Hur man dekorerar en vägg bakom en tv-stativ

Att dekorera väggen bakom en TV kan vara en rolig uppgift. Dina individuella preferenser om hemdekoration kommer att faktor för att du förmodligen vill ha det övergripande utseendet på TV-rummet för att återspegla din personliga stil och vad du tycker ser mest tillfredsställande. Du har många olika kreativa alternativ att välja mellan: du kan måla väggen, dekorera väggen med konstverk, lägga till funktionella detaljer som hyllor eller en kombination av dessa!

Steg

Metod 1 av 3:
Målning eller tapetering av väggen
  1. Bild med titeln Dekorera en vägg bakom ett TV-stativ Steg 1
1. Måla väggen bakom din TV en solid färg som skiljer sig från resten av rummet. Detta skapar ett enkelt men klassiskt utseende. Använd en lättare eller mörkare nyans av samma färg som resten av väggarna, eller en helt annan och kontrasterande färg, som mörkgrå med andra väggar som är vita.
  • Du kan sedan knyta kontrastväggen i resten av rummet med tillbehör, som gardiner och kuddar.
  • Bild med titeln Dekorera en vägg bakom ett TV-stativ Steg 2
    2. Måla en ljus kant på väggen runt TV: n för att få det att sticka ut. Detta fungerar bra på en vägg som inte är mycket texturerad. Använd en annan, gratis färgfärg för att rama TV: n från resten av väggen runt den.
  • Använd en stor linjal för att markera poäng i penna på väggen för TV: ns centrala punkt och sedan för den rektangulära gränsen runt den.
  • Använd målarens tejp för att ansluta märkena runt lådan och gå över kanten av gränsen med bakgrunden på väggen först för att täta färgen till väggen. När det här torkar, använd din gränsfärg för att fylla i rutan.
  • Bild med titeln Dekorera en vägg bakom ett TV-stativ Steg 3
    3. Använd en stor blommig tapet för ett elegant utseende. En tapeter med en stor, blommig trädgren bakom TV: n skapar ett annat enkelt men vackert utseende. Håll de andra väggarna i rummet vanligt för den bästa effekten.
  • Metod 2 av 3:
    Dekorera med konstverk
    1. Bild med titeln Dekorera en vägg bakom ett TV-stativ Steg 4
    1. Skapa en galleri vägg. Försök att ordna dina favoritramade målningar, foton eller affischer runt TV: n för att visa dem. Enkla svarta ramar slipsar bilder och målningar i väl med den svarta rektangulära formen på TV: n.
    • Du kan till och med rama några favoritbarns konstverk för att hänga - de skulle älska det!
  • Bild med titeln Dekorera en vägg bakom ett TV-stativ Steg 5
    2. Häng din favorit samling upp runt TV: n. Har du en samling antika tallrikar, klockor, speglar eller andra monterbara föremål? Visa dessa runt din TV för en unik presentation.
  • Bild med titeln Dekorera en vägg bakom ett TV-stativ Steg 6
    3. Få kreativitet med stenciler eller väggdekaler. Anpassa din egen TV-vägg med stenciler och färg, eller med klistermärke för väggar. Du kan lämna resten av väggens slätt, eller fyll i luckorna mellan med konstverk.
  • Det finns otaliga dekal och stencil alternativ tillgängliga för att skapa naturscener, med hjälp av favorit citat eller kombinera favoritlandskap med citat.
  • Metod 3 av 3:
    Lägga till funktionella detaljer
    1. Bild med titeln Dekorera en vägg bakom ett TV-stativ Steg 7
    1. Montera din TV ovanför din öppen spis. Om du har en öppen spis som du kan montera en TV ovan, är du redan ett steg framåt. Montering av TV: n ovanför en eldstad skapar flera kontaktpunkter för väggen.
    • Fyll eldstaden Mantel med bilder eller annan konst, blommor eller ljus.
  • Bild med titeln Dekorera en vägg bakom ett TV-stativ Steg 8
    2. Ställ in din TV inuti inbyggda bokhyllor. Om du redan har en vägg av inbyggda bokhyllor, använd dem till din fördel genom att skapa ett utrymme i mitten för din TV. Fyll sedan hyllorna med böcker, foton och annan konst.
  • Bild med titeln Dekorera en vägg bakom ett TV-stativ Steg 9
    3. Installera enskilda hyllor. För en annars nakna vägg är enskilda vägghyllor ett bra sätt att visa upp skulpturer, vaser och andra konstverk nära din TV.
  • Placera matchande hyllor i ett förskjutet mönster på väggen, eller köp liknande konstruerade hyllor av olika storlekar för att skapa kontrast.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande