Hur man fixar ekonomin

Medan vår nations ekonomiska återhämtning fortskrider positivt har de flesta familjer inte sett en ökning av inkomst. Klyftan mellan de rika och fattiga är den bredaste det någonsin varit, och landets fattigaste medborgare kämpar för att få tillgång till de fördelar som är avsedda att rädda dem från svält och hemlöshet. Som konsumenter, väljare, företagsägare och politiker, kan vi stimulera ekonomisk tillväxt genom att stödja arbetstagare, våra lokala ekonomier och vår nations barn.

Steg

Del 1 av 3:
Göra en individuell inverkan
  1. Bild med titeln Spara upp för en bil Steg 17
1. Stöd små lokala företag. Så mycket som möjligt, köp lokalt producerade, lokalt framställda produkter och tjänster från småföretag i ditt samhälle. Köp kläder gjorda i USA och säljs av mindre butiker i din stad. I stället för att beställa böcker online, köp från en lokal bokhandel. Ät ut på en lokal mamma-och-pop, istället för i en snabbmatskedja.
  • Småföretag är fristående företag med färre än 99 anställda som har sitt huvudkontor i samma tillstånd som de arbetar inom.
  • Småföretag tenderar att hyra inom samhället, och de spenderar sin försörjningsbudget lokalt, mer än stora kedjor.
  • Pengar som spenderas inom ett samhälle tenderar att cirkulera mer än pengar som spenderas i stora företag, vilket innebär att det gynnar fler människor och stimulerar större tillväxt.
  • Undvik stora företag. Nationella och internationella kedjor anställer många människor, men de trotsar faktiskt ekonomisk tillväxt. Pengar som spenderas på stora kedjor tenderar att cirkulera längre inom företaget istället för att återvända till ekonomin.
  • Bild med titeln Förbered en budget Steg 7
    2. Leta reda på dina största utgifter där de kan göra skillnad. Var går majoriteten av dina pengar? För de flesta U.S. medborgare, svaret är antingen "hyra" eller "hypotekslån." Hyra från en hyresvärd som bor i din stad och hanterar sina egna egenskaper. Om du ska köpa ett hus, få din inteckning från en lokalbank, en som inte säljer sina lån till sekundära marknader.
  • Livsmedel är en annan stor kostnad. Gör din livsmedelsbutik på den lokala hörnaffären, Coop eller Farmer`s Market istället för en stor kedja eller en online livsmedelsbutik.
  • Ökningen i online shopping innebär att du kanske har mindre kontroll än någonsin över var dina pengar går. Innan du köper online, fråga dig själv om du kan hitta samma varor i en närliggande butik. Om du inte kan, försök hitta online-leverantörer som säljer direkt från sin egen hemsida och ligger i ditt tillstånd.
  • Bildtiteln blir en senator steg 8
    3. Rösta för ekonomisk tillväxt. I nationella och statliga val, lära känna inställning av varje kandidat om frågor som minimilön, småföretagstöd, utbildning och social välfärd. Medan olika politiska partier har olika tillvägagångssätt för att fastställa ekonomin är stöd för en höjning i minimilönen, till exempel, Bipartisan.
  • Registrera dig för att rösta.
  • När du hittar en kandidat som du stöder, gör mer än att rösta. Volontär för din kandidatkampanj, eller volontär att arbeta omröstningarna.
  • Del 2 av 3:
    Stimulera ekonomisk tillväxt som politiker
    1. Bild med titeln tjäna pengar i råvaror Steg 11
    1. Investera i småföretag. För att stödja småföretag, sänka skatter för småföretag som vill växa. Erbjuder lån för uppstart. Intentivisera kapitalinvesteringar i småföretag. Stödja framgångsrika regeringsprogram som det lilla företagsinvesteringsbolaget (SBIC), som investerar i småföretag och stöder konsekvensinvesteringar i samhällen som saknar riskkapitalinvesterare.
  • Bilden med titeln Få ett fullt stipendium Steg 18
    2. Investera i utbildning. Politiker som arbetar på staten och nationell nivå kan hjälpa ekonomin genom att främja en övergripande investering i utbildning. Staternas ekonomi med bättre utbildade arbetstagare drar nytta av de högre medianlönerna. Dessutom är tillgången till kvalitetsutbildning i barndomen en av de främsta faktorerna i vuxen framgång.
  • Fond tidig barndomsutbildning. Federal investering i effektiva förskoleprogram kan ge betydande ekonomiska fördelar. Kvalitetsförskola förbättrar livslängden och finansiella prestationer för de berörda barnen. Offentligt finansierad förskola kan öka de framtida ekonomiska bidragen från alla berörda barn.
  • Stödåtgärder för att sänka kostnaden för college. Även om det kan tyckas att ungdomar är överutbildade, växer marknaden för högskoleutbildade medarbetare, inte krympande. Men dagens högskoleutbildade ungdom är saddled med skuld som hämmar sina utgifter och entreprenörsaktiviteter.
  • Ge utbildning för arbetare. Högkvalificerade arbetare är en välsignelse till ekonomin. Stödja federal och statlig finansiering för utbildningsprogram för högbesvär, såsom sjuksköterskautövare. Skapa skatteincitament för företag att ge yrkesutbildning till veteraner, gymnasieexamen och de arbetslösa.
  • Bildbeteckningen blir ett revisor Steg 3
    3. Skydda mot fattigdomens ödlingar. Högre fattigdomsgrader leder till lägre ekonomiska tillväxt. Fattigdom leder till höga högkvalitativa och dålig hälsa. Det begränsar individuella medborgares förmåga att studera de färdigheter som skulle göra det möjligt för dem att bidra till ekonomin.
  • Expandera snap. Snap är det kompletterande näringsbiståndsprogrammet, tidigare känt som Food Frimists-projektet. Det ger låginkomstfamiljer med näringsbistånd. För varje dollar spenderar regeringen på matfrimärken, ekonomin gynnar $ 1.84. Men endast 75 procent av de som är berättigade till snap gäller.
  • För att öka de ekonomiska fördelarna med SNAP, förespråkare för större utslag till stödberättigade hushåll. Förespråkare för ett program att maila applikationer till de arbetslösa.
  • Stödja utvidgningen av Medicaid. Stater som utökar Medicaid enligt den prisvärda vårdslagen, se budgetbesparingar och i många fall ökade intäkter.
  • Höja minimilönen. Mer än 1 av 4 arbetstagare skulle dra nytta av en ökning av minimilönen, som skulle sänka skulden, öka utgifterna och gynna lokala företag.
  • Mandat refinansiering av privata inteckningar. De 11 miljoner u.S. medborgare som kämpar under de negativa hypotekslån, där pengarna är värda mer än själva huset, är fångade i en förlorad situation som har en enorm negativ effekt på ekonomin.
  • Att låta dessa husägare refinansiera skulle göra det möjligt för dem att avstå från desperata åtgärder som deprimerar ekonomin, till exempel att föregående inköp eller driva upp kreditkortsskulden.
  • Del 3 av 3:
    Bidra som företagsägare
    1. Bild med titeln Köp Bitcoins Steg 16
    1. Hålla den lokala. Undvik att köpa eller producera utomlands. Hyra lokalbefolkningen, och håll dig huvudkontor i samma område som ditt företag. Inte bara kommer att gynna ekonomin, det kan vara fördelaktigt för ditt företag. Inköp lokalt stelnar ditt företags ställning i samhället, samtidigt som det producerar lokalt inte bara skapar lokala jobb (och därför kunder) kan det också spara dina företags pengar på lång sikt.
    • Använd lokala leverantörer för ditt företags varor och tjänster. Du kommer att bidra till din lokala ekonomi, och du kommer att gynna ditt personliga varumärke genom att bygga namnet erkännande och lojalitet i din region.
    • Producera varor hemma. Medan de omedelbara fördelarna med lägre kostnader och färre regler kan göra det verkar ekonomiskt klokare att hitta din fabrik utomlands, kan kostnaderna för att göra det i slutändan uppväga vinsterna.
    • Dödliga faktorer inkluderar underarbetade, oskilda arbetstagare (och en följd av effektivitet och produktivitet), kostnaderna för omlokalisering och de dramatiska förändringarna i löner som utvecklar ekonomier är benägna.
  • Bild med titeln Gör en bakgrund Kontrollera steg 6
    2. Höja lönen. Som en procent av U.S. ekonomin, lönerna är på en heltid låg. När ditt företag växer, inkludera dina anställda i tillväxten. Du får se större produktivitet och större arbetstagarlojalitet.
  • Anställa heltidsanställda. Mer du.S. Medborgarna arbetar deltidsjobb än före lågkonjunkturen, och de gör det inte efter val. Ge dina medarbetare chansen att begå ditt företag och tjäna tillräckligt för att stödja sig genom att erbjuda heltidsarbete när det är möjligt.
  • Erbjuda investeringsmöjligheter så att dina arbetstagare kan dela i ditt företags vinst.
  • Överväga "Henry Ford Way." Om dina anställda inte har råd att köpa vad de hjälper till att producera, höja sina löner tills de kan.
  • Bild med titeln Köp småföretagsförsäkring Steg 12
    3. Sänka kostnaderna. Att behandla dina arbetare bra och stödja andra lokala företag är utmärkt för ditt företags långsiktiga produktivitet och varumärke, men kan vara dyrt på kort sikt. För att åtgärda detta, sänka kostnaderna och öka effektiviteten. Få bud och förhandla om alla utgifter du planerar att ta på. Be din hyresvärd att omförhandla ditt kontor leasing.
  • Telekommut. Spara pengar på kontorsutrymme och leveranser genom att låta dina arbetare telekommutera hela eller en del av tiden. Produktiviteten ökar i genomsnitt 10-20% när arbetstagare arbetar hemifrån, och ditt företag kommer att spara tusentals dollar per anställd varje år.
  • Om telekommuting lämnar dig med oanvänd kontorsutrymme, sublet det.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande