Hur man blir en professionell golfare

Att bli en professionell golfare tar tid, engagemang och uthållighet. Du måste utveckla dina färdigheter genom lektioner och konsekvent övning. Att hitta en pålitlig golfpartner eller gå med i en lokal golfklubb kan hjälpa dig att få den erfarenhet du behöver för att gå pro. När du har honat dina färdigheter måste du delta och excel i både amatör och professionella turneringar för att bli en professionell golfare.

Steg

Metod 1 av 3:
Utveckla dina färdigheter
  1. Bild med titeln Bli en professionell golfare Steg 1
1. Börja spela så tidigt i livet som möjligt. Om du eller någon du vet har drömmar om att bli en professionell golfare, är det viktigt att komma igång så snart som möjligt. Om du är ett barn eller en tonåring, vänta inte tills du är en vuxen att börja uppfylla dina drömmar. Om du är en vuxen, börja spela idag.
  • Ju tidigare du börjar spela golf, desto snabbare kan du nå ditt mål att bli en professionell golfare.
  • Bild med titeln Bli en professionell golfare Steg 2
    2. Ta golflektioner. Även om du har spelat golf i flera år kan du fortfarande dra nytta av golflektioner. Lärdomar erbjuder möjlighet att klara av särskilda färdigheter och få feedback från din instruktör. Försök ta golflektioner på din lokala golfbana, eller till och med anmäla sig till en klass via din gymnasium eller lokala högskola.
  • Fråga vänner, familj och andra golfare för förslag på bra golfinstruktörer.
  • Kolla in vilka typer av lektioner som din lokala club eller golfbanan erbjuds.
  • Bild med titeln Bli en professionell golfare Steg 3
    3. Utveckla en konsekvent rutin för att träna på golfbanan. För att bli en professionell golfare måste du spela golf regelbundet. Ägna tid att öva ditt korta spel och sätta, liksom slå fairways och greens.
  • Börja med att dedikera 10 timmar per vecka spela golf på en golfbana, i en mängd olika inställningar.
  • Arbeta dig upp till 20 timmar per vecka med golfpraxis.
  • Bild med titeln Bli en professionell golfare Steg 4
    4. Master flera färdigheter. För att bli en professionell golfare måste du arbeta med specifika färdigheter som hjälper dig att nå toppen av din prestation. Du måste behärska sätta, bunkra, full gång, chip, tonhöjd, lob, och tillvägagångssätt kilskunskap.
  • Försök att arbeta på varje enskild färdighet under golflektioner, med återkoppling från din instruktör.
  • Bilden med titeln Bli en professionell golfare steg 5
    5. Ägna gott om tid till varje golfförmåga. Medan det är viktigt att spendera så mycket tid på golfbanan som möjligt är det lika viktigt att du ägnar tid till varje specifik färdighet. Att göra det kommer att se till att du utvecklar ett brett spektrum av färdigheter till din fulla potential.
  • Ställ lika tid åt sidan varje vecka för att arbeta med att sätta, bunker, full swing, chip, pitch, lob och tillvägagångssätt kilskunskap.
  • Börja med att dedikera 1 timme varje vecka till varje specifik färdighet, och arbeta upp till 3 timmar varje vecka per skicklighet.
  • Bilden med titeln Bli ett professionellt golfspelare Steg 6
    6. Bygga dina mentala färdigheter. Att bli en professionell golfare innebär att man arbetar med mentala färdigheter såväl som fysiska. Omfamna utmaningar du stöter på, och vara fokuserad på processen snarare än resultatet. Bo i nuet när du är på golfbanan, och var inte för hårt på dig själv när du gör ett misstag.
  • Viktigast, du måste fullt ut tro på dig själv och din förmåga att behärska spelet.
  • Låt din förtroende Styr ditt spel.
  • Metod 2 av 3:
    Hitta möjligheter att spela
    1. Bild med titeln Bli ett professionellt golfspelare Steg 7
    1. Hitta en pålitlig golfpartner. Att bli ett Pro betyder att du behöver stärka dina färdigheter genom enskild ansträngning, liksom genom konkurrens med andra. Att hitta någon du kan spela golf med regelbundet hjälper dig att bli en bättre golfare och påskynda din resa ner den professionella vägen.
    • Fråga en vän eller familjemedlem om de kommer att ägna tid varje vecka för att spela golf med dig.
    • Du kan också posta i onlineforum eller använda en app som GolfMatch för att hitta en lokal partner
  • Bilden med titeln Bli en professionell golfare steg 8
    2. Gå med i din lokala golfklubb. Det finns många fördelar med att gå med i en lokal golfklubb. Förutom att få erfarenhet kommer du att göra anslutningar med andra golfare i ditt område. Att gå med i en lokal klubb kan också leda till inbjudningar att delta i klubbens turneringsprogram, vilket ger dig möjligheter att konkurrera i lokala och regionala turneringar.
  • Bildbeteckningen blir ett professionellt golfspelare Steg 9
    3. Spela golf på college. Att spela golf medan du är en högskolestudent kommer att ge dig ovärderlig upplevelse. Det kan också hjälpa till att betala för din utbildning genom stipendier. Om du inte kan spela på ditt universitet eller högskoleam, överväga att spela intramural eller klubbgolf som en högskolestudent.
  • Bilden med titeln Bli en professionell golfare steg 10
    4. Tävla i amatörturneringar. Dra nytta av möjligheter att leka i lokala, regionala och nationella amatörgolfturneringar. Dessa turneringar ger dig konkurrenskraftig erfarenhet. Att spela i amatörturneringar kommer också att ge dig möjlighet att bli känd speciellt golfkretsar, som kommer att vara till nytta som din golfkarriär fortskrider.
  • Vissa amatörturneringar att överväga inkluderar USGA Amateur Championship och USGA Amatör Public Links Championship.
  • Metod 3 av 3:
    Går pro
    1. Bilden med titeln Bli ett professionellt golfspelare Steg 11
    1. Tävla i flera professionella golfturneringar. Försök att spela i så många professionella turneringar som din budget och schema tillåter. Detta ger dig erfarenhet och exponering för andra professionella golfare och potentiella sponsorer. Vissa turneringar att överväga inkluderar Moonlight Tour, Nga Pro Golf Tour, och EGOLF-professionell turné.
  • Bilden med titeln Bli en professionell golfare steg 12
    2. Spela i PGA Tour Qualifying Tournament. Denna turnering, även känd som kvalificerad skola eller Q-skola, spelas i 4 sekventiella steg. Spelare kvalificerar sig för stadierna i följd, med endast 144 spelare som gör det till sista etappen. Efter det sista steget kommer de 25 bästa spelarna att kvalificera sig för webben.com tour.
  • Du kan hitta information om de kvalificerade turnéprocesserna och registreringen här: https: // kvalificerade.pgaturehq.com /.
  • Bildbeteckningen blir ett professionellt golfspelare steg 13
    3. Tjäna ditt PGA Tour Card. När du har kvalificerat dig för webben.Com Tour via kvalificerad skola måste du tjäna ditt PGA Tour-kort för att bli en äkta professionell golfare. Du kan göra det genom att vinna några 3 evenemang på webben.com tour. Du kan också tjäna kortet genom att slutföra i topp 25 i totalt resultat för den ordinarie säsongen av webben.com.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande