Hur man ansöker om gratis personliga bidrag

Ett bidrag är ett bidrag som tillhandahålls en individ eller organisation av en regering eller organisation för ett visst ändamål. Till skillnad från ett lån behöver det inte återbetalas, men dess användning kan vara beroende av vissa kvalifikationer. Om du letar efter ett bidrag för att finansiera ett personligt forskningsprojekt kanske du inte tycker att se till regeringen. Du.S. Institutionen för hälsa och mänskliga tjänster administrerar sin webbplats, bidrag.gov. Även om de stora majoriteten av dessa bidrag endast är tillgängliga för statliga organ och ideella organisationer, kan några av dem vara öppna för dig som enskild sökande. Mer än 26 federala byråer lägger upp sina bidrag på den här webbplatsen, så det är definitivt värt att undersöka.

Steg

Del 1 av 3:
Förstå bidragsprocessen
  1. Bild med titeln Skriv ett bidragsförslag Steg 4
1. Bedöm dina färdigheter och behov av bidrag. Bidrag ger dig stöd, ekonomi eller på annat sätt, för att göra något som du inte kunde göra något annat. Bidrag kan göra det möjligt för forskare att utföra forskning, ge välgörenhetsorganisationer pengar för att hjälpa andra, och tillåta eleverna att utöva högre utbildning, bland annat. Du bör ansöka om bidrag när dina nuvarande resurser inte tillåter dig att göra något konstruktivt som du vill göra.
  • När man bestämmer sig för att ansöka om bidrag, kom ihåg att lokalisering, ansökan och vinnande bidrag kommer att vara tidskrävande och något svårt.
  • Fråga dig själv om du realistiskt kan slutföra dina mål utan bidragspengar innan du ansöker.
  • Tänk på fördelarna och nackdelarna med andra finansieringskällor.
  • Bildbetaget Skriv ditt kongressrepresentant Steg 12
    2. Identifiera potentiella bidragskällor. Bidrag kan erhållas från ett brett utbud av källor, från federala, statliga och lokala myndigheter till många typer av organisationer och institutioner. Ditt mål bör vara att hitta en organisation eller regering som främjar den verksamhet eller syfte du behöver bidraget för. Gemensamma källor för bidrag inkluderar följande:
  • Besök bidrag.gov. Den här regeringens webbplats innehåller enkelt sökbara listor för en mängd federala bidrag.
  • Leta efter stipendier med arbetsdepartementet. Om du letar efter pengar för att finansiera din undervisning, har DOL en bred notering av stipendier som är tillgängliga och det är gratis att använda.
  • Ansök om enskilda stipendier och bidrag med specifika byråer. Många byråer har stipendier som är tillgängliga för sökande vars forskningsintressen matchar sitt allmänna uppdrag. Till exempel, om du är en författare, kan du överväga att ansöka om ett enskilt samhälle eller forskningsassistent med den nationella befattningen för konsten.
  • Titta bortom statliga finansieringskällor. Om du behöver ett bidrag för att finansiera ett personligt behov, till exempel undervisning, en hemreparation eller starta ett företag, titta på ideella organisationer och välgörenhetsorganisationer i ditt lokala område. Du är mer benägna att få finansiering från en lokal källa än en nationell.
  • Bildbetaget Skriv ditt kongressrepresentant Steg 13
    3. Förstå behörighet för bidrag. Bidrag kommer alltid med förutsättningar, oavsett om det är för sökanden eller det aktuella projektet eller båda. Till exempel kan du behöva vara en student i en viss ålder att ansöka om ett bidrag, men ett forskargrupp med viss kvalifikation att ansöka om en annan. Bidrag kan ställas in så att de endast kan användas för vissa ändamål också. Om du inte uppfyller kvalifikationerna eller inte kan övertyga bidragskommittén som du gör, kommer du inte att kunna få bidraget.
  • Var noga med att noggrant forskningsbidragskrav och restriktioner före ansökan.
  • Del 2 av 3:
    Att hitta bidrag som passar dina färdigheter och behov
    1. Bild med titeln Få ett jobb snabbt steg 1
    1. Sök efter stödberättigade bidrag. Det finns tusentals federala, statliga, pedagogiska, välgörenhets- och företagsbidrag tillgängliga att söka efter online, men de flesta är utformade för organisationer och statliga byråer. Du bör inte slösa tid på att ansöka om dessa som en individ eftersom du snabbt kommer att anses vara oförenlig.
    • När du går på bidragen.GOVs webbplats, var noga med att först markera rutan märkt "Individer" under avsnittet om behörighet. Detta kommer att filtrera ut resultaten så att du bara ser bidrag du är berättigad att vinna.
    • Om du letar efter finansiering för din personliga utbildning, kommer arbetskraften att bli en mer framgångsrik rutt än bidrag.gov. Med tanke på att du letar efter ett Pell-bidrag genom att fylla i en kopia av den federala ansökan om studentens ekonomiska stöd.
    • Du kan hitta en nationell notering av icke-vinst i den nationella katalogen i ideella organisationer. Forskningsorganisationer som är utformade för att hjälpa dina behov (I.e. Ansök inte om ett bidrag som stöder medicinsk verksamhet när du behöver undervisningsstöd).
    • De flesta lokala myndigheter upprätthåller också en lista över icke-vinster i sina distrikt. Google namnet på ditt län eller stad och sedan ordet "ideell" Att hitta en lista.
    • Undvik att ansöka om pengar på lokala fundament. Stiftelser tilldelar vanligtvis pengar till icke-vinster, som i sin tur använder pengar för att stödja enskilda sökande.
  • Bild med titeln Hitta ett jobb i Dubai Steg 6
    2. Förstå individuella bidragskrav. Många federala bidrag för individer är specifika i räckvidd. De kan vara utformade för att hjälpa en individuell beteendeforskning eller hjälpa till att slutföra ett projekt på en federal institution (som avdelningen för energi). De är också ofta utformade för att stärka relationerna mellan den federala regeringen och en internationell befolkning som bor i USA.
  • Om du letar efter ett bidrag för att hjälpa till att betala personlig skuld - som i ett kreditkort eller studentlånsskuld - det är osannolikt att du hittar det här genom den federala regeringen.
  • Bild med titeln vara en framgångsrik entreprenör Steg 3
    3. Gör en lista över stödberättigande bidrag. Eftersom bidraget ofta är mycket specifika i naturen är det osannolikt att du kommer att vara en bra passform för mer än en. Men du borde fortfarande hålla en lista över de bidrag du planerar att ansöka om så att du kan vara organiserad under ansökan.
  • Du bör behålla den här listan på ett tillgängligt ställe, som en anteckningsbok som du använder ofta eller spara den här listan på din dator. Överväg att säkerhetskopiera dina dokument i Cloud Space som Dropbox eller Google Cloud.
  • Bild med titeln Skriv ett intentionsbrev steg 7
    4. Prioritera bidrag med behov och färdigheter. Bidrag bör tillämpas i den ordning de sannolikt kommer att bli framgångsrika. Fråga dig själv om ett specifikt bidrag passar dina behov och färdigheter. Vad är sannolikheten för framgång? Prioritera de bidrag som du tror att du har den högsta chansen att få och ansöka om dessa först.
  • Del 3 av 3:
    Ansöker om bidrag
    1. Bild med titeln Förhandla ett erbjudande Steg 4
    1. Få en ansökan. Ladda ner ansökan om bidrag. Beroende på ditt projekt måste du välja antingen Multi-Project-programmet PDF eller Single-Project-applikationen PDF. Varje alternativ innehåller instruktioner som är specifika för den offentliga myndigheten som förvaltar bidraget, tillsammans med ansökningsblanketter som är utformade för att fyllas i offline. Obligatoriska fält att fylla i är markerade i gult och inkluderar en asterisk.
    • Se till att din version av Adobe Reader är kompatibel med bidragen.gov webbplats.
    • Om du vill skriva ut formulären i ett applikationspaket måste du öppna varje formulär individuellt och skriva ut det. Det finns för närvarande ingen bestämmelse för satsvis utskrift hela paketet.
    • Detta kan kräva att du registrerar dig för ett konto. Du måste inkludera finansieringsmöjlighetsnumret (eller FON) av det bidrag du vill ansöka om. Du kan kopiera FON-numret från beskrivningen av bidraget, vilket är den övre högra sidan av bidragsinnehållet.
    • Markera numret och högerklicka på det. Välj "kopiera" Alternativ från nedrullningsmännen. Gå sedan till registreringssidan. Högerklicka igen och välj "klistra" alternativ. Detta kommer att sätta fon-numret i lådan och slå på "Skicka in" knapp.
    • Fyll i registreringssidan enligt instruktionerna. Du kommer då att uppmanas att skapa ett användarnamn och lösenord. Var noga med att skriva ner dessa på en plats där du kan komma åt dem igen.
    • Att få ett godkänt, registrerat konto kan ta 1-3 veckor, så var noga med att budgetera i den här tiden när du ansöker om bidrag.
  • Bild med titeln Få ett jobb snabbt steg 9
    2. Fyll i ansökan. De olika komponenterna i ansökan kommer att variera med varje bidrag, men du måste vara beredd att skriva ett förslag till ditt projekt eller forskningsidé. Du måste tydligt förklara hur finansieringen hjälper dig att sätta dina idéer i praktiken för den särskilda byrån.
  • Fyll i SF-424-formuläret först. Denna blankett fyller automatiskt information om andra områden i programmet, så var noga med att avsluta det här först eftersom det sparar tid. Detta ett federalt krav, så det kan inte vara ett obligatoriskt krav på icke-federala tillämpningar.
  • Var noga med att spara ofta. Om du fyller på applikationen på en dator i motsats till manuellt, måste du slå "spara" knappen ofta för att bevara ditt arbete.
  • Förmedlar klart ditt uppdrag. Innan du fyller i bidragsansökan bör du utarbeta en praxis där du förklarar 1) hur du kommer att använda bidrag och 2) hur det kommer att gynna det bredare samhället (inte bara själv).
  • Skriv en klar "avhandling" För ditt uppdrag. Vad ska detta bidrag hjälpa dig att uppnå? Kommer du att genomföra viktig forskning med det, kommer du att använda den för att berika en lokal skola, samhällscenter eller parkera? Försök skriva detta i en mening om 50 ord av mindre. Ändra och skriva om den här meningen igen och igen tills du gör det kristallklart.
  • Strukturera dina stycken ordentligt. Om du skriver flera stycken, se till att var och en börjar med en ämne som erbjuder en ny information.
  • Till exempel, om din första stycke talar om ditt intresse för utbildning i allmänhet, bör din andra stycke diskutera din specifika plan för att använda bidraget för att skapa ett efter-skolprogram. Din tredje stycke kan börja med en mening som diskuterar tidigare framgångar efter skolprogram i ditt samhälle (I.e. Förbättrad skolans närvaro, bättre betyg för deltagare, lägre nivåer av mobbning mm.).
  • Inkludera visuella. Om du har grafer, diagram eller andra visuella mätvärden som hjälper till att förmedla behovet av ditt projekt, bör du förbereda dig för att inkludera dessa också.
  • Dessa visuella kommer att ge kommittén en uppfattning om hur du planerar att mäta dina resultat när du genomför bidraget.
  • Bild med titeln Skriv ett blogg efter steg 14
    3. Skicka in din ansökan. Kontrollera din ansökan igen innan du skickar in. Se till att allt är ordentligt formaterat, storlek och innehåller inga fel. Gör följande när du skickar in:
  • Håll ett öga på filstorleken. Det finns en gränsvärde för filstorlek på 200 MB på bidrag.gov. Individuella bilagor bör också vara mindre än 100 MB. Hitta sätt att konstruera ditt uppdrag och mål så att din ansökan kan ta upp mindre utrymme.
  • Fästfilnamn är begränsade till 50 tecken i längd och bör inte inkludera specialtecken och, -, *, /, # eller perioder, accentmärken eller tomma utrymmen. Du kan separera ord i filnamn med understreck (Exempel: Application_Attachment_File.pdf).
  • För att påskynda applikationsbehandling, bidrag.GOV kräver att inga två filer i ett applikationspaket har samma namn. Om du har fungerande filer med samma namn måste du byta namn på dem innan du bifogar dem i din ansökan.
  • Video (.mpeg, .mom, .AVI), grafisk bild (.jpg, .jpg, .TIF) och ljud (.aif, .au, .WAV) -filer ska komprimeras innan de bifogas, enligt de statliga myndigheternas normer som administrerar det bidrag du ansöker om.
  • Kontrollera efter fel. Din ansökan måste vara felfri innan du lyckats skicka in den. Klicka på "Kontrollera paketet för fel" knappen på programmet för att se till att din ansökan är korrekt.
  • Obsessivt korrekturläsning. Ditt bidrag kommer att avskedas snabbt om det innehåller några fel som typsnitt, grammatiska fel eller andra tekniska problem. Visa kommittén Du är uppmärksam på detaljer och redigera din ansökan noggrant.
  • Spara och skicka in. Det sista steget i ansökningsprocessen medför att du trycker på knappen Spara och skick. Detta kommer att bli tillgängligt när alla fel korrigeras.
  • Bild med titeln lyckas i nätverksmarknadsföring steg 11
    4. Uppföljning på din inlämning. Under de kommande 2 arbetsdagarna efter din inlämning, bidrag.GOV kommer att meddela dig två gånger via e-post, först för att meddela dig att de har fått det och sedan att meddela dig att den antingen har validerats eller avvisats för tekniska fel.
  • Håll ditt spårningsnummer. När du har skickat ditt bidrag, skickas du till en bekräftelsessida på nätet. Bekräftelsessidan ger dig ett spårningsnummer som du kan använda för att leta upp statusen för din ansökan.
  • Om din ansökan har vals, får du ett tredje e-postmeddelande från bidrag.GOV som meddelar dig att byrån som administrerar bidraget har fått din ansökan, som kan följas av ett annat e-postmeddelande för att meddela dig att bidragsbyrån har tilldelat sitt eget spårningsnummer till din ansökan.
  • Innan bidragsbyrån svarar kan du följa upp med bidrag.gov genom att klicka "Spåra min ansökan" På webbplatsens vänstra navigeringsfält. Ange spårningsnummer för de program du vill kolla på - du kan ange upp till fem. För att kontrollera ett större antal än det här, logga in på bidrag.Gov och använd länken Check Application Status.
  • Bild med titeln Utför Research Steg 16
    5. Granska skäl för avslag. Bidrag.GOV Awards De flesta av dess bidrag till organisationer - som en enskild sökande, kan du hitta oddsen är stack mot dig. Din ansökan kan avvisas eftersom den inte uppfyllde de tekniska kraven för inlämning. Men det är mer troligt att du helt enkelt inte kan slutföra den stora uppgiften för bidraget helt enkelt själv.
  • Många federala bidrag beviljas för att finansiera projekt som kan bli modeller för framtida forskningsinitiativ i myndigheter. Som en enda sökande kan ditt projekt vara för specialiserat eller begränsat till att bli en representativ modell.
  • Du kan framgångsrikt kunna återanvända för bidraget genom att justera innehållet eller göra de ändringar som är nödvändiga för att korrigera brister i en avvisad ansökan.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du får bidrag och du behöver inte det, det tar det från någon som faktiskt behöver pengarna.
  • Om bidraget är för fritid, kommer ingen att ge dig ett bidrag.
  • Om du regelbundet söker statliga bidrag kan du prenumerera på bidrag.GOV att få meddelande om nya poster för federala bidragsmöjligheter. Prenumeration kommer också att varna dig för ändringar som gjorts i bidragspaketet under ansökningsperioden, eftersom din ansökan måste överensstämma med de nya kraven.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande