Hur man köper en bil utan pengar ner och dålig kredit

Oavsett hur det hände, kan du hitta dig själv med en låg kreditpoäng.En låg kreditpoäng kan göra det svårt att köpa en bil. Genom att arbeta för att optimera din kredit och förbättra din övergripande ställning, kan du sätta dig i en bättre position för att köpa en bil utan pengar ner. Dessutom, genom att utforska en rad olika finansieringsalternativ, kan du förbättra dina chanser att få det billån du söker.

Steg

Metod 1 av 3:
Utforska finansieringsalternativ
  1. Bild med titeln Köp en bil utan pengar ner och dåligt kredit steg 1
1. Försök att få ett lån via din kreditunion. Om du redan har ett konto hos en kreditförening är det en bra idé att fråga det om lån först. Kreditföreningar är i allmänhet mer lätta med sina kvalifikationskrav än andra banker, särskilt när det gäller deras medlemmar. Om du inte är en kredit facklig medlem, gå med i en kreditförening och fråga om autofinansiering för problematisk kredit.
  • För att öppna ett kreditförbundkonto behöver du en regering utfärdat i.D. och en minimiavgift. Detta belopp varierar med kreditförbund, men kan vara så lågt som 25 dollar.
  • När ditt konto är öppet, tala med ett lånepresentant om autofinansieringsalternativ.
  • De kommer sannolikt att kunna berätta samma dag om du är godkänd och för vilken mängd.
  • Ta med ditt lån godkännande till bilhandlaren, som kommer att hantera kreditförbundet.
  • Bild med titeln Köp en bil utan pengar ner och dåligt kredit Steg 2
    2. Sök ut ett lån genom en återförsäljare. Hitta ett automatiskt återförsäljare som specialiserat sig på begagnade bilar och dålig kreditfinansiering. Dessa kallas ofta "Köp här betala här" mycket. Denna typ av återförsäljare kan godkänna ett billån för dig med lite till ingen pengar, men var beredd att betala en hög ränta.
  • Många av dessa återförsäljare kan godkänna dig via telefon. De kan också sitta ner med dig personligen.
  • Du måste verifiera din identitet genom att tillhandahålla ett personnummer, födelsedatum och annan information (t.ex. tidigare adresser).
  • Det är en bra idé att ringa och se om du är godkänd innan du börjar handla för bilar.
  • Bild med titeln Köp en bil utan pengar ner och dåligt kredit Steg 3
    3. Utforska lånealternativ via "Sub Prime Lenders."" Sub-Prime Lender "specialiserar sig på att låna pengar till dem med skadad kredit. En internetsökning kommer att returnera många subprime långivare, och du kan ofta fylla i en applikation online och ha ett svar inom några minuter. Återigen, var beredd att betala en hög ränta.
  • Du måste ange att du identifierar information som ditt personnummer, födelsedatum och tidigare adresser.
  • Du bör kunna ansöka om ett lån och godkännas inom 20 minuter.
  • Ta med ditt lån godkännande till bilhandlaren, som kommer att ta direkt till den subprime-långivaren.
  • Din ränta kommer att variera beroende på långivaren och din kreditpoäng, men det finns ursprungliga lagar på den statliga nivån som stoppar långivare från att vara rovdjur.
  • Bild med titeln köpa en bil utan pengar ner och dåligt kredit steg 4
    4
    Få en cosigner. Om du inte är godkänd för billånet på egen hand, är ett annat alternativ att få en familjemedlem eller en vän till medskylt. Det innebär att långivaren (kreditförbundet, återförsäljaren eller annan långivare) kommer att överväga att personens kreditpoäng vid sidan av din egen. Det här kan vara ett bra sätt att få ett lån, och som du gör betalningar, förbättra din kreditpoäng.
  • Detta kan göras genom nästan alla långivare (kreditförbund, återförsäljare eller subprime).
  • Om du inte är godkänd för ett lån via alla eller alla dessa kanaler, tala med dem om att få en medsignal.
  • Du måste då diskutera detta med din familjemedlem eller en vän.
  • Du måste antingen visa personligen för att underteckna pappersarbetet eller skicka in identifierande information online och signaturer.
  • Bild med titeln Köp en bil utan pengar ner och dåligt kredit steg 5
    5. Forskning Auto Lånräntor. Att veta de vanligaste lånepriserna hjälper dig att undvika att bli blindsided av någon som vill debitera dig en ränta som är för hög. Gör några grundläggande Internet-sökningar för att bestämma de goda räntorna för olika typer av auto lån, och använd den här informationen för att fynda med din långivare.
  • Dessa priser varierar beroende på plats och förändras regelbundet.
  • Utför en online sökning efter "Genomsnittliga billåne i [Din postnummer]."
  • Typiskt kan lån som sprids över en längre tid ha lägre räntor. Men eftersom du kommer att betala lånet tillbaka längre, kommer intresset att lägga upp över tiden.
  • Bild med titeln Köp en bil utan pengar ner och dåligt kredit steg 6
    6. Handla för ditt lån innan du handlar för en bil. Innan du börjar titta på bilar, arbeta med att bli godkänd för ett lån. När du väl vet hur mycket du har godkänts för, handla för bilar som passar den här budgeten. Du vill inte bli kär i en bil på mycket för att ta reda på att du inte har råd med det.
  • Metod 2 av 3:
    Förbättra din övergripande stående
    1. Bild med titeln Köp en bil utan pengar ner och dåligt kredit Steg 7
    1. Förbli på samma adress i minst ett år. Även långivare som specialiserat sig på dålig kreditlåning vill se att deras kunder är tillförlitliga. Ett sätt att visa detta är att bo på samma bostad i ett år eller längre. Om din kreditrapport visar en oändlig sträng av adresser, bode det inte bra för din tillförlitlighet.
  • Bild med titeln Köp en bil utan pengar ner och dåligt kredit steg 8
    2. Upprätthålla stadig anställning. Att ha en stadig anställning och en inkomst som kan verifieras är en avgörande komponent för att få ett billån. För vissa återförsäljare och subprime långivare, har en stadig, verifierbar inkomstkälla den enda faktorn som bestämmer om du får ett lån. Om du inte är anställd, arbeta för att rätta till det innan du söker ett billån.
  • Din verifierade anställning kan visas via en lönecheckstub, W-2 eller 1099.
  • Känn adressen och telefonnumret på din arbetsgivare, liksom namnet på någon som en långivare kan ringa för att verifiera din anställning.
  • Bild med titeln Köp en bil utan pengar ner och dåligt kredit Steg 9
    3. Öppna ett bankkonto. Ännu ett sätt att visa som är en etablerad och ansvarig vuxen är att upprätthålla ett bankkonto. Du kan bli ombedd att ge information om ditt bankkonto till potentiella långivare, antingen för att visa din balans i besparingar eller att ge en plats för låne pengar som ska deponeras. Inte bara frånvaro av ett bankkonto får dig att se dåligt ut, det kan diskvalificera dig för ett lån.
  • Besök en lokalbank och tala med en representant om kontroll- och / eller sparkonto.
  • Minsta deposition för att öppna ett konto varierar beroende på bank och typ av konto. I vissa fall kan det vara så lågt som $ 20.
  • Bild med titeln Köp en bil utan pengar ner och dåligt kredit steg 10
    4. Hämta en telefon i ditt namn. När du ansöker om ett lån kan din långivare behöva kontakta dig. Detta kommer bara att vara möjligt om du har en telefon. Att inte ha en telefon gör det svårt för dem att kommunicera med dig, men gör dessutom att du ser oansvarig. Besök en telefonleverantör i ditt område och diskutera telefoner (inklusive förbetalda alternativ) som passar din budget.
  • Metod 3 av 3:
    Optimera din kredit
    1. Bild med titeln Köp en bil utan pengar ner och dåligt kreditsteg 11
    1. Lär dig din kreditpoäng. Gå online och Begär kreditrapporter Från var och en av de tre kreditbyråerna (TransUnion, Equifax och Experian). Att lära dig ditt kreditpoäng och se vilka positiva och negativa föremålen som anges på din kreditrapport hjälper dig att se var du står.
  • Bild med titeln Köp en bil utan pengar ner och dåligt kredit steg 12
    2. Utvärdera din kreditpoäng. Om du har en kreditpoäng på 680 eller högre, kommer du sannolikt att få de bästa räntelån som finns tillgängliga. Poäng mellan 550 och 680 anses vara subprime. Om du har en sub-prime-poäng kan du betala högre räntor. Om du har ett kreditpoäng på 550 och nedan kan det vara svårt att få ett billån. Om din poäng är under 550, kanske du vill arbeta med att förbättra denna poäng innan du försöker köpa en bil.
  • Bild med titeln Köp en bil utan pengar ner och dåligt kredit steg 13
    3
    Tvistentaccies. Dubbelkontrollera din kreditrapport för noggrannhet. Det är inte ovanligt att dessa byråer gör misstag. Ibland förbättrar din kredit är så smärtfri som att bestrida felaktigheter på din kreditrapport.
  • Bild med titeln Köp en bil utan pengar ner och dåligt kredit steg 14
    4. Betala små saldon. Om det finns några små, obetalda saldon på din kreditrapport, betala dessa. Betala små mängder så att de inte längre är listade som "obetalda" på din kreditrapport kan fungera för att förbättra ditt kreditbetyg och visa god tro på potentiella billängder.
  • Ofta kommer insamlingsbyråer att ta en mindre bosättning än vad som är skyldigt, så försök att förhandla.
  • Bild med titeln Handle Credit Card Skulden när arbetslösa Steg 9
    5. Optimera din "skuldutnyttjande." Omkring 30% av din kreditpoäng bestäms av din "skuldutnyttjande," det vill säga hur mycket av din tillgängliga kredit har använts. Om du till exempel har ett kreditkort med en gräns på 15 000 dollar, och du har bara använt $ 3000 av det, hjälper det ditt kreditpoäng. Du kan optimera ditt skuldutnyttjande genom att antingen betala några av dina saldon, eller öka dina kreditgränser.
  • Om du nyligen har fått en höjning eller betalat några skulder, kan du med hjälp av en ökning av dina kreditgränser. Kontakta ditt kreditkortsföretag för detaljer.
  • Bild med titeln Build Corporate Credit Steg 4
    6. Få minst ett stort kreditkort. Att vara godkänd för ett större kreditkort (som visum eller mastercard) kan hjälpa din kreditpoäng att förbättra. Det kan vara svårt om du har dålig kredit, men du kan arbeta mot det genom att öppna ett mindre prestigefyllt kreditkonto och göra alla dina betalningar i tid. Efter ett tag kan du ansöka om det visum eller mastercard igen.
  • Varningar

    Låt inte dig själv prata med att underteckna ett automatiskt lån med en betalningsplan som du inte har råd med.
  • Fortsätt inte ansökan om kredit eftersom det kommer att sänka din kreditpoäng.
  • Undvik att finansiera utökade garantier med högt intresse lån.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande