Hur man bygger en lönsam, låg fara, upploppsfritt fängelse i fängelsekitekt

Det är helt möjligt att (legitimt) bygga en upploppsfri, låg fara, som fungerar med hög kapacitetsfängelse på mindre än 20 (spel) dagar, det tar bara tålamod och följer några enkla regler.

Steg

  1. Bild med titeln Bygg en lönsam, låg fara, upploppsfritt fängelse i fängelsearkitekt Steg 1
1. Do inte ta alla de första bidragen på en gång.
  • Även om det inte finns något straff för att använda fonderna av andra orsaker än som avsedda eller för att inte slutföra bidragsrelaterade uppgifter under en viss tid, med alla kontanter som är tillgängliga från BAT, gör dig hänsynslös.
  • Planera ditt fängelse först i planeringsläge, och ta endast bidrag som du behöver för att slutföra faserna i ditt projekt. Om du bara har 10 fångar är det relativt lite fördel att bygga ett massivt cellblock. Du kan enkelt utöka byggnader, så börja små och bygga bara så mycket grund som du faktiskt behöver. Utöka fundamenten som din kapacitet kräver.
  • Genom att inte ta alla bidrag så snart de är tillgängliga kommer det att tvinga dig att tänka två gånger innan det startas ett stort byggprojekt. Det finns inget värre än att bygga en massiv grund, och ha inga pengar kvar för att fylla den med.
  • Bild med titeln Bygg en lönsam, låg fara, upploppsfritt fängelse i fängelsearkitekt Steg 2
    2. Använd initialt hållcell. Att hålla celler är mycket billigare än enskilda celler, och kan låta dig höja dina fångarnummer (och därmed dagliga intäkter) snabbt.
  • Sätt sängar, TV och telefoner i hållcellen. De är inte krav, men kommer att hålla dina fångar mycket mer glada tidigt. Utan dem kommer fångarnas sömn, familj och rekreationsbehov spiral ur kontroll innan du vet det, och upplopp kommer att uppstå.
  • Se till att det finns en säng per fånge i en innehavscell, en telefon och TV till varje 3-5 fångar och en toalett till varje 10 eller så fångar som delar cellen. En bänk är tillräcklig oavsett fångarnummer, eftersom de kommer att vara mycket mer benägna att använda bänkar i kantinen, gården eller andra områden under fritiden.
  • Hållande celldörrar stängs även under dagen (när vanliga celldörrar är öppna). Se till att det finns ett skydd som är stationerat i varje hållarcell för att undvika att fångar blir låsta i under längre perioder.
  • Rusa inte för att bygga enskilda celler för fångar, (förutom eventuellt få din kapacitet upp till 15, för att få bonusen på $ 10.000). Så länge det finns sängar, tv och telefoner, kommer fångarna gärna att förbli i en innehavscell i flera dagar eller veckor, så att du kan arbeta med andra saker som tvätt och workshops som en initial prioritet. Hållceller kan lätt slits ner och utrymmet omvandlas till standardceller senare (där du redan har sängar för dem).
  • Fångar försöker inte hindra celler, så använd detta till din fördel tidigt tills du är redo att ta itu med potentiell fånge flyr.
  • Bild med titeln Bygg en lönsam, låg fara, upploppsfritt fängelse i fängelsearkitekt Steg 3
    3. Håll dina fångar upptagna. Du bör sträva efter att installera TV, telefoner, toaletter och bänkar på gården (om du tänker hålla gårdstiden planerad på regimen) och matsalen (speciellt om du har flera "Äter" gånger varje dag).
  • Fångar som redan har ätit tidigare på dagen och inte längre har ett hungerbehov, eller som inte har ett övningsbehov, kommer fortfarande att besöka antingen matsalen eller gården under definierade ät- eller gårdstider. De kommer inte att äta eller träna, och kommer därför bara sluta när de kommer in i området och komma i vägen. Telefoner, TV och toaletter gör det möjligt för dem att delta i andra behov under dessa tider när de inte kan gå någon annanstans. Det håller dem också ur vägen för fångar som behöver delta i dessa behov.
  • Bild med titeln Bygg en lönsam, låg fara, upploppsfritt fängelse i fängelsearkitekt Steg 4
    4. Ställ in måltid och variation till hög. Hungriga fångar är riotösa fångar, välmatade fångar är nöjda fångar. Om de är välmatade, kommer de att lägga upp med många andra problem, särskilt tidigt.
  • Bild med titeln Bygg en lönsam, låg fara, upploppsfritt fängelse i fängelsearkitekt Steg 5
    5. Forskningsutplacering som din första prioritet. Ange ditt kök, förrådsrum mm som personal bara så tidigt som möjligt, kommer det att förhindra att fångar får tag i de värsta typerna av vapen.
  • Bild med titeln Bygg en lönsam, låg fara, upploppsfritt fängelse i fängelsearkitekt Steg 6
    6. Lämna inget tomt utrymme på ditt dagliga schema. Vitt utrymme är i huvudsak låsning dina fångar kommer att bli tvungna att återvända till sina celler utan att uppfylla behov som underhållning, familj eller frihet, vilka fångar verkligen inte gillar.
  • Byt ut allt tomt utrymme med "Fritid" Inledningsvis, och de kommer att delta i sina egna behov ganska lyckligt.
  • Bild med titeln Bygg en lönsam, låg fara, upploppsfritt fängelse i fängelsearkitekt Steg 7
    7. Forskningsfängelse Arbete så snart som möjligt. Det är den enda chansen du har att göra ett fängelse lönsamt och upploppsfri.
  • När du har undersökt fängelsearbete, konvertera en del av den här fritiden, men se till att det finns tillräcklig ledig tid för fångar att delta i sina andra behov.
  • Smutsiga uniformer och omgivningar gör inte fångar lyckliga, och kommer att resultera i allvarliga klagomål. Se till att tvättstugor och rengöringsskåp är installerade och bemannade så snart som fängelsearbete är tillgängligt. Fångar kan senare ersättas av vaktmästare för att hålla fängelset ren om du föredrar, men dessa kan undersökas senare.
  • Dela upp arbetsdagen upp. Du förlorar lite effektivitet - beroende på ditt fängelses layout, det kan ta så mycket som 30 i spelminuterna för fångar att komma till verkstaden och börja arbeta - men dina fångar är mycket lyckligare för det. Två 4 timmars arbetsskift uppdelade med ett par timmar fritid är mycket bättre för fånge moral än en 7 eller 8 timmars skift, och de ekonomiska förlusterna är ganska minimala.
  • Flera mindre (men sammankopplade) workshops är bättre än en stor. Även om det gäller effektivitets skull, borde de alla vara i samma rum eller komplexa, dela en ingång och utgångar, och fångarna ska kunna flytta fritt från en workshop till en annan, bryta den upp i mindre enheter med hjälp av staket och (låst öppet) Dörrarna tillåter dig att tilldela många fler fångar att arbeta i PI, vilket väsentligt ökar din dagliga vinster.
  • Bild med titeln Bygg en lönsam, låg fara, upploppsfritt fängelse i fängelsearkitekt Steg 8
    8. Upprätthålla ett gott skydd till fångeförhållandet. Typiskt sikta på 1 vakt per sluten område (cellblock, matsal, verkstad, tvättstuga etc) som fångar har tillgång till, plus cirka 5-10% av din fängelsekapacitet som otilldelade vakter, med minst 4 otilldelade vakter hela tiden.
  • Bild med titeln Bygg en lönsam, låg fara, upploppsfritt fängelse i fängelsearkitekt Steg 9
    9. Hålla kontraband ur ditt fängelse. Detektera smyg är absolut nödvändigt.
  • Även om dyra, metalldetektorer är absolut nödvändiga för att säkerställa att ditt fängelse är smidigt. Till minimum, se till att fångarna måste passera genom en när du går in och lämnar matsalen, verkstaden, besöker området och köket (om du tänker använda fångar för att arbeta köket - var försiktig om du gör det som kök är smugglade guldmän). Helst, gör dem också genom att gå igenom en innan de återvänder till sina celler, eller något område med en toalett eller tv, där de kan stash smuggla, men det kan vara ett längre sikt mål.
  • Hundpatruller hjälper det att upptäcka illaluktande, icke-metallisk smugglad. Men i nuvarande versioner av spelet är det inte så viktigt att det inte har något verkligt värde för fångarna. Endast verktyg eller vapen kan användas, och alla dessa är metall.
  • Men hundar är mycket användbara för att upptäcka möjliga tunnlar, men verkar för närvarande kasta upp många falska positiva.
  • Sök varje cellblock minst en gång varje dag.Den bästa tiden att göra detta är under måltid eller gårdstider, eftersom alla fångar kommer att vara ute av cellblocket (och därför inte sökas onödigt, vilket är ett allvarligt klagomål som ökar faranivå i fängelset). Klicka på en säng eller toalett i varje cellblock och välj "Sök cellblock". Detta kommer att söka alla möjliga gömställe i cellblocket, som en shakedown, men utan att ilska fångarna. Se till att minst ett vakt tilldelas matsalen (inte bara att patrullera det) under detta, som alla tillgängliga vakter, inklusive de som är på patrull, kommer att lämna sina tjänster för att utföra sökningen.
  • Bild med titeln Bygg en lönsam, låg fara, upploppsfritt fängelse i fängelsearkitekten Steg 10
    10. Använd hundar och CCTV sparsamt. I nuvarande versioner av spelet är det mycket bättre att spendera pengarna på extra vakter, snarare än massor av hundar eller CCTV-kameror. Även om detta utan tvekan förändras.
  • Bild med titeln Bygg en lönsam, låg fara, upploppsfritt fängelse i fängelsearkitekt Steg 11
    11. Odla ditt fängelse organiskt. Stäng av allt intag i några dagar om du känner dig själv, blir inte överväldigad, inte av pengar som bygger stora nya cellblock tills du är på eller om din kapacitet (kom ihåg att lägga till någon extra kapacitet du har från att hålla celler eftersom det inte är ingår i numret som visas på skärmen). Tålamod är nyckeln. Att försöka bli för stor för snabbt kommer oundvikligen att leda till ännu längre perioder att vänta medan du långsamt bygger upp kontantreserver för att slutföra ditt nuvarande projekt. Det är bäst att inte starta ett projekt tills du fullt ut kan finansiera det till slutförandet och hålla pengarna i reserv för oförutsedda nödsituationer som reparationer och tunnelavlägsnande.
  • Tips

    Glöm aldrig, staketet är gratis, så att bygga ett dubbelt staket runt fängelset är ett bra sätt att säkra det, tills du har råd med en fängelsemur.
  • Var uppmärksam på rumskrav. Om det inte säger inomhus behöver det inte vara inomhus, åtminstone ursprungligen (även om du kan välja att flytta det inomhus senare av estetiska eller säkerhetsskäl). Om det inte står "bifogad" Det kan vara helt ute i det öppna.
  • Till exempel behöver kontor inte vara inomhus eller bifogas, så var god att hålla dem ut i det öppna på andra sidan vägen.
  • Duschar måste vara inomhus, men behöver inte vara innesluten, så det finns ingen anledning för att de har dörrar öppna duschar är mycket lättare att hantera än de med dörrar, särskilt jaildörrar som kräver att en vakt är att öppna.
  • Workshops å andra sidan måste bifogas, men inte inomhus, så var god att omge dem med (gratis) staket istället för dyra väggar. Detta betyder också dina fångar "Frihet" behöver tyckas gå ner medan du arbetar i verkstäderna.
  • När ditt fängelse löper smidigt, fruktar inte maximala säkerhetsfångar. I ett välskött fängelse är de osannolikt att de orsakar några problem. De tjänar också längre meningar än normala och minsta säkerhetsfångar. Detta gör att du kan fortsätta att öka kapaciteten hos ditt fängelse förbi omkring 200 (när antalet minimala eller normala säkerhetsfångar släpps varje dag kan vara större än intaget).
  • Om dina fångstal verkar falla varje dag, snarare än att öka, stäng av minimum och normalt säkerhetsintag ett tag och acceptera endast maximal säkerhet. Detta kommer att se till att du har ett bra antal fångar som kommer att vara med dig ett tag.
  • Förstå dörrarna. Alla dörrar kan användas av någon (inklusive fångar), skillnaden är vem som kan öppna dem.
  • Jikta dörrar kan bara öppnas med vakter. Installera fängelsedörrar på områden som fångar använder regelbundet, som matsalen eller huvudentrén till ett cellblock, drastiskt minskar fångeflödet, och kommer också att hindra att arbetare kommer att komma dit de behövs för (till exempel att ta bort tunnlar eller reparera brutna objekt snabbt) , och läkare från att delta i skadad personal eller fångar.
  • Personaldörrar kan öppnas av någon anställd, inklusive arbetare, läkare eller kockar. Fångarna får dock också använda dem. Det betyder till exempel att helt enkelt installera en personaldörr på ditt kök eller annat sådant. Annan personal som använder dörren när de går om sitt arbete). Du måste också använda implementering för att ange dessa områden som personal endast om du vill behålla fångar ut.
  • Dörrar kan öppnas och användas av någon, inklusive fångar. De kommer dock inte att använda jämnt regelbundet "Dörrar" att ange ett område som bara är markerat som personal. Eftersom vanliga dörrar är billigare än personaldörrar, så länge du har utplacering, kan vanliga dörrar säkert användas på områden som köket eller förvaringen om du har utsett dem som "Endast personal" områden.
  • Varningar

    Vissa rumstyper (e.g. Tvättservice, workshops, rengöringsskåp) fungerar perfekt när du har mer än en, andra (e.g, kantiner, kök) fungerar inte korrekt alls. Det är alltid säkrare att lämna utrymme för att utöka ett rum när du behöver ytterligare kapacitet än att räkna med att kunna bygga en annan senare.
  • Lockdown, bang-up och shakedown ska användas sparsamt, om alls. De försvinner verkligen fångar, och är mer benägna att öka risken för en fullskalig upplopp än att förebygga eller ta med ett slut. Det är mycket säkrare att micro-hantera situationen, manuellt skicka vakter för att hantera problemfångar och bryta upp slagsmål (även om dessa borde vara sällsynta till obefintliga efter de tidigaste faserna i spelet om du följer dessa tips) än att oskäliga irriterande fångar som orsakar inte problem.
  • Kom ihåg, spelet är fortfarande i alfa. Det finns fortfarande buggar och ofullständiga funktioner.
  • Om fångar och personal fastnar i terrängen, behöver du manuellt att befria dem. För personal är det vanligtvis lättare att skjuta och ersätta dem. För fångar måste du ta bort objektet eller objekt som de fastnar på och ombord. Att söka fängaren kan också lossna dem, men det löper risken att göra en redan olycklig fånge (som sannolikt inte har kunnat äta, sova, duscha, ändra, använda badrummet och ha någon form av underhållning eller familjeinteraktion för dagar av den tid du hittar dem) till en fånge redo att snäppa.
  • Arbetare kan bygga på ett mycket slumpmässigt sätt ibland. Detta kan vara särskilt frustrerande när du behöver dem för att bara göra en enkel uppgift innan du kan gå vidare (som att installera en ingång till en byggnad eller installera obligatoriska föremål i ett rum). Att anställa en ny arbetare och placera honom på toppen av jobbet du vill göra kommer vanligtvis att utlösa honom för att starta det, och han kommer vanligtvis att avsluta relaterade jobb i samma område innan de går vidare till något annat. Detta kan öka sin effektivitet, men kan vara ett mycket dyrt sätt att bygga, särskilt tidigt i spelet. Att spara och ladda om spelet kan också utlösa arbetare för att gå vidare till olika jobb, men räknas inte med de jobb de flyttar till att vara mer hjälpsamma.
  • Det finns för närvarande ingen anledning att undersöka juridisk i byråkrati eller bygga ett exekveringsrum, eftersom de inte tjänar något syfte i huvudspelet. Att bygga ett säkerhetsrum betjänar inget officiellt syfte, och CCTV-skärmar behöver inte placeras i dem, men otilldelade vakter tenderar att samlas i säkerhetsrum, så de kan vara ett bra sätt att hålla CCTV-rum bemannade och se till att otilldelade vakter är stationerade i områden där de behövs (t.ex. att placera ett säkerhetsrum nära huvudentrén till fängelset, kommer att se till att det vanligtvis är vakter till hands för att låta människor komma in och ut ur fängelset).
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande