Hur man är tidigt för skolan

Är du alltid sen för skolan? Ringer den första klockan bara när du går i dörren, eller kanske den andra klockan? Gör det att du känner dig självmedveten runt klasskamrater? Har det fått dig i trubbel? Ja, att komma till skolan i tid kan vara en enorm smärta. Men det finns sätt att hantera dina morgnar - sätt som kan hjälpa dig att spara tid, bli mer punktlig och slå klockan.

Steg

Metod 1 av 3:
Hitta enkla sätt att spara tid
  1. Bild med titeln vara tidigt för skolsteg 1
1. Packa din bokväska på förhand. Ställa in alla dina texter och material i förväg kommer att spara tid. Investera den energin på kvällen och du behöver inte frantically söka efter din vetenskaps läxa på morgonen eller panik eftersom du inte kan hitta din protractor. Bara packa före tid och koncentrera sig på att komma upp, klädda och ut genom dörren.
  • Bild med titeln vara tidig för skolan steg 2
    2. Välj din garderob i förväg. Kläderbeslut, medan viktiga, är inte så viktiga att göra dig sen. Ställ ut din outfit på kvällen innan. På det sättet kan du prova kläderna lugnt och fatta ett beslut. Det kommer också att ge dig chansen att se till att din valda klädsel är skarp och matcher. Ingen gillar att sluta med otillbörliga strumpor!
  • Se till att dina kläder är rena och skarpa. Välj ut saker som behöver tvätt eller stryka i din nedetid - dessa uppgifter är för tidskrävande för att hantera på morgonrussen.
  • Kontrollera väderprognosen för följande dag på tv eller online och klä för att passa. Välj en outfit för att matcha vädret, speciellt om det kan vara coolt eller regnigt.
  • Bild med titeln vara tidig för skolsteg 3
    3. Kolla på en att göra-lista. Håll reda på alla dina mindre morgonuppgifter med en daglig eller veckovis att göra-lista. Om du behöver en tillåtelse för nästa dag, få det undertecknat och stuvat bort i din bokväska. Om du behöver lunchpengar, få det natten innan. Organisation är nyckeln. Håll starta spår av vad som behöver göras varje dag.
  • En att-do-lista kan vara i ditt huvud eller en faktisk lista. På samma sätt kan det vara för en dag eller något som du går igenom varje dag.
  • Om du behåller en fysisk lista, försök att sätta det på en framträdande plats där du kommer att se det, som kylskåpet eller badrumspegeln.
  • Bildbeteckningen är tidigt för skolsteg 4
    4. Håll personliga saker i en uppsättning plats. Det finns inget som frustrerande och tidskrävande som söker efter förlorade nycklar eller en mobiltelefon. Sätt alla de små personliga föremålen på en uppsättning plats, de saker du tenderar att förlora. Prova en korg på en räknare eller slutbord, eller till och med fickan på jackan som du alltid bär. Sätt dem på samma plats varje dag så att du vet var de är.
  • Bild med titeln vara tidig för skolan steg 5
    5. Förvara större föremål vid dörren. Gör dörren ditt lastområde för morgonrussen. Sätt dina skor, kappa, handskar, hatt, lunchbox, ryggsäck och allt annat du kanske behöver i entréen så att du snabbt kan klä dig och ut.
  • Bild med titeln vara tidig för skolan steg 6
    6. Förbered din frukost i förväg. Att göra mat kan äta mycket tid, men tror inte att du måste välja mellan något snabbt och något hälsosamt. Ställ ut din frukost på kvällen innan eller hålla den färdig i kylskåpet. Om du är väldigt kort i tid, ta något att ta med dig på din pendling.
  • Havregryn är både läckra och näringsrika. Du kan göra tillräckligt för en hel vecka på söndagskvällen och hålla den på ett säkert sätt i kylskåpet. Enkelt paket med snabb havremjöl är också bara det - omedelbart. Det tar bara en minut eller två att laga mat.
  • Frukost smoothies är bra bekvämlighetsmat, liksom. Hitta bara ett balanserat recept (försök med en bra balans av frukt och protein), blanda och njut av.
  • Människor säger ofta att frukt är naturens snabbmat. Det kommer förpackat, färdigt att äta, och kan tas på språng. Bananer, äpplen, apelsiner eller druvor är bra idéer.
  • Bildbeteckningen är tidigt för skolsteg 7
    7. Ställ in ditt larm. Att komma upp sent kommer att sätta dig i omedelbar nackdel i din strävan efter punktlighet. Det kommer att foil alla dina bästa lade planer. Ha en pålitlig väckarklocka eller två. Vet hur man ställer in det och gör det varje natt.
  • För tunga sleepers kan högre larm vara effektivare. Välj en larminställning som skakar dig ur sängen.
  • Placera ditt larm bort från din säng så du måste gå upp för att stänga av det.
  • Radiolarm följer denna regel. Välj en stenstation över lätt lyssnande eller pratradio.
  • Metod 2 av 3:
    Använda bättre tidshantering
    1. Bildbeteckningen är tidigt för skolsteg 8
    1. Planera din morgon före tid. Det kan vara svårt att tänka på morgontimmarna, särskilt när du är rusade eller utan din dagliga fix av koffein. Att veta vad du kan förvänta dig före tid kan hjälpa dig att navigera dessa påfrestningar och stanna i tid. En rutin kan vara till stor hjälp.
  • Bild med titeln vara tidig för skolsteg 9
    2. Stå upp vid en lämplig tidpunkt. Ställ in larmet så att du har tillräckligt med tid för att helt förbereda dig för dagen. Din vakna tid ska låta dig slutföra din rutin utan att känna sig rusad eller panikad. Samtidigt bör du inte vakna så tidigt att du kommer att vara trött.
  • Ge dig själv en timme till en och en halv timme så du har gott om tid att duscha, gör dig redo och äter frukost.
  • Undvik att trycka på snooze-knappen. Frestelsen att sova bara fem minuter kan vara oemotståndlig. Motstå det! Det kommer att göra dig sen. Värre, det leder ofta till flera snoozing.
  • Ange två larm om du är tvångsmässig, flera snoozer. Sätt en oåtkomlig, kanske även över rummet!
  • Bild med titeln vara tidig för skolan steg 10
    3. Spendera inte för mycket tid på någon aktivitet. Mellan duscha, dressing, äta och sätta på smink, du kommer inte ha lyxen av extra tid. Överväga att spåra dig själv under dessa aktiviteter för att se hur länge du spenderar på var och en.
  • Håll grooming till ett rimligt minimum. Att göra din smink och hår och dressing är en tidmördare, och dina ambitioner att vara punktliga kan sväva framför badrummet. Det betyder inte att du försummar dig själv. Bara motstå uppmaningen att vara perfekt.
  • Det kan finnas tillfällen när du ska se ditt absolut bästa. På dessa dagar, planera att spendera den extra tiden. Annars strävar efter effektivitet.
  • Bild med titeln vara tidigt för skolsteg 11
    4. Undvik att sugas in i tv, elektroniska enheter eller andra distraktioner. Morgon borde vara om lyx, om att titta på nyheterna, läsa papperet, kontrollera dina texter eller omvårdnad av en kopp te eller kaffe. De flesta av oss kan bara ha råd med en liten eftergivenhet, tyvärr. Motstå frestelsen. Det kommer att kosta dig dyrbar tid.
  • Begränsa din morgon-tv försiktigt. Den lokala trafiken och vädret ska vara tillräckligt tills du kan fånga klockan 5.
  • Om du gillar att läsa papperet eller nyheterna online, lämna den som en behandling för eftermiddagen eller mellan klasserna. Det, som tv, väntar på din hemkomst.
  • Bild med titeln vara tidig för skolsteg 12
    5. Missa inte din tur. Många gånger har en student jagat skolbussen ner i blocket minst en gång. Var inte den personen. Vara ute och vid ditt stopp i tid. Saknar din buss eller bilpool kan ställa dig tillbaka med en bra tjugo minuter eller mer, beroende på var du bor.
  • Bild med titeln vara tidig för skolan steg 13
    6. Samarbeta med din familj. Det kan vara att din latens kommer från att bo i ett fullt hus - från daglig förvirring, kaos och flaskhalsar för rymden. Prata med dina föräldrar och syskon ärligt och försök att komma med ett system.
  • Vända sig i badrummet. Badrummet är främsta fastigheter på morgonen för tvätt, dressing och tandborstning. Upprätta tidsgränser för dess användning, förhandla spelautomater eller organisera det bättre.
  • Om du har syskon, hjälp dina föräldrar. Din mamma och pappa kan ha de bästa avsikterna men kämpar för att få din yngre bror, eller din tonårsyster, upp och flytta. Vara hänsynsfull. Försök att göra jobbet enklare och låna ut en hand.
  • Bild med titeln vara tidig för skolsteg 14
    7. Håll klockan i varje rum. Låt klockans tippning vara din konstanta påminnelse. Håll klockor i varje rum om du kan, så att det alltid är möjligt att se timmen. Vattentäta klockor kan till och med installeras i duschen.
  • Metod 3 av 3:
    Fokusera på punktlighet
    1. Bild med titeln vara tidig för skolan steg 15
    1. Överskatta hur länge du kommer att ta. Kroniskt sent är ofta kroniskt optimistiska när det kommer till tid, och hur mycket de behöver göra sig redo. Din intuition kan vara fel. Försök alltid att fel på sidan av mer tid.
  • Bild med titeln vara tidig för skolsteg 16
    2. Ställ din klocka snabbt. Trick dig själv för att vara tidigt genom att flytta din klocka framåt med tio eller femton minuter. Resultatet ska vara att du anländer tidigare med den tiden.
  • Denna taktik fungerar inte alltid. Vissa människor subtraherar automatiskt tiden och vet att de har några minuter i verkligheten.
  • Bild med titeln vara tidig för skolsteg 17
    3. Hitta ett hälsosamt sömnschema. Att komma upp i tid innebär inte bara att du ställer in larmet. Det innebär också ett gott sömnmönster. Att gå och lägga sig på samma gång varje natt kommer att få din kropp till en vana, en rytm som borde göra dig sömnig och vaken vid de rätta tiderna.
  • Gå till sängs på en rimlig timme. En av de största orsakerna till att springa sent på morgonen är att du inte fick tillräckligt med sömn natten innan.
  • Gör läxor så snart du kommer hem. Lägg inte av ditt arbete fram till kvällen eller den fina timmarna på natten.
  • Syfte i minst 8 timmar varje natt. Detta kan vara högre i fallet med tonåringar. Tyvärr matchar de naturliga sömnmönstren för tonåren ofta inte de av skolorna. Det kan vara en del av varför du tenderar att vara sen!
  • Bild med titeln vara tidig för skolan steg 18
    4. Svett inte vara tidigt. Punktlighet kan kräva en grundläggande förändring av attityd. Vissa människor saboterar sig själva för att de tycker att det är tidigt kommer att skapa en besvärlig situation, vara okod eller bara slösa tid. De kan göra det för att trotsa myndigheten eller att hävda sig själva. Inget av detta är en bra anledning, dock.
  • Din tid är inte bortkastad om du vet hur man använder den. Granska dina läxor eller anteckningar från den sista klassen. Ta med en bok eller tidning med dig om du fruktar besvärliga sociala interaktioner.
  • Lateness visar ett ignorering för sociala normer. Det här är inte riktigt en önskvärd kvalitet att ha, om du råkar göra dig sen i strid eller ego.
  • Bild med titeln vara tidigt för skolsteg 19
    5. Påminna dig om vikten av punktlighet. Timeliness är nästan alltid ett önskvärt drag - en som visar pålitlighet, allvar och engagemang. Det uppskattas av arbetsgivare, lärare, kamrater och andra. De tar det på allvar.
  • Punktlighet hjälper organisationer att fungera ordentligt. Din skola, och senare ditt jobb, fungerar genom att göra vissa saker vid vissa tillfällen. Lateness Bogs ner den här maskinen. Om en person är sen, saktar den. Om alla är sent, kommer maskinen inte att fungera alls.
  • Att vara sent för ofta kan leda till problem. Det kan landa dig i internering. Senare kan det sänka arbetsplatsen Moral, för att dina medarbetare ska ångra dig, eller till och med ilska din arbetsgivare.
  • Tvärtom visar studier att punktlighet är ett värderat drag i arbetstagare. Chefer är ofta mindre benägna att främja kroniskt sena anställda.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande