Hur man förlänger usb-kabeln

Även om vanliga USB-kablar vanligtvis ger snabb, säker dataöverföring mellan olika enheter, är de vanligtvis ganska korta. Detta beror på att vanliga USB-anslutningar börjar förlora sin effektivitet desto längre avstånd mellan varje enhet. Men enheter som förlängningskablar, förlängare, nätverksomvandlare och trådlös USB tillåter dig att expandera utbudet av dina USB-anslutna kringutrustning. Den här guiden beskriver hur du använder var och en av dessa enheter.

Steg

Metod 1 av 4:
Utöka en USB-anslutning med en USB-förlängningskabel
  1. Bild med titeln Utöka USB-kabelsteg 1
1. Koppla bort ena änden av din vanliga USB-kabel. Detta ände är vanligtvis ansluten till din dator. Detta ände kallas "A" kontaktdon. Den nästan kvadratiska änden kallas "B". Det ser ganska ut som en b.
  • Bild med titeln Utöka USB-kabelsteg 2
    2. Haka den vanliga änden av den vanliga USB-kabeln i den kvinnliga änden av förlängningskabeln.
  • Bild med titeln Utöka USB-kabelsteg 3
    3. Anslut den manliga änden av förlängningskabeln till den enhet som är längst bort. De manliga ändarna av både standard- och förlängningskablarna är utbytbara.
  • USB-förlängningskabel är vanligtvis lämpliga för att stödja anslutningar som är 9.8 fot (3 m) eller mindre i avstånd. Förlängningskablar levereras med singel och flera USB-portstöd, beroende på ditt behov.
  • Metod 2 av 4:
    Utöka en USB-anslutning med en USB-extender
    1. Bild med titeln Utöka USB-kabelsteg 4
    1. Anslut Extenders sändare till en USB-port på din dator. Haka upp ena änden av en Ethernet-kabel till den konverterade porten i den andra änden av sändaren.
  • Bild med titeln Utöka USB-kabelsteg 5
    2. Kör din vanliga USB-kabel mellan din kringutrustning och Extenders mottagare. Ta den andra änden av Ethernet-kabeln och anslut den i mottagarens konverterade port.
  • USB-förlängare kan i allmänhet stödja avstånd på upp till 164 fot (50 m). Längden beror på längden på Ethernet-kabeln som du använder. Ethernet-kablar kan överföra data Ytterligare avstånd än typiska USB-kablar utan att dataöverföringen försämras.
  • Metod 3 av 4:
    Utöka en USB-anslutning med en USB över IP-omvandlare
    1. Bild med titeln Utöka USB-kabelsteg 6
    1. Koppla bort ena änden av din vanliga USB-kabel. Haka den i USB-porten på IP-omvandlaren.
  • Bild med titeln Utöka USB-kabelsteg 7
    2. Anslut en Ethernet-kabel till Ethernet-porten på IP-omvandlaren. Haka den andra änden av kabeln till en port på din nätverksenhet.
  • USB Over IP-enheter ska användas när du vill ansluta din USB-enhet till ett nätverk. Detta tillåter alla andra enheter i nätverket att komma åt det. Avstånd beror på längden på både USB-kabeln och Ethernet-kabeln som används.
  • Metod 4 av 4:
    Utöka en USB-anslutning med trådlös USB
    1. Bild med titeln Utöka USB-kabelsteg 8
    1. Anslut den trådlösa sändaren till en navenhet. HUB-enheter är typiskt datorer som ansluter till en mängd andra enheter i närheten.
  • Bild med titeln Utöka USB-kabelsteg 9
    2. Ange behörigheter på alla dina enheter. Låt USB-signalen komma åt alla enheter som kräver det.
  • Trådlösa USB-anslutningar tillåter flera trådlösa enheter i närheten av nätverket och använd en enhet som är ansluten direkt till den trådlösa sändaren. Dessa stöder typiskt avstånd på 9.8 fot (3 m) men kan förlängas bortom det. Det rekommenderas inte att överstiga 32.8 fot (10 m).
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande