Hur man klär sig för en privat skolintervju

Varje skola är annorlunda, men många studenter på privata skolor gynnar ett mer preppy look - eller är gjorda för att klä ett visst sätt genom strikta enhetliga policyer. Är du intresserad av att göra det bästa intrycket du kan med vad du ska ha på en privat skolintervju? Den här artikeln har din täckta av huvudet till tå.

Steg

  1. Bild med titeln Klänning för en privat skolintervju Steg 1
1. Gör din forskning. För det första är det viktigt att ta reda på om skolan är kritiskt strikt - du kan hitta det här genom att gå till skolans webbplats och läsa skolreglerna och uttalandet.
  • Om skolan har en skoluniform politik är det troligt att de skulle hålla styva standarder om hur en student ska klä sig. Genom att ta reda på om skolan är super strikt eller bara konservativ, kommer du att kunna förbereda dina kläder i enlighet därmed.
  • Bild med titeln Klänning för en privat skolintervju Steg 2
    2. Välj din outfit.
  • Om den privata skolan är ganska sträng, gå till något som ett par slacks eller en kjol. För pojkar, ha en collared tröja eller åtminstone en t-shirt utan tecken, symboler eller bilder på framsidan. För tjejer, gå till en skjorta och slacks eller en blygsam kjol med ett par lägenheter.
  • Om den privata skolan inte är så sträng, kan du förmodligen komma undan med ett mer avslappet utseende och även några mörka jeans (utan rips eller hål). Bära något trevligt och undvik funktioner som gör stora uttalanden. Kläder kan berätta mycket från en person, så försök med begränsade smink tjejer och inga hattar pojkar.
  • Bild med titeln Klänning för en privat skolintervju Steg 3
    3. Se till att ditt hår är rent och du har stylat det snyggt. För tjejer är en hästsvans eller bulle ut ur ditt ansikte och tillåter intervjuaren att se dig bländande leende. För pojkar, om du har långt eller kort hår, se till att det inte är rörigt. Tvätta och kamma ditt hår.
  • Bild med titeln Klänning för en privat skolintervju Steg 4
    4. Använd endast blygsam smink. Ser väldigt ut "glam" är sannolikt att backfire och kan göra att du verkar mindre fokuserad på akademiker. Applicera en lätt pulveriserad grund och naken läppstift, om någon. Du vill se ihop, utan att komma av som alltför fokuserad på stil eller utseende.
  • Bild med titeln klänning för en privat skolintervju Steg 5
    5. Använd din manners. Kom ihåg att ge ett bra intryck genom att skaka intervjuarens hand och ler. När intervjuaren tar upp dig med uttalanden eller frågor, se till att du uppmärksammar och följer vad han pratar om.
  • På enheten till skolan, kan du tänka på minst en fråga som du kan fråga intervjuaren när du blir ombedd - det här visar att du har ett intresse för din utbildning och kommer att bli en värdefull tillgång till skolan.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Le och hålla bra ögonkontakt med alla i rummet vid de tider där de talar.
  • Vänd din mobiltelefon på tyst eller bättre än, stäng av den.
  • Om du har en skoluniform, bära den till intervjun.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande