Hur man fuskar på ett test med hjälp av skolmaterial

Som det gamla ordspråket går, vinner cheaters aldrig. Detta är särskilt sant när det gäller skolan genom att fuska på ett svårt test, du är i slutändan att fuska dig själv ur möjligheten att lära sig. Akademisk oärlighet kan också landa dig i allvarligt varmt vatten med din skola, vilket resulterar i misslyckande, upphävande eller till och med utvisning. I de tiderna när det finns en stor klass som hänger i balans och du känner att du inte har något annat val än att fuska, men det kan du också göra det rätt. Om du är smidigt, kan du minska din sannolikhet att bli fångad med ett spjälsäng genom att camouflaging dina anteckningar med vanliga skolmaterial, som mappar, kalkylatorer och olika pappersartiklar.

Steg

Metod 1 av 3:
Dra av en papperskapacera
  1. Bild med titeln Cheat på ett test med hjälp av skolmaterial Steg 1
1. Tape ett litet fuskblad till insidan av din tröja. Medan du klär på dagen för din examen, plocka ut en överdimensionerad skjorta med låg, lös halsringning. Jot ner dina anteckningar på ett noteringskort eller ett halvplåt av bärbara papper, använd sedan ett par band av tejp för att hålla den på plats på insidan av tröjan. Du borde kunna se det enkelt när du lutar över.
  • För att denna taktik ska fungera effektivt, behöver din handstil vara tillräckligt stor för att klara sig på en blick.
  • Bild med titeln fuska på ett test med hjälp av skolmaterial Steg 2
    2. Dölj större spjälsängar under ett par shorts. Spela in så mycket information som möjligt på en bit papper. Tappa sedan papperet till din övre lår och dra på ett par långa shorts. När du kommer till en fråga vet du inte svaret på, skjut upp benet på din shorts upp subtilt för att stjäla en titt på dina anteckningar.
  • Om du föredrar att bära en kjol eller klänning kan du också komma undan med den här med hjälp av pantyhose för att hålla papperet pressat uppåt mot ditt ben och täcker det med plaggetens kant.
  • Att dölja dina anteckningar i din klädsel är en av säkraste metoder för att fuska att det finns, eftersom det är osannolikt att din lärare kommer att be dig att ta bort något du har på dig.
  • Bild med titeln Cheat på ett test med hjälp av skolmaterial Steg 3
    3. Gör en penna gnidning av dina anteckningar på SLY. Strax före ditt test, kopiera några användbara tips på ett nytt papper, med ett andra ark som ligger direkt under. Kasta det övre arket i papperskorgen och smyga det tydligen tomma bottenplattan i din tentamen med dig. Gnugga kanten på en penna över intryck i papperet kommer att avslöja vad som har blivit etsat i det.
  • När du transkriberar dina anteckningar är det viktigt att bära ner tillräckligt hårt med din penna eller penna för att lämna djupa spår i ytan av bottenplåten.
  • Snarare än att skribba feverishly, låtsas att du bara klistrar på det tomma arket för att undvika att locka onödigt uppmärksamhet.
  • Bild med titeln Cheat på ett test med hjälp av skolmaterial Steg 4
    4. Ändra dina svar snabbt efter ditt test har returnerats till dig. Denna ruse är lite av en gamble, men det kräver inget annat än din egen graderade examen för att dra av sig framgångsrikt. Så snart du får ditt test tillbaka, lägg till eller ändra några av dina felaktiga svar och berätta för din lärare att du tror att de gjorde ett misstag. Med någon tur, kommer de att ta ett andra utseende och ge dig fördelen med tvivel.
  • Se till att du reviderar ditt test med samma typ av penna eller penna som du ursprungligen använde för att leverera dina svar. Annars kommer det att vara uppenbart vad du försöker göra.
  • Eftersom den här metoden kräver att du väntar tills ditt test redan har skett, kan det vara bäst reserverat som en sista dike-ansträngning för att förbättra en felaktig klass.
  • Dricks: Den gamla Revise-and-Reture Con fungerar bäst på matematik och vetenskapliga tentor, där ett korrekt svar kan plausigt gå obemärkt i en jumble av siffror och ekvationer.

    Metod 2 av 3:
    Dölja anteckningar i vanliga klassrumstillbehör
    1. Bild med titeln Cheat på ett test med hjälp av skolmaterial Steg 5
    1. Släpp ett noteringskort under locket på din räknare. För matte tester där räknare är tillåtna är ett enkelt knep att piska upp ett fuskblad och stash det inuti enhetens avtagbara lock. Allt du behöver göra är att sätta locket på kalkylatorens baksida, skjut upp tillräckligt för att se vad du har skrivit, skjut det tillbaka när din lärare är i närheten.
    • Om du försöker manövrera ett anteckningskort in och ut ur sikten verkar för riskabelt, kan du också skriva direkt på räknaren i penna. Eftersom pennmarkeringar och miniräknare är båda mörka, kommer dina anteckningar bara att vara synliga från en viss vinkel.
    • Glöm inte att du kan programmera formler och ekvationer direkt i de flesta grafiska kalkylatorer. Detta är en så uppenbar fördel att det knappast kan betraktas som fusk.
  • Bild med titeln Cheat på ett test med hjälp av skolmaterial Steg 6
    2. Smuggle ett fuskblad i ditt test i en mekanisk penna. Skriv ner vilken information du behöver för att överleva din tentamen på ett papper. Rulla papperet i ett tunt rör och trot det i kammaren i en mekanisk penna, helst en som inte ser genom. När det är dags att hämta dina anteckningar, fungerar bara som om du byter ut ledningen i penna.
  • Alternativt kan du formatera dina anteckningar i längdriktningen på en lång, tunn pappersremsa, placera den inuti en transparent penna och titta på pennens kropp på fuskarket när du blir stumped.
  • Bild med titeln Cheat på ett test med hjälp av skolmaterial Steg 7
    3. Skriv ut formler och enkla bitar av information på en stor suddgummi. De flesta radarna kommer inte att vara tillräckligt stora för att hålla mycket text (om inte din handstil är liten), men de är den perfekta storleken för att leta ner nyckeltal som du är benägen att glömma. Du kan enkelt passa några formler, datum, namn eller shorthand meningar i ansiktet av en vanlig gummistass.
  • Vänd din suddgummi medan din lärare gör sina rundor och försök att inte vara för uppenbar om vad du stirrar på.
  • Dricks: Om du är i fara för att upptäckas, gnugga suddgummi mot toppen av ditt skrivbord i några sekunder för att bokstavligen radera några bevis på felaktighet.

  • Bild med titeln Cheat på ett test med hjälp av skolmaterial Steg 8
    4. Skapa ett offline Cheat-ark i en Word-processorfil. Datorer är en vanlig syn i klassrummen idag, men många skolor tillåter inte internetanvändning under testperioder. Trots detta hinder kan du fortfarande dra nytta av tekniken till hands genom att utarbeta ett detaljerat fuskark i en ordbehandlingsfil och dra upp det regelbundet medan du skriver upp den uppsatsen du inte studerade för.
  • Förutsatt att du har tillgång till internet och LAX-lärarövervakning är fusk så enkelt som att starta en privat Facebook-grupp med en handfull pålitliga klasskamrater och dela dina svar med varandra.
  • Vissa skolor använder speciella webbläsarinställningar för att hålla eleverna att navigera bort från den aktuella skärmen när de har laddat en online-tentamen. Om så är fallet är du otur.
  • Metod 3 av 3:
    Smygande svar med andra medel
    1. Bild med titeln Cheat på ett test med hjälp av skolmaterial Steg 9
    1. Vänd ett gummiband i ett hemligt fuskblad. Loop ett tjockt gummiband runt en bok och skriv på det medan det är utsträckt. Ditt skrivande ser bara ut som en slumpmässig design när den återvänder till sin ursprungliga storlek. Vänta tills ingen tittar och ger sedan gummibandet en bogserbåt och titta på dina anteckningar.
    • Se till att du skriver dina bokstäver trevliga och små. På det sättet kommer ingen att kunna berätta vad de är tills du sträcker ut gummibandet.
  • Bild med titeln Cheat på ett test med hjälp av skolmaterial Steg 10
    2. Skriv ut dina anteckningar på en vattenflaskig etikett. Ta bort etiketten från en flaska vatten och skanna den på din dator. Öppna filen i en bildredigerare och byt ut all synlig text med spjälsängar. När du är klar, skriv ut den falska etiketten och fäst den på flaskan med en dab av lim.
  • Om du inte har en skanner eller skrivare till ditt förfogande kan du skriva på insidan av etiketten, sedan återställer den med en dab av lim.
  • För att få ut det mesta av det utrymme du har, försök att täcka så mycket av etiketten som möjligt, inklusive de områden där produktens slogan, serveringsinfo och ingredienslista brukar gå.
  • Dricks: Dina anteckningar kommer att ha minst chans att locka misstankar på etiketter som har mycket text.

  • Bild med titeln Cheat på ett test med hjälp av skolmaterial Steg 11
    3. Skriv ner svaren på testet i osynligt bläck. Skrapa antingen svaren direkt på skrivbordet (om du har ett tilldelat säte) eller lägg dem på ett "blankt" pappersark och håll det ut under testet. De lyser starkt när de är upplysta med UV-nyckelringsljus, men kommer att förbli osynliga för någon som passerar resten av tiden.
  • Du kan köpa osynlig bläck online eller på de flesta hantverksbutiker för runt $ 10 en flaska.
  • Ett annat alternativ är att handla för en uppsättning osynliga bläckpennor. Dessa kommer ofta med praktiska UV-mini-ficklampor inbyggda.
  • Bild med titeln Cheat på ett test med hjälp av skolmaterial Steg 12
    4. Graffiti Ett badrumsstall med testsvar. Någon gång före ditt test, gör en lista över några föremål som du inte förstår och märker dem på väggen av en av bås i badrummet. Om saker går söderut under tentamen, berätta för din lärare som du brådskande behöver använda toaletten och glida bort för att konsultera din hemliga skattkonsumtion.
  • Lämna dina svar på out-of-the-way-ställen där någon kommer att vara osannolikt att upptäcka och radera dem.
  • Det är också en bra idé att använda penna eller tvättbar markör för att undvika att komma i ännu mer problem om du råkar bli busted.
  • Tips

    Försök inte dela dina anteckningar med någon annan. Att göra det kommer bara att öka dina chanser att bli fångade.
  • Om du är orolig för att göra dåligt på en kommande tentamen, kan ett bättre alternativ vara att anställa en handledare eller prata med din lärare och se om du kan stanna efter klassen för en-till-one-instruktion.
  • Varningar

    Kom ihåg: Oavsett hur du skiva det, fusk är fel. Om du får hittat det, har du ingen än dig själv att skylla på.

    Saker du behöver

    Dra av en papperskapacera

    • Lös överdimensionerad skjorta
    • Lång shorts eller kjol
    • Notekort eller pappersark
    • Skriva redskap
    • Lårhög pantyhose (valfritt)

    Dölja anteckningar i vanliga klassrumstillbehör

    • Kalkylator
    • Mekanisk penna
    • Gummi suddgummi
    • Dator- och ordbehandlare
    • Notekort eller pappersark
    • Skriva redskap

    Smygande svar med andra medel

    • Tjock gummiband
    • bok
    • Plastvattenflaska
    • Skanner, skrivare och bildredigeringsprogram
    • Lim
    • Osynlig bläck med UV-ljus
    • Penna eller tvättbar markör
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande