Hur man hanterar en dålig kyssare

Om det finns en ny person i ditt liv som inte är den bästa kyssaren, kan du känna dig lite osäker på hur man går vidare med förhållandet. Oroa dig inte. Det finns steg du kan ta för att hantera ett dåligt kyssande problem och hjälpa din partner att bli en bättre kyssare.

Steg

Metod 1 av 3:
Arbetar genom problemet
  1. Bild med titeln Deal med en dålig kysser Steg 1
1. Ange en avslappnad atmosfär. Detta är särskilt viktigt om du bara har kysst en gång.Var det något om den situation som kunde ha medfört att de två av er tog inte med ditt bästa spel? Detta kan vara fallet om de två var fulla, korta i tid eller i en särskilt besvärlig situation. Nästa gång de två kyssar, förbered dig i förväg.
  • Se till att de två av er är bekväma, som på en mysig soffa eller en säng.
  • Dimlamporna för att ställa in rätt atmosfär.
  • Lätta ljus och spela romantisk musik.
  • Bild med titeln Deal med en dålig kysser Steg 2
    2. Ta ledningen. Nästa gång du kysser din partner, var proaktiv och släpp tips om hur du gillar att bli kyssad. Detta är väldigt viktigt tidigt, eftersom det kan förhindra att dåliga vanor utvecklas. Gör din kyssande stil, och förhoppningsvis kommer din partner att replikera den. Om din partner inte har så mycket erfarenhet som du, kan det verkligen hjälpa dem att utveckla sin kyssande förmåga.
  • Bild med titeln Deal med en dålig kysser Steg 3
    3. Lär dem en rolig lektion. Du kan göra en potentiellt obekväm konversation till en lekfull demonstration. Fokusera på specifika kyssstilar som du vill ha din partner att emulera. Skissera dem muntligt, visa sedan.
  • Öppen genom att berätta för din partner: "Det här är den typ av kyssande jag gillar" och demonstrera.
  • Ett exempel på en specifik sak du kan försöka och korrigera skulle gå så här. Säg: "Så här tycker jag om att använda min tunga."Och visa.
  • Till exempel, om du föredrar att vara cetessed ett visst sätt medan du kysser, visa detta på din partner.
  • Bild med titeln Deal med en dålig kysser Steg 4
    4. Använd de tre strejkmetoden. Om det finns något specifikt är din partner som stör dig, använd den här metoden för att få den till ljuset. Första gången du berättar att du inte gillar något, är det den första strejken. Om du måste gå igenom den här processen två gånger, det är två strejker. Om du slår tre, är det dags att dra och prata om vad som händer. Till exempel, om din partner använder för mycket tunga, dra bort, säg "det här är hur jag föredrar att bli kyssad" som din första strejk, sedan återuppta.
  • Bild med titeln Deal med en dålig kysser Steg 5
    5. Träna ofta. Det bästa sättet att se till att du båda får det bästa av något kyssande företag är att aktivt träna. Ställ in en tid åt sidan under varje datum speciellt för att göra med din partner. Detta ger dig gott om tid att släppa tips, och övningen kan bara hjälpa din partner att skaka några av de vanor du inte är ett fan av.
  • Metod 2 av 3:
    Fixa specifika problem
    1. Bild med titeln Deal med en dålig kysser Steg 6
    1. Ta reda på exakt vad du inte gillar. Det är viktigt att inte sluta på "de är en dålig kyssare" om du hoppas kunna lösa problemet. Tänk på specifika saker som din partner gör det kan störa dig, så du kan fixa dem. Det finns några saker som kan gå fel i en kyss.
    • För mycket tänder. Tänder som slår ihop kan definitivt vara en avstängning.
    • För mycket saliv. Det sista du vill säga om en kyss är det är Slobbery.
    • Dålig andedräkt.
    • För mycket eller för liten tunga.
  • Bild med titeln Deal med en dålig kysser Steg 7
    2. Omdirigera vandrande händer. Du kanske behöver göra det eftersom du bara inte är redo för den typen av kontakt, eller din partners händer är mindre än mjuka. Ta bara hand (erna) och omdirigera dem mot en plats du är bekväm med. Till exempel kan du ta din partners hand i midjan, eller kanske upp till ditt ansikte.
  • Efter omdirigering av sina händer kan du låta dem veta att du tycker om att vara cenessed där.
  • Bild med titeln Deal med en dålig kysser Steg 8
    3. Visa dem hur man använder mindre tänder. Bumping tänder händer vanligtvis eftersom de två är mycket ivriga. Det är inget fel med det! Men om inte bumpande tänder är en tur på dig, kanske du vill sakta ner en tad. Om din partner inte tar antydan kan du ta din partners huvud i dina händer och försiktigt berätta för dem att sakta ner.
  • Bild med titeln Deal med en dålig kysser Steg 9
    4. Stoppa dem från slobbering. För mycket saliv kan hända när det är för mycket tunga handling och inte tillräckligt läpprörelse. Försök med att fokusera på att kyssa sina läppar försiktigt, toning saker ner lite. Om de följer din ledning, bör du hantera mycket mindre slobber.
  • Om de inte följer din ledning, försök att dra bort lite. Vanligtvis är det tillräckligt med ett tecken för att sakta ner saker.
  • Bild med titeln Deal med en dålig kysser Steg 10
    5. Kontrollera deras vilda tunga. Tänk på att mängden tunga som är acceptabelt i en kyss är väldigt subjektivt. Om din partners tunga inte gör för mycket, måste du ta ledningen. Se till att din tunga har det första draget - de följer med.
  • Om problemet är deras tunga går för vild, har du ett par alternativ. Den första är att dra bort märkbart.
  • De förstår och sakta ner, eller följer och håller intensiteten.
  • Om de gör det senare, kan du sluta, och försiktigt berätta för dem att sakta ner.
  • Metod 3 av 3:
    Pratar om det
    1. Bild med titeln Deal med en dålig kysser Steg 11
    1. Fråga din partner vad de gillar. Om du inte har kunnat ändra din partners vägar genom att släppa tips, kan du behöva prata med dem om vad de föredrar. Du är inte den enda som är inblandad i den här kyssande sak-din partner kan precis som saker lite annorlunda än vad du är van vid. Här är ett par saker du kan fråga:
    • "Gillar du hur jag använder min tunga?"Du kan ta reda på att dina förväntningar inte exakt matchar.
    • "Finns det något du önskar att jag gjorde?"Medan du kanske gör allt rätt, kan det vara lite extra din partner skulle vilja.
    • "Finns det något jag gör medan vi kysser som du inte gillar?"Den här frågan är lite mer öppen, men öppnar golvet för ärlighet.
  • Bild med titeln Deal med en dålig kysser Steg 12
    2. Gå över vad du gillar. Din partner kan inte gissa vad du gillar. Att släppa tips är subtila och kommer inte att skada någons känslor, men ibland är det bara för subtil. Om du inte har kunnat ändra din partners sätt, kan du behöva vara mer övertygad om dina önskemål.
  • Vara mycket specifik, till exempel nämna exakt hur passionerat du förväntar dig att kyssa att vara - annars kan det känna sig ganska kraftfullt.
  • Det är viktigt att närma sig denna typ av känsligt ämne med takt. Var inte alltför kritisk och försök att förstärka din partners positiva beteende.
  • Bild med titeln Deal med en dålig kysser Steg 13
    3. Titta på ultimatumalternativ. I det värsta fallet har du två val: sänka dina standarder eller bryta upp med den dåliga kyssaren. Om personen är underbar i alla andra avseenden och om kyssning bara är det viktigt för dig, bara leva med det. Om du verkligen behöver en bra kyssare, måste du avsluta förhållandet.
  • Om du försöker kommunicera dina behov tidigt och personen fortfarande inte anpassar, kommer de förmodligen inte att vara mottagliga för dina behov på andra områden och kommer inte att göra en bra långsiktig partner för dig ändå.
  • Det är svårt att bryta upp med någon, men kom ihåg att du blir bättre och förhoppningsvis kommer den personen äntligen att ta antydan och bli en bättre partner för någon i framtiden.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Ett bra sätt att öppna dörren till kommunikation är att fråga dem om det finns något du kan göra bättre eller något de skulle vilja att du ska försöka. Du kan lära dig något och de kan mycket väl följa med att fråga dig samma fråga. Även om de inte gör det är folk vanligtvis lite mer mottagliga när du inte kommer över som överlägsen. Säga, "Jag kärlek det när du gör det här... Men jag är inte säker på hur jag känner för..."
  • Lekfullt att ge din partner en överdriven version av hans / hennes kyssstil kan hjälpa honom / henne att inse vad det är han / hon gör fel, och ger en anledning till att båda ska skratta. Detta kan träna för att vara ett intimt ögonblick, trevligt minne och ett sätt att lätta spänningen att lära dig dina gillar / ogillar.
  • De första kyssen kan göra ett stort intryck, och vissa människor är inte villiga att ens försöka utveckla ett förhållande med en dålig kyssare. Om du är en av dessa människor, kom ihåg att dålig kyss inte behöver vara en livslång lidande om du är villig att hjälpa din partner ut.Om du avvisar någon på grund av en dålig kyss, kan du sakna ett bra förhållande.Det sagt, det är ibland fallet att dålig kyss bara är ett symptom på en person som inte kommer att bli en lyhörd, uppmärksam partner, och han eller hon kan vara lika illa på andra viktiga saker också.Försök att överväga hur mycket kyssande upplevelse personen har.Om du kan krita upp den dåliga kyssen till oerfarenhet, är det förmodligen hopp, men om personen har haft gott om tid och partners att räkna ut det, är du förmodligen vid ett slut.
  • Vara proaktiv. Vänta inte på månader eller år för att ta itu med kyssproblemet.Ju längre du väntar desto svårare blir det för dig att ta upp det och det svårare det kommer att vara för din partner att ändra hans eller hennes sätt.
  • Varningar

    Alltid vara taktfull och trevligt om att berätta för någon vad du gillar och tycker inte om att kyssa. Detta kan vara ett mycket känsligt ämne, och din partner kan bli orolig eller känna sig hotad eller skadad - ibland till den punkt som de kommer att vilja bryta upp med dig.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande