Hur man agerar när polisen drar dig över (usa)

Du kan vara nervös om vad som kommer att hända när du dras över, men kom ihåg att officerare är de som har all rätt att vara nervös. De vet aldrig vad de kan förvänta sig. Generellt ju mer du gör för att hjälpa till att säkerställa officerens säkerhet, ju mer du garanterar din egen.

Steg

Metod 1 av 2:
Reagera på att dras över
  1. Bild med titeln ACT när polisen drar dig över (USA) Steg 1
1. Vet dina rättigheter. En polis kan dra dig över för eventuella trafikbrott, oavsett hur mindre. De kan även följa dig och vänta på att du ska begå en trafikbrott. Kämpa aldrig med polisen eller agera på ett hotande eller fientligt sätt. Om du gör det kan officeret reagera genom att arrestera dig eller återvända på något annat sätt.
  • En polis kan inte dra dig över utan sannolik orsak. Skäl som din ålder, ras eller den typ av bil du kör är inte sannolika orsak till ett trafikstopp. Om du tror att du har dras över för en olaglig anledning, registrera interaktionen mellan dig själv och polisen, om möjligt. Placera din mobiltelefon på din instrumentpanel och slå "Record."
  • Bild med titeln ACT när polisen drar dig över (USA) Steg 2
    2. Leta efter en bekväm plats att dra över. Sakta ner, sätt på din tur-signal och dra över till höger. Detta kommer att signalera till den officer som du tänker dra över. Försök hitta en nära parkeringsplats eller bred axel av vägen. Många officerare kommer att uppskatta övervägandet. Ta nycklarna ur tändningen och placera dem på bindestrecket.
  • Om det är mörkt och du är ensam har du rätt att köra till ett väl upplyst område, som en bensinstation, innan du stoppar. Om du planerar att köra tills du hittar ett säkert ställe, ring 911. Låt dem veta att du dras över av en polis och att du kör tills du hittar en väl upplyst plats att dra över. 911-operatören kommer att kommunicera denna information till polisen.
  • Bild med titeln ACT när polisen drar dig över (USA) Steg 3
    3
    Koppla av. Även om att bli upptagen av en polis är läskig, kommer du att vara okej även om du får en trafikbiljett. Ta ett djupt andetag och kom ihåg att poliser inte är onda eller läskiga. De är där för att skydda alla.
  • Bild med titeln ACT när polisen drar dig över (USA) Steg 4
    4. Rulla ner förarens sidofönster och några tonade fönster. Om det är mörkt, sätt på inre lampor. Gör alla dina rörelser långsamt. Officeren tittar noga på att du inte drar ett vapen eller gömmer något. Nå inte för något i ditt fordonets passagerarutrymme eller under din plats. När tjänstemannen närmar sig, lägg händerna på ratten där tjänstemannen kan se dem.
  • Bild med titeln ACT när polisen drar dig över (USA) Steg 5
    5. Tala inte först. När tjänstemannen kommer över till din bil, kommer han vanligtvis att be om din licens, registrering och försäkringsbevis. Han är inte skyldig att berätta varför han drog dig över innan du följde. När du flyttar händerna, berätta för den officer att du får din licens, registrering och bevis på försäkring. Få dem långsamt och medvetet. Om du är i ett mörkt område, kommer officeren att följa dina händer med sin ficklampa. Avsluta denna process före något annat, lägg sedan händerna tillbaka på hjulet. Medan tjänstemannen kontrollerar din licens och fordonsstatus via radio, håll dina händer på ratten.
  • Håll din licens, registrering och bevis på försäkring i ett kuvert (helst gul eller annan ljus färg), inte en påse. Kuvertet ska vara ganska litet. Du vill inte behålla din försäkring, registrering och bevis på försäkring i ett kuvert som är tillräckligt stort för att hålla en pistol. Om din licens, registrering och bevis på försäkring finns i din handskfack eller under din plats (inte rekommenderas), fråga tjänstemannen om du kan dra ditt gula kuvert ut ur handskfacket.
  • Om du misslyckas med att ge någon av dessa saker, kan tjänstemannen arrestera dig för att köra utan dem eller kan ge dig en biljett. Men om du har en bra ursäkt för att inte ha dessa saker, kan tjänstemannen låta dig visa en annan form av bild-ID. Då kommer han att använda den för att se dig. Det beror på tjänstemannen, så försök att inte köra utan dina dessa.
  • Du har ett 5: e ändringsrätt att vägra att svara på det mesta av officerens fråga (föraren av fordonet måste ge ID, men i de flesta stater har passagerare ingen skyldighet att identifiera eller prata med polisen). Det är upp till dig om du vill säga något. Även oskyldiga ljuddeklarationer kan användas som bevis mot dig.
  • Bild med titeln ACT när polisen drar dig över (USA) Steg 6
    6. Håll dina svar non-commital och kortfattad. Var artig hela tiden och hänvisa till tjänstemannen som "officer." Du kanske vill fråga tjänstemannen vad hans eller hennes namn är. Open-ended frågor kan ta dig i trubbel. Officeren kan försöka extrahera antaganden ur dig som kan användas mot dig i domstol. Han eller hon kommer att inkludera några svar du gör till honom i hans eller hennes polisrapport. Dessutom, eftersom personliga kameror blir mer standard med poliser, kommer din interaktion att spelas in. Här är några exempel på hur du ska svara på frågor:
  • Om du är ombedd, "Vet du varför jag slutade dig?" säga "Nej."
  • Om du är ombedd, "Vet du hur snabbt du gick?" säga "Ja." Svara "Nej" till den här frågan kommer att leda tjänstemannen att tro att du är okunnig om hastighetsgränsen eller hur snabbt du går. Men om du verkligen inte vet kan du säga "Jag tror att jag gick runt x hastighet."
  • Om tjänstemannen frågar, "Har du en bra anledning som skulle få dig att behöva skynda?" säga, "Nej." Om du säger "ja," då kommer du även om du inte påskyndade officeren att tro att du var, och du kommer nog att få en biljett.
  • Om han frågar "Har du druckit?" Och du har inte varit, säger "Nej" Om du stannade för att köra på ett oregelbundet sätt. Men berätta om du tar mediciner eller har en sjukdom som kan orsaka körproblem.
  • Om officerens fläckar eller till och med luktar en öppen behållare av alkohol, kan du bli ombedd att ta en breathalyzer och ett fältsjukdomstest. En polis kan inte tvinga dig att ta ett breathalyzer-test utan att först få en sökande motiv. Men, vägrar att ta provet är grund för omedelbar arrestering och licensupphängning. Om det händer kan du bli tvungen att ta Breathalyzer i fängelse om poliserna kan få en garanti, vilket lätt kan få om du begått en trafikbrott.
  • Bild med titeln ACT när polisen drar dig över (USA) Steg 7
    7. Följ alla beställningar från tjänstemannen. Vägrar att följa en officerens order kommer att identifiera dig som antingen resistent eller upprorisk. Detta ger tjänstemannen tron ​​att han kanske måste använda kraft för att få dig att lyda sina beställningar. Spara dig själv problemet och följ alla beställningar som ges till dig.
  • Om tjänstemannen ser olagliga föremål i vanlig vy kan han öppna dörren, nå in och ta dem.
  • I USA är rörliga fordon föremål för brottsbekämpning för att söka med sannolik orsak efter ett trafikstopp.Sannolik orsak kan innehålla observera passagerare i misstänkta aktiviteter, anmärkningar och saker som tjänstemannen kan lukta, se eller höra som säkerhetsbrott, öppna behållare, potentiella vapen, etc.
  • Om tjänstemannen frågar om han kan söka din bil, kan du säga nej. Om du vägrar att samtycka till en sökning, skapar det inte sannolikt orsak. Domstolarna har dock en tendens att skjuta upp till polisen på sannolik orsak. Även om officerens sannolika orsak till sökningen är felaktig, anses det ofta en juridisk sökning. Det är emellertid också möjligt att alla bevis som produceras av en olaglig sökning är inte tillåtet som bevis i en rättegång. Det beror allt på de exakta omständigheterna.
  • Engagera inte tjänstemannen i någon onödig konversation. Officeren vet varför han drog dig över, och allt du säger kan användas mot dig. Du har rätt att vara tyst och inte inkriminera dig själv. Tala inte om inte svara på en fråga från tjänstemannen. Namn inte heta droppe om du känner till en officer som han jobbar med. Chansen är att den officer som slutade dig förutsätter att du känner den andra officer på grund av en tidigare överträdelse eller arrestering.
  • Avsluta inte fordonet om inte beställt att göra det. Detta uppfattas nästan alltid som ett hot och det är säkrare för dig inuti bilen än ute, nära trafik.Om du blir ombedd att lämna bilen, säg, "Officer, Beställer du mig att lämna fordonet?" Fortsätt att bära ditt säkerhetsbälte. Även om du är stoppad, om du är på en upptagen gata eller motorväg kan någon fortfarande slå dig. Dessutom, om du har på dig säkerhetsbältet, kommer officeren ingen anledning att tro att du ska försöka springa iväg.Om du tar bort sitt säkerhetsbälte innan tjänstemannen ser att du hade på dig, kan du få en biljett för att inte ha på sig det, även om du hade på dig det, för att tjänstemannen inte såg dig på det.
  • Bild med titeln ACT när polisen drar dig över (USA) Steg 8
    8. Vet när en officer kan lagligt söka din bil. I USA är rörliga fordon föremål för brottsbekämpning för att söka med sannolik orsak efter ett trafikstopp. Om tjänstemannen ser olagliga föremål i vanlig syn, kan han eller hon söka den del av fordonet som föremålen är i och arrestera dig om det behövs. Om en officer ber dig om tillåtelse att söka ditt fordon, behöver du inte säga ja. Om du säger nej till en sökning, kom ihåg att officeren kan försöka skapa sannolik orsak till sökningen.
  • Sannolik anledning att söka din bil kan innehålla observera passagerare i misstänkta aktiviteter, kommentarer och saker som tjänstemannen kan lukta, se eller höra som säkerhetsbrott, öppna behållare och föremål som potentiellt kan tyckas vara vapen. Observera att vägran att ge tillstånd för en bilsökning kan inte anses vara sannolik orsak. Om inte tjänstemannen kan komma med något annat, kommer du att vara fri att gå efter att tjänstemannen skriver en biljett eller ger dig en varning.
  • Var medveten om att tjänstemannen inte behöver fråga dig tillåtelse att ha en K-9-enhet sniff utsidan av din bil (droger, människor, sprängämnen. etc).
  • Bild med titeln ACT när polisen drar dig över (USA) Steg 9
    9. Var artig, och argumentera inte om du får en biljett. Det finns gott om tid senare i trafikrätten om du väljer att bestrida det. Tack, tack officiell och förblir i kontroll över dina känslor. Om du tror att du drogs över för en olaglig anledning, eller att polisen gjorde något som var olagligt, ta inte upp det med officer medan du är stoppad. Istället, försök att få eller komma ihåg officerens namn för senare.
  • Om stoppet tar lång tid, är du fri att fråga tjänstemannen om du är fri att lämna.
  • Om du tror att tjänstemannen gjorde något olagligt, kan du kontakta en advokat. Se om du har ett fall eller en klagomål med länet eller staten där polisen är baserad. Till exempel, om du tror att tjänstemannen profilerade dig baserat på din tävling, kontakta en advokat och överväga att lämna in ett klagomål.
  • Metod 2 av 2:
    Reagerar om du arresteras
    1. Bild med titeln ACT när polisen drar dig över (USA) steg 10
    1. Vet när du kan arresteras. Polisen kan arrestera någon under ett trafikstopp när: polisen personligen såg personen att begå ett brott eller polisen har sannolik anledning att arrestera. När en polis har en "rimlig tro, baserat på fakta och omständigheter, att en person har begått eller är på väg att begå ett brott, kan tjänstemannen arrestera den personen."
    • Om du till exempel kör en bil felaktigt och bryta trafiklagar, kan polisen administrera ett breathalyzer-test. Om han bestämmer att du har druckit, kan officeraren arrestera dig. Eller om tjänstemannen ser droger i din bil när han drar dig över, kommer han att ha sannolik anledning att arrestera dig.
    • Bekräfta att du arresteras. Fråga dem om du är fri att gå. Om de säger nej, fråga dem vad du arresteras för. Därefter vill du sluta prata.
  • Bild med titeln ACT när polisen drar dig över (USA) Steg 11
    2. Vet vad polisen får göra under och efter en arrestering. Om du arresteras kan polisen göra följande saker helt enkelt för att de har arresterat dig:
  • Sök din kropp och kläder.
  • Sök dina tillhörigheter.
  • Sök ditt fordon om du var i den då de stannade.
  • Be dig att utföra ett test, till exempel ett fältsjukdomstest.
  • Fråga dig frågor. Observera att du inte behöver svara och du har rätt att vara tyst.
  • Om det händer med dig, håll dig lugn och samarbeta med polisen det bästa du kan.
  • Bild med titeln ACT när polisen drar dig över (USA) Steg 12
    3. Förstå dina rättigheter. Polisen är skyldig att läsa dig vad som är kända som dina "Miranda rättigheter" innan de ifrågasätter dig efter en arrestering. Detta informerar dig om din rätt att vara tyst när du ifrågasätts, om inte något du säger "kan och kommer att användas mot dig."Polisen kan inte hota dig eller tvinga dig på något annat sätt att prata med dem eller ge dem någon form av uttalande. Om det händer med dig, berätta omedelbart till din advokat.
  • Om polisen börjar fråga dig många frågor och du tror att du kommer att arresteras (du kommer förmodligen att ha en ganska bra idé), det är bäst att sluta prata. Om du ska arresteras - zip det. Allt du säger innan du har arresterats kan användas mot dig.
  • Om polisen förhör dig utan att ge dig Miranda-varningen, kan de uttalanden du gör inte användas som bevis mot dig på rättegång. Var medveten om att polisen kommer att fråga dig om och om igen om du vill prata med dem även efter att du har blivit Mirandized. Polisen får lura dig till att prata. De är inte skyldiga att vara ärliga med dig även efter att du har blivit Mirandized.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du har ett lastat eller lossat vapen i ditt fordon, berätta för tjänstemannen omedelbart och säg var det är.Nå inte för vapnet - Officeren kommer att nå det om han / hon känner sig osäker.De kan be dig att gå ut ur fordonet för att hämta vapnet, så långsamt och få dina händer synliga.Har din dolda bärlicens praktiskt - Officeren kommer säkert att se det om du har en laddad pistol.
  • Om du känner att dina rättigheter har kränkts eller att du har blivit offer för en olaglig sökning, kontakta din advokat senare och diskutera om du har ett krav.
  • Om en officer söker din bil trots att du inte gav tillstånd och (åtminstone så långt du vet), har tjänstemannen inte sannolik orsak, inte slåss eller motstå sökningen.
  • Dra aldrig över på en mörk plats - speciellt om du inte är 100% säker på att personen drar dig över är en polis. Rulla ner ditt fönster tre inches och be om identifiering. De borde ha en metallblodig polisylling och ID och borde inte vara upprörd om du ber om identifiering. Du kan inspektera sina kläder - snygga kläder och professionella identifieringsmärken och märken samt ett verktygsbälte med standardutrustningen i ett svart läderverktygsbälte är mest sannolikt äkta. Kontrollera bilen - det enda sättet du känner till bilen är en polisbil är om licensplattan är den för regeringen i ditt område. Detta kan förhindra ett överfall / rån. Håll dig säker och låt tjänstemannen veta att du kommer att samarbeta så snart de visar dig identifiering.
  • Om du har tur och du agerar respektfull och kooperativ kan du gå av med bara en varning.
  • Förbli respektfull mot tjänstemannen hela tiden, även när du vägrar att samtycka till en sökning. Säg något i linje med "Jag är ledsen, officer, men jag godkänner inte några sökningar". Du kan vara fast i att hävda dina rättigheter, men att vara respektfullt om det går långt för att upprätthålla en lugn, kontrollerad attityd. Det hjälper också "avväpna" En farlig situation om officerens första attityd är fientlig.
  • Varningar

    Använd inte hädelser eller obscen språk. Också, aldrig säga till den officer som du känner till dina rättigheter. Istället, visa för honom att du känner till dina rättigheter genom att lugnt hävda dem under tryck.
  • Försök inte förlora polisen. Visst, det kan tyckas som en rolig idé att få på TV i några timmar medan nyheter och polis helikoptrar jagar dig, men vara säker på att det inte finns något värre i den här situationen. De kommer att fånga dig och ha väldigt lite sympati för dig när du hotar dem och allmänheten.
  • Bär inte öppna alkoholbehållare i ett fordon, som du kan citeras för det förutom att debiteras med DWI / DUI. Om du är passagerare kan du vara citerad för den öppna behållaren. Om du bara har varit i spritbutiken, lägg dina inköp i stammen om du är i en olycka. Om flaskorna bryter inuti bilen, kan officeren misstänka att du dricker.
  • Bär inte olagliga eller farliga föremål i ditt fordon, eller på din person. Om du gör det kan det leda till att tjänstemannen griper ditt fordon och placerar dig under arresteringen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande