Hur man bestämmer mellan letgo och erbjudandet

Thistaaches du hur man bestämmer sig mellan att använda letgo eller erbjudandestjänster för att köpa och sälja saker i ditt område.

Steg

  1. Bild med titeln Bestäm mellan Letgo och erbjudande på Android Steg 1
1. Jämför antalet användare. Från och med juli 2018 har erbjudandet cirka 42 miljoner användare. LETGO har nästan dubbelt antal användare (cirka 74 miljoner) och anses vara den största och snabbaste växande marknadsappen.
  • Bara för att Letgo har fler användare betyder inte automatiskt att det är mer populärt än erbjudande i ditt område. För att mäta lokal popularitet, installera båda appar och bläddra sedan på tillgängliga objekt.
  • Bild med titeln Bestäm mellan Letgo och erbjudande på Android Steg 2
    2. Bestäm om du vill köpa eller sälja objekt som måste skickas. Erbjudandet erbjuder betalningar i app, vilket gör det möjligt för användare att köpa och skicka varor från andra områden. Letgo erbjuder inte förmågan att göra betalningar inom appen och kräver att användarna träffas personligen för alla transaktioner.
  • Bild med titeln Bestäm mellan Letgo och erbjudande på Android Steg 3
    3. Tänk på säkerhetsfunktionerna i varje app. Säkerhet bör alltid vara en prioritet när du köper och säljer online. Så här håller du dig säker:
  • Både Erbjudandet och Letgo erbjuder användarna möjlighet att verifiera sina identiteter. När användare är verifierade, kommer deras profiler att visa verifieringsmärken. Här är vad som krävs för att bli verifierad på båda apps:
  • Erbjudandet: Användare ladda upp bilder av deras förarens licenser / statliga utgivna ID förutom att länka sina Facebook-konton.
  • Släpp taget: Verifiering är lika enkelt som att tillhandahålla en e-postadress, telefonnummer, skriva en personlig bio eller koppla Google / Facebook-konton.
  • Båda apps uppmuntrar användare att träffas på offentliga, väl upplysta platser. Erbjudandet sponsrar dock officiella mötesplatser på polisstationer, bibliotek och andra offentliga platser. Företaget registrerar också dessa personliga transaktioner med video, bara om det finns en säkerhetsfråga.
  • För att minska bedrägerier uppmuntrar båda apparna all kommunikation mellan köpare och säljare att bara ske inom appen. Du borde aldrig behöva ge personlig information (e.g., E-postadresser, användarnamn på andra appar, telefonnummer) till andra köpare eller säljare.
  • Bild med titeln Bestäm mellan Letgo och erbjudande på Android Steg 4
    4. Testa båda apps. Det bästa sättet att veta vilken app som ska fungera bättre för dig är att testa dem båda. Om du försöker sälja ett objekt, lista det på båda apparna för samma belopp. Om du blir mer intresse i en app över den andra, fokusera på den appen för din framtida försäljning.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande