Hur man undviker defensivitet om politik

Som en konservativ, liberal eller måttlig - gör för mycket tid och energi slösas bort på "försvar," vilket kan innebära ganska extrem strategi eller taktik när de kan vara onödiga. Här är några förslag för att undvika att bli onödigt till försvaret (jämför med "Gör dig beredd! Touche `!" svärd kämpar eller duellerar för "ära") eller inåt (kanske, hål upp, ducking verklighet) eller att slösa tid på att ta och återvända förolämpningar och förstora obehagliga problem i proportion.

Steg

  1. Bild med titeln Undvik defensivitet om politik Steg 1
1. Inse att människor av motsatt eller nästan motsatt syn kommer naturligtvis "förstå" saker ganska annorlunda än dina egna tolkningar av problem och evenemang.
  • Bild med titeln Undvik defensivitet om politik Steg 2
    2. Undvik hårda språk och förolämpningar, eller oförskämda konsekvenser - istället basera vad som sägs om fakta - inte på att försvara filosofier och nyanser av mening.
  • Filosofier är, av sin natur, helt möjligen inte baserad på verifierbar verklighet.
  • Att försöka förändra människor till din världsutsikt om en viss fråga (särskilt de hårda fallen av aktiverad motstånd) kan vara en hopplös orsak och inte värt tid och energi. Utbilda en förspänd och förankrad motståndare är nära omöjligt. Människor kan vara mycket envis att hålla fast vid långvariga idéer. Johnathan Swift en gång sagt: "Du kan inte anstå en person ur en position han inte anledningen till i första hand."
  • Bild med titeln Undvik defensivitet om politik Steg 3
    3. Var proaktiv för att främja din egen orsak utan att ringa namn. "Ad hominem är en idiot sista utväg." - en vanlig maxim. Undvik till varje pris som förbannas, cussing och disparaging.
  • Defensiv, adj - 1: av strategi eller taktik som tjänar till att försvara eller skydda <"Att skydda egot är en vanlig defensiv reaktion" - Psykologi idag >
    2: Devoted att motstå eller förebygga aggression eller attack <"uppvisar defensivt beteende">
    de · fen · sive · ly funktion: adv
    de · fen · sive · ness-funktion: n
  • Bild med titeln Undvik defensivitet om politik Steg 4
    4. Försvara viktiga principer Om ett argument eller missförstånd bygger på kritik av dina idealer och djupt höll tro, men annars är det frivilligt. Försök att ignorera mindre tangenter som inte är avgörande för saken till hands.
  • Bild med titeln Undvik defensivitet om politik Steg 5
    5. Le och chuckle till dig själv på alla okej, grunda eller avvikande ord (löjliga kommentarer) i meddelanden, svar på din blogg eller annat sådant media.
  • Bild med titeln Undvik defensivitet om politik Steg 6
    6. Vara artig, men modig, när du diskuterar dina politiska frågor. Det är, försök att prata med sanningarna som ligger bakom din position. Men kom ihåg att det finns relevanta vinklar på, på och från en viss fråga som du kanske inte har stött på eller tänkt på förut, så det lönar sig att vara en bra lyssnare till rimliga insatser.
  • Bild med titeln Undvik defensivitet om politik Steg 7
    7. Undvik att mäta din framgång med eller förlita sig på yttranden från personer med motsatta idealer som en mätare av dina färdigheter i att kommunicera, sälja eller på annat sätt övertyga. De kan ha synpunkter som är diametralt motsatta. Undvik att utmana dem eller vara alltför rekommendera, jag.e.: Söker godkännande eller ger in.
  • Bild med titeln Undvik defensivitet om politik Steg 8
    8. Acceptera personen som en medmänniska - men inte de felaktigt höll principerna (huvudpunkter) på en som helt enkelt vägrar att acceptera din logik eller tro att det du säger är korrekt och faktiskt.
  • Bild med titeln Undvik defensivitet om politik Steg 9
    9. Ignorera skymningen på ett offentligt ställe när du går längs eller vad som helst, och inte svarar på allvar att hollering eller skrika av förolämpningar från människor som uppenbarligen tänker på världen eller en viss fråga annorlunda.
  • Bild med titeln Undvik defensivitet om politik Steg 10
    10. Inse att andra människor har rätt att se motsatta åsikter osympatiskt, men bedöma dina egna idealer och åsikter som sanna och ärliga så att du undviker att låta andra störa dig väldigt mycket.
  • Bild med titeln Undvik defensivitet om politik Steg 11
    11. Komma över och över eventuell irritation relaterad till dina synpunkter på händelser för att förhindra ilska, en surt humör eller till och med raseri. Livet är för kort för att spendera för mycket tid scowling med irritation. När händelser är förbi säg, "Det var då - det här är nu!" som betyder "Varit där gjort det!".
  • Bild med titeln Undvik defensivitet om politik Steg 12
    12. Förlåta de hopplösa människorna och glöm deras förolämpningar. Som Mark Twain sa: "En person som inte läser har ingen fördel över en som inte kan läsa."
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Var allvarlig, men inte distraherad eller häftig, jag.e.: i en frenesi av defensivt inställning.
  • Människor som verkar ologiska eller smala sinne på ena sidan, kan verka logiska och mainstream mot dem som håller med den personernas idealer och åsikter.
  • Varningar

    Din försvara dig är inte nödvändig när en oenighet är a "missförstånd" Baserat på detaljer och personligheter -- inte i princip frågor. En sådan sak kan hanteras tillfälligt, utan att: "Rätt, bob, jag uppskattar din med tanke på din syn på det." (menande - "Okej.").
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande