Hur man köper exotiska bilar

Exotiska bilar är högpresterande fordon som eftersträvas för deras hastighet, stil och komfort. Eftersom de är så dyra är det viktigt att du överväger alla dina alternativ innan du köper en.När du bestämmer vilken make och modell du vill, kontakta en återförsäljare och prata med dem om att köpa bilen. Om du korrekt kontrollerar bilens historia och testkör det innan du köper det, kan du undvika vanliga fallgropar och göra en sund investering.

Steg

Del 1 av 3:
Hitta den exotiska bilen som passar dig
  1. Bild med titeln Köp exotiska bilar Steg 1
1. Sök online för att hitta din idealiska exotiska bil. Exotiska bilmärken inkluderar Ferrari, Lamborghini, Bentley, Alfa Romeo, Maserati, Tesla, Porsche, Bugatti och många fler. Vissa bilar är kända för sin stil och komfort, medan andra är bättre kända för sin makt och hastighet. Det finns också olika funktioner i olika modeller av bilar. Ta reda på vad du letar efter speciellt i en exotisk bil och använd det för att begränsa din sökning.
  • Ferrari, Lamborghini, Maserati, Tesla och Bugatti är kända för sin hastighet, kraft och hantering.
  • Rolls-Royce, Bentley, Porsche, BMW och Mercedes är mest kända för sin stil och komfort.
  • Du kan också leta efter bilar i populära exotiska bilmagasiner som "Hetstång," "Bil och förare," och "Högsta växeln."
  • Bild med titeln Köp exotiska bilar Steg 2
    2. Ange en budget. För att transaktionen ska gå mjukare, se till att du har tillräckligt med pengar för att betala minst 10% av den totala kostnaden för bilen på förhand. Exotiska bilar kan kosta var som helst från $ 50.000 till över $ 500.000 USD. Inställning och klibbning till en budget kan hjälpa dig att begränsa dina val ännu mer.
  • Du kan ta ut ett auto lån eller göra månatliga betalningar till återförsäljaren för att betala för din bil.
  • Månatliga betalningar kommer normalt att vara 4% -7% av den totala kostnaden för bilen.
  • Bild med titeln Köp exotiska bilar Steg 3
    3. Överväg att få en bil som kommer att uppskatta i värde. Vissa modeller av exotiska bilar kommer faktiskt att öka i värde över tiden. Detta gör inköp av din exotiska bil en investering. Forskning Den exotiska bilen som du har ögonen på och övervaka om priserna har gått upp eller ner under de senaste åren.
  • Till exempel, manuell överföring sen Lamborghini Murcielagos, Spyker C8s, Porsche 996 GT2S, och Aston Martin V12-vantages kommer att uppskatta i värde över tiden.
  • Det är svårt att avgöra om fordonet kommer att uppskatta i värde om det är en helt ny bilmodell. I det här fallet kan det vara bättre att fatta ditt beslut baserat på ägre recensioner.
  • Bild med titeln Köp exotiska bilar Steg 4
    4. Begränsa din sökning baserat på recensioner. Att läsa aktuella ägarupplevelser kan kasta ljus på potentiella problem med modellen av bil som du planerar att köpa. Undvik bilar som kräver mycket dyrt underhåll eller som bryts ner ofta.
  • Se till att det finns en mekaniker i ditt område som specialiserat sig på att reparera din exotiska bil.
  • Bild med titeln Köp exotiska bilar Steg 5
    5. Sök efter exotiska bilhandlare online. Hitta återförsäljare med ett stort antal bilar så att du kan testa kör flera modeller och varumärken. Detta är perfekt om återförsäljaren du har i åtanke är långt ifrån var du bor. Medan bilderna är en mindre exakt representation av bilens tillstånd, kan de ge dig en uppfattning om vad återförsäljarens urval är.
  • Bild med titeln Köp exotiska bilar Steg 6
    6. Välj bilen när du har vägit dina alternativ. När du har hittat en återförsäljare som har maken och modellen av den bil du vill, kan du ta ytterligare steg för att köpa den. Gå tillbaka och granska din budget, funktionerna och bilen själv för att se till att du vill göra investeringen. Få återförsäljarens kontaktinformation från deras hemsida och sedan förmedla ditt intresse för dem.
  • Del 2 av 3:
    Få information om bilen
    1. Bild med titeln Köp exotiska bilar Steg 7
    1. Ring återförsäljaren och be om fordons- och underhållsrapporter. Fordons- och underhållsrapporter, som Carfax eller Autocheck, kommer att ge dig historien om bilen, tidigare ägande och eventuella reparationer på fordonet. Dessa rapporter kan ge dig insikt om hur bilen hanterades tidigare och om bilen har problem med.
    • Om bilen behöver reparationer inom 6 månader måste du faktor i kostnaden för att reparera den.
    • Exotiska bilreparationer kan vara mycket dyrt, beroende på vad du behöver fixa.
  • Bild med titeln Köp exotiska bilar Steg 8
    2. Undersök och granska pappersarbetet. Om bilen har haft flera reparationer eller flera ägare, borde det vara en anledning till oro. Notera om det regelbundet betjänas varje år, eller om det någonsin krävde reparationer två gånger för samma problem. Det kan vara en indikation på att något är fel med bilen.
  • Bild med titeln Köp exotiska bilar Steg 9
    3. Fråga återförsäljningsfrågorna baserat på pappersarbetet, om tillämpligt. Om det finns reparationer eller något som skickar upp en röd flagga, fråga återförsäljaren om det. Om de verkar som om de försöker undvika frågan, raka bort det återförsäljaren och hitta en annan att arbeta med.
  • Du kan säga något som ", så jag märkte att bilen hade 3 reparationer på överföringen 2015. Varför är det och varför det inte korrigerade första gången?"
  • Eller du kan säga något som, "Jag märkte att den här bilen hade 3 olika ägare om 3 år. Finns det en anledning till det?"
  • Du kan också använda fordonets historia som hävstång när du förhandlar om ett pris för bilen.
  • Bild med titeln Köp exotiska bilar Steg 10
    4. Fråga återförsäljaren om det finns lackarbete som inte är listat i rapporterna. Undvik bilar som har haft lackarbete, eftersom det kan devalvera en exotisk bil. Detta är särskilt viktigt om du planerar att sälja den.
  • Säg något som, "Jag är intresserad av att köpa den svarta 2012 Porsche 996 GT2. Jag undrade om det fanns några tidigare lacker eller reparationer gjorda på fordonet."
  • Del 3 av 3:
    Köpa den exotiska bilen
    1. Bild med titeln Köp exotiska bilar Steg 11
    1. Få citat från andra återförsäljare och jämföra priser online. Ring till andra återförsäljare som säljer samma modell av bil så att du kan få konkurrerande citat. Du kan också besöka https: // edmunds.com / tmv.html och mata in maken, modellen och året för att få det sanna marknadsvärdet på den exotiska bilen. Detta ger dig en utgångspunkt för dina förhandlingar.
  • Bild med titeln Köp exotiska bilar Steg 12
    2. Besök återförsäljaren och begära en provkörning. Innan du betalar insättningen på bilen måste du veta hur det drivs. Om återförsäljaren är långt borta, kontakta dem och schemalägga ett datum för en provkörning. Om återförsäljaren är i ditt område, besök återförsäljaren och tala med en säljare om ditt intresse för bilen och din önskan att ta en provkörning.
  • Om du köper bilen från en återförsäljare som är långt borta är det värt att ta resan till återförsäljaren så att du kan testa bilen först.
  • Bild med titeln Köp exotiska bilar Steg 13
    3
    Förhandla ett köpeskilling. Bestämma det sanna marknadsvärdet genom att besöka https: // edmunds.com / tmv.html och sätta in detaljerna i din bil. När förhandlingar, be om det sanna marknadsvärdet men $ 5000 - $ 10.000 mindre än återförsäljaren frågar. Om du börjar låga, kommer det att tvinga återförsäljaren att göra ett motbjudande och kan spara tusentals dollar.
  • Försök att vara rättvis när du gör erbjudandet, och fråga inte mycket lägre än det verkliga marknadsvärdet.
  • Om återförsäljaren är ovillig att gå ner i pris kan du säga att du har fått citat från andra återförsäljare.
  • Bild med titeln Köp exotiska bilar Steg 14
    4. Prata om att sätta ner en stor deposition för att uppmuntra återförsäljaren. Berätta för återförsäljaren på förhand att du är villig att lägga 10% ner kommer att låta dem veta att du är seriös och uppmuntra dem att erbjuda bästa möjliga pris. Det kommer också att signalera till återförsäljaren att du är ekonomiskt beredd att köpa bilen.
  • Bild med titeln Köp exotiska bilar Steg 15
    5. Fyll i pappersarbete och köp bilen. När du är överens om ett förhandlat pris, kommer bilförsäljaren att skriva upp pappersarbete som du måste logga in för att köpa fordonet. Du måste också lägga ner pengar för det insättningsbelopp som du kom överens om.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande