Hur man blir en framgång

Medan det inte finns någon ensamstående till framgång, har framgångsrika människor många drag och vanor gemensamt med varandra.Att emulera vanorna hos framgångsrika människor, och teoretisera hur man är mer produktiva i ditt eget liv, kan hjälpa dig att bli framgångsrik i vad du än följer.

Steg

Del 1 av 3:
Uppnå framgång genom friskt boende
  1. Bilden med titeln blir ett framgångssteg 1
1
Gå upp tidigt. Du.S. Grundande far och framgångsrik affärsman Ben Franklin sa "Tidigt till sängs och tidigt att stiga, gör en man frisk, rik och klok." Forskning har visat att gå upp tidigt gör dig mer samvetsgrann och förbättrar problemlösning, samtidigt som du får det mesta av varje timme av dagen. Några taktik som kan hjälpa dig att stiga upp tidigare är:
  • Organisera kvällar att gå och lägga sig på en rimlig timme (det inkluderar slutanvändning av elektronik en timme före sänggåendet).
  • Slå inte på snooze-knappen.Ange istället din väckarklocka eller timing-enhet på ett bord över rummet från var du sover och tvingar dig att stiga upp med larmet.
  • Bildtiteln blir ett framgångssteg 2
    2. Övning. Framgångsrika människor förstår att vara på bästa sätt att ta hand om sin kropp, och detta inkluderar regelbunden motion för att kunna härleda följande fördelar:
  • Det minskar depression
  • Det förbättrar energinivåerna och bekämpar trötthet.
  • Det förbättrar immunsvar och förhindrar sjukdom.
  • Det beskriver disciplin och engagemang för mål.
  • Om du inte har tid för ett dedikerat träningsschema, gör små förändringar, som att ta trappan eller gå i motsats till att köra till en närliggande plats, att bidra till en hälsosam livsstil.
  • Bildtiteln blir ett framgångssteg 3
    3
    Vård emotionell och psykisk hälsa. Forskning visar att en grund av känslomässig hälsa är avgörande för det övergripande förtroendet, vilket är en viktig del av framgångsrika professionella företag. Med andra ord: Framgången skapar inte lyckliga människor-glada människor skapar framgång. Nedan är några förslag på hur man tar ansvar för din lycka och skapa framgång:
  • Åtagande: I detta sammanhang innebär engagemang en inställning att återstå involverad, trots utmaningar och återkallelser.Det betyder att vägra att isoleras i självtvivel och istället med hjälp av besvikelser som drivkraft bakom nuvarande och framtida insatser.
  • Kontroll: Kontrollmedel som vägrar att vara maktlös.Det innebär att omfamna uppgifter och motsvarande kamp, ​​försöker påverka resultaten i motsats till att helt enkelt låta utfall hända.
  • Utmaning: Utmaning återspeglar en obestridlig inställning att betrakta instanser av stress, oavsett om det är positivt eller negativt, som foder för lärande och och utvecklas.
  • Del 2 av 3:
    Uppnå framgång som en mental process
    1. Bildtiteln blir ett framgångssteg 4
    1
    Visualisera en plan. Ta dig tid att plotta ut på varje dag.Mer än bara listbyggnad, visualisera faktiskt de steg du tar för att slutföra viktiga projekt och uppgifter. Forskning har visat att visualisering av aktiviteter ökar hastigheten och framgången med uppgiftsperioden, vilket innebär att när du visualiserar din plan kan du få mer gjort varje dag.Nedan föreslås sätt att utnyttja visualisering för framgång:
    • Fokusera ditt sinne på de personliga attributen som du behöver vara framgångsrik. Oavsett om du är president för en bank eller en skolas PTA, finns det attribut som alla framgångsrika personer delar.Lyssna, lära, kommunicera, delegera, organisera, bara för att nämna några och de typer av färdigheter som framgångsrika människor har.
    • Föreställ dig vilken framgång som kommer att se ut.Strävar du efter att vara en framgångsrik inredningsarkitekt eller hemmahörande?I båda fallen är det viktigt att visualisera vilken framgång som kommer att se ut för dig, ner till detaljer som du ska ha på dig och vem som helst kommer att vara närvarande.
    • Använd bekräftelser. Vision motsvarar verbala och skriftliga bekräftelser.Till exempel, om du vill vara en framgångsrik golfare, stäng dina ögon och upprepa till dig själv "Jag kan se mig själv på den gröna.Jag är bekväm och självsäker och beredd att svänga.När jag slår bollen, går det exakt var jag vill ha det.Det landar på den gröna, 2 stroke framför par."
  • Bildbeteckningen blir ett framgångssteg 5
    2. Vet varför du vill ha de saker du vill ha.En del av framgång är självmedvetenhet och en del av självmedvetenheten förstår de motiv som driver dina önskningar och beteenden.
  • Det kräver att du identifierar dina mål, vad som uppnås genom att uppnå dem, och hur dessa prestationer påverkar ditt liv positivt. Till exempel, om du vill ha en kampanj på jobbet, fråga dig själv varför.Är det för mer pengar eller större personlig prestation? Är det för att du försöker imponera på någon annan?
  • Genom att tänka på reflexivt om din målorientering kan du till och med hitta dig själv ombedömning av dina behov och göra smartare beslut.Om du inser anledningen till att du vill ha en kampanj motsvarar inte den person som du måste bli för att få det, överväga dina prioriteringar och leta efter sätt att upprätthålla personlig lycka, samtidigt som det fortfarande uppnås.
  • Bildbeteckningen blir ett framgångssteg 6
    3. Re-prioritera. Skriv ut en tidsbudget som beskriver vad du har gjort och hur lång tid det tog för den senaste veckan. Ta en hård titt på var du spenderar din tid och ansträngning.Detta inkluderar tid som utvecklar personliga och professionella relationer, vilket kan spela en viktig roll i framgång.
  • Fråga dig själv om det du kommer tillbaka från din tidsinvestering garanterar det ansträngning du har satt det. Till exempel är vistelsen vaken på natten och pratar med din flickvän som hjälper dig att vara mer produktiv på jobbet du tycker om?Arbetar 40 timmar i veckan som en lärares aide som uppfyller din personliga önskan att hjälpa barn och göra världen bättre?
  • Justera förväntningarna och hur man uppfyller dem. Fråga dig själv vilka uppgifter och ansvarsområden som ger dig den största övergripande tillfredsställelsen och skriv dem ner.Nu titta på din lista och fråga dig själv vilka hinder du kommer att stöta på att nå dina mål.Är dessa hinder saker du har skapat dig själv eller är de utmaningar som gör dig till en bättre person?Är några av dessa hinder saker du kan ta bort från din väg för att få dig närmare framgång?
  • Bildtiteln blir ett framgångssteg 7
    4. Omfamna din passion. En fallgrogning till framgång är att driva ett mål eftersom det tog någon annan framgång, ignorerar din egen passion.Det betyder inte att du borde agera impulsivt, men det betyder att du spelar för dina styrkor och lär sig att utnyttja din kreativitet och entusiasm.
  • Bra arbete ger god lön. Istället för att sikta på jobb eftersom de betalar bra, syftar istället på jobb som du har entusiasm för och att du kan excel in.Excellence på något område kommer att ge ekonomiska belöningar.
  • Du är produkten. När människor investerar i ett företag, är det sällan för att den produkt de säljer är oumbärlig.Snarare har personen hos Helm som styr projektet vision och inspirerar förtroende.När du omfamnar din passion markerar du de viktigaste funktionerna i din karaktär och färdigheter som gör dig fantastisk.Folk svarar på detta, och kommer att tro på dig.
  • Gör det för att du inte kan göra det.Tänk på vad som gör att du vill vakna på morgonen. Är det din roll på jobbet, din roll som förälder, den hobby du brukar på kvällarna?Leta efter sätt att gifta sig med vad som inspirerar dig till en omsättbar skicklighet eller produkt och uppfinna din egen framgång.
  • Bildtiteln blir ett framgångssteg 8
    5. Lär dig att tolerera obehag och försena belöning. Mental styrka betyder inte att ha känslor. Det betyder att du är medveten om känslor du har, men att vara tillräckligt stark för att hantera dem i ansiktet av oundvikligt obehag.
  • Vara motiverad. Har du ångest runt nya människor? Är du uttråkad med akrent uppgift som är nyckeln till framgången med ett större projekt. Istället för att säga "Jag önskar att jag inte behövde göra [x]," säga, "Jag kan komma igenom det här" eller "Ta bara det en dag i taget."
  • Börja små. Idag vägrar du att titta på tv tills efter att ha gjort disken. Ett år från och med nu vägrar du att sluta springa under milen 14 av en maraton. Utbildning för framgång är inte ett finger-snap.Det handlar om att upprätthålla standarder och goda vanor över tiden och i alla aspekter av livet.
  • Bildbetatled blir ett framgångssteg 9
    6. Reflektera över dina framsteg. På samma sätt som det är viktigt att ha en plan, är det lika viktigt att ta ett steg tillbaka och reflektera över vad du har åstadkommit och det som fortfarande är kvar.
  • Ta ett steg tillbaka en gång i veckan eller en gång i månaden för att reflektera över vad som är och fungerar inte för dig.
  • Hålla en journal. Vissa aktiviteter som journaling, lista, eller använder en kalender eller visionskortsuppreflektion och håller reda på väg till framgång.
  • Kom ihåg att reflektion inte är lätt. Hela punkten att reflektera över din väg till framgång är inte att klappa dig själv på baksidan utan att kritiskt bedöma om du möter dina milstolpar. Om inte, kan det kräva justeringar av din ursprungliga plan, eller en hel översyn av vad du ursprungligen trodde du skulle göra.
  • Början över är inte en förlust. Om du efter avspegling inser att du är på fel väg, det är dags att visualisera en ny riktning. Ta reda på vad du lärde dig och ta reda på hur du övergår dig från den väg du är på en som närmare allierar med dina ambitioner och talanger.
  • Del 3 av 3:
    Anta framgångar
    1. Bildtiteln blir ett framgångssteg 10
    1. Lär dig av misslyckande. Framgångsrika människor är inte födda - de är gjorda genom ackumulerade livserfarenheter och det inkluderar risk såväl som misslyckande. Medan man agerar impulsivt rekommenderas aldrig, kan man ta bort beräknade risker på lång sikt.Även om du inte lyckas med allt du gör, studerar du misslyckande och lärande från det är ett viktigt inslag i alla framgångsrika människor.
    • Steve Jobs blev avfyrade från Apple 1985 till stor del för att han var svår att arbeta med. Han återvände dock 12 år senare och vände det då som misslyckas med en framgång eftersom han hade blivit en bättre ledare.
  • Bildtiteln blir ett framgångssteg 11
    2
    Vara proaktiv, inte reaktiv. Forskning har länkat personlig framgång med proaktivitet.Därför, istället för att vänta på möjlighet att hitta dig, brainstorm sätt att förbättra ditt liv och karriär och agera förr i snarare än senare.Nedan är några taktik för att bli mer proaktiv: användbara brainstorming tekniker inkluderar freewriting, listor och kartläggning.
  • Förutse vad hinder du kommer att möta och hur man hanterar dem. Relaterade till färdigheter som visualisering är är förutsägelse.När vi realistiskt projicerar en väg till framgång, nödvändigtvis, sträcker vi också fallgroparna längs den vägen.
  • Förhindra undvikbara hinder.Medan inte alla hinder är undvikbara kan många kringgå genom förberedelse, finansiering och träning i förväg.
  • Uppskatta timing. Forskning visar att, bara viktigt att vidta åtgärder, lär sig när.Agera för tidigt på något du är obekant, du kan se oförberedd eller idiot-hardy.Agera för sent och du får inte få möjlighet att använda dina färdigheter och visa ledarskap.
  • Bildtiteln blir ett framgångssteg 12
    3. Omgiv dig med framgångsrika människor. Framgången händer inte i ett vakuum.Varje framgångsrik person har en lång lista över vänner, lärare, mentorer, medarbetare, etc. som hjälpte dem längs vägen.
  • Titta på personer du redan har i ditt liv som är begåvade, positiva, stödjande, motiverade och kunniga. Spendera tid att lära av dem och samarbeta när det är möjligt.
  • Praktikplatser, seminarier och jobbskuggning är andra bra sätt att interagera med framgångsrika människor och att lära av dem.
  • Kanske är ditt mål utanför råttan och du letar efter sätt att lyckas som förälder eller lärare.Regeln är fortfarande densamma.Hitta de människor som lyckas och vem du beundrar. Spendera tid med dem och lära sig vad som gör dem tick.Emulera goda vanor för att stärka dina egna ambitioner.
  • Bilden med titeln blir ett framgångssteg 13
    4. Vårdar starka, positiva relationer. Försöker du förbättra leveransen av en produkt eller tjänst till en klient?Söker du mentorskap från andra, mer senior proffs? Vill du förbättra dina färdigheter som en konkurrenskraftig cyklist? Oavsett om man tänker logistiskt eller personligen, främja starka relationer är en integrerad del av framgång, oavsett vilket spelplan. Följande taktik kan hjälpa dig att växa dessa relationer på produktiva sätt:
  • Växa ditt personliga nätverk. Medan varje entreprenör vet att ett starkt varumärke och social media närvaro är nyckeln till professionell framgång, tar dessa inte platsen för personliga möten, som är den vanligaste källan till möjligheter och tillväxt.
  • Foster relationer utanför dina allvarliga strävanden. Tänk på ditt personliga liv som övning för att hantera människor i professionella eller sysselsättningsrelaterade sammanhang.När du inte lyssnar på familjens behov eller är inte en lojal vän, misslyckas dessa relationer att trivas.Det är också viktigt att söka möjligheter att utveckla relationer med nya vänner, så överväga att gå med i en klubb eller delta i en hobbymöte.
  • Bilden med titeln blir ett framgångssteg 14
    5. Ställ frågor och lyssna mer än du pratar. Att ställa frågor är ett bra sätt att inte bara vara en del av viktiga konversationer, men det växer din kunskap och ökar din likhet, eftersom det ger andra möjlighet att dela.
  • Att lyssna på andra ger dig också möjlighet att dra nytta av sin kompetens och utnyttja det du lär dig mot framtida uppgifter.
  • Bildtiteln blir ett framgångssteg 15
    6. Ta ansvar. När du lägger ut skulden för dina handlingar, tar du också bort förmågan att ta kredit för din framgång.
  • Skyll inte på misslyckanden på externa krafter. Istället analysera vad du gjorde och hur, nästa gång, kan du göra det bättre.Kom ihåg att du bara bestämmer om du lyckas eller misslyckas.
  • Bilden med titeln blir ett framgångssteg 16
    7. Hålla sig till höga standarder. Framgångsrika människor är intensivt motiverade och har en stark arbetsetik.
  • Applicera dig helt till varje uppgift du åtar dig.Överstiga förväntningarna hos medarbetare och handledare. Acceptera inte "lämplig" Men arbetar istället alltid mot förbättring och framsteg utöver vad som krävs.
  • Hur slutar jag vara rädd för framgång?

    Titta på den här Premium Videoupgrad för att titta på denna Premium VideoMet Råd från en branschexpert i denna Premium-video

    Amy WongAmy Wongleadership & Transformations coach
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande