Hur börjar man sälja avon

Avon är ett av de mest kända kosmetikbolagen runt om i världen. Det är också ett av de mest populära sätten att starta ditt eget företag genom direktförsäljning. Med skönhetsprodukter, bad och kroppsartiklar, kläder och hushållsartiklar bland sina produktlinjer, kan det vara ett lukrativt tillfälle för människor som vill göra lite extra pengar. Startkostnaden är mycket låg och processen är snabb och enkel.

Steg

Del 1 av 3:
Bli en Avon-representant
  1. Bild med titeln Börja sälja Avon Steg 1
1. Ansök om att bli en Avon-försäljningsrepresentant. Du kan göra det här online via Avons hemsida och en person från Avons Corporate Office kommer tillbaka till dig.
  • Gå till "Din avon" hemsida och klicka på "Ansök nu." Du måste ange ditt namn, adress, kontaktuppgifter och önskat språk (för närvarande kan du välja engelska eller spanska).
  • Klick "Skicka in" och vänta med att kontaktas av en Avon-representant för att slutföra registreringsprocessen.
  • Alternativt kan du kontakta en Avon-representant och registrera dig med dem. Om du känner till någon som säljer Avon, be dem att hjälpa dig att registrera dig. De får incitament för att rekrytera andra medlemmar.
  • Bild med titeln Börja sälja Avon Steg 2
    2. Slutför din diskussion med företagets representant. Detta är inte en intervju i sig, bara ett informativt telefonmötet så att du kan lära dig mer om hur affärsfunktionerna och vad som krävs för att bli en avon rep.
  • Om det finns en Avon-representant i ditt område, kommer de att be att träffa dig vid den här tiden och diskutera processen över kaffe eller lunch så att de kan ge dig mer information om Avon. Den här personen blir din mentor om du har några frågor när du bygger ditt företag.
  • Bild med titeln Börja sälja Avon Steg 3
    3. Betala avgiften för att komma igång. Avon är tillgänglig över hela världen, så kolla med ditt lokala kontor för att ta reda på vilken avgift du betalar.
  • I Förenta staterna är avgiften $ 25 och betalar för ett startpaket, inklusive försäljningsinformation, dina första orderformulär, broschyrer och en webbplats där dina kunder kan köpa saker och få det kreditera ditt konto. I de flesta fall skickas startpaketet till dig.
  • Bild med titeln Börja sälja Avon Steg 4
    4. Börja din online-utbildning. Avon erbjuder full träning online för både nya reps och de som redan har erfarenhet.
  • Kolla in produktlinjerna medan du är på det - du måste känna till dessa noggrant om du vill vara en framgångsrik Avon-representant.
  • Del 2 av 3:
    Etablera en kundbas
    1. Bild med titeln Börja sälja Avon Steg 5
    1. Ställ in din webbplats. Detta kommer troligen att vara en av dina viktigaste inkomstkällor. Avon tillhandahåller varje representant med en personlig webbplats som de kan använda för att ta order, ge information om produkterna och sprida kontaktinformation.
    • Namnge din webbplats URL Något som är lätt att komma ihåg - det kan vara ditt namn eller något som griper potentiella kunders uppmärksamhet.
    • Även om Avon kallas a "direktförsäljning" Företag, du behöver inte gå dörr till dörr för att sälja det längre. Du kan använda din webbplats för att sälja Avon till kunder som inte ens är nära dig geografiskt, till exempel genom att skicka länken till din webbutik till familj i en annan stat. Faktum är att vissa Avon Reps säljer uteslutande online.
  • Bild med titeln Börja sälja Avon Steg 6
    2. Beställ extra material för att komma igång. New Avon-försäljningsrepresentanter får rabatt på prover, så lager upp medan du kan. Du kommer också att få gratis broschyrer för att hjälpa dig att sälja Avon. Beställ några visitkort med ditt namn, telefonnummer, e-postadress och webbplats som skrivs ut på dem.
  • Du måste betala för alla försäljningsmaterial du beställer, men enligt AVON, återställs dessa startkostnader vanligtvis i den första månaden av ditt företag.
  • Bild med titeln Börja sälja Avon Steg 7
    3. Sprid ordet. Det är viktigt att du låter alla veta att du nu säljer Avon-kunder kommer inte bara att komma till dig!
  • Distribuera broschyrer till vänner, familjemedlemmar, medarbetare och människor i din kyrka, gym, mataffär eller någon annanstans som du ofta ofta.
  • Överväg att fråga lokala företag om du kan lämna broschyrerna i brytrummet eller främre lobbyn. Var noga med att bifoga ditt visitkort till broschyrerna så att folk kommer att veta vem som ska kontakta när de vill köpa Avon-produkter.
  • Använd sociala medier, speciellt om du har många vänner eller följer på webbplatser som Facebook eller Twitter. Låt alla veta att du nu säljer Avon och inlägg om produkter du älskar. Försök att inte överdriva det, eftersom de flesta inte uppskattar att de har sina flöden överväldigade med försäljningsställen. De bästa inläggen är de som ger din personliga erfarenhet med produkter som du älskar.
  • Överväg att konfigurera en fest som hjälper dig att komma igång som säljer Avon-produkter. Medan parterna inte är nödvändiga kan det vara ett användbart försäljningsverktyg.
  • Del 3 av 3:
    Växer ditt företag
    1. Bild med titeln Börja sälja Avon Steg 8
    1. Formulera relationer. Avon och andra direktförsäljningsföretag lyckas eller misslyckas baserat på din förmåga att nå ut till människor och skapa lojala kunder. Det betyder att du måste vara villig att sätta dig där ute och starta konversationer!
    • Tänk på alla du möter en potentiell kund. Detta inkluderar människor i kyrkan, andra föräldrar i PTA, människor på jobbet eller på din makas arbete, och de människor du pratar på lekplatsen.
    • Avon ger sina nya representanter förslaget att de borde försöka prata med tre personer om Avon varje dag. Det kan tyckas som mycket, men när du inser att de flesta av dessa konversationer inte kommer att resultera i en försäljning, är det inte så många.
  • Bild med titeln Börja sälja Avon Steg 9
    2. Använd dina produkter. Avon gör alla typer av produkter, från smink, schampo och balsam, kläder, skor och smycken. De gör även inredning, presentartiklar och leksaker för barn.
  • När du använder dina egna produkter är du bättre rustad att prata upp fördelarna. Plus, om du får en komplimang på din ögonskugga eller skor, kan du starta en förplanerad försäljningsställe om Avon och det överkomliga priset på objektet.
  • Bild med titeln Börja sälja Avon Steg 10
    3. Rekrytera nya reps. Avon ledarskap innebär att rekrytera och mentorera nya försäljningsrepresentanter, och resulterar i bonusar och återstående inkomst när dina nya rekryter gör försäljningsmål.
  • För att rekrytera nya representanter måste du uppfylla vissa försäljningsmål och bli kvalificerade att vara en officiell ledare.
  • Tips

    Glöm inte att beställa nya Avon Broschyrer varannan vecka. När beställningar beror bör du fortsätta och köpa en uppsättning broschyrer för nästa kampanjcykel. Det finns 26 kampanjer per år.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande