Hur man blir en professionell fighter

Boxning, Kickboxing, Jiu-Jitsu, Mixed Martial Arts (MMA), och andra former av strid har varit några av de mest populära sporten i årtionden. Nuförtiden kan professionella fighters tjäna mycket pengar både i prispengar och sponsring, men de måste vara extremt skickliga och upprätthålla en hög nivå för att tävla. Att bli en professionell fighter kräver år av omfattande utbildning i, åtminstone en form av strid, samt att bygga ett rykte som en fighter och upprätthålla den högsta nivån på kampfärdigheter under slagsmål. Läs följande steg för att ta reda på hur du blir en professionell fighter.

Steg

Metod 1 av 3:
Utveckla dina färdigheter
  1. Bildtiteln blir ett professionellt kämpe steg 1
1
Lära sig att slåss. Om du ska gå pro som en fighter, måste du vara den bästa fighter du kanske kan vara. Studera teknikerna och träningsregimerna som är nödvändiga för vilken stil som du är intresserad av.
  • Mma är överlägset den mest populära moderna kampstilen. Kombinera element i boxning, kick boxning, muay thai, brottning och jiu jitsu, kommer MMA kräva att du utvecklar en "hela kitet" av kampfärdigheter. Om du är stark, orädd och en adaptiv elev, kan MMA vara det rätta valet för dig.
  • Kampsport som karate, tae-kwon-do, eller ju-jitsu kräver en enorm mängd mental och fysisk disciplin att lära sig. Studien av dessa kommer att ta många år att perfekta och kan innebära att man flyttar till ett annat land för att studera med de bästa möjliga träningarna.
  • Wrestlers har ett brett nätverk som är inrättat i skolor och universitet. Överväg att gå med i ett brottlag för att få de nödvändiga färdigheterna som är inblandade i MAT brottning och som en grund för att expandera dina kampfärdigheter till andra stilar.
  • Boxning är den klassiska stridssporten. Gamla skoliga gym fyllda med tunga väskor och hopp-rep finns över hela landet, på landsbygden och stadsområden. Ofta är ungdomsboxningsprogram tillgängliga till relativt billiga priser om du vill komma igång.
  • Bildbeteckningen blir ett professionellt kämpe steg 2
    2. Begränsa ditt fokus. Vill du gå till boxning? Mma? Muay thai? Även om du är intresserad av många former av strid, om du ska bli en professionell, måste du specialisera. Hitta ett gym som tränar i de särskilda slags kampen som du är intresserad av och koppla ihop med en bra tränare som kan lära dig handelshemligheterna.
  • Överväg att gå med i mer än ett gym för att lära av ett antal olika tränare och träna med en mängd olika motståndare.
  • Bildbeteckningen blir ett professionellt kämpe steg 3
    3. Träna hårt och ofta. Spar med ett brett utbud av motståndare att stärka dina kampfärdigheter som strejkleverans, reaktion och återhämtningshastighet. Under sparring, använd skyddsutrustning för att minimera skadans påverkan kan göra till din kropp.
  • Innan du bestämmer dig för att bli en professionell fighter, tänk på hur mycket tid du måste ägna dig åt träning och konditionering.
  • Förutom slående och gripande måste du också spendera tid på att göra saker som kardioövningar och lyfta vikter för att du ska vara i utmärkt form.
  • Bildbeteckningen blir ett professionellt fighter steg 4
    4. Få en bra tränare att träna med. En erfaren tränare som har utbildad professionell eller hög nivå amatörfighters kommer att vara ovärderliga för din karriär. Han kan hjälpa dig att utveckla dina styrkor och minimera dina svagheter genom att bedöma hur du utför och justera din träning i enlighet därmed. Han kan också koppla till goda sparande partners som utmanar dig på lämpligt sätt under sparring.
  • Bild med titeln Bli en professionell kämpe steg 5
    5. Var villig att betala. Mycket regementerad näring, dyrt gym medlemskap, tid åtaganden, och vägtullen på din kropp - kostnaden för pro kamp kommer snabbt att lägga till. Om du bryter en handled i en kamp innan du har gått pro, vem ska betala för det?
  • Få ett fysiskt jobb som tillåter dig de timmar du vill ha för träning och hålla dig anställd när du följer din dröm. Ups lastbil lastare måste lyfta tunga lådor men arbeta tidiga timmar, så att resten av vardagar gratis. Det fysiska arbetet kommer också att göra dubbelt, hålla dig i form medan du tjänar pengar. UPS erbjuder också konkurrenskraftiga försäkringspaket som kommer att hålla dig säker.
  • Metod 2 av 3:
    Bli sponsrad
    1. Bild med titeln Bli en professionell kämpe steg 6
    1. Tävla i amatörkämpar. Med din tränare hjälp, bestämma vilka tävlingar som skulle vara bra för dig att konkurrera i och ständigt bygga upp antalet slagsmål du anger per månad. Ju fler slagsmål du vinner desto mer blir du märkt av spejder för sponsorer.
  • Bilden med titeln Bli ett professionellt kämpe steg 7
    2. Nätverk. Det skulle vara bra om en sponsor märkte dina färdigheter i ringen och erbjöd dig ett kontrakt för att bli en professionell fighter, tilldelade dig till ett lag och anställde dig en ny chef och tränare, men sanningen är att du måste göra mest av arbetet att bli märkt. På konventioner och stora kampkvällar, berätta alla om du möter att du tränar för att bli en professionell fighter. Profilera dig som en dedikerad och skicklig fighter med ett antal amatörtitlar under ditt bälte kommer att vinna sponsors intresse.
  • Gå med i Fighting-Centric Websites och Message Boards för att göra anslutningar på Internet. Använd så många resurser som du kan för att bygga ett namn för dig själv. Använd sociala nätverk för att marknadsföra dig själv som nästa stora sak.
  • Bilden med titeln Bli en professionell kämpe steg 8
    3. Prata med ledningsbolag. Approach Management Companies som kampstam eller gjort för att vinna, som har en beprövad rekord för hantering av fighters och förhandla om en ledning med dem.
  • Genom att ringa skottet själv, kommer du att stå bättre chans att bestämma vem ditt lag kommer att vara. Det är dock viktigt att förstå att de flesta förvaltningsbolag bara kommer att vara intresserade om du har visat sig vara en intressant investering i ringen genom att vinna ett antal viktiga slagsmål mot starka motståndare. Fortsätt att vinna för att ge dig den bästa möjliga chansen.
  • Bildtiteln blir ett professionellt kämpe steg 9
    4. Vara unik. "Järn" Mike Tyson brukade komma till ringen utan gymnasiet som traditionellt bärs av boxare, och var omgiven av poliser, åtföljd av ljudet av kedjor som klämde och en siren gick av. Det var bortom skrämmande och omedelbart ikoniska. Kimbo Slice`s Prison Tatueringar, Guldtänder och Giant Beard gjorde sin YouTube Bare Knuckle kämpar alla mer minnesvärd och slående. Ju mer savage och flamboyant ditt rykte, desto bättre chans kommer du att bli märkt och bli en professionell fighter.
  • Tjäna ett smeknamn och använd det för att marknadsföra dig själv. Göra det läskigt.
  • Använd din bakgrund för att skapa en historia för dig själv för att ge människor något att relatera till. Om du är veteran, använd den bilden för att vädja till människors patriotism. Om du har serverat tid i fängelse, använd det. Även om du är det rika barnet av en försäkring verkställande, odlar en mördare Wall Street Persona att sticka ut från mängden.
  • Metod 3 av 3:
    Underhålla din karriär
    1. Bild med titeln Bli en professionell kämpe steg 10
    1. Hålla sig frisk. Din kropp är ditt liv, så håll det i topp arbetsförhållande. Träna korrekt, regelbundet och intelligent. George Foreman försökte återvända till ringen sent i sin karriär och dykt upp ur form och oförberedd. Gör inte samma misstag. Få skador som tagits hand om och vilade innan du hoppar in i ringen och riskerar din karriär. Undvik droger, alkohol och andra ohälsosamma livsstilsval.
  • Bild med titeln Bli ett professionellt kämpe steg 11
    2. Slåss regelbundet. Om du vill stanna på toppen av kampspelet, måste du fortsätta slåss. Att ta för mycket tid kan låta människor glömma dina färdigheter och låta dig glida i människors uppskattning av dina talanger. Behandla din träning som ett jobb och dina kamp som en kampanj. Ständigt arbeta mot nästa seger och nästa rung på stegen.
  • Bild med titeln Bli ett professionellt kämpe steg 12
    3. Glöm förlusterna och vinnarna. Få fighters kommer att gå i pension ofödda. Om du är slagen, gå tillbaka till gymmet och få träning. Gör ditt bästa för att glömma förlusterna, och undvik att bli övertygande om dina segrar. En fighter bör alltid vara ivriga att bevisa att han är bäst. Utmana fighters som är bättre än du fortsätter att hålla dina färdigheter och bli bättre.
  • Michael Jordan används för att tejpa negativ kritik (även om det inte var det negativt) till hans skåp för att motivera sig för spel. En bra fighter kommer att anta en liknande attityd. Bevisa dig själv till publiken, till de andra fightersna, och för dig själv.
  • Bildbeteckningen blir ett professionellt kämpe steg 13
    4. Sök Championships. Så småningom kommer en karriär som en fighter att sluta om du inte gör det till toppen. För många förluster eller för många perioder av inaktivitet kommer att leda till förlorade sponsring och en demotion i prestige av dina slagsmål. För att behålla en karriär som en kämpe måste du söka mästerskapskampor och försvara dina titlar mot de bästa fighters i din division.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande