Hur man ansöker om ett statligt bidrag

Skulle det inte vara trevligt om du kunde få gratis pengar från regeringen för att betala dina räkningar, lära dig en ny handel, starta ett företag eller starta ett projekt för att hjälpa ditt samhälle? Tyvärr, för de flesta av dessa saker, kommer den federala regeringen inte att bara ge du pengar. Men om du har en stark idé för ett forsknings- eller offentligt förmånsprojekt, kanske du kan finansieras genom ett bidrag från den federala regeringen. Här har vi samlat svar på dina vanligaste frågor om hur man ansöker om ett statligt bidrag och få ditt projekt den finansiering som behövs.

Steg

Fråga 1 av 9:
Finns det verkligen fria pengar tillgängliga från regeringen?
  1. Bild med titeln Ansök om ett statsbidrag Steg 1
1. Ja, men statliga bidrag tilldelas generellt för att gynna allmänheten. Trots vad du kanske har hört på en TV-apparater, finns det inget sådant som att få gratis pengar från regeringen utan anledning att du aldrig behöver betala tillbaka. De flesta bidrag är endast öppna för organisatoriska och institutionella sökande.
  • Bidrag som tilldelas individer brukar innebära ett projekt som kommer att gynna samhället som helhet eller en särskild delmängd av gemenskapen - inte bara individen.
  • Tänk också på det "fri" återspeglar inte tid och ansträngning som går in i ansökan. Även om det inte finns några avgifter som är inblandade i ansökningar, kräver själva ansökan en betydande mängd arbete.
Fråga 2 av 9:
Vad är det enklaste bidraget att få?
  1. Bild med titeln Ansök om ett statligt bidragssteg 2
1. Det enklaste bidraget att få som individ är ett Pell Grant för studenter. Om du är en högskolestudent och vill ansöka om ett Pell-bidrag för att få pengar till skolan, är allt du behöver göra att fylla i FAFSA (gratis ansökan om federalt studenthjälp). Du får ett brev tillbaka som berättar vilka bidrag och lån du kvalificerar dig för baserat på din ålder och finansiell information.
  • Generellt måste du vara från en låginkomstfamilj för att kvalificera sig till PELL-bidrag. Dessa pengar är inte tillgängliga är inte tillgängliga om du redan har tjänat en högskoleexamen. Från och med 2021 kan det maximala Pell-bidraget du kan tilldelas är $ 6.495.
  • Du behöver inte acceptera allt det hjälp du kvalificerar dig för. Om du inte vill ta lånen, till exempel, kan du avvisa dem.
Fråga 3 av 9:
Kan jag få ett statligt bidrag för personligt bruk?
  1. Bild med titeln Ansök om ett statligt bidragssteg 3
1. Nej, regeringen erbjuder inte egentligen bidrag för personliga kostnader. Medan Pell-bidrag täcker collegeundervisningen skickas pengarna direkt till den institution där du är inskriven och kan bara användas för dina högskoleutgifter. Något annat hjälp du kanske kan komma från regeringen för personligt bruk skulle falla under "förmåner," som administreras av en annan avdelning och har en annan applikationsprocess.
  • Om du är en individ som söker statligt stöd, kolla på förmåner.gov, studentid.ed.gov, fedbizopps.gov, eller USA.gov.
Fråga 4 av 9:
Vem kan få ett bidrag?
  1. Bild med titeln Ansök om ett statsbidrag Steg 4
1. De federala regeringens utmärkelser bidrar till organisationer. Organisationer som kan vara berättigade till bidrag inkluderar statliga och lokala myndigheter, ideella personer, universitet, forskningslaboratorier och företag. Bidrag tilldelas vanligtvis för att finansiera ett projekt som kommer att gynna specifika typer av människor eller ditt samhälle som helhet.
  • Det finns några finansieringsmöjligheter som du kan ansöka om på egen räkning som individ. Informationen om varje bidragsnoteringar om det är öppet för organisationer, individer eller båda. Men som en individ är du mer benägna att hitta möjligheter på en av de andra staterna, som fördelar.gov.
Fråga 5 av 9:
Var kan jag hitta bidrag jag kan vara berättigad till?
  1. Bild med titeln Ansök om ett statligt bidragssteg 5
1. Gå till https: // beta.sam.gov / sökning?Index = CFDA Att söka efter bidrag. Du kan använda nyckelord för att hitta bidrag i ditt specifika fält, eller du kan bläddra i tillgängliga bidrag för att se om man kan fungera för dig. Genom att klicka på titeln på bidraget från listan med sökresultat kan du få mer information om den särskilda finansieringsmöjligheten.
  • Om du tycker att du är intresserad av att ansöka om, skriv ner den 5-siffriga CFDA (katalogen av federal inhemsk hjälp) nummer. Du kan använda det för att dra upp programmet och ansöka om bidrag.gov. Det finns också en länk på bidrags informationssida som du kan följa för att se bidraget på bidraget.gov webbplats.
Fråga 6 av 9:
Kan jag ansöka online?
  1. Bild med titeln Ansök om ett statsbidrag Steg 6
1. Ja, gå till https: // bidrag.gov / att ansöka online. I ett försök att effektivisera bidragsansökningsprocessen accepterar den federala regeringen endast elektroniska applikationer. Skapa ett konto på bidrag.Gov, då kan du komma igång med din onlineapplikation.
  • När du har satt upp ditt konto på bidrag.Gov, använd arbetsytan för att slutföra och spåra dina bidragsansökningar. Webbplatsen har resurser som hjälper dig att träna dig om hur du navigerar på arbetsytan och skickar in ansökningar.
Fråga 7 av 9:
Ska jag anställa någon att skriva min ansökan?
  1. Bild med titeln Ansök om ett statligt bidragssteg 7
1. Ja, om du vill se till att du har det bästa skottet att bli tilldelat bidraget. En bidragsansökan är ett långt, detaljerat dokument, och de personer som granskar dessa ansökningar förväntar sig att se specifikt språk. Det finns yrkesverksamma som specialiserar sig på bidragsskrivning och har en rekord av framgångsrika applikationer som du kan anställa för att arbeta på din ansökan för dig.
  • Att anställa en professionell bidragsförfattare kan kosta dig någonstans från några hundra till några tusen dollar. Om det inte är i din budget, överväga åtminstone att ta en bidragsklass online innan du tar itu med ansökan själv.
Fråga 8 av 9:
Hur kan jag ta reda på statusen för min ansökan?
  1. Bild med titeln Ansök om ett statsbidrag Steg 8
1. Du kan spåra din ansökan på bidragen.gov webbplats. Gå till https: // bidrag.GOV / WEB / Bidrag / Sökande / Track-My-Application.html och ange spårningsnumret för din ansökan. Härifrån kan du ta reda på om byrån som utdelar bidraget har tittat på din ansökan än. När det händer, kommer du dock inte att kunna spåra statusen tills din ansökan antingen är accepterad eller avvisad.
  • Tänk på att det ofta tar flera månader att ta reda på om du har fått ett bidrag, så har tålamod. De flesta bidrag tilldelas inte förrän efter tidsfristen för att skicka in ansökningar har gått, även om vissa delas ut på rullande basis.
Fråga 9 av 9:
Vad händer om min ansökan avvisas?
  1. Bild med titeln Ansök om ett statligt bidragssteg 9
1. Om din ansökan avvisas kan du revidera den och skicka in den igen. Du får ett meddelande om din ansökan avvisas, tillsammans med orsakerna till avslaget. Du måste skicka det igen under nästa finansieringscykel, så beroende på datumet kanske du inte har mycket tid. Kontrollera ditt meddelande till tidsfrister.
  • Att bli accepterad är en stor sak, så slå inte dig själv över ett avslag - det händer ganska ofta. Samtidigt, om du skrev din ansökan själv första gången, kanske du vill anställa någon för att hjälpa dig med revisionerna.

Varningar

Denna artikel diskuterar att ansöka om ett statligt bidrag i USA. Om du bor i ett annat land, är processen och typerna av pengar tillgängliga.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande