Hur man dekorerar ett barn tema julgran

Är dina barn entusierade om att sätta upp sitt eget julgran för att komplettera ditt träd som eget? Hjälpa dem att dekorera sitt eget träd med hjälp av den här artikeln som din guide. Dina barn kommer definitivt att tacka dig när ett träd för dem har blivit dekorera.

Steg

  1. Bild med titeln Dekorera ett barn tema julgran steg 1
1. Förvärva ett julgran.Om trädet är verkligt eller artificiellt kommer inte att göra det möjligt att göra det.Men om dina barn är allergiska mot tall eller gran, gå med det konstgjorda trädet.
  • Bild med titeln dekorera ett barn tema julgran steg 2
    2. Placera trädet i barnets höjd först.
  • Bild med titeln dekorera ett barn tema julgran steg 3
    3. Dekorera trädet med ljus och några popcorn eller tranbärssträngar.Barn älskar att hjälpa till med dessa strängar, men du kan behövas för att hjälpa till med lamporna för att säkerställa att barnen inte blir skadade i processen. Men låt dem göra några av valen om det skulle vara bäst att flytta runt medurs eller moturs eller längre upp mot längre än vad du har bestämt. Lyssna på barnens val, om inte deras val skulle potentiellt skada andra oskyldiga människor.
  • För julljus, börja med slutet som inte innehåller den elektriska kontakten först.Linda det runt träd-topperområdet och dekorera nedåt tills lamporna går ut eller når botten.
  • Du kan ansluta ytterligare trådar av ljus till trädet tills du kommer till botten, men överdriv inte om du kommer nära att avsluta, som du ska använda en förlängning av elkablar istället.
  • För popcornsträngar, låt dem hjälpa till att sätta upp dem helt, men var runt för att se till att de inte försöker smaka-testa dem i processen.(Popcorn ser alltid inbjudande för något barn, oavsett om det har varit nyberedt eller inte!)
  • Bild med titeln dekorera ett barn tema julgran steg 4
    4. Låt dina barn skapa en papperskedja som kan hängas på sitt träd.
  • Bild med titeln dekorera ett barn tema julgran steg 5
    5. Låt dina barn samla saker som kan användas som ornament som kan hängas på sitt träd. Nyckelringar eller kostym smycken är en bra start, men du kan följa upp med ytterligare små minnen som dina barn inte kommer att tänka på att förstöra om du var tvungen att placera något genom dem. (Även om det miniatyrverktyget från en verktygslåda inte skulle vara för förödande för ett barn som inte har något emot att bygga, be dina barn att ge upp ett sportkort för att peka ett hål senare kan vara både känslomässigt och ekonomiskt katastrofalt.)
  • Bild med titeln dekorera ett barn tema julgran steg 6
    6. Fäst dessa "ornament" till trädet, med hjälp av barnen.Få dem att hänga på trädet utan att överdriva mängden vikt på varje gren.Häng tyngre smycken på botten och lättare ornament på toppen.
  • Bild med titeln dekorera ett barn tema julgran steg 7
    7. Fäst några strängar av guld eller silverig krans till trädet om dina barn kan lita på att inte äta något de hittar på golvet. Om de inte kan, måste du ge upp det i stället för säkerheten.
  • 8. Fäst ett träd topper till toppen av trädet. Om de kan ge upp ett litet och medelstor fyllt djur, kan du använda detta djur. Om du måste använda en riktig julgran topper (eller ha ett extra obehagligt få lampor från julljussträngen, se till att det ljus som var placerat runt trädet kan inte fånga det fyllda djuret i brand.Böj ledningen bort från björnen eller untie den här delen av lamporna från det området av trädet.
  • 9. Flytta trädet till ett bättre lämpat område, eller tills trädet är borta från barnets händer, men är fortfarande i pluggbar räckvidd för ett eluttag. Placera den på en nattduksband eller annan plats bort från sina händer där du bara (som vuxen) kan vara ansvarig för sin verksamhet (men ändå tillåter dem att se det gnista hela dagen).
  • Tips

    Om du har några barnprydnader i din egen personliga samling som förklarar barnet, kan du hjälpa till att dekorera trädet med dem. Men för de speciella minnessakterna (som en prydnad som säger "babyens första jul", Du kanske vill hänga det på ditt eget träd eller lägga bort det i en samlingsfack eller hoppbröst.
  • Barn gillar inte att göra saker när det regnar eller snöar. Om du känner till någon av dessa dagar kommer att vara existerande före jul, planera på att ställa upp det med dina barn på de dagarna.
  • Överdriv inte dekorationerna. Även föräldrarna kan bli för viktigt om alltför många dekorationer hängs på dem.
  • Ha en falsk "tävling" med dina barn över vem som kan dekorera sitt julgran det bästa, men låt barnets träd alltid vinna tills de når en anständig ålder av 11 eller 12 eller till och med 13 (i vissa fall) (i vilket fall det bättre lämpade trädet kommer att vinna).
  • När du dekorerar trädet, tänk på ditt barns passion i livet (eller hur det är som är fram till julen, det här barnets träd är utformat och put-up).
  • Sätt lite entusiasm i att dekorera trädet. Visar barnen som du har en minuts mängd entusiasm för deras aktiviteter, gör att de känner att deras föräldrar inte är oroliga för sina idéer. Så länge de val de gör är friska, visa dem du bryr dig och hjälpa dem att sätta upp det.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande