Hur man undviker att köpa en förfalskad bröllopsklänning

Shopping för din drömbröllopsklänning ska vara kul, men förfalskade klädbyxor kan förstöra upplevelsen. Handla för din klänning personligen på välrenommerade butiker och kontrollera efter kvalitetsmaterial och bra söm. Om du köper en klänning online, läs recensioner av leverantörerna du stöter på och undviker webbplatser med stavfel, orimlig prissättning eller oklart returpolitik. Ring online-leverantörer för mer information och undvik utomeuropeiska webbplatser och popup-annonser.

Steg

Metod 1 av 3:
Undersökning av klänningen
  1. Bild med titeln Undvik att köpa en förfalskad bröllopsklänning Steg 1
1. Leta efter kvalitetsmaterial. Välgjorda bröllopsklänningar är dyrare eftersom de kräver mycket kvalitetsmaterial att göra. Material som silke eller handgjord spets är i allmänhet en bra indikation på värdefullt plagg. Undvik att köpa en bröllopsklänning om den är gjord med billigare, syntetiska material (e.g. polyester).
  • Om du handlar om en klänning på en webbplats som inte uttryckligen listar de material som används, är det troligt att klänningen är billigt gjort och inte ett värdefullt köp.
  • Bild med titeln Undvik att köpa en förfalskad bröllopsklänning Steg 2
    2. Undersöka sömmen. När du handlar för en bröllopsklänning i person, undersök alltid kvaliteten på sömmen. Observera att god kvalitet klänningar kommer att ha större stygn per tum och täta sömmar, vilket indikerar en hög uppmärksamhet på detaljer under konstruktionen. Leta efter några snags (slingor i sömmen), som är en indikation på dåligt hantverk.
  • Bild med titeln Undvik att köpa en förfalskad bröllopsklänning Steg 3
    3. Notera orealistiska priser. När du handlar för designer bröllopsklänningar, notera prisskillnaden mellan klänningen annonseras och dess pris som anges på designerns hemsida. Om prisskillnaden är flera hundra dollar, ta det som en varning att den billigare klänningen är sannolikt förfalskad. Väletablerade designers kommer att sätta sitt eget minimipris för återförsäljare för att sälja sina klänningar, så en stor prisskillnad är inte sannolikt.
  • Metod 2 av 3:
    Shopping för din klänning personligen
    1. Bild med titeln Undvik att köpa en förfalskad bröllopsklänning Steg 4
    1. Handla för en klänning på fysiska detaljhandelsplatser. Det är alltid att föredra att handla för en bröllopsklänning i fysiska butiker så att du kan undersöka en klänning för att se till att det mäter dina förväntningar. De flesta brudklänningstillverkare säljer inte sina mönster online, bara i synnerhet detaljhandelsplatser. Fråga vänner, familj och kollegor för rekommendationer för ansedda, lokala brudbutiker.
  • Bild med titeln Undvik att köpa en förfalskad bröllopsklänning Steg 5
    2. Köp bara från auktoriserade återförsäljare. De mest etablerade designersna kommer att göra en punkt att utse särskilda återförsäljare för att sälja sina skapelser. Besök Designer Dress Brands hemsida för att se en lista över auktoriserade leverantörer för sina produkter. Styra av butiker som hävdar att sälja äkta versioner av designklänningar som inte är erkända av tillverkaren.
  • Bild med titeln Undvik att köpa en förfalskad bröllopsklänning Steg 6
    3. Använd tjänster av en brudkonsult. Ange hjälp av en brudkonsult (via en brudbutik eller direkt via en bröllopskoordinator) för att hitta din perfekta klänning och undvika förfalskade mönster. Brudkonsulter har kompetens och kunskap för att hitta dig den klänning du vill ha, eller liknande klänningar i god kvalitet inom din budget. Visa konsultbilderna på den klänning du vill ha och ge detaljer som designernamn och modellnummer på klänningen.
  • Var tydlig om din budget för klänningen och stressa dina utgiftsgränser så att du inte presenteras med klädalternativ som är ute av ditt prisklass.
  • Metod 3 av 3:
    Spelar det säkert online
    1. Bild med titeln Undvik att köpa en förfalskad bröllopsklänning Steg 7
    1. Läs recensioner av olika webbplatser. Om du tittar på online bröllopsklänningleverantörer trots risken, kontakta recensioner om de företag du stöter på för att få en känsla av hur välrenommerade och pålitliga de är. Om du inte hittar några recensioner för den aktuella webbplatsen, köp inte något från det. Diskoppliga företag kommer sannolikt att ändra sina namn ofta som negativa återkopplingsfästen.
  • Bild med titeln Undvik att köpa en förfalskad bröllopsklänning Steg 8
    2. Titta på företagets referenser. När du tittar på bröllopsklänningar online, var uppmärksam på leverantörens webbplatser själva och inte bara produkten. Besök webbplatsens "om oss" sektioner eller bläddra i "Vanliga frågor" sida för att få en känsla av vad företaget är som. Jämför detaljer som företagets läge för att se till att de matchar tillverkarens information.
  • Bild med titeln Undvik att köpa en förfalskad bröllopsklänning Steg 9
    3. Kontrollera webbplatsens länk. För att se till att en online-leverantör inte är masquerad som ett märkesmärke, kolla på webbadressen för de sidor du besöker. Kontrollera efter stavfel i företagsnamnet och se till att det är en säker webbplats. Webbadresser som börjar med "https: /" är generellt säkra och legitima.
  • Bild med titeln Undvik att köpa en förfalskad bröllopsklänning Steg 10
    4. Läs returpolicyen. Varje välrenommerad online-leverantör kommer att ha en tydlig och detaljerad returpolicy som tydligt beskrivs på deras hemsida. Var försiktig med någon webbplats som säger att det bara kommer att återbetala en del av kostnaden för klänningen, eller som saknar tydliga parametrar för vad som utgör en acceptabel avkastning. Information om hur klänningen kommer att returneras (e.g. Hur det måste vara förpackat och skickat) bör också ingå.
  • Var noga med att notera de restockingavgifter som debiteras vid återkomst av klänningen och undvik att köpa om de inte uttryckligen anges på webbplatsen. Exorbitant restocking avgifter är en vanlig knep av förfalskade bröllopsklänning platser.
  • Bild med titeln Undvik att köpa en förfalskad bröllopsklänning Steg 11
    5. Ring på nätet. Välrenommerade online-företag ska ha ett telefonnummer listat för kundservice. Ring numret för mer information om företaget (E.g. Där de är baserade, hur länge de har varit i drift) och få namnet på kundtjänstrepresentanten som du talar med. Undvik säljaren om inget telefonnummer är tillgängligt.
  • Bild med titeln Undvik att köpa en förfalskad bröllopsklänning Steg 12
    6. Undvik utomeuropeiska webbplatser. Undvik att köpa en bröllopsklänning från en utländsk leverantör som kan erbjuda priser mycket billigare än lokala återförsäljare. Hantera utomeuropeiska webbplatser innebär att du har mycket liten hävstång eller användningen om transaktionen går fel. Var försiktig med webbplatser som kan dölja sin plats (e.g. webbplatser baserade i Kina som listar nordamerikanska eller europeiska adresser eller telefonnummer för att maskera sin riktiga plats).
  • Bild med titeln Undvik att köpa en förfalskad bröllopsklänning Steg 13
    7. Ignorera popup-annonser. När du handlar för bröllopsklänningar, undvik några popup-annonser som erbjuder branta rabatter på dina drömmars klänning. Många webbplatser som säljer förfalskade bröllopsklänningar kommer att betala stora sökmotorer för att spåra din onlineaktivitet, vilket gör det enkelt att anpassa sina annonser för dina specifika behov. Var medveten om dessa taktik och undvik till synes perfekt försäljning, som inte är tillfälliga.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande