Hur man slår en breathalyzer

Om en poliser drar dig över på misstankar om att köra under påverkan av alkohol (DUI), är din bästa chans att undvika rättsliga avgifter att visa att du är i kontroll. Resultaten av ett andetagstest för vägkanten är inte användbara i domstol, så det tar inte det här testet att inkriminera dig. Resultaten av "Sann" Breathalyzer på polisstationen Bär juridisk vikt. Om den maskinen visar din blodalkoholnivå var över den lagliga gränsen, kan du fortfarande argumentera i domstolen att testet var felaktigt eller felaktigt administrerat.

Steg

Del 1 av 3:
Undvika breathalyzer-testet under ett polisstopp
  1. Bild med titeln slå en Breathalyzer Steg 1
1. Undvik riskabla platser och tider. Polisens officerare tittar på berusade förare på huvudvägarna nära barer, konserthus, sportstadioner och andra vuxna nöjesställen. Detta är särskilt sant på sen kväll och tidigt på morgonen, när människor kör hem från en natt ute. Risken för en DUI-övertygelse är högre i dessa situationer, även om du är inom den rättsliga blodalkoholgränsen.
  • Bild med titeln slå en Breathalyzer Steg 12
    2. Samarbeta när de dras över. Om en officer drar dig över, visa att du är i kontroll och medveten om situationen. Stäng av bilen, sätt på det inre ljuset om det är mörkt ut och lägg händerna på ratten.
  • Bild med titeln slå en Breathalyzer Steg 3
    3. Vara artig men ger inte upp information. En tjänsteman vid ett trafikstopp ställer frågor om att avgöra om det finns anledning att arrestera dig. Svara artigt, men utan att erbjuda någon inkriminerande information. Om tjänstemannen frågar dig hur mycket du drack, säger "Jag kan inte minnas det exakta beloppet." eller "Jag skulle hellre inte säga." Om du ljuger om beloppet och breathalyzer visar dig fel, blir det svårt att slå avgiften.
  • Bild med titeln slå en Breathalyzer Steg 4
    4. Be om att prata med en advokat. Ett litet antal stater som New York och Maryland tillåter dig att ringa en advokat innan du tar provet. Om du tar för lång tid att göra det kan officeren tvinga dig att fatta ett beslut: ta testet eller vägra. Din advokat kan rekommendera dig baserat på detaljerna i din situation.
  • Var försiktig - Om ditt tillstånd inte tillåter detta kan tjänstemannen försöka tolka din begäran som vägran att ta provet. Om du inte känner till den relevanta lagen, är det det säkraste alternativet.
  • Om du dricker inom den sista timmen, skulle förseningen inte hjälpa dig - din BAC (blodalkoholinnehåll) kunde fortfarande stiga upp. Om du dricker tungt eller utan mat, kunde Bac stiga i två timmar efter din sista drink.
  • Bild med titeln slå en Breathalyzer Steg 13
    5. Nedgång för att ta fältet sokiety test. Om en officer ber dig att gå ut ur din bil måste du följa. Men i de flesta stater behöver du inte skicka in till fältet sobriety test, som att stå på ett ben eller följa en penna med dina ögon. Fråga tjänstemannen om fältsobjektivtest är frivilliga och, om deras svar är "ja", respektfullt nedgång att delta.
  • Tre tester bestämmer korrekt nykterhetsnivå 90% av tiden: Efter ett objekt med ögonen - gå i en rak linje, sedan vända och gå tillbaka - och stå på ett ben i trettio sekunder. Alla andra test kan vara mer subjektiva och riskabla att ta även om du är nykter.
  • Bild med titeln slå en Breathalyzer Steg 6
    6. Gör ett välgrundat val om att ta andningsprovet. Alla du.S. staten har "underförstått medgivande" lagar, som gör BAC-testning obligatorisk för alla med körkort. Vägran att använda breathalyzer kan leda till hårdare påföljder än ett första gången DUI-brott. Om det finns några andra tecken på förgiftning, kan du debiteras med DUI ändå utöver dessa påföljder. Det finns några situationer där vägran är värt att överväga, men sällan korrekta:
  • Du kan vägra vägtestet (preliminärt andningstest eller "Pet") med mindre allvarliga konsekvenser, men det finns inte mycket poäng. Resultatet kan inte användas i domstol, och vägran hindrar inte att tjänstemannen tar dig till stationen.
  • Om tjänstemannen inte har några rimliga skäl att tro att du är full, kan du vägra, då utmana den härskande i domstolen att vända ditt straff. Oddsen är inte till din fördel med det här alternativet.
  • Om du är extremt full, kan du debiteras under din stat "förvärrad DUI" lag för en mycket hög bac (cutoffet är mellan 0.15 och 0.18 i de flesta stater). De allvarliga rättsliga konsekvenserna för att vägra testet kan fortfarande vara mildare än en förvärrad DUI-övertygelse.
  • Del 2 av 3:
    Förbättra dina chanser att passera
    1. Bild med titeln slå ett Breathalyzer Steg 7
    1. Hyperventilat. Andas snabbt och kraftigt innan exhaling kan minska resultaten med 11%, vilket kan rädda dig om du är precis över den lagliga gränsen. Detta fungerar förmodligen genom att höja lufttemperaturen i munnen, vilket påverkar hur mycket alkohol det plockar upp.
  • Bild med titeln slå en Breathalyzer Steg 8
    2. Tappa av tidigt. När du blåser in i enheten, tappa bort andan tidigt. Vissa åsidosättningsvågstestare utlöser för att ta provet när flödet minskar, på teorin om att detta kommer från den djupaste delen av dina lungor. Genom att sluta andan tidigt kan du sänka resultaten.
  • Detta fungerar bäst om du har en stor lungkapacitet, eftersom det är en minsta volym av luft som krävs. För de flesta test måste du utvisa ungefär 30% av din maximala andning (för män) eller 40% (för kvinnor).
  • Bild med titeln slå ett Breathalyzer Steg 9
    3. Gör ditt bästa för att utlösa maskinen. Om breathalyzer inte får en läsning från ditt första par försök, sluta försöka lura det. Officeren kan överväga detta ett vägran att följa, vilket kan leda till en DUI-övertygelse med ytterligare konsekvenser.
  • Del 3 av 3:
    Bekämpa breathalyzer resulterar i domstol
    1. Bild med titeln slå en Breathalyzer Steg 10
    1. Hyr en advokat. Även om du arresterades för att misslyckas med Breathalyzer-testet får du chansen att försvara dig själv från avgifterna. Så snart du släpps från fängelse, vanligtvis inom 24 timmar, hitta en brottslig försvarsadvokat. Många samhällen har advokater vars praxis fokuserar enbart på DUI-avgifter.
    • Om dina vänner och familj inte kan rekommendera några goda advokater, kontakta din statliga Bar Association`s advokat hänvisningstjänst. Efter att ha besvarat några frågor, kommer tjänsten att rikta dig till olika advokater i ditt område.
  • Bild med titeln slå en Breathalyzer Steg 11
    2. Utkast till en rörelse för att undertrycka bevis. Prata med din advokat om möjligheten att undertrycka Breathalyzer Resultat från domstolen, ta bort dem som bevis. För att göra detta måste du övertyga domaren att polisen samlade bevisen felaktigt. Om du inte har en advokat, utkast till Pretrial Motion själv med exempel från ett advokatbibliotek eller advokatbyrå. Dessa rörelser börjar vanligtvis i följande format:
  • En bildtext som noterar domstolen, berörda parter, fallnummer och döm. Fråga domstolen i rätt format.
  • Titel, som "För att undertrycka."
  • En paragraf som identifierar dig själv, din förfrågan och lagen som tillåter det. Till exempel, "Jag, Jane Smith, svaranden i det här fallet, frågar det, enligt [citatlag], undertrycker du resultaten av Breathalyzer-testet i det här fallet. Denna rörelse är baserad på följande faktiska faktorer och som skäl till stöd därav."
  • Bild med titeln P3S3 1
    3. Fäst en affidavit som lägger ut den faktiska grunden för din rörelse. Din rörelse måste innehålla en affidavit (ett sworn uttalande) som lägger fram alla fakta du använder för att stödja din rörelse. Du kommer personligen att underteckna denna affidavit eftersom du är den med personlig kunskap om fakta.
  • Ange fakta i individuellt numrerade meningar.
  • Inkludera endast rättsligt relevant information. Till exempel, ange om du informerades om underförstådd samtycke, hur länge officeren observerade dig innan du administrerade breathalyzer, och om tjänstemannen följde lämpliga breathalyzer-procedurer.
  • Din advokat kan begära underhålls- och kalibreringsrekord för enheten. Om enheten inte har underhållits ordentligt, notera detta faktum.
  • Bild med titeln P3S4 1
    4. Utkast till ett lagområdum. Detta dokument kommer att lägga ut dina juridiska argument för varför Breathalyzer-testet ska undertryckas. I de flesta breathalyzer testundertryckningsmotioner måste du ange att ett Breathalyzer-test är en sökning under det fjärde ändringsförslaget, att sökningen i denna instans utfördes olagligt (E.g., Officeren följde inte de nödvändiga procedurerna innan du administrerade andningsprovet), och det bör enligt uteslutande regel bevisas olagligt uteslutas.
  • Det är här din advokat verkligen hjälper ditt fall. Detta lagområdsomsättning kommer att innehålla rättsliga argument och citat till domstolsfall och stadgar.
  • Bild med titeln slå ett Breathalyzer Steg 14
    5. Tjäna åtalet. Innan du skickar din rörelse med domstolen, skicka en kopia av rörelsen och alla bilagor till åklagarmyndighetens. Det är vanligtvis inte nödvändigt att tjäna dessa papper personligen.
  • Bild med titeln slå en Breathalyzer Steg 15
    6. File ditt ursprungliga rörelsepapper. När åtalet har serverats, lämna din rörelse med domstolens kontorist. I de flesta fall betyder det bara att du handlar pappersarbetet till clerk.
  • File Motion för att undertrycka innan försöksdatumet har ställts in om du kan. Vissa stater tillåter dig att lämna in en rörelse inom ett visst antal dagar efter att rättegångsdatumet har ställts in (E.g. 21 dagar i Massachusetts).
  • Bild med titeln slå ett Breathalyzer Steg 16
    7. Planera en hörsel. Samtidigt skickar du din rörelse, be clerk att ha en utfrågning planerad. En hörsel ger dig och din advokat en möjlighet att argumentera för ditt fall för undertryckande i levande domstol framför en domare. Vissa domstolar kommer att planera en utfrågning för dig, andra domstolar kommer att höra rörelsen vid nästa planerade domstolsdatum, och andra kommer att be dig att hitta ett datum som fungerar för alla parter.
  • Bild med titeln slå en Breathalyzer Steg 17
    8. Läs eventuell responsiv rörelse från åtalet. Före din förhandling kommer åtalet att få möjlighet att lämna in sin egen responsiva rörelse och memorandum av lag som omger dina resultat. Om åtalet beslutar att lämna ett svar, serveras du med en kopia före hörapparaten. Läs detta dokument noggrant, eftersom det kommer att ge insikt om hur åtalet planerar att attackera din rörelse.
  • Bild med titeln slå en Breathalyzer Steg 18
    9. Förhör. Anländer tidigt och låt din advokat prata. När båda sidor har gjort sitt argument och motargument, kommer domaren att bestämma om eller förneka din rörelse. Om din rörelse beviljas, kommer domstolen att undertrycka Breathalyzer-testresultatet och åtalet kommer inte att kunna använda detta bevis mot dig.
  • Om din rörelse nekas, kan din advokat fortfarande försöka diskreditera Breathalyzer-resultaten under själva rättegången.
  • Tips

    Polisen kan testa dig för alkohol, även om de drog dig över för en orelaterad händelse. Håll ditt fordon i gott skick för att förhindra mindre överträdelser som kan leda till en DUI-avgift.
  • Vissa människor har teoretiserat att ta aktivt kol piller medan dricker hjälper till att absorbera alkohol. Det verkar inte hjälpa (baserat på en studie), men det skulle inte skadas i måttlighet. Det här "fuska" Testet - Om det fungerar, når en del av alkoholen aldrig ditt blod i första hand.
  • Vissa breathalyzer-modeller fungerar inte ordentligt kring vissa enheter som radiomottagare. Det finns dock inget praktiskt sätt att lura dem på ett sätt som sänker ditt BAC-resultat och detekteras inte av breathalyzer tekniker.
  • I de senaste domstolsfallen har de tilltalade försökt begära källkoden för breathalyzers, så de kan analysera om testet var korrekt. Hittills har nästan varje domstol nekat denna begäran.
  • Varningar

    Om du vägrar att ta ett vägtest, vägrar du att ta andra fältsjukdomstest, eller misslyckas med något fältsjukdomstest, kommer du att arresteras på misstanke om DUI.
  • Tro inte på de många myterna om hur man lurar andetagare. Gömmer lukten av alkohol med lök eller andningsmynt har ingen effekt. Inte heller äter absorberande material, eller inandning istället för exhaling vid breathalyzer.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande