Hur man utvecklas lickitung

Du kan utveckla Lickitung till Lickilicky i följande spel:

Generation IV - Diamant, Pearl, Platinum, Heartgold, Soulsilver
Generation V - Svart, Vit, Svart 2, Vit 2

Generation VI - X, Y, Omega Ruby, Alpha Safir

Likitung är en av de ursprungliga 151 Pokémon, men dess utveckling introducerades inte förrän mycket senare i serien. Om du vill utveckla Likitung till Lickilicky måste du spela en generation IV eller senare spel. Lickitung måste också veta utbyggnadsflyttningen, vilket kan läras några olika sätt.

Steg

Del 1 av 3:
Överföring Lickitung
  1. Bild med titeln Evolve Lickitung Steg 1
1. Vet varför du behöver överföra Lickitung. Lickitung introducerades i den allra första generationen av Pokémon-spel, men dess evolution Lickilicky introducerades inte till generation IV. Det betyder att du inte kan utveckla Lickitung om du inte spelar en generation IV eller senare spel.
  • Bild med titeln Evolve Lickitung Steg 2
    2. Slå både din generation II och IV-spel. Du kan överföra Pokémon från III till IV, men du måste slå båda spelen först för att göra det.
  • Du kan inte överföra Pokémon från generation I eller II till generation IV.
  • Bild med titeln Evolve Lickitung Steg 3
    3. Använd en original Nintendo DS för att utföra överföringen. Det här är de enda DS-system som stöder Game Boy Advance-patroner. Sätt generationen III-spelet i slitsen längs botten av DS. Sätt ditt generations IV-spel i den vanliga patronplatsen.
  • Bild med titeln Evolve Lickitung Steg 4
    4. Starta spelet. Ström på din DS och starta din generation IV-spel.
  • Bild med titeln Evolve Lickitung Steg 5
    5. Välj "Migrera från Spel" Från huvudmenyn. Detta kommer att börja migrationsprocessen. Du kommer att varnas att du inte kommer att kunna överföra Pokémon tillbaka till Generation III-spelet.
  • Bild med titeln Evolve Lickitung Steg 6
    6. Välj Lickitung från listan med tillgänglig Pokémon. Du kan överföra flera Pokémon under migrationsprocessen.
  • Bild med titeln Evolve Lickitung Steg 7
    7. Avsluta migrationen och starta om din Generation IV-spel. När du har valt och migrerat din Pokémon, kommer din generation IV-spel att starta om. Starta ditt sparade spel som vanligt.
  • Bild med titeln Evolve Lickitung Steg 8
    8. Besök Pal Park. För att få din migrerade Pokémon måste du besöka Pal Park-anläggningen.
  • Diamant, Pearl, Platinum - East End of Route 221
  • Heartgold och Soulsilver - Fuchsia City
  • Bild med titeln Evolve Lickitung Steg 9
    9. Börja "Fånga show" aktivitet. Du kan börja detta genom att prata med personen bakom receptionen. Du kommer att tas till baksidan och ges sex parkbollar för aktiviteten.
  • Bild med titeln Evolve Lickitung Steg 10
    10. Gå runt fältet för att stöta på din migrerade Pokémon. Kasta parkbollarna för att fånga Pokémon och lägg till den i din roster. Du behöver inte försvaga Pokémon alls innan du slänger bollen.
  • Del 2 av 3:
    Lärande rollout
    1. Bild med titeln Evolve Lickitung Steg 11
    1. Förstå varför Lickitung behöver veta utbyggnad. Lickitung behöver veta detta för att utvecklas till Lickilicky. TM för utrullning var endast tillgänglig i Generation II, och kan inte användas för detta. Nedan är ett par sätt att du kan lära dig detta drag.
  • Bild med titeln Evolve Lickitung Steg 12
    2. Nivån upp Lickitung till nivå 33. Likitung kommer att lära detta flytta automatiskt på nivå 33. Du kan nivåera upp det med kampen, lämna den på Day Care Center, eller med hjälp av sällsynt godis. Detta är det enklaste sättet att lära sig flytten.
  • Bild med titeln Evolve Lickitung Steg 13
    3. Ta Lickitung till ett draghandledare i Platinum, Heartgold eller Soulsilver. I Platinum pratar med flytthandledaren vid överlevnadsområdet. Rullning kostar fyra röda shards, två gröna shards och två blå shards. I Heartgold eller Soulsilver, prata med flytthandledaren i den övre högra delen av gränsen. Rullning kostar 32bp.
  • Del 3 av 3:
    Utvecklas till lickilicky
    1. Bild med titeln Evolve Lickitung Steg 14
    1. Nivån upp Lickitung en gång till när det vet utbyggnad. En gång likitung nivåer upp medan du vet Rollout, börjar det omedelbart utvecklas till Lickilicky. Det finns ett par olika sätt som du kan nivåera upp.
  • Bild med titeln Evolve Lickitung Steg 15
    2. Nivå upp genom att kämpa. Detta är det vanligaste sättet att jämföra din Pokémon, och Lickitung är inget undantag. Om du kämpar hård Pokémon, skicka Likitung in för ett drag och sedan byt ut det tillbaka för en starkare fighter. Lickitung kommer att få en del av upplevelsen när slaget är över. Om du utrusta Lickitung med en Exp. Dela, du kan niventera den utan att ens skicka den till strid.
  • Bild med titeln Evolve Lickitung Steg 16
    3. Foder Lickitung Specialprodukter till nivå upp. Sällsynta godis och sällsynta soda kommer omedelbart att lyfta Lickitungs nivå. Du kan hitta några sällsynta godis under hela resan, och du kan köpa sällsynta soda från saft shoppe.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande