Hur man lagar mat i fängelse

Om du ständigt är hungrig i fängelse, finns det flera resursfulla sätt att få mer mat eller göra din mat mer välsmakande. Här är några förslag från en första författare som har "varit där".

Steg

  1. Bild med titeln kock i fängelse Steg 1
1. Förstå skillnaderna mellan att få mat i fängelse och mat i fängelse. I fängelse har du mycket mindre arbete att göra så långt som mat och resurser är oroliga. I fängelse finns det två huvudkällor till mat - den första är dina måltider, vanligtvis en frukostbricka, lunchbricka och en middagsbricka. Ett sätt att få extra mat är att lämna in en medicinsk förfrågan som hävdar att du antingen är diabetiker eller underviktig. Ibland, beroende på anläggningen, kan du få ett extra senare kvällsmat, vanligtvis bestående av en jordnötssmörsmörgås och kanske en apelsin eller något längs dessa linjer. I många fall är fängelsemat, av natur, utformad för att vara så oätlig som möjligt.
  • Din bricka brukar bestå av en köttbit, en bit eller två bröd, en bit frukt och en grönsak. Nu när du vet vad du arbetar med, ser du varför det är viktigt att lära dig att laga din egen mat i fängelse.
  • Bild med titeln kock i fängelse Steg 2
    2. Använd den viktigaste källan till ätlig mat, matsalen. Det är där fångar med pengar på sina konton får beställa matvaror från en meny. Alla institutioner har olika menyer och olika gränser för hur mycket du kan beställa. En huvudstaple tillgänglig i varje institution i landet är ramen nudlar. Ramen är en häftklammer i fängelse / fängelse kulturmat och basen för många fängelseträtter. Den mest populära är känd av många namn, goulash, uppdelning, vad som helst - det är detsamma dock. Det börjar med en bas av ramen nudelsoppa, med olika andra ingredienser tillagda.
  • Gör kryddig nötkött Ramen: Gör nudlarna, tappa av vattnet, lägg till kryddspaketet. Skära sedan upp en nötkött, en oststicka, smula en handfull kryddig chips i det och säsong med varm sås att smaka. Det är verkligen ganska bra.
  • Många gånger, flera fångar kommer alla att ta en ramen soppa och ett extra objekt, kombinera dem i en stor goulash och dela upp det jämnt. Det är lika mycket en social händelse som det är ett sätt att äta.
  • Bild med titeln kock i fängelse Steg 3
    3. Använd varmt vatten för att laga mat med. Sedan oftast har du inte tillgång till mikrovågor eller andra former för att laga mat, är varmt vatten det bästa alternativet för fängelse eller fängelsematlagning. Om det inte är tillgängligt är varmt vatten åtminstone förhoppningsvis tillgängligt. Vanligtvis kan du köpa en plastskål med lock från matsalen också. Du lägger dina nudlar i det här, lägg till varmt vatten, lägg på locket och ta det till din våningssäng och täcka det med sängkläder och en kudde att hålla i värmen. Denna metod är vanligtvis ganska effektiv, och efter 10 minuter eller så har du din ramen.
  • Bild med titeln kock i fängelse Steg 4
    4. Prova andra saker. Spara till exempel ditt kokta ägg från din frukostbricka, kombinera majonnäspaket från matsalen och hugga upp en pickle från matsalen, och kanske ett senapspaket. Spara ditt bröd från dina lunch- eller middagsbrickor, och då har du en äggsallad. Du kan göra samma sak med tuna packar som ibland är tillgängliga från kantinen.
  • Bild med titeln kock i fängelse Steg 5
    5. Handel. Ofta, om du inte har matsal pengar, kan du handla en bricka (frukost, lunch, middag) för en eller, om det är en särskilt populär bricka den dagen, för upp till 3 matsalartiklar.
  • Till exempel kan en person ge dig sin lunchbricka för en ramen nudelpaket. Men om det är söndag, den dag du kan få, säger två bitar av kaffekaka och grits och ägg och toast, eller kex och sås, kan du kanske få en ramsoppa och en påse chips.
  • Några av de mer populära objekten från matsalen att handla med är godis, kryddiga chips och kungen av alla jailhouse objekt, snabbkaffe. En smart inmate kan beställa många av dessa mer populära saker, sedan runt mitten av veckan när andra går ut, gör lån, till exempel, ge någon en kopp kaffe, på matsal den personen är skyldig dig två koppar.
  • Bild med titeln kock i fängelse Steg 6
    6. Använd förpackning. Ett annat sätt att laga din goulash är att använda en stor chipväska, eller en ren papperskorgen, full av varmt vatten, eller om det inte är tillgängligt, lägg påsen under det varma vattnet i handfatet och låt det springa över påsen i tio minuter eller så. Om du har turen att få majsbröd, kan du samla bitar av det här, blanda med lite vatten och göra en deg upp. Använd vad du än hittar, som ett toalettpappersrör fylld tätt med toalettpapper och insvept i saran wrap från ett annat matvaror som en rullande stift för att rulla ut degen, ta sedan på din fyllning (vanligtvis en goulash) och låt torka eller placera På det varmaste stället möjligt, att torka det snabbare. Då har du en stor "burrito".
  • Bild med titeln kock i fängelse Steg 7
    7. Vara resursfull. Som du kan se finns det många sätt som du kan hitta för att mata dig i fängelse, du måste bara vara resursfull och använda oavsett resurser du har till hands. Ett par andra snabba idéer inkluderar:
  • Volontär att arbeta i köket, där du har möjlighet att få kvarvarande mat.
  • Om du inte har pengar på dina böcker, kan du göra tjänster för andra inmates som tvättstuga, teckningskort för dem att skicka till kära, vilket hjälper till med juridisk forskning för sina rättsliga ärenden, tatuering, hårklippning, rengöring av någon annans cell och nästan allt annat du kan tänka dig.
  • Tips

    Nyckeln är att äta allt du kan, träna så mycket du kan, även om det bara är kroppsviktsövningar, håll din fysiska och mentala styrka upp så hög som möjligt, för att undvika att bli offer. Den lilla och de svaga blir preyed på, den stora och den starka överleva, ibland trivs.

    Varningar

    Framför allt, var en stand-up kille, låna inte vad du inte kan betala, dela inte mat för att vinna popularitet, och alltid titta på dina saker. Du lever med en massa tjuvar. De kommer att stjäla dig blinda i ett hjärtslag om du ger dem en halv chans.Och aldrig, någonsin punk ut. Även om någon två gånger din storlek tar din bricka, gör vad du måste göra. Även om du blir slagen eller knuffad, förhoppningsvis, kommer de att inse att det är lättare byte där ute nästa gång och prova någon annan istället för dig.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande