Hur man får lagskolans bidrag

Att gå till lagskolan utgör en betydande ekonomisk investering. För att hjälpa till att täcka dessa höga kostnader kan du försöka få ekonomiskt stöd i form av bidrags-pengar som du inte behöver betala tillbaka när det tilldelas dig. Grant finansiering för lagskolan är begränsad, men om du vet vad du ska leta efter och var du ska leta efter det, kan du kanske delta i lagskolan på ett mer ekonomiskt säkert sätt.

Steg

Del 1 av 3:
Fylla på FAFSA
 1. Bild med titeln Få ett nytt födelsecertifikat Steg 8
1. Få ett FSA-ID. Din sökning efter bidragsfinansiering för lagskolan bör börja med att fylla i den fria ansökan om federal studentstöd ("Fafsa"), som federala och statliga regeringar, utöver din lagskola, kommer att använda detta för att bestämma eventuellt ekonomiskt stöd som tilldelats dig - inklusive bidragsfinansiering. Det första steget i denna process är att få ett federalt studenthjälpmedel ("Fsa") ID. Processen för att erhålla en är ganska enkel:
 • Besök Federal Student Aid-webbplatsen.
 • Ange din e-postadress och välj ett unikt användarnamn och lösenord.
 • Ange önskad personlig information (namn, socialförsäkringsnummer, adress, etc.)
 • Bekräfta och skicka in.
 • Social Security Administration kommer då att granska din information och, förutsatt att allt checkar ut, skicka ett e-postmeddelande som indikerar att du kan använda ditt nya FSA-ID. Denna process tar mellan en och tre dagar.
 • Detta ID består av både ett användarnamn och ett lösenord som används av U.S. Utbildningsdepartementet för att verifiera din identitet när du ansöker om federalt stöd.
 • Bild med titeln Utför Research Steg 19
  2. Samla nödvändiga dokument. Medan den information som behövs för att slutföra FAFSA varierar beroende på din speciella situation (land för medborgarskap, beroende status, etc.), försök att samla åtminstone följande innan du börjar processen, eftersom det kommer att fylla i den här ganska komplexa formen mycket mer hanterbar:
 • Ditt socialförsäkringsnummer och körkortsnummer.
 • Din senaste avkastning.
 • Information om hur mycket pengar du har (bankkostnader, lista över investeringar, fastigheter, affärs tillgångar, etc.).
 • Bild med titeln Utför Research Steg 21
  3. Starta en ny FAFSA. När du har fått ditt FSA-ID och har samlat in den information måste du ansöka, navigera till FAFSA-webbplatsen och klicka på knappen till "Starta en ny FAFSA." Följ anvisningarna på skärmen och ange din grundläggande personuppgifter (namn, socialförsäkringsnummer, etc.).
 • Du kan spara din ansökan och återuppta det senare om du inte vill slutföra det i ett sittande.
 • Eftersom du kommer att ange en hel del personlig / känslig information, kan du använda "virtuellt tangentbord" Alternativ för extra säkerhet.
 • Bild med titeln vara en framgångsrik entreprenör Steg 3
  4. Lista de lagskolor som kommer att få din FAFSA-information. Nästa steg i processen är att låta den federala regeringen veta vilka skolor som kommer att få information om din federala biståndsbestämning. De lagskolor du har valt kommer att använda den information som den federala regeringen har skickat efter att den behandlar din FAFSA för att beräkna det finansiella stödpaketet som de kommer att erbjuda dig. Du kan lista upp till tio skolor i onlineapplikationen.
 • Medan den ordning som du listar skolorna spelar ingen roll för federala ändamål, kräver vissa stater dig att lista statliga skolor du kan delta först om du vill anses vara statligt stöd.
 • Om du inte vill ha skolorna på listan för att se de andra skolorna du har angett på FAFSA av någon anledning, kan du slutföra FAFSA för en skola, vänta tills programmet bearbetas, gå tillbaka och ta bort den skolan och Lägg sedan till en annan. Upprepa efter behov.
 • Bild med titeln Ta reda på om en tjej är arg på dig Steg 1
  5. Bestäm din beroendestatus. När du fyller i FAFSA, kommer programmet att ställa dig flera frågor som syftar till att bestämma om du är en oberoende eller beroende student (jag.e., Gör dina föräldrar eller någon annan hävdar dig som en beroende av deras avkastning).
 • Om du är klassificerad som beroende, måste du ge information om dina föräldrars ekonomiska situation utöver din egen.
 • Bild med titeln Minska dina studielånsbetalningar Steg 1
  6. Ge nödvändig finansiell information. Innan du gör ett erbjudande om ekonomiskt stöd måste den federala regeringen veta din ekonomiska situation för att se om du kvalificerar dig för behovsbaserat stöd. Förutom personliga finanser (som bankkontobalanser eller andra tillgångar) måste du ge information från den federala-inkomstskatt för året före det läsår som du ansöker om stöd.
 • Om du inte har lämnat in den relevanta avkastningen ännu får du uppskatta den information som behövs när du fyller i FAFSA.
 • Bild med titeln Få din anställningshistorik Steg 14
  7. Skriv och skicka in FAFSA. När du har slutfört programmet, verifiera den information du har angett för noggrannhet och, när du är nöjd, använd ditt FSA-ID för att elektroniskt underteckna och skicka in FAFSA för bearbetning.
 • Den federala tidsfristen för inlämning av din FAFSA är 30 juni för varje läsår.
 • Var också uppmärksam på relevanta statliga tidsfrister, tillsammans med dina valda skolor, eftersom de kan skilja sig från den federala tidsfristen.
 • Det är i alla fall bäst att slutföra denna process så snart som möjligt.
 • Del 2 av 3:
  Skaffa bidrag till lagskolan
  1. Bild med titeln Utveckla ett förhållande med ett kundsteg 5
  1. Kontakta din lagskolans ekonomiska biståndskontor. Din bästa källa för att få bidrag kommer att vara lagskolan som du planerar att delta. Varje skola erbjuder sina egna bidragsprogram, och det bästa stället att ta reda på information om dessa program är lagskolans ekonomiska stödkontor.
  • Du kan troligen hitta information om särskilda bidrag på webbplatsen för din lagskolans finansiellt stödkontor, men det är förmodligen bäst att faktiskt ringa och prata med någon på det kontoret för att få en uppfattning om vilket bidrag till din skola erbjudanden och de för som du kan kvalificera dig.
  • Kolla på kontorets telefonnummer på sin webbplats.
 • Bild med titeln Kontakta IRS-steget 17
  2. Kontakta din statens högskoleutbildning. Vissa stater erbjuder bidrag för studenter som uppfyller vissa kriterier, som att delta i en viss statskola eller vara bosatt i den staten. Det bästa sättet att ta reda på vilka möjligheter som kan vara tillgängliga från antingen ditt tillstånd eller det tillstånd där du planerar att gå till lagskolan är att kontakta din statens högskoleutbildning. Kontaktinformation för var och en av dessa statliga byråer är tillgänglig online.
 • Bild med titeln Utför Research Steg 1Bullet1
  3. Kontrollera om bidrag från ideella organisationer eller privata organisationer. Det finns en hel del privata organisationer som erbjuder bidrag för potentiella lagar, som tilldelats baserat på allt från tidigare akademiska prestanda, till avsedd karriärväg efter lagskolan, till kvalificerad minoritet eller militär status.
 • Medan du sannolikt kommer att behöva spendera en bra tid att söka online för bidrag som kan vara tillämpliga på dig, börja med webbplatserna i American Bar Association i tillägg till din lokala eller statliga barförening. Inte bara kommer dessa föreningar att ge bidrag själva, deras webbplatser är en bra källa till information om denna process som helhet.
 • Det finns också webbplatser som gör det möjligt för en sökande att söka efter lagstadgade bidrag baserat på specificerade kriterier, såsom bakgrundsupplevelse, framtida karriärväg eller bostad.
 • Bild med titeln Utför Research Steg 7
  4. Kontrollera om bidrag från advokatbyråer. Vissa advokatbyråer erbjuder också bidrag till potentiella lagar, och kräver vanligtvis att bidragsgivarens arbete för det företaget under skolåret eller under somrar. Försök att kontrollera webbsidorna för företag i ditt område eller det område där du hoppas kunna träna för att se om de erbjuder denna typ av bidrag. Du kan också försöka ringa dessa företag med kontaktinformationen på deras webbplatser.
 • Del 3 av 3:
  Förhandla ditt budgethjälppaket
  1. Bild med titeln Välj rätt skilsmässa advokat Steg 18
  1. Förstå din ekonomiska situation. När du har slutfört FAFSA och din lagskola har skickat dig ditt bokföringspaket för finansiell hjälp, som inkluderar något federal, statligt eller universitetsbidrag du har tilldelats, har du möjlighet att försöka förhandla om villkoren i ditt prispaket med lagskolan. Det första steget i denna process är att förstå vad som deltar i den särskilda lagskolan kommer att kosta dig de närmaste tre åren.
  • Tänk inte bara kostnaderna för undervisning. Även budget för böcker, en dator, bostäder, bil, mat och en viss diskretionär inkomst.
  • Om något av ditt prispaket är beroende av att du uppfyller något tillstånd, som att behålla en viss GPA, bör du ta hänsyn till detta också.
 • Bild med titeln Balans En Checkbook Steg 7
  2. Jämför kostnaden för närvaro med ditt bokföringspaket. När du har bestämt dig hur mycket det kommer att kosta att delta i en viss lagskola, jämför dessa siffror med prispaketet som skolan erbjöd dig. Bidragspaketet täcker hela kostnaden för närvaro, men kommer sannolikt att bestå av en blandning av behovsbaserat stöd, meritbaserat stöd och lån. Om du är obekväm med hur mycket pengar som tilldelas via lån, kan du försöka förhandla med skolan.
 • Bild med titeln Balans En Checkbook Steg 10
  3. Kontakta lagskolans ekonomiska stödkontor. Innan du börjar den här processen bör du kontakta den särskilda lagskolans ekonomiska stöd. Fråga kontoret hur de hanterar förhandlingar om ekonomiskt stöd. Vissa skolor föredrar att göra det via telefon, men mest föredrar skriftlig korrespondens.
 • Bild med titeln avgå graciöst steg 12
  4. Skicka ett skriftligt brev till skolan. Denna typ av förhandling är bäst gjort skriftligen, så antingen e-post eller maila en kopia av ett brev som beskriver din önskan att förhandla om ditt prispaket. Detalj hur erbjudandet är inte helt uppfyller din budget och ange för skolan din önskan att delta om de kan ge mer ekonomiskt stöd.
 • Se till att din ton är professionell och artig.
 • Till exempel, efterfrågan inte mer pengar - fråga om det finns något som skolan kan göra för att hjälpa dig att delta på ett ekonomiskt säkert sätt.
 • Bifoga alla andra priser du har fått från andra skolor om du tror att det hjälper din position.
 • Bild med titeln Få ett jobb snabbt steg 10
  5. Utvärdera skolans motbjudande, om någon. Om lagskolan svarar med ett bättre budgethjälpbud, jämför det nya erbjudandet med din beräknade deltagande av närvaro för att se om det här nya erbjudandet uppfyller din budget på ett sätt som du är bekväm med. Om det inte gör det kan du försöka upprepa denna process för att se om lagskolan kommer att erbjuda dig en bättre affär.
 • Igen, var noga med att vara hjärtlig under hela denna process. Det ökar inte bara din chans att lyckas, det garanterar också att du inte kommer att börja din juridisk karriär på ett negativt sätt om du i slutändan väljer att delta i den lagskolan.
 • Tips

  De flesta bidrag beviljas utifrån ekonomiskt behov. Om du eller din familj är ekonomiskt väl avstängd, kan det vara bättre att leta efter ekonomiskt stöd i form av meritbaserade stipendier.
 • Bidragsfinansiering för lagskolan är mycket begränsad. Var noga med att ansöka om eventuella potentiella bidrag i god tid före tidsfristen så att din ansökan kan få lämplig övervägning.
 • Eftersom bidragsfinansiering för lagskolan är så begränsad, se till att du har en plan att betala för din juridiska utbildning som inte är faktor i bidragsfinansiering, bara om du inte erbjuds det belopp du hoppades på i form av a bevilja.
 • Varningar

  Se till att du förstår ett ansvar som är anslutna till ditt bidrag som du måste träffas för att hålla bidraget. Du kan behöva behålla en viss standard för akademisk prestanda i lagskolan, ge dokumentation som beviljas pengar faktiskt tillämpas på lagskolans undervisning mm. Se till att du följer dessa villkor så att du inte riskerar att förlora ditt bidrag!
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande