Hur man accessorize ett barns rum

Barnens sovrum är mer än bara platser för att sova. De är också de områden där barn spenderar mest av sin tid, läser, gör läxor och lagrar sina ägodelar. För att göra ditt barns rum så funktionellt som möjligt för alla dessa aktiviteter, se till att accessorize det ordentligt för lagring, sova, arbeta och kreativitet.

Steg

Metod 1 av 4:
Skapa en bra sovande miljö
  1. Bild med titeln Accessorize ett barn
1. Sätt mysiga filtar och kuddar på sängen för att göra det mer bekvämt. Se till att madrassen för sängen är stödjande och rätt storlek, och att kuddarna är bekväma. Välj varmt, mysigt sängkläder för vinter och kallare sängkläder för sommaren.
  • För yngre barn, särskilt, kan övergång till sin egen säng vara svårt. Att ha ett speciellt fyllt djur eller filt i sängen med dem kan hjälpa dem att känna sig bekväma och få en god natts sömn.
  • Överväg att låta ditt barn välja sitt eget sängkläder eller en speciell filt. Detta hjälper till att göra sitt nya utrymme speciellt för dem, och hålla sängen känner sig mysig.
  • Bild med titeln Accessorize ett barn
    2. Lägg till några fyllda djur till sängen. Fyllda djur hjälper till att dekorera rummet och få ditt barn att känna sig bekvämare när de försöker att sova. De fyllda djuren kan matcha färgschemat, eller lägga till ett ljust mönster och pop av färg till rummet.
  • Extra stoppade djur kunde lagras i en vävt korg, eller visas på hyllor.
  • Bild med titeln Accessorize ett barn
    3. Installera strängljus eller glödlampor för mjuk belysning. Att ha ljus som är för ljusa i ditt barns sovrum, särskilt strax före sänggåendet, kan göra det mycket svårare för dem att sova. Att ha ett mjukt läslampa kan hjälpa ditt barn att vänja sig på att huvudljusen är av och kommer också att skapa en mjuk och varm atmosfär.
  • Om ditt barn använder ett nattlampa, överväg att få en med en röd glödlampa. Detta dimmar ljuset från nattljuset och ger istället en varm glöd, vilket är mindre att aktivera ditt barns hjärna.
  • Du kan justera ljusstyrkan och byta nyanser av många ljus. Det betyder att du kan byta ut belysningen när ditt barn växer.
  • Kontrollera rummet för alla elektroniska ljus. När deras sovrum är helt mörkt kan små elektroniska ljus verkligen stå ut och göra det svårt att somna. Försök med dem mot väggen eller täcka dem om möjligt.
  • Bild med titeln Accessorize ett barn
    4. Häng blackout gardiner eller fönster nyanser. Att blockera så mycket ljus under sovtid är nyckeln till att få en hel natts sömn. Blackout gardiner eller fönster nyanser kommer att blockera det sena solljuset under sommarmånaderna och även streetlights, för att skapa en hälsosam sömnmiljö.
  • Om du inte vill köpa hela nya gardiner eller fönsterhuggar, kan du också köpa Blackout Curtain-linjer som fäster vid vanliga gardiner, eller blackout nyanser med sugkoppar som kan fästa i Windows. Du kan köpa dessa produkter från många homeware och gardinbutiker.
  • Blackout gardiner är ett bra alternativ eftersom de tillåter dig att öppna nyanser under dagen för att släppa in naturligt ljus, vilket är viktigt för att skapa en känsla av komfort. Sedan, på natten, kan du stänga nyanserna för att blockera oönskade ljus.
  • Bild med titeln Accessorize ett barn
    5. Inkludera en fläkt i varmare månader och en värmare i kallare månader. Att ha en bekväm temperatur i sovrummet är viktigt för ditt barn att få en god natts sömn. Den optimala temperaturen för sömn är 65 ° F (18 ° C), och det kan ha stor inverkan på sömnkvaliteten som ditt barn får.
  • Fläktar och värmare är inte de enda alternativen för att justera temperaturen för att göra den mer sömnvänlig. Extra filtar och täcken, luftkonditionering, eller hålla fönstret öppet om möjligt kan också fungera underverk.
  • Om det område du bor tenderar att torka ut under en viss säsong, kan en luftfuktare också vara fördelaktig för klimatkontroll. Detta håller rummet från att bli för torrt och kan hjälpa till att förhindra obehag som orsakas av torr luft som råa näspassager och ont i halsen.
  • Metod 2 av 4:
    Lägga till dekorativa detaljer
    1. Bild med titeln Accessorize ett barn
    1. Lägg en matta på marken för att skapa ett spelutrymme. En färgkoordinerad matta hjälper sovrummet att känna sig mjukt, välkomnande och mysigt. Även om ditt barns rum är mattor, kan en matta fungera som en utsedd sittande eller lekplats. Det kommer också att bli ett naturligt utrymme för lek i sovrummet om du har ett hårt golv.
    • Gör inte bara mattor till det estetiska värdet av ditt barns sovrum, men de kan också hjälpa till att skydda yngre barn från fall. Mattor kan hjälpa till att dämpa eventuella tumbles på ett hårt golv och förbättra säkerheten hos deras sovrum.
  • Bild med titeln Accessorize ett barn
    2. Använd vinylväggskonst för att lägga till en personlig touch till väggarna. Vinylväggskonst är ganska billigt, och det kommer i ett brett utbud av färger. Dessa klistermärken kan också lätt avskalas utan att skada väggarna när ditt barn känner att de har odlat det aktuella utseendet.
  • Det finns ett brett utbud av väggklistermärken tillgängliga för att vädja till en rad olika dekorer, från barn, till karaktär, till Galaxy Themes. 3D-väggklistermärken är också ett populärt och spännande sätt att dekorera ett barns sovrum.
  • Ge ditt barn en chans att välja vilka vinyler du kommer att lägga upp. Du kan begränsa några alternativ och låta ditt barn välja mellan dem, eller bara låt dem springa vilda. Detta hjälper till att få dem upphetsade om att spendera tid i sitt nya rum.
  • Bild med titeln Accessorize ett barn
    3. Visa familjebilder för en känsla av värme. Placera bilder av familj, vänner eller husdjur runt ditt barns sovrum, som på hyllor eller på ett skrivbord eller sängbord. Detta skapar en känsla av kärlek, värme och komfort.
  • Bild med titeln Accessorize ett barn
    4. Häng upp ditt barns konstverk. Dekorera ditt barns utrymme med sin egen kreativitet och fantasi för att visa dem att deras arbete är värderat och viktigt. Du kan rama varje bit för att skapa en kurerad galleri vägg, eller helt enkelt sticka varje bit till en hängande längd av strängen.
  • Du kan också hänga ett rep på en vägg och klipp ditt barns nya konstverk till det med hjälp av klädespekter. Häng repet tillräckligt högt så att ditt barn inte kan bli trassigt i eller på annat sätt äventyra deras säkerhet.
  • För att utöka konstverket i ditt barns rum bortom sina egna, överväga ungdomliga väggtryck och bilder. Florals, djur, flaggor och bokstäver kan också göra roliga, personliga tillägg.
  • Bild med titeln Accessorize ett barn
    5. Sätt en krukväxter eller två i ditt barns rum. En touch av grönska hjälper till att göra utrymmet att bli fräsch och ljus. En växt hjälper till att undervisa ansvaret, och kommer att lägga till en beröring av kreativitet.
  • Succulenter fungerar bra för ett barns rum eftersom de inte behöver för mycket vatten, men komma i många olika roliga och spännande mönster och former.
  • Undvik växter som kan skada ditt barn, till exempel en spikig kaktus.
  • Om riktiga växter är för svåra, investera i en falsk växt istället.
  • Bild med titeln Accessorize ett barn
    6. Häng upp en spegel på väggen. Speglar är ett bra sätt att reflektera ljus och att göra ett rum ser större ut. Speglar kan också vara särskilt användbara för barn som lär sig hur man får sig vara redo på morgonen.
  • Några bra ställen att hänga speglar är över en byrå eller bakom en dörr.
  • Metod 3 av 4:
    Ställa in lagringsutrymme
    1. Bild med titeln Accessorize ett barn
    1. Häng hyllor på väggarna för att visa ditt barns tillhörigheter. Hyllor är perfekta för att visa samlingar, fotografier och föremål som inte används varje dag. Hyllor kommer i en mängd olika material som metall, tråd eller målat trä, och kan accessorized för att matcha inredningen i rummet.
    • Du kan hitta hyllor på många avdelningar, homeware och hårdvaruaffärer.
    • Hyllor behöver inte vara rent dekorativa föremål. Du kan använda hyllor som ligger inom räckhåll för att visa favoritböcker och leksaker, och också visa upp ditt barns intressen. Lägg inte tunga föremål på dem, eftersom dessa kan falla och utgöra en säkerhetsrisk.
    • Hyllor kan placeras i många olika områden i rummet, inklusive ovanför fönster, byråer och skrivbord. Det är dock bäst att undvika hängande hyllor direkt ovanför sängen.
  • Bild med titeln Accessorize ett barn
    2. Använd lagerfack och korgar för leksaker och spel. Förvaringsfack kommer också att ge ditt barn en känsla av självständighet för att kunna komma åt sina egna saker, och de kommer att lära dem ansvar och hur man organiserar sina föremål.
  • Förvaringsfack kan hållas inom hyllor, träbitar, i en garderob eller på golvet. Du kan även få rutor som glider under sängen.
  • Bild med titeln Accessorize ett barn
    3. Fyll en bokhylla med ditt barns favoritböcker. Att ha böcker som är lätta att nå och roligt att läsa kommer att uppmuntra ditt barn att fortsätta att lära sig vad som intresserar dem. Om bokhyllan är stor, se till att du säkrar den till väggen för säkerhet.
  • Du kan skapa en läsning nook genom att placera några bekväma kuddar i ett hörn och fyller en låg hylla med ditt barns favorittitlar.
  • Bild med titeln Accessorize ett barn
    4. Använd underbäddslagring om sängen är tillräckligt hög. Underbädd lagring hjälper till att organisera och hålla rodnad ur sikte. Kläder, leksaker och böcker som inte används ofta kan fungera bra i underbäddslagring.
  • Vissa sängar kommer med inbyggda lådor för extra lagringsutrymme. Men om ditt barns säng inte har dessa kan du köpa långa plastförvaringsbehållare från de flesta varuhus som är utformade för att passa perfekt under en säng.
  • Metod 4 av 4:
    Gör en arbetsyta
    1. Bild med titeln Accessorize ett barn
    1. Få ett skrivbord om ditt barn är gammalt nog att läsa eller göra läxor. Det är viktigt för ditt barn att ha ett visst utrymme för läxor, läsning och genomgångar. Detta håller också dessa typer av aktiviteter som är centrerade i ett område, vilket hjälper till med fokus och koncentration. Försök att placera skrivbordet från distraktioner som TV: n.
    • Ett skrivbord eller ett litet bord som är klart av röran och inte för lång för ditt barn är idealiskt.
    • Ytans höjd ska vara runt midjans höjd. Det betyder att när ditt barn sitter vid skrivbordet kan de vila sina armbågar på det bekvämt och utan att hänga.
    • Gör skrivbordet ett engagerande område genom att inkludera en unik lampa och några roliga arrangörer.
  • Bild med titeln Accessorize ett barn
    2. Inkludera en lampa för att hålla området väl upplyst. En lampa i närheten av skrivbordet eller bordet kommer att se till att ditt barn inte behöver spänna för att se sitt arbete. Kombinationen av något naturligt ljus, och lampan kommer att hålla dem fokuserade och varna.
  • Bild med titeln Accessorize ett barn
    3. Hitta en bekväm stol för skrivbordet eller bordet. En stol som är rätt höjd för ditt barn kommer att uppmuntra dem att spendera mer tid i sin arbetsyta. En skrivbord som justeras i höjd fungerar bra, för att du kan justera höjden när ditt barn växer.
  • Den perfekta stolens höjd för ditt barn är när de kan vila fötterna platt på marken, och inte dangle sina ben.
  • Bild med titeln Accessorize ett barn
    4. Placera en klocka inom syn för att undervisa tidshantering. En ljus skrivbordsklocka, en färgstark väckarklocka, eller en enkel väggmonterad klocka kan alla fungera bra. Detta kommer att bidra till att lära yngre barn hur man berättar för tiden, och äldre barn hur man hanterar sin tid.
  • En väckarklocka eller timer kan hjälpa om det finns en utsedd studietid för äldre barn, till exempel mellan 4:00 - 16:30. Detta hjälper dem att veta när de ska börja och när du ska sluta.
  • Bild med titeln Accessorize ett barn
    5. Häng en anslagstavla ovanför deras arbetsyta. Detta är ett personligt sätt att visa konstverk, foton, scheman och andra skatter som är viktiga för ditt barn. Bulletin Boards är utformade för att enkelt justeras som ditt barns intressen förändras.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Se till att du involverar ditt barn under accessorizing. De kommer att ha idéer om var och hur de vill visa sina personliga saker, liksom information om hur ofta de använder särskilda leksaker eller spel som kan behöva lagras eller visas annorlunda.
  • Oroa dig inte för att följa ett mycket specifikt tema. Ditt barn kommer sannolikt att växa ut ett tema ganska snabbt. Istället väljer du saker som är neutrala och kan övergå till olika teman och intressen när ditt barn växer.
  • Varningar

    Var noga med att hålla små och bräckliga föremål ut ur rummen på små barn. Om dessa objekt visas, behåll dem på höga hyllor så att de är utom räckhåll för att förhindra kvävning eller andra säkerhetsrisker.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande