Öva grundläggande säkerhet om du möter någon online för att göra ett köp. Möt på en allmän plats och, om möjligt, ta med dig någon annan med dig.
  • Bild med titeln Design En plantskola på en budget Steg 4
    4. Få leveranser från lågprisvaruhus. Inte allt du köper måste vara ett namnmärke. Medan du bör investera i kvalitetsartiklar för leveranser som ditt barns spjälsäng eller bytebord, gå till lågkostnadsavdelningsalternativ för andra plantskolor. En lågkostnadslampa, byrå eller bokhylla kommer sannolikt att hålla sig ganska bra. Du kan spara lite pengar genom att shoppa på någonstans som mål eller Walmart för att få dessa typer av föremål.
  • Metod 2 av 3:
    Dekorera på en budget
    1. Välj ränder för väggen. Stripes är en enkel, barnvänlig design som är lätta att skapa dig själv med lite färg och färgremsor. Lägg färgremsorna över väggen för att måla på din första nyans. Låt den här skuggan torka helt och fyll i de nakna fläckarna med din andra färg. Detta är en snabb, enkel, billig design som fungerar bra för en plantskola.
  • Bild med titeln Design En plantskola på en budget Steg 6
    2. Skapa en kontaktpunkt. Den busier du gör dina dekorationer, desto dyrare kommer de att vara. Fokusera på på en enda kontaktpunkt kan spara pengar. I stället för att ha många dekorationer sprids över rummet, plocka något som ett stort område matta för mitten av rummet. Detta kommer att uppmärksamma en enda plats i rummet, vilket gör det att se dekorativt samtidigt som du sparar pengar på överskjutande dekorationer.
  • Leta efter billigare föremål för din kontaktpunkt också för att spara ännu mer pengar. Kontrollera secondhand butiker och rabatt webbplatser för att hitta det centerpiece du vill ha.
  • Bild med titeln Design En plantskola på en budget Steg 7
    3. Uppmuntra DIY-dekorationer. Om du inte har mycket pengar att spendera på professionella leveranser, dekorera på egen hand. Även om du inte är artistiskt benägen, är saker som stenciler lätta att använda.
  • Om du vill ha en dekorativ byrå, köpa en secondhand. Måla det själv och sedan stencil på de mönster du vill ha.
  • Använd tavlan färg. Du kan använda färgstark krita för att rita alla mönster du vill ha. När ditt barn blir äldre, kommer de att kunna experimentera med målning och ritning på väggen.
  • Bild med titeln Design en plantskola på en budget Steg 8
    4. Använd leksaker som dekorationer. När du har en bebis, kan du få mycket leksaker, din baby är inte gammal nog att använda. Medan du väntar på att leksakerna är säkra för din baby, använd dem som dekorationer. Detta kommer att spara pengar som köper Knick-Knacks för hyllor och lådor.
  • Fyll i nakna fläckar i din bokhylla med fyllda djur. Till exempel kunde en fylld uggla placeras på bokhylla.
  • Placera saker som figurer, plastdockor och actionfigurer på mantlar och byråer.
  • Bild med titeln Design En plantskola på en budget Steg 9
    5. Gå till dekorativ förvaring. Du kan spara på att köpa dekorativa föremål genom att fördubbla och göra dina lagringsenheter dekorationer. Gå till saker som dekorativa korgar, hyllor och golvlagring. Detta kan spruce upp i rummet och lägga till ett stänk av färg utan att göra dig överbudget på dyra dekorationer.
  • Du kan också måla duggartiklar i din plantskola. Till exempel kan en gul byrå ljusa upp ett rum. Försök att måla en neutralfärgad möbel i en ljus, barnvänlig skugga.
  • Bild med titeln Design En plantskola på en budget Steg 10
    6. Använd personliga dekorationer. Dina dekorationer behöver inte komma från en butik. Du kan fylla barnkammaren med personliga dekorationer. Häng upp familjefoton. Om du har andra barn, få dem att göra konstverk för den nya babyen.
  • Känn dig fri att bli kreativ. Gör en collage, till exempel av familjebilder.
  • Ordna familjebilder och mementos i en ram, med dekorativt papper för bakgrunden.
  • Metod 3 av 3:
    Välja praktiska föremål
    1. Bild med titeln Design en plantskola på en budget Steg 11
    1. Välj för minimal spjälsäng. Du behöver inte splurge på fina sängkläder för ditt barns spjälsäng. Du kan hålla fast vid vanliga lakan och filtar över dekorativa färger, vilket kan vara dyrare. Om du inte har råd med en stor tryckt filt, gå till fyra mindre tryckta filtar.
    • Se till att du får en sängkläder du får är att vara säker. Du kan spara pengar genom att avstå från saker som extra dekorationer medan du fortfarande köper från ett välrenommerat företag.
  • Bild med titeln Design En plantskola på en budget Steg 12
    2. Använd en bokhylla för en byrå. Dressers kan vara dyr, men många butiker säljer bokhyllor för relativt billigt. Om en byrå är ute av din budget, ta en bokhylla istället. Vika och stapla ditt barns kläder i den här hyllan.
  • Om du vill ha lite mer organisation, investera i korgar och lagringsfack. Du kan använda dessa för att skilja dina barns leksaker och kläder.
  • Bild med titeln Design en plantskola på en budget Steg 13
    3. Leta efter bitar du kan hålla lång sikt. Du kan spara pengar genom att tänka framåt. Köp inte objekt uteslutande för ett barns rum. Leta efter saker som kommer att åldras tillsammans med barnet. Till exempel kan en byrå med cutesy tecknade djur inte passa i ett nioårigt rum. Men en ljust färgad byrå med något som ränder eller polkadots kommer fortfarande att vara acceptabla eftersom ditt barn blir äldre.
  • De flesta hamnar bara med en spjälsäng, en byrå och en bekväm gungstol i sin plantskola. Du kan avstå från de andra möblerna för att spara pengar.
  • Även om byte av tabeller är frestande att köpa, hamnar många föräldrar inte med dem.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande