Hur man är en fångare i baseball

Fångaren är kanske den viktigaste defensiva spelaren på ett baseballlag. Inte bara gör catcher vakt hemplattan, men fångaren arbetar med krukan och andra spelare att samordna lagets försvar. I slutändan finns det dock många utmaningar att vara en framgångsrik fångare. Tack och lov, genom att perfekta grunderna för att fånga, placera dig själv och vara en lagspelare, känner du till ditt jobb som en fångare i baseball.

Steg

Del 1 av 3:
Placera dig själv
  1. Bild med titeln vara en fångare i baseballsteg 1
1. Squat och placera dina armar. Din normala position squatting bakom hemmet. När du gör det, ska din vänstra fot vara lite framför din högra fot (en tum eller två). Din vänstra arm (fångstarm) ska böjas lite på armbågen. Undvik att hålla din armbåge på insidan av ditt vänstra knä.
  • Stränga plattan, men blockera inte den. Du bör tillåta en öppen körfält på plattan. Den enda gången du kan blockera plattan är när du har bollen i handen.
  • Bild med titeln vara en fångare i basebollsteg 2
    2. Håll din handske fortfarande. Det är väldigt viktigt att du håller din handske så som möjligt från den tiden som bollen träffar din handske tills domaren gör samtalet.Att flytta din handske även något kan orsaka en bra strejk att vara en boll.
  • Bild med titeln vara en fångare i basebollsteg 3
    3. Håll ögonen på bollen. Alltid under matchen måste du hålla ögonen på bollen. Utan att titta på bollen, kommer du inte att kunna placera dig på lämpligt sätt för att fånga bollen. Dessutom kan du sätta dig i fara för att bli slagen av bollen eller fladdermusen.
  • Bild med titeln vara en fångare i baseball steg 4
    4. Koppla av din arm. Innan du fångar en boll, måste du koppla av din arm. Om din arm inte är avslappnad, kan bollens inverkan skada dig. När du slappna av din arm, fokusera på var bollen är på väg.
  • Bild med titeln vara en fångare i baseball steg 5
    5. Placera din arm och Mitt. När du har identifierat den höjd som bollen närmar sig, ska du placera armen på lämpligt sätt och öppna din mitt. Dessutom:
  • Om du vet att krukan pitchar högt, placera din arm och handske hög.
  • Du vill flytta hela din kropp för att ta emot tonhöjden (inte bara din handske). Detta hjälper dig att bättre fånga det. Denna taktik är känd som svängning.
  • Flytta inte medan krukan kastar. Du kommer att distrahera dem.
  • Om bollen är en bestämd strejk, se till att förlänga armen och fånga den med en rak armbåge.
  • Bild med titeln vara en catcher i baseball steg 6
    6. Justera snabbt till en stående och kasta position. För att bäst kasta ut löpare måste du träna snabbt från squatting-positionen till dina fötter. Öva snabbt studsar från en hängning eller knäböjande position till en stående position. För att göra detta, använd dina ben till våren uppåt.
  • När du försöker kasta ut en löpare, se till att du använder rätt fotarbete. Du borde fånga bollen och kråka hoppet på plats. Fånga bollen och sedan ta ett steg och kasta det ger löparen en extra sekund.
  • Bild med titeln vara en fångare i baseballsteg 7
    7. Överför bollen från din handske till din kasta hand. Efter att ha tagit en boll måste du stärka dina färdigheter på att överföra den till din kasta hand så att du kan ut löpare. Detta beror på att du snabbt måste leverera en boll som du har fångat till den första, andra eller tredje basemenen (eller andra).
  • Medan du överför bollen från handsken för att kasta hand, se till att du inte tar med din handske hela vägen tillbaka till din axel. Du borde fånga bollen, göra en kvart sväng och ta ut bollen. Om du tar handsken hela vägen tillbaka gör det överföringen mycket svårare och du måste ofta dubbelkoppla.
  • Del 2 av 3:
    Fånga bollen
    1. Bild med titeln vara en catcher i baseball steg 8
    1. Rama bollen. Inramning av bollen är en taktik att göra det så att domaren kan se bollen från en viss vinkel. Inramning används ofta när det kan vara tvetydigt om bollen är en strejk eller är det inte. Det finns flera nycklar att inrama en tonhöjd:
    • Ge domaren en vy av bollen från den vinkel som gör att den ser ut som en strejk. Gör detta genom att flytta din kropp och händer något. Till exempel, om tonhöjden kan vara en boll eller strejk, försök att fånga utsidan av bollen och vrida lite din handled när du flyttar armen utåt.
    • Flytta armen och handsken framåt ett par inches efter att du har tagit det.
  • Bild med titeln vara en fångare i baseball steg 9
    2. Blockera smutsbollar. Om du tror att en boll kommer att slå smuts och studsa, måste du snabbt placera dig själv för att få bollen. Försök att flytta dig lite mot bollen. Placera dina ben så att du snabbt kan springa mot bollen.
  • Du kan behöva släppa till knäna så att du kan bättre luta dig mot bollen.
  • Beroende på bollens bana kan du behöva anka din haka ner för att skydda nacken.
  • Flytta inte för mycket. Du kan sluta bli slagen av bollen eller fladdermusen.
  • Bild med titeln vara en fångare i baseball steg 10
    3. Scoop up bollar som faller precis för dig. Mycket som med att fånga smutsbollar, förvärva en boll som faller lite av dig är väldigt viktig. Ju snabbare du får bollen, desto snabbare kan du stoppa dina motståndare från att utveckla. Att skopa bollen, flytta mot den och skopa nedåt med din handske och använd din kasta hand för att rikta bollen i din handske.
  • Bild med titeln vara en catcher i baseball steg 11
    4. Ta bort hjälmen för att fånga popup-fönster och misstag. När det gäller att fånga popup-fönster och misstag måste du snabbt ta bort din hjälm, stå upp och ta bollen. Detta är viktigt, eftersom det kommer att ge dig rörligheten och förmågan att se bollen.
  • Bild med titeln vara en catcher i baseball steg 12
    5. Använd tecken. Som en fångare har du att ge handskyltar till resten av ditt lag om möjliga defensiva spel. Tecken kan variera, eftersom du inte vill att det motsatta laget ska veta vad du ska göra. Vissa tecken inkluderar:
  • Ett finger för en snabb boll, två fingrar för en kurva boll, tre fingrar för en skjutreglage och fyra fingrar eller wiggle fingrar för en förändring.
  • Del 3 av 3:
    Att vara en lagspelare
    1. Bild med titeln vara en fångare i baseball steg 13
    1. Samarbeta med krukan. Du och krukan är fundamentalt ett lag inom det större laget. För att samarbeta korrekt, du måste smida riktig kommunikation med krukan. Var noga med att de känner till dina handskyltar. Dessutom vet vilken typ av bollar din krukare kan kasta bäst.
  • Bild med titeln vara en fångare i baseball steg 14
    2. Stärka dina ledarskapsförmåga. På många sätt är fångaren en defensiv koordinator för laget. Som en fångst måste du kunna effektivt kommunicera med dina lagkamrater och att skicka dem signaler under spelet. Du måste också vara stödjande och mentorens svagare spelare.
  • Prata med dina lagkamrater före spelet.
  • Undvik att göra defensiv framgång eller misslyckande om någon person. Uppmuntra allt att arbeta tillsammans som ett lag.
  • Bild med titeln vara en fångare i baseball steg 15
    3. Utbilda dig själv om dina lagkamraterens styrkor och svagheter. För att vara en framgångsrik ledare och catcher måste du observera och prata med dina lagkamrater för att ta reda på sina styrkor och svagheter. Utan att veta dessa kommer du inte att kunna montera ett ordentligt försvar.
  • Fokusera din uppmärksamhet på krukor och basemen.
  • Bild med titeln vara en fångare i baseballsteg 16
    4. Planera försvaret. Som fångare har du ett stort ansvar för att planera ditt lags försvar. Du kommer att ha ett uttalande där spelare är på baserna, du kommer att kunna ge dina basmän en känsla av var och vem de ska kasta bollar till, och mer. Som ett resultat, ta dig tid att reflektera över ditt övergripande försvar.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Låt din krukkännare veta mest för alla alla batters svagheter.
  • Håll reda på räkningen, hur stor en ledning en baslöpare har och är redo för en vild tonhöjd eller ett stulet basförsök.
  • Kom ihåg var smeten gillar hans ställen.Till exempel, om smeten upprepade gånger svänger och saknar höga platser, ring höjden högt för att få en strejk.Om smeten inte kan slå en kurva boll, ring i en kurva boll.En bra fångare kommer ihåg vad som slår ut en smet.
  • Varningar

    Bli inte för nära smeten.Att bli slagen med fladdermusen är smärtsam och kan leda till allvarlig skada. Det kommer också att resultera i ett samtal av fångarens störning och en fri bas för smeten. För att avgöra om du är tillräckligt långt tillbaka, borde du helt kunna sträcka ut din arm och röra baksidan av smetens sko (vänster arm för högerhänt smet, höger arm för vänsterhänt smet).
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande