Hur man kontaktar bloggare

Så du snubblat över en intressant sida på Blogger, Tumblr eller WordPress. Deras ord fascinerade dig-du gillade verkligen vad de hade att säga: kanske var de roliga och underhållande, eller det verkar som om du har något gemensamt. Men nu vill du komma i kontakt, men är inte säker på hur. Sök inte mer. Den här artikeln kommer att berätta hur du kontaktar en bloggare efter eget val.

Steg

  1. Bild med titeln Kontakt Bloggers Steg 1
1. Lämna en kommentar. Det är en ganska enkel sak att göra, eftersom du inte ens behöver någon form av konto för att göra det. Du har möjlighet att ansöka som anonym, eller med en mängd olika konton som du redan kan ha. Det tar alla två sekunder att göra, det är bekvämt och en bra utgångspunkt.
  • Bild med titeln Kontakt Bloggers Steg 2
    2. Titta på sidan.De flesta bloggar visar en serie sidor längst upp på hemsidan.Ofta kan du hitta en som kommer att säga "Kontakta mig" eller något liknande, eller kanske till och med en "Handla om" sida.
  • Bild med titeln Kontakt bloggare Steg 3
    3. Öppna kontakten i kontakten. De flesta bloggare har ett konto på Twitter vilket är ett bra sätt att komma i kontakt, särskilt för att börja med.
  • Bild med titeln Kontakt Bloggare Steg 4
    4. Om det är en tumblr-blogg, är det ganska rakt framåt - bara skicka dem en inkorg! Allt du behöver göra är att ange sin webbadress med / fråga i slutet - enkelt!
  • Bild med titeln Kontakt Bloggare Steg 5
    5. Om det inte finns en uppenbar kontaktsida är det lite trickigare. Du kan försöka skriva in sin bloggs titel i Twitter om de inte länkar till det - eller om du har namn, kan du också försöka söka det på Twitter eller Facebook. Varnas dock att detta inte nödvändigtvis fungerar.
  • Bild med titeln Kontakt Bloggare Steg 6
    6. Vissa bloggar är färdiga med en profilsidor-Blogger-sidor gör. Du kan försöka gå på sin profil och checka efter en e-postadress, eller ett konto på en annan webbplats. Du kan enkelt hitta den på sin hemsida, vanligtvis i en sidofält, och alla uppgifter som de har gjort tillgängliga för allmänheten är lätt att hitta.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Håll det casual- Förvänta dig inte att den här personen ska bli automatiskt bli din bästa vän bara för att du läser sin blogg. Det är bra och bra att tänka det, men det är inte så mycket annorlunda att träffa någon ute på gatan.
  • Twitter och e-post är de bästa sätten att komma i kontakt med en bloggare.
  • Dessa steg kan också fungera på samma sätt för YouTubers och andra VLOGGERS. Webbplatser som YouTube ger användare med inkorgar och kommentarer som är användarvänliga och lätta att använda.
  • Att lämna ett anonymt meddelande / kommentar är mindre benägna att besvaras. Det skulle trots allt inte känna dig bättre att prata med någon du inte visste om du åtminstone kunde se en bild och / eller ett namn?
  • Var artig - om du inte har något trevligt att säga, säg ingenting alls! Det betyder ingen hotande, ingen kritik (det är inte konstruktivt) och ingen elakhet! Swearing bör bäst undvikas.
  • Det mest praktiska och säkra sättet att chatta med en bloggare är att bara lämna en kommentar på sina blogginlägg.
  • Försök att hålla kontakten i de inledande stadierna av konversation som är relevant för deras blogg - självklart om de har bestämt sig för att skapa en blogg om ett visst ämne, det är något de tycker om att prata om. Till exempel, om det är en musikblogg, prata om ett band du gillar eller att du tror att de är intresserade av att lyssna på.
  • Varningar

    Var försiktig. Kom ihåg att du sannolikt inte känner till bloggen personligen och, om så är fallet, ska du inte ge dem din personliga information.
  • Respektera också deras integritet. De är också människor och har sina egna personliga liv. Om de inte har sin kontaktuppgifter någonstans lättillgänglig, bör du respektera sitt beslut och inte gå överbord på att försöka få sin information, eftersom det är troligt att de av någon anledning inte är intresserade av att kontakta eller ge ut sina personuppgifter I så fall är det bättre att bara hålla sig till att prata med människor du vet väl.
  • Gå inte till det yttersta för att bara få ett svar. Om du lämnar några kommentarer och en tweet för dem utan svar är det bäst att bara lämna det ensam. Om du plötsligt bombarderar dem med e-post och tweets och vänförfrågningar på Facebook, kommer de sannolikt att bli freaked ute och självklart är det mycket osannolikt att svara på dig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande