Hur man lägger till släktingar på facebook

Facebook är en social nätverkswebbplats som tillåter användare att ansluta och kommunicera med vänner och familjemedlemmar. Facebook tillåter användare att lägga till angivna typer av familjemedlemmar till sina profiler. Detta gör det möjligt för andra användare att se en Facebook-medlem och # 39; s familj på en blick. Du kan enkelt lägga till din egen familj på Facebook. Mer information under hoppet.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till släktingar på Facebook Steg 1
1
Logga in på ditt Facebook-konto.
  • Bild med titeln Lägg till släktingar på Facebook Steg 2
    2
    Gå till din egen profilsida genom att klicka på "Profil" Länk längst upp till vänster på skärmen.
  • Bild med titeln Lägg till släktingar på Facebook Steg 3
    3
    Klicka på den gråa "Redigera profil" knappen i det övre vänstra hörnet av din skärm.
  • Bild med titeln Lägg till släktingar på Facebook Steg 4
    4
    Klicka på "Utvalda människor" Länk till vänster på skärmen.
  • Bild med titeln Lägg till släktingar på Facebook Steg 5
    5
    Lägg till en make, partner eller betydande annan. Kontrollera "Förhållande status" högst upp på din skärm. Beroende på din listade relationsstatus kan du eller kanske inte kunna lägga till en make, partner eller betydande andra. Att välja 1 av följande förhållande status val kommer att tillåta dig att lägga till en namn på en person med vilken du är i ett förhållande: i ett förhållande, engagerat, gift, det är komplicerat, i ett öppet förhållande, i en civil Union eller i ett inhemskt partnerskap. Att välja 1 av dessa relationer statusalternativ kommer att resultera i att du inte får lägga till en make, partner eller betydande andra: singel, änkad, separerad eller skild.
  • Bild med titeln Lägg till släktingar på Facebook Steg 6
    6
    Lägg till andra familjemedlemmar. Klicka på "Lägg till en annan familjemedlem" För att lägga till andra familjemedlemmar än en make, partner eller betydande andra. Facebook låter dig välja mellan följande familjemedlemstyper: dotter, son, förväntad: pojke, förväntat: tjej, förväntat: barn, mor, far, syster, bror, moster, farbror, brorsdotter, brorson, kusin: Kvinna, kusin: Man, barnbarn, sonson, mormor och farfar.
  • Bild med titeln Lägg till släktingar på Facebook Steg 7
    7
    Välj familjemedlemmen & # 39; s namn. Skriv de första bokstäverna i varje person och # 39; s namn tills det fullständiga namnet visas - välj sedan namnet genom att klicka på det.
  • Bild med titeln Lägg till släktingar på Facebook Steg 8
    8
    Klicka på den blåa "Spara ändringar" knappen längst ner på skärmen.
  • Bild med titeln Lägg till släktingar på Facebook Steg 9
    9
    Upprepa denna process för varje familjemedlem du vill lägga till.
  • Bild med titeln Lägg till släktingar på Facebook Steg 10
    10
    Vänta på familjemedlemmarna du har lagt till för att bekräfta dina önskemål. När de gör det kommer deras namn att visas i din profil under familjen

Tips

Notera svärföräldrar och andra familjemedlemmar vars relationer inte är ett av Facebook-alternativen är möjligt. Från samma "Utvalda människor" Inmatningsskärm, klicka på "Skapa en ny lista" länk. Välj ett beskrivande namn för din lista (som "Svärmare,") Ange sedan namnen på de personer du vill lägga till.
  • Dina Facebook-sekretessinställningar kommer att avgöra vem som faktiskt kan se familjemedlemmarna du och # 39; ve listade.
  • Ange namnet på en vuxen som inte är på Facebook kommer att resultera i en snabb att komma in i personen och # 39; s e-postadress. Facebook kommer då att skicka den person en inbjudan att bli din vän på Facebook och bekräfta familjeförfrågan.Det finns inget alternativ att lägga till en vuxenfamiljemedlem som inte är på Facebook utan att skriva in en e-postadress. Om du anger namnet på en son eller dotter, kommer du inte att bli ombedd om en e-postadress, men du kommer att bli ombedd för ett födelsedatum.Ange denna information är valfri. Om du lägger till ett förväntat barn kommer du att bli ombedd för ett förfallodatum. Ange denna information är valfri.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande