Så här lägger du till lagringsutrymme till ett lekrum

Att hitta sätt att lägga till lagringsutrymme till ett lekrum kan känna sig som en omöjlig uppgift, speciellt om du har mer än ett barn. Försöker hitta fläckar för sina dockor, lego, bilar, handlingsuppgifter och andra konstigt formade leksaker kräver lite uppfinningsrikedom. Att utnyttja ledigt väggutrymme och inköp av multianvändningsmöbler kan dock bidra till att hjälpa till med processen.

Steg

Metod 1 av 3:
Använda väggutrymme
  1. Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ett lekrumssteg 1
1. Sätta upp en pegboard. Hitta eller köpa en pegboard från en hem förbättring butik som hem depot eller lowes. Du kan klippa det på vilken storlek du behöver och det ska bara kräva några träskruvar och gipsankar för att ställa upp det. Måla pegbrädan beroende på vilket sätt du vill.
  • Prova ljusa färger som röd eller orange eller en design med stjärnor och ränder. En gång målade, fäst krokar och häng saker som korgar, leksaker och kläder för att få saker upp från marken och lägga till utrymme till rummet.
  • Detta är ett enkelt anpassningsbart objekt och kan ändras regelbundet som du behöver.
  • Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ett lekrumssteg 2
    2. Konvertera en sko arrangör till leksaksförvaring. Köp en trasa eller plast, genomgående dörrsko arrangör för leksaker som Barbies, fyllda djur eller bilar. Följ bara instruktionerna för att hänga den över en dörr och fyll sedan varje cubby efter behov. Du kan även dela skoorganisatören i hälften med olika barnleksaker. Till exempel kan Barbies och deras kläder gå i de övre halvan och actionfigurerna som g.Jag. Joes kan gå i botten.
  • Att använda en genomtänknings arrangör gör det enkelt för barn att se vad som finns i varje ficka, vilket hjälper till att göra rengöring enklare.
  • Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ett lekrum Steg 3
    3. Sätt upp några remsor av magnetband. Mät ut några remsor av magnetband för att lägga till en lekrumsvägg. Det belopp du använder beror på antalet leksaker du planerar att bifoga. Till exempel, om ditt barn har en stor samling av racerbilar, kanske du vill ha 3-5 band av tejp. Men om du har väggutrymmet, kan du också bara göra en lång rad magnetband. När du har fäst det på väggen, lägg bara bilarna eller andra metallleksaker längs stripen.
  • Se till att den här remsan är tillräckligt låg för barn att komma åt.
  • Du kan hitta magnetband på de flesta hantverksbutiker eller online på Amazon för runt $ 20. Det borde ha en sida med ett typiskt tejphäftande täckt i tunt vitt papper. Skala helt enkelt av det och håll bandet på väggen.
  • Tejpen ska lätt avlägsna. Men om du har problem, försök med en blandning eller varmt vatten och diskmaskinsåpe för att ta bort bandet.
  • Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ett lekrumssteg 4
    4. Investera i en väggmonterad skrivbord eller bord. Ett hideaway bord eller skrivbord är ett bra sätt att frigöra utrymme i ett lekrum. Du kan hitta väggmonterade skrivbord på Amazon eller från IKEA för under $ 50. Allt du behöver för uppställningen ingår, utanför en skruvmejsel. Var noga med att testa skrivbordets hållbarhet innan du köper det, eftersom barn kan vara grova i deras användning av hushållsmöbler.
  • De flesta viktiga skrivborden kräver bara skruvar och gångjärn. Du måste först bestämma var på väggen du vill ha skrivbordet, använd sedan en nivå och penna för att markera en rak och jämn linje. När du har gjort det, måste du bara skruva på gångjärnen i skrivbordet och sedan skruva den andra halvan av gångjärnen i väggen.
  • Metod 2 av 3:
    Dubbla möbelfunktionalitet
    1. Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ett lekrumssteg 5
    1. Vrid lagringsfacken till sittplatser. Ta ett par trä, plast eller korgmärken och fäst sittkuddar till sina toppar. Dessa lagringsfack är den perfekta storleken för små barn och är ett bra sätt att få leksaker, böcker och kläder ur vägen utan att offra utrymme. Du kan till och med fästa hjul till sina bottnar för att göra dem enkla för barn att röra sig efter behov.
    • Prova olika färger och mönster för tygplattorna för att lägga till tecken i ett lekrum.
  • Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ett lekrumssteg 6
    2. Använd kistor som tabeller. Återkalla ett trä eller korgkista för att dubbla upp som ett bord. De flesta kistor är redan på den perfekta höjden för barn, men du kan alltid lägga till bordben för att lyfta bröstet och göra det mer som ett bord. Försök att köpa träbordben från Lowes eller Home Depot, som bara är $ 1- $ 3 vardera. Du kan också måla eller fläcka dessa trunkar för att matcha inredningen i rummet.
  • Om du inte har ett bröst, försök att söka i sparsamhetsbutiker eller på goodwill för ett billigare objekt kommer du inte att tänka på barnen som får färg och andra saker på.
  • Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ett lekrumssteg 7
    3. Linje en vägg eller under ett fönster med bänkar. Bänkar är ett bra sätt att få både lagring och sittplatser. Leta efter de som har cubbies för dig att lägga bort saker i. Du kan även få en massa korgar eller färgade förvaringsbehållare för att lämna rummets inredning. Använd dessa Cubbies för att packa bort fyllda djur, kläder eller skor.
  • Om du har ett fönster, försök att installera en bänk med förvaring direkt under den för att skapa ett läsområde. Du kan sedan fylla Cubbies med ditt barns favoritböcker.
  • Metod 3 av 3:
    Lägger hyllor
    1. Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ett lekrumssteg 8
    1. Försök flytande hyllor. Denna typ av hyllor är inte bara lätt att lägga upp men mycket överkomligt. Du kan hitta flytande hyllor i vanliga träfärger som ek eller körsbär, eller i svart och vitt. De bärs i de flesta butiker som mål, hem depot och walmart. All hårdvara som krävs för hyllorna ingår. Men du behöver en borr för att sätta i gipsskruvarna för att se till att dessa hyllor är säkra.
    • Flytande hyllor finns i många storlekar men är ofta korta och tunna. Försök använda dem för mindre leksakssamlingar som bilar eller handlingssiffror.
  • Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ett lekrumssteg 9
    2. Gör en hel vägg av hyllor eller förvaringslådor. Försök att ägna en hel vägg till lagring genom att lägga upp flera rader av hyllor. Du kan göra detta med stående eller flytande hyllor. Bara se till att du mäter väggens höjd och bredd så att du kan hålla avståndet mellan hyllor även. Du kan också försöka skapa en vägg enbart av förvaringsfack eller lådor, vilket skulle agera på samma sätt som skåp.
  • Om du inte har plats för en hel vägg kan du fortfarande installera flera hyllor i det tillgängliga området.
  • Bild med titeln Lägg till förvaringsutrymme till ett lekrumssteg 10
    3. Använd öppna stående hyllor för att dela ett rum. Använd stående hyllor för att separera ett lekrum från ett vardagsrum eller ett vardagsrumsutrymme, eller helt enkelt mellan aktiviteter som läsning och konst och hantverk. Detta är ett utmärkt sätt att separera områden samtidigt som man behåller en känsla av öppenhet. Du kan även dela upp bokhyllan mellan de olika utrymmena. Till exempel kan lekrumsartiklar placeras på de nedre hyllorna där barn kan nå dem, medan saker som bilder och knickknackar kan sitta på de övre hyllorna.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande