Hur man dekorerar barns rum

Precis som du längtar efter att ha ditt eget hem och verkligen få det att känna att det är ditt, ditt barn längtar efter ett utrymme som känns som det är bara för dem. Detta är en normal önskan. Genom att ge ditt barn ett bra ställe att leka och studera, kommer du inte bara att skapa ett rum som ser fantastiskt ut, men du hjälper dem att känna sig mer mogna och stolta. Och det är inte så svårt eller dyr att göra som du skulle tro!

Steg

Del 1 av 5:
Ställa in för framgång
  1. Bild med titeln dekorera barn
1. Planera din budget. Det första steget är att tänka på exakt hur mycket pengar du vill spendera, och hur mycket pengar ska gå till varje typ av objekt eller en del av rummet. Detta kommer att hjälpa dig att hålla dig från utgifterna, eller över utgifterna på ett område som är mindre viktigt. Det är lätt att förlora pengar när du dekorerar ett rum!
  • Bild med titeln dekorera barn
    2. Tänk på korta och långsiktiga stilar. Du borde fråga ditt barn vad de vill ha sitt rum att se ut...De har förmodligen några idéer! Men du vill komma ihåg hur designen kan förändras över tiden. Kom ihåg, bara för att din lilla tjej gillar prinsessor just nu betyder det att hon inte kommer att växa ut ur det om några år och bestämma att hon hatar sitt rum. Försök att välja dekorationer som är lätta att byta, så att du inte behöver spendera mycket pengar senare.
  • Detta är också sant med tonåringar. De har sin egen stil, men tänk på vad du ska göra med rummet när de flyttar ut.
  • Bild med titeln dekorera barn
    3. Hitta ett tema. Du kan självklart bara gå med några färger som ser trevliga och standarddekorationer, men att välja ett tema kan göra ditt liv mycket enklare. Ett tema ger dig en förinställd färgpalett eller en serie färgpaletter för att arbeta med, liksom en guide för möbler, leksaker och dekorationer att köpa.
  • Bild med titeln dekorera barn
    4. Skapa eller välj ett färgschema. Oavsett om du går med ett tema eller inte, vill du välja en färgpalett för att hjälpa rummet att se Unified och organiserad. Om du är helt hemsk med färger, använd verktyg som rummet paletter som tillhandahålls av färgföretag eller till och med gratis online-verktyg som Adobe Kuler.
  • Bild med titeln dekorera barn
    5. Arbeta med ditt barn. Prata alltid med ditt barn under hela designprocessen och varje gång du går för att köpa ett nytt objekt. Du vill inte sluta med något som de hatar och då är båda upprörda! Att ge dem känslan av val är också viktigt, eftersom det hjälper dem att växa och mogna.
  • Del 2 av 5:
    Lägger ut rummet
    1. Bild med titeln dekorera barn
    1. Tänk på dina barns behov. Tänk på hur ditt barn spelar, hur gammal de är och hur de kunde realistiskt använda utrymmet. Det är lätt att designa ett rum som du vill ha för dig själv, men kom ihåg att barnen har mycket olika behov än vuxna. Deras personlighet kommer också att spela en stor roll i hur de njuter av rummet och vad de behöver få ut det mesta av sitt rum.
    • Till exempel är en bänk vid foten av sängen användbar för att du ska bli redo på morgonen, men ditt barn skulle inte använda en.
    • Till exempel, är de mer bokish? Om så är fallet är det förmodligen viktigare att ha ett läsområde med en comfy plats att sitta än ett större lekområde som de aldrig kommer att använda. Men det beror på dem!
  • Bild med titeln dekorera barn
    2. Dubbel upp så mycket utrymme som möjligt. Barn drar nytta av öppet golvutrymme på ett sätt som vuxna inte, så försök att hitta sätt att ge dem så mycket utrymme som möjligt. Ett bra sätt att göra detta är att göra några mellanslag gör dubbla plikt. En loftbädd är till exempel inte bara kul för ditt barn utan låter dig ta bort saker som en byrå och ett skrivbord, så att ditt barn har resten av rummet att spela i.
  • Bild med titeln dekorera barn
    3. Grupprum. När du anordnar möbler i ett rum är det en bra idé att försöka gruppera möbelprodukterna med funktion. Till exempel, sätt byrå och säng bredvid varandra eftersom det är de funktionella objekten i rummet och har ett annat område som är för spel och innehåller bokhyllor och leksaker.
  • Du kan även använda möbler för att dela ett rum i mindre sektioner. Gör en hemlig sängväcka genom att placera sängen mot bakväggen och sedan placera stora bokhyllor över framför det. Ditt barn kommer att älska sin hemliga gömma sig!
  • Bild med titeln dekorera barn
    4. Skala möbler till barnen och rummet. Kom ihåg: Du vill inte ha stora möbler i ett litet rum om du kan hjälpa det. Om ditt barn är Sovrummet är liten, Ta inte upp allt utrymme för att röra sig med stora sängar och byråer som de inte behöver. Du bör också komma ihåg att barnen är små...En stor säng som de måste hoppa för att komma in för att inte hjälpa dem mycket, till exempel.
  • Del 3 av 5:
    Skapa lagring
    1. Bild med titeln dekorera barn
    1. Använd underbäddslagring. Barn gör messor: Vi vet alla. Så om du vill hålla ditt barns rum ser trevligt ut, är det viktigt för alla rum makeover att inkludera mycket lagring. Ett bra sätt att göra detta är att lägga till underbäddslagring. Få några lådor som passar under sängen och kan glida ut lätt för att lagra leksaker och vinterrockar och filtar. Bättre än, investera i en kaptenens säng och spara ännu mer utrymme.
  • Bild med titeln dekorera barn
    2. Få bokhyllor. Även om ditt barn är för ungt att läsa nu, borde du ha massor av böcker som du kan läsa till dem och rum för böcker att gå i framtiden. Bokhyllor är också användbara för att lagra andra föremål, som fyllda djur, dockor eller personliga föremål. Även om en sak om det här är vilken typ av bok det också beror på dem så måste du vara försiktig här!
  • Bild med titeln dekorera barn
    3. Få en arrangör. En leksaks arrangör, som vanligtvis är en serie färgstarka badkar på en hylla, är ett bra sätt att hjälpa till att skapa mer utrymme på golvet för ditt barn att spela. När de blir äldre kan det flyttas från organisera leksaker att organisera skolpapper eller till och med kläder.
  • Bild med titeln dekorera barn
    4. Få tvättkorgar om du inte redan har investerat i dem. Lägg några tvättkorgar i ditt barns rum och uppmuntra dem att använda korgarna. Detta kommer att hjälpa till att hålla kläder från golvet, vilket ger dem mer utrymme att spela och lounge runt.
  • Del 4 av 5:
    Uppmuntrande studie
    1. Bild med titeln dekorera barn
    1. Lägg åt ett utrymme för studier. Ditt barn ska ha ett utrymme som är dedikerat till att arbeta med läxor. Detta kommer att hjälpa till att ta bort frestelser och distraktioner så att de kan fokusera på vad som är viktigast. Genom att ha ett dedikerat studieutrymme hjälper du dem att bygga bra vanor och veta att de måste fokusera när de är i det utrymmet.
    • För de flesta barn skulle det innebära att du har ett skrivbord i sitt rum, men ditt barn kan göra bättre med squishy golv sittplatser som en böna väska stol och ett varv.
  • Bild med titeln dekorera barn
    2. Se till att det inte är distraherande. Deras studieområde bör vara så distraktion som möjligt. Det betyder att det inte borde ha leksaker eller för många dekorationer för i närheten, och undvik att sätta den nära stora hallar eller mot fönster. Det måste också vara välorganiserat, med lagring och platser för att hålla allt de behöver.
  • Bild med titeln dekorera barn
    3. Skapa ett bekvämt skrivbord. Gör skrivbordsområdet som du sätter åt sidan för dem så bekväma som möjligt. Att ha en öm bum kan verkligen göra dig inte vill göra läxor längre! Få en bra stol och ett skrivbord vid en justerbar höjd, om möjligt, så att de inte växer ut det.
  • Bild med titeln dekorera barn
    4. Undvik att ha en dator vid skrivbordet. Det är bättre, speciellt när dina barn är unga, att uppmärksamma vad ditt barn gör på internet, så håll sin dator i ett familjeområde. Att ha en dator där de gör pappersuppdrag kan också vara mycket distraherande. Det är en bra idé att ha ett tillräckligt stort skrivbord för att sätta en dator när de är äldre, annars blir det otryggt och du kanske måste köpa en ny eller låt dem arbeta någon annanstans.
  • Del 5 av 5:
    Få inspiration
    1. Bild med titeln dekorera barn
    1. Gör ljusa, blockerade färger. Välj färger som är klassiska och ljusa för ett tema som kommer att hålla ditt barn i sina tonåringar och bortom. Teal, ljusgrön, vit och röd Gör en bra färgpalett som fungerar för ett könsbarn och kommer fortfarande att vädja till en tonåring.
  • Bild med titeln dekorera barn
    2. Gör ett rymdtema. Ett mörkt blått rum med tips av silver hela är en stor grund för ett rum. Utrymme är ett roligt tema för ett barn som fortfarande kommer att vara "Häftigt" När de är 16, om du gör det rätt. Få saker som en månlampa, sängkläder med stjärnor, icicle lyser runt toppen av rummet och andra detaljer som drar rummet tillsammans.
  • Bild med titeln dekorera barn
    3. Gör ett havtema. Och under-the-water look kommer att vädja till massor av barn och det är lätt att hjälpa det att växa upp med dem. Använd färger som ljus och mörk kricka, seafoam och några tips av grönt. Detta rum fungerar särskilt bra om du redan har installerat mattor. Ett par fyllda fiskvänner och något som en maneterlampa kan ytterligare rita rummet tillsammans.
  • Bild med titeln dekorera barn
    4. Gör ett rese tema. Excitera ditt barns känsla av äventyr genom att ge dem ett rum som någon explorer skulle älska. Måla rummet med de dämpade färgerna på kartor (off-white, ljusgrön, beige, och kanske några tips av röda) och dekorera med glober, vintage resväska, flygplan mobiler och tågkartor.
  • Bild med titeln dekorera barn
    5. Gör ett naturtema. Några gröna och bruna, med några tips av blues kan skapa grunden för ett rum som ditt barn kan njuta av i många år att komma. Detta är ett bra rum för ett barn som älskar fyllda djur, som de passar rätt in! Få ett unikt utseende genom att skapa en väggträd ur papper, och en cirkulär blå matta gör en bra "damm" I mitten av rummet.
  • Bild med titeln dekorera barn
    6. Gör ett sagt tema. Om din lilla tjej längtar efter att vara en prinsessa, undvik att måla hela rummet rosa genom att gå med ett saga slottets tema istället. Gräsbevuxen grön på den nedre delen av väggarna och himmelblå på de övre delarna kommer att skapa utseendet på rullande kullar, några långa gråa bokhyllor kan målas för att se ut som torn, och en fylld drake i hörnet kan slutföra utseendet.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om ditt barn är äldre, gör rummet mer moget.
  • IKEA har riktigt trevliga, robusta möbler som inte är så dyra. De har också bra barns inredning.
  • Kolla in coola webbplatser för mer info!
  • Om du inte håller med om en förändring, försök att kompromiss.
  • Försök att använda en våningssäng, om du har tvillingar.
  • Försök att byta rum med ditt barn i åtanke för att undvika meningsskiljaktigheter.
  • Varningar

    Ditt barn kanske inte gillar rummet. Var lugn och hjälp dem ut.
  • Gå inte överbord med dekorationer, såvida inte ditt barn vill ha dem.
  • Saker du behöver

    • Baldakiner
    • Loftsäng
    • Lådor för organisation
    • Ditt barn! Du behöver honom / henne för tips.
    • fotoramar
    • Stick-on väggdekaler
    • Skrivbord och lampa i sin favoritfärg
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande