Hur man är en konservativ tjej

Även om termen "konservativ" ofta tillämpas på en persons politiska lutningar, finns det faktiskt ett antal olika sätt att du kan vara en konservativ tjej. Till exempel kan du välja att klä konservativt även om du lutar till vänster politiskt - speciellt om du reser till en plats där du kommer att förväntas klä sig blygsamt. På samma sätt kan du välja att leva en konservativ livsstil, även om du klär mig radikalt. Men du väljer att belysa att vara konservativ, kom ihåg, det viktiga är att alltid vara sant mot dig själv!

Steg

Metod 1 av 3:
Dressing konservativt
  1. Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 1
1. Välj kläder som täcker din kropp från axlarna till knäna. När du dresserar konservativt är det viktigt att inte visa för mycket hud, särskilt dina axlar, klyvning, midriff och övre ben. Om vädret är varmt, välj lös, flytande kläder för att hålla dig cool, snarare än skimpy kläder som lämnar dig exponerad.
  • Korta ärm är vanligtvis bra när du dresserar konservativt, men om du är osäker, om det är lämpligt, välj en armbågslängd eller långärmad skjorta som är på den säkra sidan.
  • På vissa ställen anses kjolar som stannar strax ovanför knäet konservativa. Men i vissa kulturer, visar dina knän eller ens dina anklar fortfarande anses avslöja.

Behöver lite stil inspiration? Titta på chic, konservativa stilikoner som Audrey Hepburn, Coco Chanel och Grace Kelly för idéer om hur man klär sig blygsamt medan du fortfarande ser snyggt.

  • Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 2
    2. Lägg till lager om du behöver lite mer täckning. Om du är bekymrad över att dina favoritkläder visar för mycket hud, blanda och matcha dem med lagerbitar för att hjälpa dig att täcka upp. Lager är också bra om din klädsel är ren eller transparent.
  • Du kan till exempel bära en cami under en v-neck shirt för att du inte visar för mycket klyvning, och en lång tank topp är ett bra alternativ om du tror att din skjorta kan rida upp och avslöja din midriff.
  • Du kan också laga en lätt skjorta, blus eller halsduk över en vacker spaghetti-strap klänning för att täcka dina axlar och bröstkorg.
  • Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 3
    3. Undvik att bära kläder som passar väldigt tätt. Ibland kan du visa för mycket av din figur även när du är helt täckt. Om du vill klä konservativt, undvik stilar som passar tätt runt din byst, midja eller höfter. Men du behöver inte nödvändigtvis bära formlös, baggy kläder, antingen. Istället hålla fast vid stilar som skummar lätt över din figur. Inte bara kommer det att vara mer bekväm och blygsam, men det tenderar att vara ett mer smickrande utseende, liksom.
  • Om du bär leggings, yoga byxor, eller en annan stil av byxor som passar snyggt till din kropp, väljer en lång tunika eller en blus som täcker din gren och bak.
  • Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 4
    4. Bära mestadels neutrals med några pops av färger. Dressing betyder konservativt typiskt gravitating mot smakfulla neutrala nyanser som svart, vit, beige, solbränna, blå, grå och elfenben. Men om du älskar ljusa färger, behöver du inte sluta bära dem! Bara bära en färgglad bit i taget och håll resten av din outfit tonad ner.
  • Till exempel, om du ska jobba, kan du bära en grå blazer, slacks och skor, med en magenta blus. Å andra sidan kan du välja en vit blus och lägga till färg med ett uttalande halsband, istället.
  • Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 5
    5. Håll din tillbehör minimal. Om du vill se konservativ, stapla inte på alla dina tillbehör på en gång. Istället hålla till 2 eller 3 vackra bitar när du klär dig, som en sträng av pärlor, en enkel ring och en fin klocka.
  • Det är okej att använda djärva smycken för att lägga till pizazz till din outfit, men håller fast vid ett uttalande i en tid. Om du har ett klumpigt, färgstarkt halsband, kan du hoppa över med örhängen, eller bara ha ett par subtila studs.
  • Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 6
    6. Håll dig till praktiska skor. För det mesta är det försiktigt att undvika stilettklackar eller prickiga skor som är svårt att gå in. Istället väljer du smakfulla lägenheter eller låga pumpar, även om fotled och knähöga stövlar kan se konservativa beroende på hur resten av din outfit är utformad.
  • Till exempel skulle knähöga stövlar vara det perfekta sättet att slutföra en fall outfit om du hade en knälängdskjol, mörka tights eller leggings och en tröja.
  • Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 7
    7. Bära ditt hår välskötta i en klassisk stil. Det finns ingen perfekt frisyr som kommer att få dig att se konservativ, men undvika att få en svår snitt, som en nära beskuren stil eller en stil som rakas på ena sidan. Men stilar som en snygg, rak bob, lös vågor, en låg bulle och långa lockar kan alla vara väl lämpade för en konservativ tjej, så länge du håller ditt hår rent och snyggt stylat varje dag.
  • Om du färgar ditt hår, välj naturliga nyanser, inklusive höjdpunkter, snarare än djärva färger som grön, rosa eller lila.
  • Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 8
    8. Välja Ljus, smakfull smink Om du bär någon. Du kommer inte se väldigt konservativ om du bär en full glam utseende på dagtid. Istället, hålla fast vid en enkel rutin, som concealer, tonad fuktkräm, mascara, rodnad och läppglans.
  • Det är okej att ha lite mer smink för speciella tillfällen. Du kan till exempel lägga till ögonskugga, eyeliner och läppstift till din normala sminkrutin om du går på ett datum eller deltar i ett bröllop.
  • Dricks: Om du målar dina naglar, välj klart eller blek rosa nagellack.

  • Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 9
    9. Täcka upp några tatueringar om du har dem. Synliga tatueringar ser inte väldigt konservativa, så om du redan har dem, försök att täcka dem med smink eller dina kläder. Om du inte har några tatueringar, eller om de du har är lätt täckta, undvik att få något nytt som skulle vara svårt att täcka upp, som tatueringar på dina händer, ansikte, underarmar eller bröstkorg.
  • För det mesta skulle synliga piercingar inte anses vara konservativa. Men en liten smakfull näsring kan vara ett undantag, beroende på din personliga stil.
  • Metod 2 av 3:
    Ha en konservativ livsstil
    1. Bild med titeln vara en konservativ tjej steg 10
    1
    Gå och lägg dig tidigt och stiga tidigt varje dag. Om du vill leva en konservativ livsstil, kommer det inte att göra för att stanna upp hela natten (eller titta på kattvideor). För att vara på din mest produktiva under dagen, gå och lägg dig i en rimlig timme och försök hålla fast vid samma sängtid varje natt. Sedan vaknar du samtidigt varje morgon, även helgerna.
    • Att hålla en vanlig rutin hjälper dig att sova bättre på natten.
  • Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 11
    2
    Ät en hälsosam kost full av magra proteiner, frukter och grönsaker. Du kan tillämpa konservativ boende på allt, även till det sätt du äter, så försök att undvika att göra en vana att binging på övergivande godis. Ungefär hälften av det du äter bör vara näringsrika frukter och grönsaker som lövgröna, avokado, äpplen och baljväxter.Ett annat kvartal bör vara magert proteiner som kyckling, kalkon, tofu och fisk, och det sista kvartalet ska vara fullkorn, som vetebröd, quinoa och brunt ris.
  • Att förbereda dina måltider hemma är ett bra sätt att ha mer kontroll över de livsmedel du äter.
  • Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 12
    3. Undvik att dricka alkohol för mycket, om alls. Att dricka för mycket alkohol kan vara dåligt för din hälsa, men det kan också leda till hänsynslöst beteende och ett förfall i dom. Om du vill behålla en konservativ livsstil är det viktigt att undvika denna förlust av kontroll. Om du vill njuta av alkoholhaltiga drycker, gör det i moderering.
  • Till exempel, om du har ett glas vin med middag, be om ett glas vatten efter att du har avslutat det. Om du fortfarande gillar ett annat glas när du avslutar vattnet, så är det bra.
  • Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 13
    4. Ta doktorn långsamt. Att vara konservativ i ditt romantiska liv, ta din tid innan du förbinder till ett förhållande med en annan person. Se till att du bara daterar någon eftersom du verkligen gillar dem och kan tänka dig att vara med dem på lång sikt. Undvik också att rusa in i ett fysiskt förhållande med någon som ska undvika utseendet att vara promiskuous.
  • Om du redan är i ett förhållande, ta lite tid att utvärdera om de två har samma långsiktiga mål och värderingar.
  • Bild med titeln vara en konservativ tjej steg 14
    5. Konsumera tankeväckande media som främjar familjevärden. Dessa dagar kan det vara svårt att undvika skildringar av kön och våld i TV och filmer, och sociala medier kan vara fulla av en stadig ström av innehåll som står emot en konservativ livsstil. Försök att skräddarsy vad du tittar på och konsumerar så du tar bara i hälsosam underhållning, så mycket som möjligt. .
  • Till exempel kan du inte följa någon på din vänlista som regelbundet lägger in memes som du hittar offensiv.
  • Du kan också undvika att titta på filmer som är betygsatt, speciellt om de fick det betyg eftersom de är blodiga, har fult språk eller är fyllda med nakenhet.
  • Tänk på den musik du lyssnar på, liksom. Försök till exempel lyssna på musik som är fri från profanity, och undvika artister som främjar ohälsosamma synpunkter på kvinnor eller samhälle i allmänhet.

  • Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 15
    6. Var försiktig med din ekonomi. Att vara ekonomiskt konservativ är smart för alla, men det kan vara svårt att göra. Göra en budget och hålla fast vid det. Varje gång du får en lönecheck betalar du dina räkningar innan du gör några inköp, så vet du exakt vad du har lämnat över. Sedan, avsätta lite av vad som är kvar på ett sparkonto så att du kommer att vara beredd i händelse av en oförutsedd nödsituation.
  • Försök också att få vana att begränsa eventuella onödiga inköp.
  • Metod 3 av 3:
    Vara politiskt konservativ
    1. Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 16
    1. Förstå att du inte behöver stödja varje konservativ orsak. Du kan betrakta dig politiskt konservativ utan att nödvändigtvis komma överens med allt som skulle anses vara konservativt. Det finns ingen rätt sätt att vara konservativ, så ta lite tid att lära dig om olika problem och utvärdera dina övertygelser för att bestämma vilka du stöder, liksom vilka du inte gör det.
    • Till exempel tror sociala konservativa att abort bör begränsas eller förbjudas, och att gay äktenskap inte borde vara lagligt. Du kan dock vara politiskt konservativ - vilket innebär att du tror på saker som mindre statliga störningar och en fri marknadsekonomi - utan att nödvändigtvis vara en social konservativ.
  • Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 17
    2. Champion orsakar som främjar individuell frihet. Politiska konservativa tror att dina individuella friheter är det viktigaste som behöver skyddas. Det betyder att du skulle motsätta några lagar som tillåter regeringen eller andra människor att bryta mot din frihet.
  • Till exempel motsätter sig de flesta politiska konservativa strikta pistolkontrolllagar som kan hindra 2: a ändringsrätten rätt att bära vapen.
  • Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 18
    3. Stödja initiativ som begränsar regeringens roll. En av de mest universella övertygelserna bland konservativa är att en mindre regering är effektivare och effektiv. Detta kan betyda begränsande lagar som reglerar miljöpolitiken, till exempel eller stödja privatiserad sjukvård.

    Visste du? Konservativa är vanligtvis för sänkta skatter som en del av en mer strömlinjeformad regering.

  • Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 19
    4. Studie och stödja det fria marknadssystemet. Om du är en ekonomisk konservativ tror du att en fri marknad främjar konkurrensen. Du tror också att en sådan konkurrens leder till en hälsosammare ekonomi, med fler jobb totalt, liksom en högre levnadsstandard som helhet.
  • Detta skulle också innebära att de är mot sociala program som hämmar en fri marknad, som Universal Healthcare.
  • Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 20
    5. Betona personligt ansvar över socialt stöd eller regeringens förordning. Förutom att ha enskild frihet, som en konservativ, kommer du också troligen att tro att varje person borde vara ansvarig för sina egna handlingar. Detta kan innebära att de är ansvariga för saker som de har gjort fel, men det kan också betyda att vara emot vissa sociala program.
  • Till exempel kan du stödja dödsstraffet för vissa brott, men du kan vara emot program som tillåter människor att stanna på välfärd under långa perioder.
  • Du kan också motsätta mig Amnesty för invandrare som kom in i landet olagligt, även om du stöder invandringsreformen som skulle tillåta människor en lättare väg att bli medborgare i ditt land.
  • Bild med titeln vara en konservativ tjej Steg 21
    6. Placera hög prioritet på traditionella värden. Vanligtvis ser konservativa sig själva som ansvariga för att hålla upp traditionella moral och konventioner. Till exempel kan du motsätta sig abort eller gay äktenskap, eller du kan stödja lagstiftning som begränsar den typ av innehåll som kan visas på webbplatser som tillgodoser små barn.
  • Du kan också motsätta dig några tolkningar av den konstitution som du inte känner exakt representerar grunden fädernas ursprungliga avsikt.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande