Hur man skapar lagring i ett barns rum utan garderober

Att hitta lagringsutrymme i ett barns rum utan garderober kan verka hårt, men det finns faktiskt många lösningar.Det bästa att göra är att investera i några stora möbler för kläder och ditt barns andra ägodelar.Investera i en byrå eller armoire för ditt barnkläder.Få ett skrivbord för ditt barns skolmaterial och skrivmaterial.Du bör höja ditt barns säng och hitta sätt att lagra saker under sängen, också.Håll ditt barns rum organiserat genom att investera i förvaringsbehållare och hitta sätt att ordna utrymmet på ett rent sätt.Var noga med att de möbler och lagringsalternativ du tillhandahåller är funktionella och tillgängliga för ditt barn.

Steg

Metod 1 av 4:
Lagra saker i möbler
  1. Bild med titeln Skapa lagring i ett barn
1. Använd hyllor.Hyllor är en magisk sak när du är låg på plats.Oavsett om du får bokhyllor, modulära plywoodhyllor (för kläder, skor och samlarobjekt), eller väggmonterade hyllor, kan hyllor avsevärt expandera mängden utrymme ditt barn måste arbeta med.Även gamla mjölkkasser eller vintage trälådor kan göra coola, roliga hyllor för ditt barn.
  • Vissa hyllor är konstruerade för användning med små cubby-behållare.Dessa behållare tillåter ditt barn att maximera mängden saker som de kan passa i hyllan.
  • Bild med titeln Skapa lagring i ett barn
    2. Få en öppen garderob.En öppen garderob ger mycket av samma fördelar och funktionalitet som ett fristående klädställ, men är strängare och mer permanent utseende än en klädställ.Om du inte tror att du vill flytta din klädhylla, eller om du har en idealisk plats för det (som i urtaget på en vägg) bör du överväga en öppen garderob för ditt barns rum.
  • Bild med titeln Skapa lagring i ett barn
    3. Köpa en byrå.En byrå, armoire, chifferobe eller någon annan möbel med glidande lådor eller hyllor är ett bra sätt att skapa förvaring i ett barns rum utan garderober.Dressers och deras variationer används vanligtvis för att skapa utrymme för kläder.Men beroende på storleken på möblerna och antalet lådor har det kanske kan dela upp en del av det i rymden för kläder och en del av det för andra tillhörigheter som leksaker och spel.
  • Se till att byrået du väljer för ditt barns rum är inte för högt för ditt barn.Många hemvaruhandlare erbjuder byråer eller arméer speciellt gjorda för barn.
  • Bild med titeln Skapa lagring i ett barn
    4. Köp en bröstkorg eller bagage.En bröstkorg eller trunk är i grunden en stor låda.Bröstet eller stammen kan sitta bekvämt vid foten av sängen, mot en vägg, eller i hörnet.Placera leksaker eller lågsäsongskläder i bröstet eller stammen.Några av de strävaste trunkarna finns på antika marknader, men du kan också hitta nya i hemmet.
  • Använd inte bara insidan av bagageutrymmet för lagring.Om du förväntar dig att ditt barn sällan kommer att använda vad som är inne i stammen eller bröstet, placera böcker, leksaker eller spel ovanpå det.
  • Du kan också använda en rymlig resväska om den är robust nog.
  • Bild med titeln Skapa lagring i ett barn
    5. Sätt ett skrivbord i barnets rum.Ett skrivbord är en bra plats att lagra böcker, skriva material och andra skolmaterial.Uppmuntra ditt barn att placera sin häftapparat, pennor, papper och pennor i skrivbordslådorna.Få ett skrivbord med flera lådor för att maximera användningen som ett lagringsutrymme.Placera skrivbordet mot väggen så att det är ur vägen.
  • Metod 2 av 4:
    Hitta lösningar för kläder
    1. Bild med titeln Skapa lagring i ett barn
    1. Häng en pekplatta.En pegboard är en vanlig syn i arbetsrum och garage.Men du kan installera en pegboard i ditt barns rum för att få saker upp från golvet.Du kan bifoga trådramkorgar, baseballhandskar, halsdukar och andra små föremål och kläder från pegbrädan.
    • Att hänga pegbrädan från väggens vägg, spik eller skruva den på plats.
  • Bild med titeln Skapa lagring i ett barn
    2. Köp ett klädställ.Klädhängare är fristående metallramar som ger den horisontellt anpassade polen som du hittar i en garderob.Du kan sedan placera dina kläder på klädhylla och missa aldrig en garderob.Vissa klädställ har två barer som förbinder ena änden av racket till den andra.Detta ger dig två nivåer för att hänga ditt barns kläder på.Beroende på ditt barns ålder kan de bara kunna utnyttja bottenstativet.
  • De bästa ställen har hjul på dem så att de lätt kan flyttas en gång monterade.
  • Klädställ är tillgängliga på de flesta hemvaruhandlare.
  • Bild med titeln Skapa lagring i ett barn
    3. Häng ett takställ.Ett takstativ består av två kedjor hängde från taket med en bar som slungas mellan dem.Placera varje kedja om en fot (33 centimeter) från väggen.De bör separeras från varandra med ett avstånd som inte är större än längden på baren som du hänger på kedjorna.Efter att ha hängt kedjorna från taket, dra ändarna upp några inches eller centimeter och anslut dem till en högre plats på kedjan med hjälp av metallklipp (till exempel den typ av klipp du skulle använda för att ansluta en duschridå).
  • Längden av kedjor du behöver beror på höjden på taket och barnets höjd.Se till att ditt takhängda rack kommer att sitta i en heightthat gör det möjligt för ditt barn att komma åt racket.
  • För ett enkelt takhängtställ, placera en gardinstång över kedjan.
  • För en mer rustik stil takhängda rack, placera en relativt rak trädgren över kedjorna.En björkbarkgren ser snygg ut och elegant i vilket rum som helst.
  • Du kan ersätta robusta rep för kedjor.
  • Bild med titeln Skapa lagring i ett barn
    4. Luta en stege mot väggen.En stege är i grunden en serie av korta rack.Ditt barn kunde vikta byxor eller andra kläder över stegen på stegen för att placera dem ur vägen.Varje stege kommer att fungera, naturligtvis, men han bästa stege kommer att låna rummet en ren, minimalistisk utseende.I stället för att få en stor industriell stege av metall, prova en trästege.På det sättet kan du också måla det för att matcha det inre av ditt barns rum.
  • Se till att ditt barn förstår rätt säkerhetsprotokoll innan du lutar stegen mot väggen för extra lagring.Om du misstänker att de kommer att toppla stegen över eller inte förstår grundläggande säkerhetsåtgärder, installera inte en stege i sitt rum.
  • Metod 3 av 4:
    Lagra saker under sängen
    1. Bild med titeln Skapa lagring i ett barn
    1. Placera ditt barns säng på en lagringsplattform.En lagringsplattform är som en vanlig lådfjäder, men döljer en serie stora tomma lagringsutrymmen under den.Lagringsplattformen sitter på en fast lådbäddsram.Det sparar dig besväret med att behöva hitta lagringsfack som passar under ditt barns säng, eftersom du kan placera tillhörigheter och kläder direkt i lagringsutrymmena under lagringsplattformen.
  • Bild med titeln Skapa lagring i ett barn
    2. Höj ditt barns säng.Om ditt barns madrass är på golvet, eller har en solid bäddram som förhindrar tillgång till utrymmet under sängen, byt ut den med sängriser.Bed Risers eller en metallram som tillåter åtkomst till utrymmet under sängen kan förlänga mängden utrymme ditt barn har i sitt rum.Förvara kläder, leksaker, leksaker eller samlarobjekt i låga, långsträckta förvaringsbehållare och glida dem under sängen.
  • Bild med titeln Skapa lagring i ett barn
    3. Få ett loft.Nästa steg upp från att höja din säng några inches ökar din säng med några meter.Ett loft är en upphöjd säng som låter dig lagra saker under det.Du kan få färdiga loft från många hemvaruhandlare, eller du kan konvertera en befintlig våningssäng i ett loft genom att helt enkelt ta bort bottenbäddsramen.Under loftet kan du lagra bokhyllor, en TV eller ett skrivbord.
  • Metod 4 av 4:
    Lagra odds och slutar
    1. Bild med titeln Skapa lagring i ett barn
    1. Placera hyllor på marknivå.Om du placerar hyllor med låg höjd för ditt barn, kommer du att se till att de enkelt kan komma åt sina lagrade tillhörigheter.Om hyllorna är åtskilda perfekt intill varandra, kan du lägga en lång, platt kudde över dem och göra en plats eller soffa ovanför hyllorna.Det bästa stället att sätta hyllor som detta är framför ett fönster.
  • Bild med titeln Skapa lagring i ett barn
    2. Häng en sko arrangör bakom dörren.En skoorganiserare är en produkt av tyg eller plast med flera fickor i snygga rader som är utformade för att hålla skor.Over-the-door sko arrangörer är ett bra ställe att lagra extra skor, men du kan också använda dem för att lagra skolmaterial, konstnärliga material eller fyllda djur.
  • Bild med titeln Skapa lagring i ett barn
    3. Använd Rensa förvaringsfack.Rensa förvaringsfack gör det möjligt för dig att se vad som är inuti.Om ditt barn har leksaker eller kläder som de bara använder mycket sällan, kan de lättare hitta och identifiera dem om de är lagrade i klara behållare.
  • I stället för (eller förutom) klara behållare, kan du tänka på att få tydliga förvaringspåsar.Dessa är mindre robusta än lagringsfack, men kan lätt pressas i mellanslag (som under bäddar eller i ett smalt gap mellan två hyllor) där lagringsfack kanske inte fungerar.
  • Markera dina lagringsfack.Om du inte har tydliga lagringsfack, bör du ange vad som finns i varje förvaringsväska eller bin på utsidan.Du kan skriva direkt på dem, eller hålla en bit maskeringstejp på facket och skriv på maskeringsbandet.
  • Bild med titeln Skapa lagring i ett barn
    4. Partitionera rummet.Partitionering av ett barns rum betyder att du delar upp det i ett utrymme för att leva och spela och ett utrymme för förvaring.Du kan effektivt partitionera ett barns rum med hjälp av rumsdelare.Dessa tunna frittstående skärmar härstammar i östra Asien och viks vanligtvis för att avslöja tre eller fem vertikalt orienterade remsor.Varje remsa består av ett tunt ark av papper som pressas mellan två symmetriska bitar av trä.Träet själv är huggt i dekorativa former och mönster.
  • Se till att ditt barn förstår att inte peka papperet på skärmen, eller att slå dem över.
  • Det finns inget rätt sätt att partitionera ett rum.Du kan dela upp rummet i hälften, eller separera en tredjedel från resten av den.Experimentera med olika arrangemang för att hitta en som glädjer ditt barn.
  • Ett annat sätt du kan dela upp rummet är att använda gardiner.Detta uppnås bäst genom att hänga gardiner strax bakom barnets säng, på en höjd strax under taket.Förvara ditt barns tillhörigheter på hyllor eller i en byrå bakom sängen och dra gardinen stängd framför dem.
  • Tips

    Om ditt barn inte kan nå tillräckligt högt på deras klädhylla eller garderob, kan du ge dem en liten stiftelse för att hjälpa dem att nå sina kläder och andra tillhörigheter.
  • Kontrollera din lokala hemvaruaffär för förvaringsfack, klädställ, rumsskärmar och andra möbler som kan hjälpa dig att skapa lagring i ett barns rum.Återförsäljningsaffärer kan också ha saker som kan hjälpa till.
  • Gör organisationssystemet i ditt barns rum så enkelt och effektivt som möjligt. De kommer mer benägna att lägga bort saker när det finns färre steg att ta.
  • Förvara ditt barns kläder arkiverade vertikalt i lådor istället för att stapla dem ovanpå varandra. De blir enklare att se och ta ut ur lådan på det sättet.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande