Hur man kommer in i racing

Kanske är du en av de barn som ser upp till Racecars drivrutiner som finns på TV. Eller du kan vara en vuxen som aldrig släpper en hunger för att gå fort och tävla. Racing är en dyr tidigare tid, men den goda nyheten är att konkurrenskraftig racing är tillgänglig för alla åldersgrupper och bilmodeller. För att komma in i racing, besök spår, utveckla mekanisk kunskap, börja små med go-kart och skola, få din licens och hitta ett fordon att komma in i en händelse.

Steg

Del 1 av 4:
Lär dig om tävling
  1. Bilden med titeln Gå in i racing steg 1
1. Besök ditt lokala spår. Korta spår och vägkurser är spridda över hela världen och du kan ha en i ditt område. Resa till spåren och sitta i tribunerna. Ta reda på vilken typ av racing som appellerar till dig och titta på hur loppet fungerar.
  • Go-Karting är en idealisk utgångspunkt. Go-karts är det billigaste racerfordonet att köpa är säkraste att tävla.
  • Motorcykelracing har olika former, inklusive vägracing, uthållighet, spårkapplöpning och dragkörning. Motocross lägger till hopp. Standardrace är enklaste för nybörjare och kräver inte dyrare bilar med säkerhetsändringar.
  • NASCAR är den högsta versionen av Stock Car Racing. Racing är mer av ett maraton än Formel 1 och äger rum på ovala spår med hjälp av slutna bilar. Många spår i Amerika liknar detta och kan användas av nybörjare med civila bilar.
  • Formel 1 är den mest prestigefyllda racerformen och använder öppet, aerodynamiska bilar som gör kretsar på spår över hela världen. Formel två och Indy bil är lägre versioner. Open-wheel-bilar kan vara mindre vanliga eller dyrare än nybörjare lager raser.
  • Vintage racing är också mycket prestigefylld, men saknar exponering och sponsringsmöjligheter med Formel One. Det har också inte karriärbyggnadspotential som en professionell förare, eftersom de flesta racers är amatörer som tävlar sina personliga fordon. Men om du tänker hålla ett vanligt dag jobb och ras som en hobby, kan vintage racing vara ett bra sätt att utöka ditt nätverk med medarbetare och företagare som också är passionerade för bilar.
  • Endurance Racing, som 24 timmar av Le Mans, blandar fysisk uthållighet med strategi och teknik under en lång tid.
  • Drag Racing innebär att man accelererar snabbt för att köra ett kort avstånd i en rak linje.
  • Rally Racing involverar att slutföra körning genom någon terräng av spår.
  • Street Racing är olagligt och mycket farligt om inte gjort genom sanktionerade händelser.
  • Bilden med titeln Gå in i Racing Steg 2
    2. Köp ett gropkort. Några racerbanor, inklusive de av NASCAR, erbjuder Pit Passes, som tillåter dig bakom scenerna tillgång. Före loppet kommer du att bevittna gropbesättningen som gör de slutliga tune-upsna för bilarna. Detta ger dig åtminstone ett visst perspektiv på bilmekanik.
  • Vissa spår erbjuder också garagepass, men det är svårare att komma och är mest reserverade för personal.
  • Bilden med titeln Kom i Racing Steg 3
    3. Anslut med racers och mekanik. Racing är inte annorlunda än andra jobb och aktiviteter i det andra kan hjälpa till att få din fot i dörren. Spendera tid på spåren och runt mekanikerna och drivrutinerna, om möjligt. Besök också Auto Shops. Göra vänner och lära av sin vehicular och racing kunskap.
  • Först kan du behöva frivilligt för små jobb i en butik eller på ett spår. Fortsätt arbeta tills du får tillräcklig kunskap och förtroende.
  • Online Forums är också ett bra tillfälle för att ansluta till andra medan du lär dig om tävling.
  • Bilden med titeln Gå in i racing steg 4
    4. Arbeta på fordon hemma. För att vara en racer behöver du veta hur ditt fordon fungerar. Även toppnivå racers har mekanisk kunskap som gör problemlösning och spår navigering andra naturen. Köp ett gammalt fordon eller lär dig hur du behåller din egen. Medan racerbilar är olika, är de grundläggande du lär dig, till exempel att ändra delar, optimera hastighet och underhåll, fortfarande tillämpa.
  • Få reparationsböcker från biblioteket och överväga att anmäla sig till butiksklasser.
  • Bilden med titeln Gå in i racing steg 5
    5. Gå med i en PIT-besättning. Pit-arbete ger möjlighet att lära sig om bilar eller stanna kvar utan att köra. För att komma igång, kan du gå med i en specialskola som NASCARs eller master som gör mekaniskt arbete snabbt. Kom igång med arbete och nätverk på lägre nivåer medan du håller ögonen på Pit Crew tryouts.
  • Bilden med titeln Gå in i Racing Steg 6
    6. Delta som tjänsteman. Motorsport Marshalling som signalering och spårrengöring är också ett alternativ att komma nära racing utan att köra. Medan du kanske kan ta en kort, ackrediterad kurs online, accepterar många spår oskaddade volontärer. Börja med små inlägg på lokala tävlingar. När du fortsätter att utveckla din kunskap och rykte, kan du frivilligt för högre raser eller ansöka om officiella positioner hos stora organisationer.
  • Del 2 av 4:
    Bli en förare
    1. Bilden med titeln Gå in i Racing Steg 7
    1. Börja med go-karts. Många racers, inklusive Lewis Hamilton och Tony Stewart, började med go-karts. Detta är ett säkrare och billigare alternativ att vänja sig på hur ett fordon hanterar under en tävling. Öva på närliggande Kart-spår. Därifrån, titta på att köpa en kart och komma in i raser.
  • Bilden med titeln Kom i Racing Steg 8
    2. Delta i Racing School. Det finns många olika skolor. Några av dem är en dag eller två av körlektioner med professionella instruktörer. Andra kan ta några månader och kosta tusentals dollar. Medan den förra är bra för att få en smak av tävling utan att köpa en bil, är den senare ofta skyldig att få en officiell racinglicens.
  • Kontrollera kraven på den racerkrets du vill gå med. Till exempel behöver du en licens från en skola som är ackrediterad av Sports Car Club of America innan du kan gå med i deras sanktionerade vägar.
  • Bilden med titeln Kom i Racing Steg 9
    3. Få en racinglicens. När du har slutat skolan måste du skicka in pappersarbete för att bli en certifierad förare. Gå online till organisationens hemsida och ladda ner programmet. SCCA kräver till exempel din medicinska historia och en fysisk tentamen tillsammans med skolgång. Kontrollera med ditt valda spår eller organisation för kraven.
  • Glöm inte att förnya din licens medan du är en aktiv racer.
  • Del 3 av 4:
    Bygga ett racerfordon
    1. Bild med titeln komma in i racing steg 10
    1. Få en lämplig tillverkning av fordonet. Det enklaste sättet att få ett fordon att komma in i en tävling är att få någon som låter dig hyra eller låna en. Om du inte gör det måste du köpa en. Den typ av fordon du behöver beror på den kategori du vill ange, men klasserna är tillgängliga för även långsamma civila bilar. Du måste söka återförsäljare, junkyards och försäljningslistor för en säljare.
    • Vissa klasser, som småproduktionssportbilar i vintageracing och förbättrad turneringsklass i SCCA-tävlingar, är billigare och lättare att hantera för nybörjare.
  • Bilden med titeln Kom i Racing Steg 11
    2. Ändra ditt fordon . I det allra lägst är organisationen du går med på att du lägger till säkerhetsfunktioner i ditt fordon. För bilar, detta inkluderar en rullbur, en sele och en brandsläckare. Kontrollera med organisationen för de funktioner som behövs för att komma in i tävlingar.
  • Bilden med titeln Gå in i racing steg 12
    3. Fixa ditt fordon. Så länge som din racer fungerar och är säker att använda, kan du komma in i en tävling och till och med placera bra. Men du kanske vill uppgradera till bättre delar och med ett begagnat fordon måste du förmodligen göra reparationer. Ge fordonet ett testkörning och reparationssystem som bromsning och acceleration som känns saknar.
  • Hålla en budget. Racing blir mycket dyrt. Kom ihåg att du måste spendera pengar på bogsering, byte av däck och reparera skador efter en tävling.
  • Del 4 av 4:
    Racing i konkurrensutsatta händelser
    1. Bilden med titeln Kom i Racing Steg 13
    1. Gå med i en händelse. Registrera dig för en tävling på spåret. Förvänta dig att betala upp till ett par hundra dollar i inträdesavgifter och möta en inspektion. Bogseringskostnader vid en olycka är också möjliga. När du har anmält dig till din händelse, följ anvisningarna i organisationen och spåret när du visar upp vid evenemanget.
  • Bilden med titeln Kom i Racing Steg 14
    2. Kör ett testkanna. Vanligtvis kommer ett spår att låta dig springa några övningar. Kontakta dem för policy och öppna tider eller hitta ett liknande utrymme där du kan köra ditt fordon och testa sin hantering. När du har en känsla för det, gå hem och göra justeringar. Ditt fordon kan behöva stora, till exempel hjulinriktning.
  • Bild med titeln komma in i racing steg 15
    3. Arbeta dig upp. Du kan vara nöjd i lokala, roliga raser eller till och med go-karting. För de som strävar efter att ansluta sig till de högre ledningarna, är mycket arbete och lycka involverad. Gå ut och vinn på de låga nivåerna, sedan gå med mer prestigefyllda raser. Om du visar Racing Talent eller har etablerat anslutningar, kan du hitta en sponsor.
  • Bilden med titeln Kom i Racing Steg 16
    4. Få ett sponsring. Att hitta en sponsor är hård och konkurrenskraftig. Det bästa sättet att göra detta är att vinna. När du bygger ett rykte kan sponsorer börja komma till dig. Du måste bygga en publik, så var snäll mot alla och visa bra karaktär. Ju mer synliga du är desto mer sannolikt är du att locka en sponsors uppmärksamhet. Var nådig för möjligheter snarare än kritiska.
  • När du börjar få lite framgång kan du nå ut till företag du gillar. Tänk på att de får många sådana förfrågningar och har troligen redan sökt ut de drivrutiner de vill ha.
  • När du har ett sponsring måste du representera varumärket väl. Visa sina produkter eller annonser och hålla sig borta från kontroversen.
  • Bilden med titeln Gå in i racing steg 17
    5. Gå med i ett racingteam. Medan du kan starta ett lag med dina vänner eller andra racers, att gå med i de stora lagen som erbjuder dig fördelar, måste du vinna och etablera dig som en racer. Gör vad du gjorde för att locka sponsorer, eftersom lag ofta fungerar på samma sätt. När du utvecklar ditt rykte kan ett lag söka dig för att representera dem. Annars kan du försöka skicka dem ett meddelande och prata med sina representanter.
  • När du söker sponsring och ett lag, tänk på dig själv som ett varumärke. Upprätthålla personligt ansvar och vara vänlig, men marknadsför dig själv. Upprätta en media närvaro, inklusive online.
  • Kom ihåg att vara graciös även under avslag. Representera dig bra om du vill att ett lag ska låta dig representera dem.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Du behöver inte börja med en dyr aktibil. Det finns kategorier även för lågkvalitativa civila bilar.

    Varningar

    Undvik Street Racing. Inte bara är det exponentiellt farligare, det är olagligt och kommer att få dig i trubbel snarare än märkt av tävlingsvärlden.
  • Racing är farligt och bör endast göras med korrekt kunskap, säkerhetsutrustning och en vilja att riskera allvarlig skada.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande