Hur man får hollister kläder billigt

Du kan vara en stor fan av hollister kläder men inte en stor fan av hollister priser. Med pris som sträcker sig från $ 15 - $ 160 är det knappast utom räckhåll för den genomsnittliga sydkaliforniska, du kanske behöver handla på en mycket stram budget. Om du skulle älska att lagra din garderob med den senaste och störst från Hollister men saknar de nödvändiga medelna för att handla till ditt hjärtans önskan på ditt lokala Hollister-showroom, försök att köpa kläderna från andra platser som kommer att sälja dem till dig till ett lägre pris.

Steg

  1. Bild med titeln Få Hollister kläder Billiga Steg 1
1. Handla i avsnittet Clearance. Det enklaste sättet att köpa billiga hollister kläder är att köpa dem när Hollister säljer dem till de billigaste. Hollisters webbplats har ett år runt clearance sektion fylld med kläder från gammalt lager som företagets huvudlager försöker tömma ut. På samma sätt, på baksidan av nästan varje hollister showroom, kan du hitta clearance rack fyllda med butikens överskottskläder från förra säsongen.
  • Bild med titeln Få Hollister kläder Billiga Steg 2
    2. Gå till Clearance Sales. Nästa enklaste sätt att hitta billiga Hollister kläder är att vänta på säsongsbetonad försäljning. Under clearance-försäljningen diskonteras en stor del av butikens inventering snarare än ett litet belopp som finns i baksidan av affären. Dessa försäljningar är inte pågående, så du kommer sannolikt att behöva vänta till slutet av en säsong innan du kan dra nytta av dem. Din lokala Hollister Showroom kommer dock att annonsera försäljningen i förväg, så du kommer att ha gott om uppsägning.
  • Bild med titeln Få Hollister kläder Billiga Steg 3
    3. Prova en loppmarknad. Det finns inget sätt att veta säkert om du lyckas hitta några hollister kläder på en loppmarknad, men det enda sättet att ta reda på är att gå och titta. Gravitate mot booths med rack kläder, speciellt om kläderna ser ut som de är inriktade på en yngre folkmassa.
  • På samma sätt kan du kolla in garageförsäljning för hollister kläder också. Om familjen har tonåringar eller unga vuxna, förbättras dina odds för att hitta Hollister kläder på deras garageförsäljning.
  • En annan fördel med att shoppa på loppmarknader är att du kan köra över andra namnkläder för billiga priser, liksom hollister kläder.
  • Bild med titeln Få Hollister kläder Billiga Steg 4
    4. Värd en klädbyte. På en klädbyte eller klädbyte tar deltagarna gamla kläder som är i gott skick att de inte längre är intresserade av med avsikt att handla dem med andras kläder. Du kan hålla en utbyte med vänner och klasskamrater som delar din stil. Alternativt, om tanken på att bära kläder som en gång tillhörde någon du går till skolan med är ojämnt, kan du också vara värd för beklädnader med kusiner, avlägsna släktingar som är din ålder eller några tonåriga barn som dina föräldrars medarbetare kan ha.
  • Bild med titeln Få Hollister kläder Billiga Steg 5
    5. Köp från begagnade butiker. Det finns en mängd andra handbutiker. Medan det sätt som dessa butiker får sina varor varierar, erhåller varje typ som använde kläder i anständigt skick och säljer dessa kläder till ett betydligt lägre pris. Du kanske inte kan veta om en viss butik har hollister kläder i det, men om du gör det till en vana att gräva genom ställen på ett konsekvent sätt, kommer du sannolikt att hitta några så småningom.
  • Kolla in sparsamhetsbutiker. Sparsamhetsbutiker drivs ofta av ideella organisationer och har välgörenhetsintentioner. Majoriteten av sina varor doneras till dem. Eftersom de inte behöver betala för sina varor, säljs även namnklädsel på exceptionellt låga kostnader.
  • Titta på sändningsbutiker. Vid en sändningsaffär är butiken ut för att göra en vinst. Beståndet ges till affären av butikens kunder, och en del av vinsten delas med leverantören efter att kläderna har sålt.
  • Kolla in återförsäljningsbutiker. En återförsäljningsbutik liknar en sändningsbutik genom att dess varor ges till affären av sina kunder, och de kunder som levererar varan får ersättning för det. På en återförsäljningsbutik, är kläderna köpt direkt. Som ett resultat tenderar återförsäljningsbutiker att vara pickier om sina varor och kan ha något högre kvalitet eller mer fashionabla lager.
  • Bild med titeln Få Hollister kläder Billiga Steg 6
    6. Bläddra igenom rackarna på en rabattbutik. Rabattbutiker specialiserar sig på att sälja namnkläder och andra märkesvaror till låga priser. De får varor att namnet varumärkesföretag överstås eller överproduceras, och vissa butiker får också varumärkesvaror med mindre brister som varumärket är ovilligt att sälja i sin egen förråd. Du är inte garanterad att hitta hollister kläder där, men dina odds är ännu bättre än de kan vara i en begagnad butik. Dessutom är beståndet av kläder allt ganska nyligen och som ett resultat i stil.
  • Bild med titeln Få Hollister kläder Billiga Steg 7
    7. Leta efter annonser på gratis Internet Classifieds. Dessa annonser är gratis att titta på och skicka på, och de är vanliga platser för personer som försöker sälja kläder. Du kan vanligtvis söka på listorna genom att skriva "Hollister" i en sökruta på webbplatsen, men även om det inte kan kamma genom kläddelen på webbplatsen. Se till att listan har ett foto publicerat så att du vet vad du kommer in i. Om du måste träffa säljaren personligen för att göra utbytet, se till att du träffas i ett välbefolkat offentligt område för att vara säker.
  • Bild med titeln Få Hollister kläder Billiga Steg 8
    8. Besök Online Auktion och Rabatt Sites. Online auktionswebbplatser liknar online-klassificeringar, men till skillnad från online-klassificeringar är säljarna inte ofta lokala och skickar kläderna till dig som ett resultat. Det är en extra kostnad, men det gör också hela växeln säkrare. Rabattwebbplatser fungerar som rabattbutiker, som får överstockade varor från Hollister och andra klädmärken och säljer dem till rabatter. Du måste betala för frakt, men bekvämligheten med att kunna handla hemifrån och utföra sökningar efter "hollister" med hjälp av funktionen Sökfält kan göra det lilla kostnaden värt det.
  • Tips

    Köp under en lågsäsong. Off Seasons är när Hollister sannolikt kommer att ha mest i clearance, och det är också när majoriteten av begagnade säljare är intresserade av att rensa ut sina garderober. Köpa under lågsäsong för nästa år gör det mycket lättare att hitta billigare hollister kläder.
  • Om dina hollister kläder fortfarande är i gott skick efter att du har slitit dem, överväga att sälja dem till begagnade butiker eller online. Genom att göra det tjänar du lite av de pengar du betalat för dem tillbaka.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande