Hur man väljer en online-transportföretag

Köpa eller sälja ett hem är både spännande och stressande. När inköpspriset är inställt måste transaktionen vara herre genom rättssystemet. Din transportansvarig drar ut kontrakten, påskynda några undersökningar och inspektioner och överför titeln. Fler och fler företag erbjuder transporttjänster online. Detta breddar dina val och sänker vanligtvis dina kostnader.

Steg

Del 1 av 3:
Välja en transportansvarig
  1. Bild med titeln Välj en online-transportinriktad solicitor Steg 1
1. Leta efter specialister. Din idealiska kandidat kommer att specialisera sig i transport och bör ha ett etablerat rykte. Hyr inte en advokat som hanterar skilsmässor eller brottmål. Var inte rädd för att ringa din kandidat och fråga om deras erfarenhet av att förmedla.
  • Bild med titeln Välj en online-transportinriktad solicitor Steg 2
    2. Sök rekommendationer för en transportansvarig. Munnen är ofta den bästa annonsen för ett advokatbyrå. Att prata med andra med erfarenhet av att köpa och sälja egendom kan vara mer upplysande än att förlita sig på annonser.
  • Många fastighetsbyråer har bra relationer med transporterande advokater och kan rekommendera någon som har en tillfredsställande rekord för att slutföra egendomstransaktioner på ett kompetent och tidigt sätt.
  • Prata med vänner, familjer och affärsförbindelser som nyligen har köpt eller sålt ett hus. Fråga om de skulle rekommendera den transportinriktade advokaten som hanterade transaktionen och varför de säger att hon är ett bra eller dåligt val.
  • Diskutera frågan med din hypotekslån. Vissa långivare kommer att ha en godkänd panel av transportförmågor. Om du vill använda ett transportföretag som inte finns på din banks panel, diskutera detta med din låneagent.
  • Bild med titeln Välj en online-transportinriktad solicitor Steg 3
    3. Känna skillnaden mellan en advokat och en transportör. Villkoren används ibland utbytbart eller överlappande. Det finns emellertid en skillnad mellan en transportansvarig och en rak transportör.
  • En advokat är en juridisk professionell som är en licensierad medlem av Law Society. En advokat är en fullt utbildad advokat som specialiserat sig på transaktionsförhandlingar och dokumentberedning.
  • En transportör är en para-professionell med specialiserad utbildning i fastighetsaffärer. En kvalificerad transportör kommer att certifieras av rådet för licensierade transportörer. Många juridiska företag kommer att ha transportörer på personal att göra Legwork i transaktionen under överinseende av en advokat.
  • Bild med titeln Välj en online-transportinriktad solicitor Steg 4
    4. Bestäm om en online-transportsolicitor är det rätta valet. Om du är bekväm att göra affärer via telefon eller e-post, kanske du vill överväga ett online-transportföretag. Hela transaktionen kommer att vara avlägsen, du kommer aldrig att träffa din advokat.
  • Fördelar inkluderar konkurrenskraftiga avgifter. Många traditionella advokater kommer att debitera dig per timme i ett traditionellt hållaravtal. Online-förmedlingsföretag kommer sannolikt att debitera en fast avgift som endast betalas om transaktionen är framgångsrik. Ingen försäljning betyder ingen avgift. Du kan också logga in på företagets webbplats och kontrollera utvecklingen av din transaktion.
  • Den primära nackdelen är att du sannolikt aldrig talar till advokaten som hanterar din transaktion. Du kommer förmodligen att hantera clerks och call center kundservice representanter.
  • Del 2 av 3:
    Utvärdering av en online-transportsolicitor
    1. Bild med titeln Välj en online-transportinriktad solicitor Steg 5
    1. Forskning företagets rykte. Om du ska använda en traditionell advokat kan du besöka sitt kontor och intervjua honom ansikte mot ansikte. Men med en online-transportsolicitor måste du göra mer forskning för att välja rätt företag.
    • Använd din föredragna Internet-sökmotor, ange namnet på advokatens firma och "recension" eller "lurendrejeri." Du kommer att ta reda på om företaget har varit föremål för online-klagomål.
    • Besök webbplatsen för varje företag du överväger. Leta efter testimonials och beskrivningar av de tjänster som företaget erbjuder.
  • Bild med titeln Välj en online-transportinriktad solicitor Steg 6
    2. Kontakta transportmedlet. Använd telefonnumret eller e-postadressen från webbplatsen och diskutera dina behov. För en typisk bostadstransaktion är listan över tjänster standard. Om det finns något annat om din förmedling, som du köper en återtagande eller handelsegenskap, diskutera effekten som detta kommer att ha på avgifter eller omfattning av tjänster.
  • Bild med titeln Välj en online-transportinriktad solicitor Steg 7
    3. Jämför transportbehandlingsavgifter. Som alla andra tjänster varierar priset på en transportansvarig. Att använda ett advokatbyrå i ett direkt kontrakt kommer att genomsnittet £ 850. Ett online-förmedlingsföretag kommer att sträcka sig från £ 500 till £ 650.
  • Förvänta dig att betala upp till 450 £ för övriga registrerings- och transaktionsavgifter som titelsökningar och banköverföringsavgifter.
  • Be om en fast avgiftsgrad. Om du använder en onlinetjänst ska du kunna hitta en tjänst som erbjuder en fast avgift i motsats till en dyrare timavgift.
  • Se till att du får ett komplett citat. Vissa tjänster kommer att ha dolda avgifter som kan lägga upp snabbt. Be om en avgift som innehåller en bra uppskattning av eventuella extra avgifter (kallade utbetalningar). Giltiga utbetalningar kan innehålla sökkostnader och markregisteravgifter. Vissa tvivelaktiga utbetalningar kan ha form av fotokopia avgifter och telefonavgifter.
  • Få ingen slutförande - ingen avgift citat. Hitta en online-advokat som bara samlar sin avgift om försäljningen går igenom.
  • Del 3 av 3:
    Genomföra en fastighetsbefordran
    1. Bild med titeln Välj en online-transportinriktad solicitor Steg 8
    1. Förhandla kontraktsvillkoren. Det finns mer till en fastighetstransaktion än priset. I Storbritannien är en fastighetsförmedling är inte juridiskt bindande tills köparen och säljaren har utbytt tecknade kontrakt.
    • Köparen och säljaren måste komma överens om vilka armaturer, inredning och tillbehören förmedlar med fastigheten. Till exempel är apparater och fönsterbehandlingar som ingår eller kommer säljaren att ta bort dem?
    • Parterna måste komma överens om eventuella reparationer som behövs och om köparen eller säljaren kommer att vara ansvarig.
  • Bild med titeln Välj en online-transportinriktad solicitor Steg 9
    2. Utför alla nödvändiga sökningar. Din transportmissbruk kommer att hantera detta för dig. Hon kommer att se till att det finns en bra titel och söka saker som zonering, easements, använd restriktioner och planerad konstruktion i området.
  • Bild med titeln Välj en online-transportinriktad solicitor Steg 10
    3. Bosätta sig i slutdatum. Under vissa omständigheter, såsom en kontantförsäljning, kan kontrakten och förmedlingen slutföras samma dag. Men de flesta försäljningar tar flera veckor att slutföra. Detta ger köparen tid att slutföra finansiering och båda parter tid att ordna flytta och reparera.
  • Bild med titeln Välj en online-transportinriktad solicitor Steg 11
    4. Betala insättningen. När kontrakten är färdig, kommer köparen att betala en deposition på 5 till 10 procent av försäljningspriset i escrow med transportansvarig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande