Hur man hittar billiga begagnade bilar

Billiga begagnade bilar är lätta att hitta om du vet var du ska titta. Om kvalitet inte spelar någon roll, söker du bara det lägsta priset utan att oroa dig för andra detaljer. Om du är som de flesta, måste du också kontrollera den begagnade bilens historiarapport för att se till att det inte bara är billigt, men säkert och operativt.

Steg

  1. Bild med titeln Hitta billiga begagnade bilar Steg 1
1. Köp från en junkyard. Junkyards och Salvage Yards mottar ofta gamla "junkers." Dessa bilar är vanligtvis antingen i så dåligt skick att de inte kunde säljas någon annanstans, eller de är i anständigt skick men är för gamla för att handlas i. Bilarna brukar bli krossade eller kannibaliserade för delar, men ibland har junkyards några bilar som ännu inte har förstörts.
  • Kontakta i närheten av Junkyards för att ta reda på om de säljer sina "junkers" till allmänheten och, om så, be om att komma in och ta en titt. Junkyard kommer antingen att visa dig de bilar som de har tillgängliga eller låta dig leta efter dig själv. När du har hittat en bil som intresserar dig, förhandla om ett pris. Priset är vanligtvis ganska lågt.
  • Var beredd att lägga mycket arbete i bilen när du köper den. Bilar som köpts från junkyards är vanligtvis i dåligt skick och i behov av något arbete.
  • Bild med titeln Hitta billiga begagnade bilar Steg 2
    2. Håll ögonen öppna. Du har sannolikt sett, på något sätt i ditt liv, bilar med "till salu" tecken i fönstret. När du inte behöver en bil kan du inte inse hur många av dessa bilar där faktiskt är. Se upp för bilar som kör ner vägen eller sitter i parkeringsplatser och uppfart som annonseras till salu. Jot ner det nummer du ser på tecknet. När du ringer, fråga hur mycket bilen går och vad bilens historia är.
  • Var medveten om att köpa en bil från en enskild säljare presenterar en risk. Det är svårare att verifiera huruvida en individ är ärlig om bilens historia, och det är också svårare att hålla säljaren ansvarig om bilen visar sig vara en citron när du tar hem hemma.
  • Bild med titeln Hitta billiga begagnade bilar Steg 3
    3. Fråga de människor du vet att titta runt. Låt dina släktingar, vänner, bekanta, medarbetare och grannar veta att du letar efter att köpa en billig bil. Be dem att hålla ögonen öppna för bilar med "till salu" tecken i fönstret. En nära släkting kan gå så långt som att ringa numret och ta reda på den nödvändiga informationen för dig, men även en avslappnad bekant eller medarbetare som du kommer överens med kommer förmodligen att vara villig att ställa ner ett telefonnummer om han eller hon ser Det.
  • Bild med titeln Beräkna en nedbetalning för en bilsteg 1
    4. Gå till en begagnad bil. Det här är kanske det mest uppenbara alternativet. En begagnad bilparti kommer att erbjuda dig en bra mängd urval och ett anständigt lågt pris. Trots att de används bilhandlare har ett ökänt rykte för att fuska sina kunder, kan du ta reda på om en viss återförsäljare är pålitlig eller inte genom att titta på företaget på Better Business Bureau eller på lokala granskning webbplatser. Oavsett återförsäljarens rykte, bör du också skydda dig själv genom att kontrollera bilhistorikrapporten från någon bil på en återförsäljare vara innan du köper den.
  • Bild med titeln Hitta billiga begagnade bilar Steg 5
    5. Kolla tidningen. Din lokala tidning kommer att kunna sätta dig i kontakt med lokala individer som har en begagnad bil att sälja. Kolla in avsnittet Classifieds för att titta på bilarna till salu, uppmärksam på pris, make och beskrivning. På grund av teckenantal kan beskrivningarna vara ganska snygg, så du borde vara beredd att be om mer information när du kontaktar säljaren.
  • Om du inte får tidningen på din tröskel, gå till en bensinstation eller apotek och köpa en kopia där. Om du inte vill köpa papperet, fråga en granne eller någon du vet för att spara rubrikerna för dig.
  • Bild med titeln Hitta billiga begagnade bilar Steg 6
    6. Titta på gratis online-annonser. Dessa webbplatser är mycket lik tidsbeskrivningar med undantag för att det inte finns några teckenantal som begränsar annonserna. Det betyder att du ska leta efter en annons som avslöjar mer information snarare än mindre information. Typiskt talar desto mer informativ en annons, desto mindre känner han att han behöver gömma sig.
  • Gravitate mot annonser som också har fotografier. Som de säger, "En bild är värd tusen ord."Du kan inte veta allt som finns att veta om en bil helt enkelt från en bild, men du kan lära dig mycket.
  • Bild med titeln Hitta billiga begagnade bilar Steg 7
    7. Handla på en online-auktionswebbplats. Du kan söka efter en viss make eller modell när du surfar på begagnade bilar på en online-auktionswebbplats, eller du kan bara söka efter begagnade bilar efter kategori. Du kan också ange ett minimum och maximalt pris du är villig att betala. Om du inte kan ange var produkten säljs från, trots att du riskerar att hitta en bil på andra sidan nationen, vilket kan göra det orimligt svårt att få bilen skickad till dig.
  • Bild med titeln Hitta billiga begagnade bilar Steg 8
    8. Besök en webbplats som specialiserat sig på den begagnade bilhandeln. En snabb Internet-sökning efter "begagnade bilar" eller "Köp begagnade bilar", utfört med din favorit sökmotor, kommer att dyka upp många webbplatser som specialiserar sig i handeln med begagnade bilar. Många av dessa webbplatser tillåter säljare att skicka annonser samtidigt som man behåller ägande av bilen, men en handfull av dessa webbplatser säljer bilar som de först köpte som används från andra säljare.
  • Innan du köper från någon typ, ta reda på vilken policy som webbplatsen har på plats för att skydda köparen och också leta efter tredje parts recensioner om webbplatsens trovärdighet.
  • Sök med en webbplats som tillhandahåller fordonshistorikrapporter. Bortsett från att kunna leta upp en viss bil på webbplatsen, kan du vanligtvis slå upp lokala återförsäljare och begagnade bilar till salu, liksom. Genom att söka via en webbplats om fordonshistorikrapport kan du komma åt bilens lista och dess historiarapport i ett enda steg istället för två.
  • Tips

    Har en lista med frågor redo att fråga säljaren / återförsäljaren. Åtminstone, fråga om bilens olyckor och reparationshistoria.
  • Leta upp fordonets historiarapport. Dessa rapporter avslöjar alla bilens tidigare olyckor och större reparationer och kan hittas genom att söka bilens VIN på en fordonshistorikrapporteringswebbplats (till exempel Carfax). Till skillnad från en säljare / återförsäljare, får dessa webbplatser ingen nytta av försäljningen av bilen, så de är mer benägna att vara noggranna och ärliga om bilens historia.
  • Äldre bilar (10 år +) i gott skick säljs ofta av pensionärer eller gamla människor som inte längre kan köra på grund av sin hälsa. De har vanligtvis låg körsträcka, rena interiörer och var välskötta. Om priset redan är ganska lågt, försök inte att pruta det lägre.
  • Om du känner någon som är bra med bilar, ta med dem! De kan märka dolda reparationer, defekter eller andra röda flaggor, och kan uppskatta hur mycket du behöver spendera på reparationer.
  • En liten magnet kan detektera områden av plastgips som har målats över. Dolda reparationer kan indikera en tidigare olycka.
  • Innan du får ditt hjärta på en viss modell, kolla recensioner från personer som faktiskt ägde bilen. Vissa modeller tenderar att ha en återkommande defekt eller svag punkt, till exempel ett dörrhandtag som bryter eller ett fönster som fastnar.
  • Vissa märken / modeller tenderar att ha ett lågt återförsäljningsvärde, återkommande defekter, dyrt underhåll, eller svårt att hitta reservdelar. Gör din forskning på förhand för att undvika besvikelse.
  • Kontrollera med dina lokala myndigheter för att se hur och när de lossnar sitt överskott.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande