Hur fuska ett polygraphtest (lie detector)

Det finns en mängd olika instanser där du kan bli föremål för en polygraph eller Lie Detector Examination. Dessa tester kan vara en källa till enorm ångest, även för personer med ingenting att dölja, och av god anledning. Polygrafundersökningar är förfrågningar och det är alltför vanligt för oskyldiga människor att misslyckas utan anledning, vilket resulterar i förnekandet av anställning eller falska kriminella anklagelser. Lyckligtvis är de lätta att lura, så följ dessa steg för att ta kontroll över din förhör. Kom ihåg att berätta sanningen.

Steg

Metod 1 av 4:
Applicera polygrafiska motåtgärder
  1. Bild med titeln Cheat A PolyGraph Test (Lie Detector) Steg 10
1. Säg bara vad du behöver. "Ja" eller "Nej" svar ska vara allt du behöver för det mesta av testet.Motstå frestelsen att förklara dina svar eller att gå in i detaljer, även om polyografen kan försöka få dig att göra det.Vara artig och kooperativ, men erbjuder inte mer information än vad som är absolut nödvändigt.
  • Bild med titeln 33804 10
    2. Inte erkänna något relevant. Oavsett vad linjerna på diagrammen ser ut, är ingenting mer säkert eller skadligt än din bekännelse.Pålografen kommer sannolikt att försöka övertyga dig om att han eller hon kan "se" en lögn i din polygraph, även om det inte finns något onormalt där.Falla inte för det. Men du vill bli ärlig, så var inte rädd för att göra mindre inträde för att styra frågor. Bara se till att du inte erkänner något i dessa som kan bjuda in ytterligare ifrågasättande eller som kan tolkas som relevant.
  • Kom ihåg att polypraphers jobb är att extrahera bekännelser. På många sätt är hela undersökningen en komplex ruse för att lura dig i att bekänna något.
  • Bild med titeln 33804 11
    3. Svara på frågor ordentligt, allvarligt och utan tvekan.Det här är ingen tid att skämta runt eller försöka vara crafty. Du vill bli allvarlig, kooperativ och beslutsam.
  • Bild med titeln 33804 12
    4. Andas normalt. Förutom under kontrollfrågor bör du försöka bibehålla en andningshastighet på 15-30 andetag per minut.Andas inte för djupt.
  • Bild med titeln 33804 13
    5. Ändra andningshastighet med kontrollfrågor. Polypären kommer att jämföra dina fysiologiska svar på kontrollfrågor till dina svar på relevanta frågor.Om avvikelsen från normal under kontrollfrågor överstiger avvikelsen från normal under relevanta frågor, kommer du att passera.Om du reagerar mer på en relevant fråga än att styra frågor, kommer polyografen att uppleva (med rätta eller felaktigt) att du ligger som svar på något som är relevant och du kommer sannolikt att misslyckas med polygrafen.
  • Ändra ditt andningsmönster när en kontrollfråga ställs. Du kan göra det snabbare eller långsammare, håll andan i några sekunder efter en utandning, eller andas mer grundligt.Gör det i 5-15 sekunder och återgå till ditt vanliga andningsmönster före nästa fråga.
  • Bild med titeln 33804 14
    6. Svar kontrollfrågor konstigt. När du ställs en fråga som uppenbarligen är en kontrollfråga, svar på ett vagt eller udda mode. Till exempel, om du frågas vilket år det är, kanske du svarar med, "ormen av ormen" eller ett sådant svar. Ditt mål är att göra det svårt för testaren att få en pärla på vad en "vanligt" svaret är för dig.
  • Bild med titeln Cheat A PolyGraph Test (Lie Detector) Steg 15
    7. Tänk på något psykiskt stressigt när du svarar på en kontrollfråga. Om du kan artificiellt oroa dig själv när du svarar på en kontrollfråga, kan du ändra resultaten av ditt test så att din "vanligt" Svaren verkar samma som svaren som faktiskt oroar dig. Du kan till exempel försöka göra mental aritmetik när en kontrollfråga ställs. Räkna bakåt med 7s i huvudet så snabbt som möjligt eller göra lite snabb lång uppdelning. Detta kommer att bidra till att förändra ditt blodtryck och hjärtfrekvens till en nivå som liknar det som uppstår under faktiska stressiga situationer - som att svara på en avslöjande fråga. Alternativt kan du mentalt visa ett skrämmande scenario, som till exempel drunknar, eftersom det vanligtvis också kommer att öka din hjärtfrekvens och andas.
  • Bild med titeln 33804 16
    8. Hantera posttestintervju.När du är kopplad från maskinen kan polyografen lämna dig i rummet ett tag och komma tillbaka.Pålografen kan då hävda att "veta" att du ljuger om någonting.Detta är ett knep.Förbli lugn och ordentligt men upprepa din förnekelse. Ändra inte eller förstärka dina svar och minska utökat eftertjänt intervjuer om möjligt.
  • Metod 2 av 4:
    Vara på din vakt
    1. Bild med titeln 33804 5
    1. Kom ihåg att polyografen inte är din vän.Polyfoten kan försöka övertyga dig om att han eller hon är på din sida och hjälper dig om du bara är sanningsenlig.Detta är bedrägeri - köp inte det.
  • Bild med titeln Cheat A PolyGraph Test (Lie Detector) Steg 7
    2. Akta dig för pretest tricks.Polygrafer försöker ofta att införa rädsla i ämnet eller övertyga föremålet för polygverkeriets noggrannhet.Teorin är att ju mer du är rädd för att du kan bli fångad, desto större är dina fysiologiska reaktioner att vara.Tro inte hype. Polyografen kan också försöka framkalla reaktioner från dig baserat på rädsla.Till exempel kan han eller hon säga att du måste tvätta händerna så att maskinen kan noggrant läsa din svettutgång.En dold kamera i badrummet kan sedan fånga motivet att gå in i badrummet enligt anvisningarna, men inte tvätta sina händer.
  • Metod 3 av 4:
    Lär dig hur du känner igen frågetyper
    1. Bild med titeln Cheat A PolyGraph Test (Lie Detector) Steg 8
    1. Identifiera vilka typer av frågor du ställs.Det finns tre grundläggande typer av frågor som du kommer att bli ombedd: relevant, irrelevant och kontroll.Irrelevanta frågor är de som är uppenbara, till exempel "Vad heter du?"Eller" är lamporna på i det här rummet?"Relevanta frågor är de viktiga, som" läckte du att memo till media "," Har du någonsin stulit pengar från en arbetsgivare?"Eller" Har du någonsin sålt droger?"Kontrollfrågor är de mot vilka dina reaktioner på relevanta frågor kommer att jämföras. Det är vanligtvis frågor som (nästan) alla kan svara "ja", men som alla är obekväma ärligt svarande. Exempel kan inkludera, "Har du någonsin ljugit för att komma ur problem?"Eller" Har du någonsin tagit något av värde från en arbetsgivare?"
  • Bild med titeln 33804 8
    2. Dölja din kunskap om polygrafi. Polyografen kan fråga dig, före provet om du har gjort någon forskning om polygraphtest eller vad du vet om dem.Avslöjar inte att du har gjort omfattande forskning. Agera som om du inte vet mycket om polygrafiska undersökningar, men att du tror att polygrafer är en vetenskap och polygrafer som är tillförlitlig (eller åtminstone inte uppvisar några tvivel om deras tillförlitlighet).Polyfoten kan försöka lura dig genom att nämna vissa tekniska termer och akronymer som "Ditt test kom tillbaka NDI."Medan du kommer att veta att" NDI "betyder" ingen bedrägeri, "du måste agera som om du inte har någon aning om vad det betyder.För mycket kunskap om processen kan göra att polyografen tror att du har något att dölja, även om du inte gör det.
  • Metod 4 av 4:
    Förbered sig i förväg
    1. Bild med titeln Cheat A PolyGraph Test (Lie Detector) Steg 1
    1. Lär dig om polygrafer. Om din karriär eller rättsfall beror på det, skulle du inte göra så mycket forskning som möjligt? Läs om vad de är och hur processen i allmänhet fungerar. Det viktigaste att veta är att polygrafi inte är en exakt vetenskap. Det är faktiskt inte en vetenskap alls. Det skapades av förhörare, inte forskare, och producerar ofta felaktiga resultat.
  • Bild med titeln 33804 2
    2. Ta reda på vad testaren letar efter.En polygramundersökning administreras för att få reda på specifik information, till exempel om du är en spion eller om du har använt droger. Om ditt test uppmanas av en viss händelse, vet du förmodligen vad examinator söker efter. För förseglingstest och liknande, forskar företaget eller byråns policy för att avgöra vad du kan och inte kan erkänna.
  • Bild med titeln 33804 3
    3. Öva motåtgärder i förväg. Att öva dessa i förväg kan öka sannolikheten för att du kommer att "passera" PolyGraph Examination, men bara om du gör dem rätt.När du har läst om åtgärderna, var noga med att träna dem väl före testet så att du är grundligt förberedd.
  • Bild med titeln Cheat A PolyGraph Test (Lie Detector) Steg 4
    4. Närma dig hela din "polygraph dag" som ett test.Behandla polygramsundersökningen som en extremt jobbintervju.Klä konservativt och lämpligt och försök att göra ett bra intryck före testet. Var noga med att anlända i tid och, om det inte är de noggranna omständigheterna, omdirigera eller försöka skjuta upp provet.
  • Var medveten om att varje rörelse är mycket sannolikt observerad från det ögonblick du anländer till testplatsen.Det kan finnas dolda kameror i väntrummet och toaletterna, och det är nästan säkert en kamera eller tvåvägsspegel i polygrabummet. Din polygramsundersökning börjar länge innan du är ansluten till maskinen och slutar bara när du har lämnat testplatsen.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du är skyldig att ta en polygraph som en del av ditt villkor för probation eller parole, kan en misslyckad polygraph eller din polyografs anklagelse som du använde av motåtgärder, användas vid återkallande.
  • Det finns flera subtila variationer på polygrafiska testet.Var noga med att undersöka dessa ordentligt innan ditt test för att vara beredd på allt de kan kasta på dig.
  • Tänk på något som lugnar dig, eller något du vet att du aldrig gjorde under en anklagande fråga.Se det i ditt sinne samtidigt som man svarar på frågan.
  • Det enklaste sättet att undvika att misslyckas med en polygraph är att vägra en.För förhandsanställningar, kommer detta nästan säkert att försäkra dig om att du inte blir anställd. Det är dock fortfarande ett lönsamt alternativ, speciellt om du står emot användningen av polygrafer i allmänhet.
  • Medan vägran kan hindra dig från att bli anställd, kommer det förmodligen inte att få dig avfyrade.I U.S., Den privata sektorns arbetsgivare får inte säga upp anställning eller ta andra sådana negativa åtgärder som endast är baserade på en avslag på polygraf. Men detta skydd täcker vanligtvis inte statliga anställda.Om din polygraph är en del av en brottsutredning har du rätt (åtminstone i U.S.) att vägra.Vägran att överlämna till en polygraph är i allmänhet inte tillåtet i brottmålsdomstolen, och PolyGraphs resultat är sällan tillåtliga.I vissa stater kan polygraphs resultat tillåtas i civil- och administrativa förfaranden.
  • Varningar

    Utför endast ett hjärtfrekvens / blodtryck som förändrar motåtgärden i taget eller det kan bli för uppenbart.
  • Var medveten om att du kanske inte kan slå Lie-detektorn även med hjälp av dessa metoder.
  • Om du är anklagad för bedrägeri eller med motåtgärder kommer du sannolikt att elimineras från jobbpoolen. Om du är på parole / probation och är mandat att ta en polygraph, kan en polyografs anklagelse som du använde motåtgärder, landa tillbaka i fängelse.
  • Att bita tungan är mycket effektiv, men kan detekteras om du flyttar munnen. Vissa polygrafer gör undersökningar på en speciell uppsättning hörlurar som är utformade för att mäta käftrörelser.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande