Hur man slår ett fältbristtest

Det är bäst att aldrig köra efter att ha några alkoholhaltiga drycker. För många, men att ha en drink med middag, sätter inte dem nära den lagliga gränsen för förgiftning, 0.08 Blodalkoholhalt (Bac). Att dras över av någon anledning, från hastighet till ett brutet svansljus, kommer att lägga ansikte mot ansikte med en poliser. Nervositet över att bli "fångad" - även när du är under den lagliga gränsen och kör säkert - kan skapa ett problem där det kanske inte är en. Lägg till det här en mediedriven hysteri över polisens aggression och du kan hitta dig själv som visar tecknen på en berusad förare. Att veta vad som kommer att förväntas av dig i ett fältsobjektstest (FST) hjälper dig att styra dina nerver och undvika en DWI.

Steg

Del 1 av 2:
Förberedelser för att köra säkert
  1. Bild med titeln slå ett fältsobjektstest Steg 1
1. Se till att du är nykter nog att köra. Du borde aldrig köra om du känner dig berusad, även om du vet att du är under 0.08 blodalkoholinnehåll. Om du har suttit ett tag, gå ut ur din plats och flytta runt. Du känner ofta mer nykter medan du sitter ner. Du kan inse när du står att din dryck var lite starkare än du trodde.
  • Bild med titeln slå ett fältsobjektivitetstest Steg 2
    2. Beräkna din BAC. Även om du känner dig helt nykter, kan din BAC vara oense. I allmänhet tar det ungefär enstans mellan 3 och 5 drycker för att sätta de flesta tidigare den rättsliga gränsen på 0.08. Men på grund av en mängd olika variabler - som kemiska förändringar i din kropp, och hur väl hydratiserad och näring du är - kan du inte vara klart med jämn 1 dryck. Gör inte misstaget att lita på att ha den låga bac du förväntar dig och ta reda på det svåra sättet att du inte gör det. Hur mycket får du till 0.08?
  • Människor 120 pund och mindre kan i allmänhet ha 2 drycker innan de slår 0.08
  • Människor 120-160 pund kan i allmänhet ha 3 drycker
  • Människor 160-200 pund kan i allmänhet ha 4 drycker
  • Människor 200-240 pund kan i allmänhet ha 5 drycker
  • Bild med titeln Slå ett fältsobjektstest Steg 3
    3. Kontrollera dina speglar och ljus. Eftersom du inte vill ge polisen en anledning att dra dig över, se till att du ska gå över de säkerhetsförfaranden som du alltid ska utför. Slå på din bil och lyser och gå runt bilen för att se till att allt ser ut och låter rätt. Se till att dina speglar är i god vinkel för att du ska se ut ur. Om du behöver göra något, till exempel justera sätet, gör det nu så att du inte försöker göra det medan du kör.
  • Bild med titeln slå ett fältsobjektstest Steg 4
    4. Notera hastighetsgränsen. Detta är ett annat tips som du alltid ska göra. Gå inte mer än ett par miles per timme över eller under hastighetsgränsen. Se upp för hastighetsgränsändringar. De brukar ha en reflekterande neonremsa ovan på skylten, men inte alltid. Låt dig inte bli så distraherad genom att leta efter hastighetsgränsskyltar som du blir osäker!
  • Bild med titeln slå ett fältsobjektstest Steg 5
    5. Var uppmärksam när du kör. Låt dig inte zon ut medan du kör. Bilar är tunga, farliga maskiner. Håll musiken ned och öppna fönstret för att låta rushing luften hålla dig. Som alltid, håll din mobiltelefon i väskan eller baksätet under din körs varaktighet.
  • Bild med titeln slå ett fältsobjektivitetstest Steg 6
    6. Undvik att ändra körvanor. Att göra något ur det vanliga kommer att tänka på att köra och få dig att verka mer nervös. Till exempel skulle vissa rekommendera dig att tugga tuggummi för att täcka upp doften av alkohol. Polisen har hört detta råd - så det kan istället vara en indikator på dem att du täcker något. Dessutom, om du bara har haft 1 drink, kommer ditt andetag inte att återkalla detsamma som någon efter en halv flaska whisky. Erfarna poliser känner skillnaden.
  • Bild med titeln slå ett fältsobjektstest Steg 7
    7. Glöm "tricking" testet. Det finns många myter om hur du kan lura en breathalyzer. Pennies, batterier och lök kommer inte att förändra läsningen, så stör inte. De kommer också att indikera att du har något att dölja. Kör inte om du är till och med oroad över din bac och du har inget att oroa dig för.
  • Del 2 av 2:
    Hantering av standardfältet sokhetstest
    1. Bild med titeln Slå ett fältsobjektstest Steg 8
    1. Visa respekt. Poliserna är inte femarmade monster. De kommer att svara bra på någon som är respektfull och vänlig. Svara på sina frågor helt enkelt med så få ord som möjligt. Ta inte det för långt genom att försöka slå upp en avslappnad konversation med dem. Ju mer kooperativ och koncist du är, desto snabbare kan du komma tillbaka på väg.
  • Bild med titeln Slå ett fältsobjektivitetstest Steg 9
    2. Känna sig säker på din nykterhet. Försök inte förbereda sig för sfsts. De är baserade på din kropps naturliga svar på vissa stimuli. Dessutom, om du inte är full, har du inget att oroa dig för. Forskning har visat att poliser är korrekta för att bedöma berusning i sfsts 91% av tiden.
  • Bild med titeln slå ett fältsobjektivtest steg 10
    3. Vet vad du kan förvänta dig. Det är inget fel om allmänheten att veta vad som är lagligt ordinerat till polisen för att bedöma berusning. Det finns 3 standardtest som utförs av de flesta poliser, och du kan neka att ta dessa test. Konsekvenserna för minskning är emellertid obehagliga, beroende på staten. Officeren kan ta ditt körkort på plats, och du kan förlora det i flera månader. Om du är nykter, har du inget att oroa dig för.
  • Horisontell blick nystagmus (HGN) involverar polisen att bedöma dina ögon för tecken på berusning. När du är full, rycker dina ögon när du flyttar från sida till sida. Poliser är också ute efter att se om du har problem med att följa ett objekt som rör sig framför dig. De kan använda en penna som prop för detta, eller bara deras finger.
  • Walk-and-tur (Wat) är det välkända testet där föraren går 9 steg häl till tå, vänder, och kommer tillbaka på samma sätt. Se till att du följer alla anvisningar. Börja inte förrän. Förlora balans är en annan indikator på berusning. Att misslyckas i 2 av dessa områden indikerar förgiftning.
  • En-benstativ (OLS) liknar Wat. Det utförs utanför bilen och har en uppsättning kriterier som anger om en person är full. De letar efter att du följer sina riktningar. Att förlora balans eller göra någonting för att fånga din balans är tecken på förgiftning. Eftersom du är skyldig att räkna de 30 sekunderna högt, är verbala signaler också ett tecken. Som vad, misslyckas 2 av dessa indikerar förgiftning.
  • Bild med titeln Slå ett fältsobjektstest Steg 11
    4. Var redo för alternativa testmetoder. En polis kan välja en annan metod för att bestämma din rusningsnivå. Det här kan fråga dig att recitera alfabetet bakåt och räknar högt eller ett alternativt fingerfärdstest. De kommer också att bedöma din röst för tecken på förgiftning som slurring.
  • Bild med titeln Slå ett fältsobjektstest Steg 12
    5. Respektera breathalyzer. Även om de inte är idiotiska, är de det sista säga i ett fältsobjektivtest. Om du känner att läsningen är fel, leva för att slåss mot en annan dag. Kontakta en advokat för att överklaga DWI efter att prövningen är över. Tänk också på att du kan få en DWI trots en BAC under 0.08 Om du visar andra tecken på förgiftning.
  • Varningar

    Denna guide är endast avsedd för de som är väl under den rättsliga gränsen för BAC som blir speciellt nervös i stressiga situationer. Ingen som känner sig full eller har en BAC på 0.08 eller mer bör köra, och ingen bör försöka fuska sfsts.
  • Om du tror att du har fått en DWI orättvist, hitta en specialiserad advokat. Sfsts är inte helt dumt, och ett antal situationella eller personliga faktorer kan få dig att misslyckas med ett test.
  • Tala aldrig om en polis som de inte följer regelboken för sfsts. Det är inget fel med att veta lagarna som omger drunk körning i ditt tillstånd. Spara dock dina motstränger för domstolsrummet, om det kommer till det. Samarbetet är nyckeln när du interagerar med en polis.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande